Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από poulinos,

Untitled-1.png.bd9627e911c71a6a5e96ce64a51ec463.png

Το στέκι της παρέας, για χαλαρή συζήτηση,  αστεία,  μετά μουσικής πάντα. Ποστάρουμε τα τραγούδια μας, συζητάμε και περνάμε σούπερ!

Polls  

299 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γιατί μπαίνετε στο μουσηκώ καφαινείω ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες για να μην είστε περίεργοι. Multiple choices.

• Να ακούσω μουσική και να μάθω νέα τραγούδια.
      104
    • Για την παρέα και να μιλήσω με κόσμο.
      56
    • Για να τρολλάρω.
      33
    • Για να γνωρίσω το έτερον ήμισυ , friend with benefits etc.
      29
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι σε νοιάζει εσένα άλλωστε.
      42
    • Άλλοι λόγοι.
      13
    • Για να περάσω την ώρα μου.
      75
    • Είδα φως και δωρεάν καφέ και μπήκα.
      133
  2. 2. Τι καφέ πίνετε;

• ESPRESSO
      51
    • FREDDO ESPRESSO
      100
    • CAPPUCINO
      24
    • FREDDO CAPPUCINO
      31
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      45
    • FRAPPE
      37
    • NES
      20
    • AMERICANO
      15
    • ΓΑΛΛΙΚΟ
      18
    • ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
      29
    • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      18
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 hours ago, Sibyl said:

@drh και @poulinos αυτά για σας επειδή ξέρω ότι θα σας αρέσουν.:)

Helloween - You Always Walk Alone

i never walk alone.i always have my demons:p

7 hours ago, floyd89gr said:

ααααα να σας πω μ αυτο το αλμπουμ μεγαλωσαμε :rolleyes:

τι κομματαρες εχει μεσα !

μεγαλωσατε:p  .εγω νιωθω 18 ακομα αντε max 20

• Like 2
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• lovesucks

1801

• NovaLacertae

1524

• Sibyl

1343

• floyd89gr

1046

Δημοσ.

Για το more, νομίζω το είχα ξαναγράψει. Όσο προφανές κι αν είναι όταν το ακούς ότι είναι κομμάτι του Jim Steinman (αν το ξέρεις ήδη), άλλο τόσο δεν υπήρχε περίπτωση να πάει το μυαλό μου ότι το έγραψε αυτός.

Που χάθηκε βρε παιδιά ο @NovaLacertae;

next: away

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, drh είπε

Που χάθηκε βρε παιδιά ο @NovaLacertae;

next: away

:P :P :P      (Paul Rose ήταν για να με ρίξεις; :rolleyes: )

Slade - Far Far Away 

next:  Runaway 

Επεξ/σία από NovaLacertae
  • Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, NovaLacertae είπε

:P :P :P      (Paul Rose ήταν για να με ρίξεις; :rolleyes: )

καραδοκούσες, ε; 🤣

τον είδα και σε θυμήθηκα....ελπίζω να μη χτύπησες άσχημα 😋

Δημοσ.
On 14/03/2023 at 13:42, drh said:

το catch the rainbow ήταν το πρώτο κομμάτι που άκουσα τη φωνή του Dio, αρχές γυμνασίου, πήγα στον dj να ρωτήσω τι ακούμε....το stargazer είναι νομίζω το καλύτερο κομμάτι που έχει τραγουδήσει ο Dio.....αν και διαφωνεί μαζί μου μέχρι και o Dio

το stargazer επισης απο τα πολυ αγαπημενα.απλα ειναι ενα δυνατο κομματι αντιθετα απο το catch the rainbow Που το θεωρω ενα πιο sad κομματι.

Δημοσ.
On 13/03/2023 at 01:22, XrysaKakou said:

Πάντα θα υπάρχουν αφανείς ήρωες που δρουν χωρίς να τους πάρουμε χαμπάρι.

Αυτό όμως που με εξοργίζει πραγματικά είναι ότι υπάρχουν δομές για τα παιδιά και όχι για τους γέροντες που τους πετάνε όπως τα άλογα όταν γεράσουν, αφού πρώτα τους έχουν περάσει  από ολοκληρωτικό ξεζούμισμα.Και αυτά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα και δως του τηλεμαραθωνιοι και δες του καλοσύνη του λωκου για τα παιδάκια. Όμως είναι ένα τεράστιο θέμα άστα. Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι και δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι το κακό δεν θα σταματήσει εδώ ελπίζω από θαλασσα και αέρα να υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια λέω τώρα.

Joe South games people play

Ποσο αληθεια αυτο για τους γεροντες.

ειτε λεγεται αεροπλανο ειτε λεγεται αυτοκινητο ειτε λεγεται δεν ξερω τι παντα θα γινονται ατυχηματα και στο 90 τοις 100 μην πω 99 τοις 100 αφορα ανθρωπινο λαθος.

οπως λενε στατιστικα στην ζωη σου θα εμπλακεις σε ενα σοβαρο τροχαιο ατυχημα με αμαξι. και αεροπλανο επεσε στο nepal πριν λιγο καιρο . γενικοτερα αμα ειναι να γινει θα γινει.

η μεγαλη διαφορα ειναι οτι με τα τεμπη ασχοληθηκαν και θα ασχοληθουν για πολυ καιρο για διαφορους λογους.οτι δεν θα περασει οπως εχει περασει με αλλα πραγματα. αλλα αν το σκεφτουμε αντικειμενικα και με πραγματικα στοιχεια καθε μερα τα περισσοτερα ατομα πεθαινουν απο τροχαια.

απλα α.κανεις δεν δινει πλεον σημασια .απλα θα το γραψουν και τερμα.

β, εχει γινει καθημερινο οποτε δεν ειναι click bait οπως ειναι με τα τεμπη..οποτε το αμαξι και το μηχανακι παραμενουν ακομα στατιστικα ο μεγαλυτερος παραγοντας για να αφησουμε την πνοη μας στην ασφαλτο.

και κατι που ειναι αληθεια χωρις να γραψω λεπτομερειες. απο ατομο που δουλευει στην ΜΕΘ -> μοναδα εντατικης θεραπειας.

καθε παρασκευη και σαββατο βραδυ η μεθ γεμιζει με ατομα απο τροχαια λογω μεθυσμενων κτλ.

καθε δευτερα η μεθ σχεδον εχει αδειασει. (κοινως οι περισσοτεροι game over). every week.

και αφηνω αυτο εδω

Επισκέπτης
Δημοσ.
6 ώρες πριν, poulinos είπε

η μεγαλη διαφορα ειναι οτι με τα τεμπη ασχοληθηκαν και θα ασχοληθουν για πολυ καιρο για διαφορους λογους.οτι δεν θα περασει οπως εχει περασει με αλλα πραγματα. αλλα αν το σκεφτουμε αντικειμενικα και με πραγματικα στοιχεια καθε μερα τα περισσοτερα ατομα πεθαινουν απο τροχαια.

Τροχαία ατυχήματα δεν θα σταματήσουν ποτέ να μην γίνονται γιατί τις περισσότερες φορές μεμονωμένα ατομα παραβαίνουν τον ΚΟΚ και παίρνουν καναδυο μαζί τους. ΟΜΩΣ όταν μιλάμε για μαζικούς θανάτους σε θεωρητικά ασφαλή μέσα μεταφοράς τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί εμπλέκονται πολλοί που δεν έχουν κάνει σωστά την δουλειά τους και εκεί πρέπει να γίνει τεράστιο ξεσκαρταρισμα

Σταματώ εδώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο χάθηκαν νέοι άνθρωποι που δεν θα έπρεπε. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 

Dead can dance the song of the sybil 

Δημοσ.
6 hours ago, XrysaKakou said:

Τροχαία ατυχήματα δεν θα σταματήσουν ποτέ να μην γίνονται γιατί τις περισσότερες φορές μεμονωμένα ατομα παραβαίνουν τον ΚΟΚ και παίρνουν καναδυο μαζί τους. ΟΜΩΣ όταν μιλάμε για μαζικούς θανάτους σε θεωρητικά ασφαλή μέσα μεταφοράς τα πράγματα είναι διαφορετικά γιατί εμπλέκονται πολλοί που δεν έχουν κάνει σωστά την δουλειά τους και εκεί πρέπει να γίνει τεράστιο ξεσκαρταρισμα

Σταματώ εδώ δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο χάθηκαν νέοι άνθρωποι που δεν θα έπρεπε. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ 

Dead can dance the song of the sybil 

σιγουρα πρεπει να γινει ξεσκαρταρισμα.αλλα  ακριβως το ιδιο ισχυει και για τα τροχαια.ποιος δεν κανει την δουλεια του?ολοι αυτοι που θα πρεπε να ειναι εκει εξω και να σε μαζευουν με το που περασεις με κοκκινο. σιγουρα την ευθυνη φερνει ο οδηγος που παραβιαζει τον κοκ ενω στο τρενο δεν φταιει ο οδηγος.αλλα στην πραξη επειδη ο οδηγος δεν βαζει μυαλο με καλο τροπο πρεπει το κρατος να τον μαζεψει .και πως θα γινει αυτο?μα με πολυ απλο τροπο.οπως γινεται ατην νορβηγια που ειχα παει. αν εχει τα  @@  καποιος εκει ας παραβιασει τον κοκ.και ειναι η χωρα με τα λιγοτερα τροχαια.τυχαιο? παραβιασε 20 30 km το οριο και το προστιμο θα ειναι το τελευταιο που θα σε νοιαξει. αν εδω εκοβαν 700αρα μολις περασεις κοκκινο να δεις πως θα μαζευτει ο κοσμος.και αλλα τοσα. εξατμισεις που κανουν θορυβο,αμαξια με μουσικη κτλ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...