Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από poulinos,

Untitled-1.png.bd9627e911c71a6a5e96ce64a51ec463.png

Το στέκι της παρέας, για χαλαρή συζήτηση,  αστεία,  μετά μουσικής πάντα. Ποστάρουμε τα τραγούδια μας, συζητάμε και περνάμε σούπερ!

Polls  

299 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Γιατί μπαίνετε στο μουσηκώ καφαινείω ; Οι απαντήσεις είναι ανώνυμες για να μην είστε περίεργοι. Multiple choices.

• Να ακούσω μουσική και να μάθω νέα τραγούδια.
      104
    • Για την παρέα και να μιλήσω με κόσμο.
      56
    • Για να τρολλάρω.
      33
    • Για να γνωρίσω το έτερον ήμισυ , friend with benefits etc.
      29
    • Δεν ξέρω, δεν απαντώ. Τι σε νοιάζει εσένα άλλωστε.
      42
    • Άλλοι λόγοι.
      13
    • Για να περάσω την ώρα μου.
      75
    • Είδα φως και δωρεάν καφέ και μπήκα.
      133
  2. 2. Τι καφέ πίνετε;

• ESPRESSO
      51
    • FREDDO ESPRESSO
      100
    • CAPPUCINO
      24
    • FREDDO CAPPUCINO
      31
    • ΕΛΛΗΝΙΚΟ
      45
    • FRAPPE
      37
    • NES
      20
    • AMERICANO
      15
    • ΓΑΛΛΙΚΟ
      18
    • ΔΕΝ ΠΙΝΩ ΚΑΦΕ
      29
    • ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
      18
    • ΔΕΝ ΞΕΡΩ/ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ
      5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως μ'αρέσει που παίζουμε πολύ με τα βινύλιά και τις αναμνήσεις μου.

Και μπορεί το You give love a bad name να μην το έχω σε βινύλιο, ήταν όμως το 2ο κομμάτι στην πρώτη μου κασέτα, ανάμεσα στο Final countdown και το I just died in your arms tonight.

To After you....έχω το 12"

To Doolittle, κακώς, δεν το έχω σε βινύλιο (αν και έχω αρκετά Pixies) και θα κοιτάξω να επανορθώσω

next: away

• Like 2
Δημοσ.

@drh Φαινεται να χεις κανει τη γνωστη διαδρομη hard rock/metal->grunge/indie(και συναφη)->μετα ξανα πισω+ολα μαζι+οτι ειδος υπαρχει στον πλανητη. Μαντευω σωστα? 😋

Ας μου επιτραπει να πω και τη δικη μου αναμνηση απ'τα βινυλια:
Πρεπει να ηταν '86 ή '87. Το μονο που ηξερα απο μουσικη ηταν τα Disco/Pop της εποχης και δεν ειχα καν ιδεα οτι υπηρχαν αλλα ειδη 😂
Περναω λοιπον εξω απο ενα τοπικο δισκαδικο και βλεπω αυτο το εξωφυλλο με κατι τυπους παραξενα ντυμενους να κανουν περιεργες γκριματσες. Εντυπωσιαζομαι, μπαινω μεσα και το αγοραζω, και οταν βαζω το 1ο track στο πικαπ νιωθω οτι εχω ανακαλυψει τον τροχο! Αυτο ηταν, I was hooked 😁 (bonus points: ηταν και 2πλο βινυλιο μαλιστα!)
WorldWideLive.jpg.1c0d944375d90c5ae81de1f1530e8d98.jpg
Λιγους μηνες μετα μια μεγαλυτερη ξαδερφη μου θελει να μου κανει δωρο στα γενεθλια μου. Ξερει τι εστι hard rock/metal αλλα δεν εχει ιδεα απο μπαντες. Ψαχνει λοιπον στο καταλληλο section για κατι με επισης "παραξενο" cover και μου παιρνει αυτο:
Metallica_-_Master_of_Puppets.jpg.5c36effccfbb09a982d0689f51a7b65a.jpg

The rest is history 😋
next: world

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, immortalx είπε

Φαινεται να χεις κανει τη γνωστη διαδρομη hard rock/metal->grunge/indie(και συναφη)->μετα ξανα πισω+ολα μαζι+οτι ειδος υπαρχει στον πλανητη. Μαντευω σωστα? 😋

και ναι και όχι, υπάρχουν μερικά είδη που δεν τα άγγιξα ποτέ και μερικά που τα έχω ρίξει εντελώς άκυρο....τόσο που τα σνομπάρω τόσο άγαρμπα που συχνά παρεξηγούμαι και ενοχλώ...τι να πεις...τι να πεις;;;; θα σου τα πουν κάποιοι κάποιοι και κάποιες κάποιες εδώ μέσα 😂  πχ όσο μ'αρέσουν οι ride, άλλο τόσο δεν αντέχω τους oasis (υπάρχει κόσμος που ακούει oasis....τι να πεις 😝)...και κάποια στιγμή, πολλά χρόνια αφού συνέβη, έμαθα ότι ο Andy Bell όταν έφυγε από τους ride πήγε στους oasis 🤪

τους nightwish πχ που έβαλες, δεν τους συμπάθησα ποτέ....μάλιστα μόλις τώρα έμαθα ότι έχουν διασκευάσει το over the hills του gary moore που είναι το μοναδικό μου σπασμένο βινύλιο. το είχα πάρει για δοκιμές σε ένα μαγαζί όταν πήγα να αγοράσω ηχεία και έπεσε από τα χέρια του μαγαζάτορα και πάει 😱

πέρασα από όλη τη διαδρομή που γράφεις, με πολλά πήγαινε έλα, αλλά και με πολλές σταθερές (άκουγα στη σειρά death, pet shop boys, slayer, marc almond και μετά τζαζ)

scorpions ήταν κι εμένα μια από τις πρώτες μου αυθεντικές κασέτες, το savage amusement, δώρο από μεγαλύτερη ξαδέρφη κι εμένα!!! τους metallica τους έπιασα λίγο πιο μετά με το justice

....κομμάτι ξέχασα να βάλω 😝

next: stop

• Like 1
Δημοσ.

πάσα ήταν αυτό, ε; το doolittle δεν το έχω σε βινύλιο, το trompe le monde όμως το έχω και είναι ο αγαπημένος μου δίσκος των pixies και από τους πιο αγαπημένους μου γενικότερα

next: letter

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, drh είπε

next: letter

Pink Floyd - When The Tigers Broke Free (Original)    (A Pink Floyd song by Roger Waters, describing the death of his father. In the second verse of the song, Waters describes how he found a letter of condolence from the British government, described as a note from King George in the form of a gold leaf scroll which "His Majesty signed / In his own rubber stamp.")

Ο,τι θέλω κάνω.:lol:

@drh και @poulinos αυτά για σας επειδή ξέρω ότι θα σας αρέσουν.:)

Helloween - You Always Walk Alone

Helloween - Keeper of the Seven Keys

Next: Tale

• Like 6
Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

πολυ ωραιο αν και θεωρω καλυτερο το παρακατω

το catch the rainbow ήταν το πρώτο κομμάτι που άκουσα τη φωνή του Dio, αρχές γυμνασίου, πήγα στον dj να ρωτήσω τι ακούμε....το stargazer είναι νομίζω το καλύτερο κομμάτι που έχει τραγουδήσει ο Dio.....αν και διαφωνεί μαζί μου μέχρι και o Dio

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Sibyl είπε

Rainbow - Stargazer

11 ώρες πριν, poulinos είπε

πολυ ωραιο αν και θεωρω καλυτερο το παρακατω

57 λεπτά πριν, drh είπε

το catch the rainbow ήταν το πρώτο κομμάτι που άκουσα τη φωνή του Dio,

ααααα να σας πω μ αυτο το αλμπουμ μεγαλωσαμε :rolleyes:

τι κομματαρες εχει μεσα !

The temple of the king

Man on the silver mountain

Sixteenth century greensleeves

2 ώρες πριν, Sibyl είπε

Next: Tale

Bob Dylan - senor (tales of Yankee power)

next : hey

• Like 3
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...