MariaLog Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 εχουν αναφερθει παρα πολλα σχετικα με το lore στις προηγουμενες ταινιες, αλλα ηταν τοσο κακες/αδιαφορες που κανενας δε τα θυμαται
Arkin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Η πιο αξιόλογη ηταν το πρωτο avp το avp 2 είχε lore αλλά δεν ήταν καλή ταινία. Το predator του 2018 ήταν ότι χειρότερο έχουν βγάλει. Και το predator 2 ήταν αξιόλογο αρκετά πιο horror και dark από την original του 1987 και στο τέλος θυμάμαι πολλούς predator μαζί να περνουν τον δικό τους και να φεύγουν με το διαστημόπλοιο? Πάνε 20 χρόνια που την είδα.
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 47 λεπτά πριν, liakinen είπε Τα AvP θεωρούνται πλέον Canon ή όχι; Όχι. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Prometheus και το Alien: Covenant που έλυσε το μυστήριο της δημιουργίας των Alien έπαψαν να έχουν εγκυρότητα ας πούμε οι ταινίες AvP. Πριν γίνει αυτό, πολλοί έλεγαν ότι τα Alien δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους Predator ως το υπέρτατο θήραμα. Άλλοι πάλι ότι ανακαλύφθηκαν τυχαία(;) από τους Κυνηγούς και από το τότε τα κυνηγούν ανηλεώς. Γενικά θεωρείται πλέον ότι είναι τελείως διαφορετικό το σύμπαν των Aliens από αυτό των Predators. Πόσο μάλλον δε όταν αποκαλύφθηκε και η ύπαρξη των Enginneers. Για αυτό είναι μάλλον απίθανο να δούμε στο μέλλον ταινία ή παιχνίδι AvP. Πάντως πολύ θα ήθελα να κυκλοφορήσει ταινία ή game στο οποίο να εμπλέκει και τους Predators στο σύμπαν των Alien. Και καλά ας πούμε ότι εμφανίστηκαν μετά την καταστροφή των Engineers και άρχισαν να κυνηγούν ανθρώπους και Alien ή κάτι τέτοιο τέλοσπάντων. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Όχι. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Prometheus και το Alien: Covenant Τραγικές ταινίες, και τα δυο franchises τελειώσανε στα sequel για μένα.
_Theo_ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 53 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τραγικές ταινίες, και τα δυο franchises τελειώσανε στα sequel για μένα. Ναι δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο.
Bourdoulas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Στις 19/7/2022 στις 10:10 ΜΜ, 7nisiotis είπε via: https://unboxholics.com/news/movies/96484-ola-osa-prepei-na-gnorizete-gia-to-prey-tin-tainia-sto-sympan-tou-predator?from=home_recent_news [...] Θέλω να τα πω λίγο συγκεκριμένα, γιατί νομίζω ότι υπήρξε κάποια σύγχυση με το τι έχει καταλάβει ο κόσμος. Κατά τη γνώμη μου, αυτή δεν είναι μία prequel ταινία. Δεν είναι μία ταινία του τύπου: Ωραία ας πούμε από που ήρθε ο Predator. Αυτό το είχαμε δει στην αρχική ταινία του Predator, αλλά στο Prey, αυτό το πλάσμα, ταξιδεύει πρώτη φορά στη Γη. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης μίλησε πρόσφατα και στο ComicBook.com και είπε μεταξύ άλλων ότι ο Predator της ταινίας είναι ίσως από ένα διαφορετικό ημισφαίριο του πλανήτη του, είναι διαφορετική «ράτσα» και η εμφάνισή του είναι λιγάκι νέα. Επιτέλους θα σπάσει η φίμωση που έχουν υποστεί οι διαφορές φυλές των predators τόσες δεκαετίες.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, gii είπε Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ξέρουμε; Γιατί είσαι hyped?! Μπορείς να βλέπεις region release dates στο imdb. 1
7nisiotis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Επιτέλους θα σπάσει η φίμωση που έχουν υποστεί οι διαφορές φυλές των predators τόσες δεκαετίες. Y.L.M. (Yautja Lives Matter)
gii Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Γιατί είσαι hyped?! Μπορείς να βλέπεις region release dates στο imdb. Είμαι φαν φουλ του predator 😂
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 8 ώρες πριν, gii είπε Πότε θα έρθει στην Ελλάδα ξέρουμε; 5 Αυγούστου 1
gii Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, Arkin είπε 5 Αυγούστου Θα κλείσω σε καλή αίθουσα στα VILLAGE ελπίζω να μην απογοητευτώ
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 5 ώρες πριν, Arkin είπε 5 Αυγούστου Πωωω εγώ αν έβλεπα την τυπισα με το τόξο και βέλος θα έκλανα μεντες σαν τον predator στο πόστερ!
Arkin Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Πωωω εγώ αν έβλεπα την τυπισα με το τόξο και βέλος θα έκλανα μεντες σαν τον predator στο πόστερ! Ισχύει ότι η συγκεκριμένη με κάνει πιο πολύ για Τινκερμπελ παρα για predator killing machine. Που φτάσαμε ε. Από Arnold το 1987 σε κορασίδα των 50 κιλών να τα βάζει με predator. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα