ultraex2003 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πάντως η τύπισσα είναι μωράκι από τα λίγα.😍 Θα ήταν ωραίο όμως να ήταν θηλυκός ο Predator και να είχαμε διαγαλαξιακό ξεμάλιασμα. 😅 bro !!!συμφωνω 😍!!! 2
firewalker Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, _Theo_ είπε Πάντως η τύπισσα είναι μωράκι από τα λίγα.😍 Θα ήταν ωραίο όμως να ήταν θηλυκός ο Predator και να είχαμε διαγαλαξιακό ξεμάλιασμα. 😅 Θηλυκό είναι ο Predator. 1 1
Psyber Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Θυμάμαι videogame με το όνομα prey, του οποίου ο κεντρικός ήρωας ήταν Ινδιάνος Cherokee και οι δυνάμεις του προέρχονταν από τον πνευματισμό της φυλής του. Η ταινία μάλλον θα το χάσει το Όσκαρ πρωτοτυπίας. 1
MariaLog Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) αλλη μια πατατα στο τσουβαλι . τελεια! 2/10 Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από MariaLog 2
totalius Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Μια χαρά ταινία Για όποιον του αρέσουν ταινίες χωρίς σενάριο .
7nisiotis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Predator series ... Disney+ ?! https://www.giantfreakinrobot.com/ent/exclusive-predator-series-in-development.html Shiiieett 1
Tetrabitos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Εγώ λέω να το κάνουν και σε παιδικό. Θα κλάψουμε πολύ την στιγμή που ο θείος predator θα ρίξει στον γκρεμό τον αδερφό και βασιλιά predator και ο γιος του βασιλιά θα σταλεί στην εξορία.
mike299 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Απογοήτευση γενικά η ταινία. Περισσότερο με δική μου ευθύνη βέβαια. Την περίμενα μεγάλη πατάτα, διαβάζοντας όμως τα πρώτα σχόλια εδώ, ανέβηκε η προσμονή μου για κάτι καλό. Τελικά δεν είναι πατάτα, απλά κάτω του μετρίου. Spoiler Δεν θα επαναλάβω αυτά που σωστά ανέφεραν @{TDi}Dj2k..infc, @kirileman και άλλοι. Εμάς από την αρχή μας ξενέρωσε ο Κυνηγός με τα πρώτα του kills. Δηλαδή να χρησιμοποιεί cloak για να σφάξει κροταλίες(!) και μοναχικούς λύκους (ας τον έβαζαν να πολεμήσει με μια αγέλη τουλάχιστον). Αντί να μας προκαλέσει δέος, τον έκανε αστείο. Φλωρακι και noob τον λέγαμε με την παρέα από εκείνο το σημείο. Ομοίως για να σκοτώσει 2 εφήβους ινδιάνους με κοντάρια ! Μέχρι και ο αδερφός τον «είχε» και σχετικά εύκολα μάλιστα μέχρι το stealth kill! Μόνο όταν αντιμετώπισε ολόκληρη ομάδα ενήλικων με όπλα, ήταν κλειστή. Μάλλον ξέχασε να την φορτίσει Εάν στο τέλος αντί για 1vs1 ήταν μια συντονισμένη μάχη απέναντι σε ομάδα πολεμιστών από την φυλή όπου χάρη στην συνεργασία τους, την γνώση της περιοχής, με παγίδες κτλ κατάφερναν να τον σκοτώσουν, νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλύτερο και πιστευτό τέλος Ένα 4/10 από εμένα. Οκ για να περάσει μιάμιση ώρα και τέλος 9
Tetrabitos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 6/8/2022 στις 12:04 ΠΜ, john_dr είπε Αν το Hollywood θέλει να μας πασάρει δυνατές γυναίκες ως πρωταγωνίστριες/ηρωίδες, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Ακούστηκαν και αυτές οι απόψεις! ☝️😆
john_dr Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 11 hours ago, 7nisiotis said: Predator series ... Disney+ ?! https://www.giantfreakinrobot.com/ent/exclusive-predator-series-in-development.html Shiiieett Quote This new series will attempt to capture the teen demographic. Πάει και αυτό. Αιωνία του η μνήμη. Ελπίζω να μην δούμε κανέναν Predator να κυνηγάει 10χρονο παιδάκι και να μην μπορεί να το πιάσει.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, mike299 είπε λύκους Βασικά δεν ήταν καν λύκος dude, coyote νομίζω ήταν. 1
mike299 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Βασικά δεν ήταν καν λύκος dude, coyote νομίζω ήταν. Σωστός, και μου φάνηκε μικρός για λύκος αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 11 λεπτά πριν, mike299 είπε Σωστός, και μου φάνηκε μικρός για λύκος αλλά δεν έδωσα μεγάλη σημασία Ναι δυστυχώς το story σε βγάζει πολύ γρήγορα από όλη την φάση οποτε λογικό να χάσεις ενδιαφέρον από νωρίς, τουλάχιστον για μένα. 1 ώρα πριν, john_dr είπε Πάει και αυτό. Αιωνία του η μνήμη. Ελπίζω να μην δούμε κανέναν Predator να κυνηγάει 10χρονο παιδάκι και να μην μπορεί να το πιάσει. Εγώ πάντως είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω PG Predator, κωμωδία θα είναι.
MariaLog Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) ολες οι ταινιες πια ειναι αρπαχτες. -βγαζουν μια ταινια με μπατζετ 10 μυρια -πατανε πανω στο παλιο lore της ταινιας, ξερωντας οτι απο περιεργεια και μονο θα παει κοσμος να το δει -βγαζουν κερδος 50 μυρια , αρα στην τσεπη τα 40 ( το οτι η ταινια ηταν πατατα και ολοι κραζαν θα ξεχαστει απο τις επομενες ) αυτος ειναι ο κινηματογραφος πια. ολα εχουν γυριστει και αναμασηθει 1000000 φορες, μη περιμενετε πια να δειτε κατι που θα σας "ενθουσιασει" Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από MariaLog 3 1
masteripper Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Απο την άλλη το puma το κάναν τέρμα μεγένθυση...ούτε τα λιοντάρια δεν είναι τόσο μεγάλα. Και κάτι σε spoiler...αν μπορεί κάποιος να δώσει info Spoiler Στο δέντρο ήταν η ομορφούλα και 1 παλικάρι...γίνεται ότι γίνεται και ασχολούμαστε με την πιτσιρίκα που ο αδερφός της την κουβάλησε πίσω στο χωριό και ξανάφυγε μες στην μαύρη νύχτα για να σκοτώσει το πληγωμένο πούμα - το οποίο θα υποθέσουμε ότι εκλ@σε μέντες επειδή έφαγε το ακόντιο στα πλευρά...άφησε την πανέξυπνη Ναρού να κοιμηθεί τον ύπνο του δικαίου αντί να της τραβήξει 2 νυχιές και να την κάνει φέτες - και αναφέρονται όλοι σε αυτόν που είχε αρπάξει αρχικά το πούμα...(το οποίο δεν νομίζω ότι υπηρχε ποτέ ζώο που έσυρε 1 ενήλικο άνθρωπο στην άλλη άκρη του βουνού για να κολατσίσει ....εκτός αν δεν μπορεί να φάει χωρίς κετσαπ/μουστάρδα και λιγο μπούκοβο...έτσι γιατί το ανθρώπινο κρέας είναι λίγο άγευστο άψητο) και κανένας δεν ασχολείται με τον νοματαίο που ήταν στο δέντρο..... Αλλά βέβαια τι να πείς για μια ταινία που ξεκινάει με το ζήτημα ότι υπάρχει 1 άγνωστο κακό τέρας για το οποίο δεν υπάρχει καμμία ένδειξη ότι είναι απειλή...δεν ξέρουμε τίποτα γιαυτό ...δεν μας έχει κάνει τίποτα γιατί δεν υπάρχει ούτε μυρωδιά αν όντως υπάρχει..αλλά εκεί με το στανιό ... να κάνουμε την πιτσιρίκα υπερήρωα.... Μιλάμε τα κοριτσίστικα περιοδικά θα πρέπει να έχουν ξετρελλαθεί με το Girl power ...Περιμένω βαρβάτα εξώφυλλα σε Cosmopolitan /Vogue (Νομίζω αυτά είναι...αν κάνω λάθος διορθώστε) ...η ηρωίδα της χρονιάς. Νομίζω ίσως απο τις κορυφαίες πατάτες της χρονιάς...και να σημειώσω και κάτι ακόμα...πολύ πλαστική εικόνα...λες και βλέπεις τηλεοπτική σειρά...ολα μα όλα τόσο καθαρά. Και όσον αφορά κάποια παράπονα για τον "εξοπλισμό" του Κυνηγού...αυτός μάλλον αγόρασε απο τα Jumbo τον εξοπλισμό του... Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από masteripper 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα