noobwars1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, Είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και σχεδόν έχω καταλήξει στο Tesla M3. Το θέμα είναι ότι εργάζομαι σε μικρή εταιρεία με καλές σχέσεις με τον εργοδότη και θα μπορούσα να βάλω το αυτοκίνητο στην εταιρεία με όφελος αυτής πάνω από 10,000 ΦΠΑ + αποσβέσεις, αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω στο κράτος, ας ωφεληθεί αυτός που με ταΐζει. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει τρόπος να διασφαλίσω κάπως την κατοχή το αυτοκινήτου, εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε 2-3-4 χρόνια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
dtzgr Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, noobwars1 είπε εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό Και το ιδιωτικό συμφωνητικό δηλαδή τι ακριβώς θα γράφει, ότι το αυτοκίνητο στην πραγματικότητα ανήκει σ' εσένα και όχι στην εταιρία της οποίας το όνομα φαίνεται πχ στην άδεια; Πέρα από αυτό, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα φίλε μου.
@11h Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στο ιδιωτικό συμφωνητικό γράψε οτι το αυτοκίνητο ανήκει σε έσενα και οχι στο νομιμο κατοχο γιατί το μεταβίβασες προσχηματικα στην εταιρία του για να γλυτώσεις τα βάρη που προβλέπονται απο τον νόμο. Μόνο αν στο δικαστήριο προεδρεύει η 3χρονη ανηψιά μου θα το πάρεις πίσω. Εγω πιο πολύ για βραχιόλια το βλέπω
NTC Labs Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, noobwars1 είπε Καλησπέρα σε όλους τους φίλους, Είμαι σε αναζήτηση αυτοκινήτου και σχεδόν έχω καταλήξει στο Tesla M3. Το θέμα είναι ότι εργάζομαι σε μικρή εταιρεία με καλές σχέσεις με τον εργοδότη και θα μπορούσα να βάλω το αυτοκίνητο στην εταιρεία με όφελος αυτής πάνω από 10,000 ΦΠΑ + αποσβέσεις, αφού θα τα δώσω που θα τα δώσω στο κράτος, ας ωφεληθεί αυτός που με ταΐζει. Το ερώτημα είναι αν υπάρχει τρόπος να διασφαλίσω κάπως την κατοχή το αυτοκινήτου, εκτός από ιδιωτικό συμφωνητικό, γιατί ποτέ δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει σε 2-3-4 χρόνια. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Ας το παμε αλλιως θες? Αφου θα γλυτωσει τόσα ας σου δώσει κανα 5χίλιαρο δωράκι. Τι οχι? Α ξεχασα "σε ταϊζει". Επίσης το αυτοκίνητο το ξεχνάς αφου θα είναι στο όνομα της εταιρείας. ανα πάσα στιγμη. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από NTC Labs 1
liopyr Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Γενικά οι εταιρίες έχουν την τάση να βγάζουν κέρδος από την εργασία των υπάλληλων τους, δεν ξέρω καμία που να ταΐζει. Πες τους να σου πάρουν ένα εταιρικό να κυκλοφορείς αφού είναι τόσο φίλοι, να είστε όλοι ευτυχισμένοι. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από liopyr 3 1
lector Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Η ιδεα αυτη τινος ηταν; Δικη σου ή του εργοδοτη σου; Αν ηταν του εργοδοτη σου, ισως πρεπει να το σκεφτεις και απο αλλες αποψεις. 6
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Εκείνος ο έρμος ο λογιστής θα τραβάει τα μαλλιά του.Θα πληρώσεις εσύ αμάξι που θα είναι στο όνομα της εταιρίας. Ο Αθανάσιος Τσακάλωφ, ο Νικόλαος Σκουφάς και ο Εμμανουήλ Ξάνθος γυρνάνε στους τάφους τους 1
SabotazNic Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μπορω να σε προσλαβω εγω αν θες, και θα σε ταιζω, κυριολεκτικα και μεταφορικα (εχουμε εστιατοριο). Θα εχεις και μαζι μου καλες σχεσεις. Παντα ηθελα ενα τεσλα
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Αν θες μπορω να σε προσλαβω εγω σαν εργαζομενο μου,θα δουλευεις διανομη στο efood με το μηχανακι μου,σαν βοηθος μου. Μας συμφερει να παρουμε κατι σε VW R32,η πρεπει να ειναι τεσλα? Δε θα το χασεις,στο υποσχομαι,απλα θα το εχουμε στο ονομα μου,οπως θελαμε να παρουμε τοτε το στρογγυλοφαναρο με το Λευτερακη,για να το κανουμε ανακατασκευη,και θα το βαζαμε στο ονομα του,επειδη ειχε διπλωμα,αλλα θα ηταν δικο μου. Παλι καλα που ηταν εντελως ρεμα το στρογγυλοφαναρο,γιατι ακομα θα το εκλαιγα. Περαν την πλακας,μην κανεις τετοιες σκεψεις μαν. Καλο ειναι να εχεις πιστη στους ανθρωπους,αλλα οχι και ετσι. Δε συζηταμε οτι θα στο φαει 99%,μονο να φτασει χρωσταει και να του το παρουν αρκει για να πειστεις,για να μην παμε σε κακοβουλα σεναρια. 2
LongTom Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Γίνεται κατά κόρον αυτή η μπινιά, αλλά με υπολογιστές/τάμπλετ/κινητά κ.ο.κ. Να καθίσεις να πάρεις αμάξι, tesla κιόλας, στο όνομα της εταιρείας και να περιμένεις να "διασφαλιστείς" είναι κάτι που πρώτη φορά το βλέπω. Αυτά τα κόλπα να τα κάνεις εφόσον εσύ έχεις μια εταιρεία, όπως γίνεται δηλαδή κατά κόρον από όλους. Να δώσεις τα λεφτά να αγοράσεις αμάξι και να είναι στο όνομα του αφεντικού (εταιρείας του), είναι μεγάλη βλακεία. Με τα συγχωρήσεως κιόλας. 1
tutuyo Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 εντωμεταξυ ετσι οπως διαβαζεις τον τιτλο νομιζα οτι χρειαζοταν το ΟΚ του Σκουφα η του Τσακαλωφ 4
unforgiven Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Θα δεχόσουν, όσο καλές σχέσεις και αν νομίζεις πως έχεις με τον εργοδότη σου, να σου πουλήσει ένα δικό του αυτοκίνητο, να τον πληρώσεις, χωρίς ποτέ να υπογράψετε μεταβίβαση ή κάποιο άλλο χαρτί; Όχι, ε; Αυτό πας να κάνεις. Και πώς θα γίνει η πληρωμή; Θα του μεταβιβάσεις στον εταιρικό λογαριασμό 60000, χωρίς τιμολόγιο ή παραστατικό; Για να συνεχίσει να σε ταΐζει, και όχι να κόβει βόλτες στην υγειά του κορόιδου ή χωρίς να μπείτε και οι δύο φυλακή, μην το σκεφτείς καν.
Burgos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Ρώτα πρώτα έναν λογιστή για τα βασικά. Δεν εκπίπτει ο ΦΠΑ στα ΙΧ άρα δεν θα έχει όφελος 10.000+ Δεν κοστίζει 40.000 προ φόρων άρα δεν θα έχει τις εκπτώσεις δαπανών για ηλεκτρικό Θα γίνεται μια μικρή απόσβεση10-15% το χρόνο και όταν πουληθεί το αυτοκίνητο θα πρέπει να πληρωθεί και η υπεραξία. Με λίγα λόγια η εταιρεία δεν κερδίζει τίποτα ουσιαστικό, εσύ δεν κερδίζεις απολύτως τίποτα γιατί απλά θα οδηγείς ένα αυτοκίνητο που έχεις πληρώσει, δεν σου ανήκει, δεν μπορεί να διασφαλιστεί η κυριότητα και θα πρέπει να ξαναπληρώσεις αν θελήσεις να το πάρεις στο όνομα σου 1
Bitbit Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Και μετά σου λένε για brain drain για βλακείες. Εγώ δε βλέπω κανένα brain drain. Όλα τα μυαλά είναι εδώ. 3 1
paylidis Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 11 λεπτά πριν, Bitbit είπε Και μετά σου λένε για brain drain για βλακείες. Εγώ δε βλέπω κανένα brain drain. Όλα τα μυαλά είναι εδώ. Οντως και ιδρυσαν και φιλικες εταιρείες και βαζουν τους υπαλληλους τους να αγορασουν αυτοκινητα στο ονομα της εταιρείας... TS εχω και εγω μια ΟΕ ρε συ - ελα να γινουμε φιλοι και βαλτο σε εμενα, παντα ηθελα ενα τεσλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα