arkoudos Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Greetings from the other side. Ατμιστής χρόνια, αλλά αποκλειστικά με έτοιμα υγρά, είπα να κάνω το μεγάλο βήμα και να πάω σε DYI γιατί πλέον ατμίζει και η γυναίκα και δεν βγαίνουμε. Ο παλίκαρος στο μαγαζί μου είπε ακριβώς τι να κάνω, σαν να ήμουν 3χρονο, αλλά δεν υπολόγισε πως είμαι και χαζός ταυτόχρονα και φυσικά τα ξέχασα. Οπότε, με βάση τη φωτογραφία, τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να πάρω τελικό αποτέλεσμα 6mg/ml νικοτίνης; Ας πούμε για 10ml υγρού. Ατμίζω στα 15-18W. Σας ευχαριστώ!
w95chris Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Θες να κάνεις τι ακριβώς; Να ετοιμάσεις το υγρό που έχει στην φωτογραφία; Απλά βάζεις τις δύο νικοτίνες (τα μικρά μπουκαλάκια) και μετά συμπληρώνεις με την γλυκερίνη μέχρι το πώμα. Μετά το κλείνεις, το ανακινείς και έτοιμο. Ιδανικά να το αφήσεις σε κανένα συρτάρι για 2-3 μέρες αλλά μπορείς να κάνεις και κατευθείαν
swstost Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Είναι πιθανό να παίξει όπως το λέει ο φίλος από πάνω, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν μπορώ να δω από τη φωτό τη συγκεντρωση νικοτίνης στα μικρά μπουκαλάκια, ούτε πόσα ml είναι το μπουκάλι δεξιά, οπότε δεν μπορώ να σου πω αν θα βγεί 6mg/ml ή άλλη συγκέντρωση, ή πόση μηδενική βάση πρέπει να συμπληρώσεις...
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Πρέπει να μας πεις τι περιέχουν αυτά τα 4 μπουκαλάκια και σε τι συγκέντρωση ώστε να καταλήξεις μετά από αναμιξη αυτών στα 6mg/mL.
kage Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Να στα φτιάχνει το μαγαζί... Θεωρητικά θα βάλεις τα μικρά booster νικοτίνης στο steamtrain(ανοίγει το καπάκι πάνω) k μετά ριχνεις μέχρι πάνω το blue label γλυκερίνης ... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από kage
arkoudos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Η βάση ειναι φυτική γλυκερίνη με 0 νικοτίνη. Τα δύο μικρά μπουκαλάκια που είναι το VG και το PG είναι 20 νικοτίνη (FULL VG 20MG/ML γράφει το ένα και FULL PG 20MG/ML γράφει το άλλο). Το άρωμα θεωρώ πως είναι χωρίς νικοτίνη, δεν γράφει κάτι πάνω. Θέλω να καταλήξω σε 50-50 VG/PG με 6mg/ml νικοτίνη. Βρήκα έναν calculator, αλλά δεν κατάφερα να τον δουλέψω. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από arkoudos
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Ναι, εσύ τι θες να φτιάξεις; Υδατικό διάλυμα από γλυκερίνη και VG η PG με τελική συγκέντρωση όσο είπες; Χρειάζεσαι μόνο το VG η το PG η μήπως και τα δύο μαζί; Εχεις ογκομετρικο σωλήνα η σύριγγες; Χρειάζεσαι 1-2 σύριγγες. 1
arkoudos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Θέλω να φτιάξω ένα διάλυμα μόνο με γλυκερίνη και PG (όπως είναι και το έτοιμο υγρό μου που μόλις είδα τώρα) στα 6ml/mg νικοτίνη. Ομολογώ πως δεν κατάλαβα γιατί μου έδωσε τελικά το VG. Σύριγγα που μετράει ml έχω, άδειο μπουκάλι έχω (σωλήνα δεν έχω).
Baator Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μια χαρά στα 'δωσε το παιδί και δεν χρειάζεσαι ούτε σύριγγες ούτε τίποτα. Αδειάζεις τις 2 νικοτίνες μέσα στο 60μελο μπουκάλι σου και συμπληρώνεις μέχρι πάνω το 60μελο με γλυκερίνη (απ΄το μπλε 100μελο δηλαδή). Ανακινείς και τελείωσες. Θα βγάλεις 60μλ υγρού με 6άρα νικοτίνη και 50/50 αναλογία vg/pg. (Και σου περισσεύει και λίγη γλυκερίνη για το επόμενο υγρό που θα κάνεις). Δεν είναι κάτι πολύπλοκο, τα 2 μικρά (10μελα) μέσα στο 60μελο (στο υγρό σου δηλαδή) και μέχρι πάνω γλυκερίνη. 1
arkoudos Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Καλά το ό,τι μου τα έδωσε σωστά ήταν το σίγουρο Το θέμα είναι πως εγώ κάηκα γιατί δεν θυμόμουν μετά τι ακριβώς μου είπε. Σας ευχαριστώ όλους!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα