star12 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ηθελα να το κανω θεμα αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει στο facebook και στο facebook marketplace. μπηκα χτεσ στο facebook market και αναζητουσα ενα εξωτερικο dvd r για το λαπτοπ.Bρηκα μια καλη τιμη και ειπα στο τυπο αν ηθελε να βρεθουμε στο κεντρο να το παρω.θεσσαλονικη.Δε προσεξα οτι μενει νεαπολη και ειναι λιγο μακρυα,το αποτελεσμα? την επομενη μερα μου στειλε ενα κατεβατο αρχικα με οτι και καλα μπηκα 2.τη νυχτα να του πω για το item.ναι το ξενυχτησα sto λαπτοπ και με εστειλε ενα κατεβατο με βρισιεσ και προσβολεσ βριζοντασ εμενα τη μητερα μου και το σπιτι και κατι αλλα.του απαντησα οχι με βρισιεσ δε θα πεσω στο επιπεδο σου. Αλλα επειδη με εβγαλε εκτοσ εαυτου ,αυτο που θελω να ρωτησω επειδη πρωτη φορα συμβαινει κατι τετιο..Μπορεισ να κανεισ ριπορτ σε τετια μυνηματα στο fb? και πωσ??? και συν οτι αυτο το μυνημα ειναι μυνησιμο και θα μπορουσα να το κατηγγειλα στη διωξη οταν περνετε τετια μυνηματα στο fb κανετε κατι???? τουλαχιστον ριπορτ??? σορι αν δεν ειναι σωστη ενοτητα αλλα ειμαι εκνευρισμενοσ και θα θελα μια απαντηση Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από star12
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Στα προσωπικά μηνύματα δεν θα παρει μέρος κανείς. Μπλόκαρε τον και τέλος
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε καμμένο. 8
vagos789 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Εχει ψυχολογικα προβληματα ο κοσμος, δεν μπορεις να του τα λυσεις,μπορεις μονο να τον κανεις να ασχολειται μαζι σου 1
korakios Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 έχει πολύ σαπίλα το marketplace , κάνε μια αναφορά το πολύ , μην ασχολείσαι παραπάνω και μπλοκ 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 5 ώρες πριν, star12 είπε οταν περνετε τετια μυνηματα στο fb κανετε κατι???? τουλαχιστον ριπορτ??? Αρχικα ειναι μηνυματα,οχι "mail". Επειδη πουλαω και αγοραζω συνεχεια στο μαρκετ,με εχουν βρισει πολλες φορες χωρις να φτασουμε στο σημειο που εφτασες εσυ ( να κανονισουμε συναντηση ). Προχθες,οταν πηγα να ολοκληρωσω μια πληρωμη μεσω paypal,για ενα ps4,επειδη ηθελα να το ψαξω εξονυχιστικα,καθυστερησα λιγο την πληρωμη,μεχρι να καταληξω οτι πιθανοτατα ηταν απατη. Επειδη μιλουσα με πολλα ατομα,ειχα ξεχασει να ελεγξω το κανονικο προφιλ του χρηστη,το οποιο ειχε ΕΝΑΝ μολις φιλο. Του ζητησα συγγνωμη,του ειπα οτι αλλαξα γνωμη και οτι δε νιωθω ανετα να συναλλαχθω με ενα προφιλ που εχει μολις ενα φιλο. Μου ειπε να παω να συνουσιαστω και με μπλοκαρε,αλλα προλαβα να περασω ενα backhand πριν κλεισει τη συνομιλια. Γενικα εχουν χαζεψει εκει μεσα,αμορφωσια ( κανονικη και ψηφιακη ) ,καθολου τροποι,ΑΣΧΕΤΟΙ με αυτο που πουλανε ή αγοραζουν,και γενικοτερα μια πολυ ασχημη εικονα. Μη δινεις σημασια,αναφορα,μπλοκ και προχωραμε. Αυτη τη στιγμη πρεπει να εχω 200 ατομα block list. 3
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, star12 είπε Δεν ηθελα να το κανω θεμα αλλα η κατασταση εχει ξεφυγει στο facebook και στο facebook marketplace. μπηκα χτεσ στο facebook market και αναζητουσα ενα εξωτερικο dvd r για το λαπτοπ.Bρηκα μια καλη τιμη και ειπα στο τυπο αν ηθελε να βρεθουμε στο κεντρο να το παρω.θεσσαλονικη.Δε προσεξα οτι μενει νεαπολη και ειναι λιγο μακρυα,το αποτελεσμα? την επομενη μερα μου στειλε ενα κατεβατο αρχικα με οτι και καλα μπηκα 2.τη νυχτα να του πω για το item.ναι το ξενυχτησα sto λαπτοπ και με εστειλε ενα κατεβατο με βρισιεσ και προσβολεσ βριζοντασ εμενα τη μητερα μου και το σπιτι και κατι αλλα.του απαντησα οχι με βρισιεσ δε θα πεσω στο επιπεδο σου. Αλλα επειδη με εβγαλε εκτοσ εαυτου ,αυτο που θελω να ρωτησω επειδη πρωτη φορα συμβαινει κατι τετιο..Μπορεισ να κανεισ ριπορτ σε τετια μυνηματα στο fb? και πωσ??? και συν οτι αυτο το μυνημα ειναι μυνησιμο και θα μπορουσα να το κατηγγειλα στη διωξη οταν περνετε τετια μυνηματα στο fb κανετε κατι???? τουλαχιστον ριπορτ??? σορι αν δεν ειναι σωστη ενοτητα αλλα ειμαι εκνευρισμενοσ και θα θελα μια απαντηση Στείλε report αλλά δεν θα ασχοληθούν. Μήνυση μπορείς να κάνεις αλλά θα ξοδέψεις λεφτά και χρόνο.
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 40 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μήνυση μπορείς να κάνεις αλλά θα ξοδέψεις λεφτά και χρόνο. Τι μηνυση ρε μαν,ας σοβαρευτουμε λιγο. Εδω δε μπαινει στον κοπο να ασχοληθει κανεις με τοσες απατες,θα ασχοληθουν με ενα τρολ,μονιμο κατοικο του τοξικου διαδικτυου,που εβρισε; Και πρακτικα,ηταν απλα μια κακη συναλλαγη,με βρισιμο,απλα ο star το πηρε λιγο παραπανω προσωπικα. Ο αλλος στο μεταξυ παιζει ηδη να μη θυμαται τι εγινε.
star12 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 οκ ευχαριστω για απαντησεισ.το ριπορτ ηθελα να το κανω για να κανω κατι.αλλα σκεφτομαι κανα τρολ που δεν ηθελε να βρεθει να μου το δωσει και ετσι αρχιζε να με βριζει για πλακα.δεν ειναι η πρωτη φορα.τη προηγ φορα ηθελα να παρω ενα φιλτρο nd για τη καμερα,, με ειρωνευοταν ο αγοραστησ με αποτελεσμα να μην τον απαντησω καν αυτο κανω δω delete κατευθειαν.μυνησεισ και τετια δεν θα μπλεκομουν εκτοσ αν ειπηρχε σωματικη βια ευτηχωσ ειπαρχει το αμαζον και το βρηκα εκει
Basilhs23___ Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τι μηνυση ρε μαν,ας σοβαρευτουμε λιγο. Εδω δε μπαινει στον κοπο να ασχοληθει κανεις με τοσες απατες,θα ασχοληθουν με ενα τρολ,μονιμο κατοικο του τοξικου διαδικτυου,που εβρισε; Και πρακτικα,ηταν απλα μια κακη συναλλαγη,με βρισιμο,απλα ο star το πηρε λιγο παραπανω προσωπικα. Ο αλλος στο μεταξυ παιζει ηδη να μη θυμαται τι εγινε. Σοβαρά μιλάω, το οποιοδήποτε βρίσιμο μέσω διαδικτύου είναι μηνυσιμο, μπορείς να κάνεις μήνυση αλλά και αγωγή αν πας σε δικηγόρο και σε καθοδηγήσει σωστά. Τώρα ποιοι έχουν την υπομονή να χάσουν χρόνο και χρήμα και να το κάνουν αυτό στην πράξη πάρα να ρίξουν μπλοκ report να βρίσουν και αυτοί και να σταματήσει εκεί, μόνο αν είσαι ο Κούγιας και κάποιοι πολύ λίγοι άνθρωποι. 1
StamTheMan Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Σοβαρά μιλάω, το οποιοδήποτε βρίσιμο μέσω διαδικτύου είναι μηνυσιμο, μπορείς να κάνεις μήνυση αλλά και αγωγή αν πας σε δικηγόρο και σε καθοδηγήσει σωστά. Τώρα ποιοι έχουν την υπομονή να χάσουν χρόνο και χρήμα και να το κάνουν αυτό στην πράξη πάρα να ρίξουν μπλοκ report να βρίσουν και αυτοί και να σταματήσει εκεί, μόνο αν είσαι ο Κούγιας και κάποιοι πολύ λίγοι άνθρωποι. Εμενα μου φαινεται τουλαχιστον αστειο να ασχοληθει καποιος με καποιον ΑΓΝΩΣΤΟ,που τον εβρισε στο fb για μια αγγελια. Και τι μηνυση ρε μαν,εδω πεφτει τοσο bullying και δεν γινεται τιποτα,τον αλλο τον Θυμιο απο τον Πυργο τον τρελαναν και βγηκε και θεριζε κοσμο με ροπαλα και πριονια..
csontheline Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Η καλύτερή σου άμυνα είναι ο Σερραίος. σσσσσσσσ
Narayan Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Σοβαρά μιλάω, το οποιοδήποτε βρίσιμο μέσω διαδικτύου είναι μηνυσιμο, μπορείς να κάνεις μήνυση αλλά και αγωγή αν πας σε δικηγόρο και σε καθοδηγήσει σωστά. Τώρα ποιοι έχουν την υπομονή να χάσουν χρόνο και χρήμα και να το κάνουν αυτό στην πράξη πάρα να ρίξουν μπλοκ report να βρίσουν και αυτοί και να σταματήσει εκεί, μόνο αν είσαι ο Κούγιας και κάποιοι πολύ λίγοι άνθρωποι. Αν η εξύβριση είναι επώνυμη σε δημόσιο χώρο όπως π.χ. το Facebook ναι μπορεί να γίνει μύνηση. Αν είναι σε προσωπικά μυνήματα δεν θίγεται ο χαρακτήρας του εναγόμενου οπότε δύσκολα θα πάει σε δίκη.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 18 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εμενα μου φαινεται τουλαχιστον αστειο να ασχοληθει καποιος με καποιον ΑΓΝΩΣΤΟ,που τον εβρισε στο fb για μια αγγελια. Και τι μηνυση ρε μαν,εδω πεφτει τοσο bullying και δεν γινεται τιποτα,τον αλλο τον Θυμιο απο τον Πυργο τον τρελαναν και βγηκε και θεριζε κοσμο με ροπαλα και πριονια.. Για το τελευταιο που γραφεις, δεν πειραξε κανεναν ουτε με ροπαλα ουτε με πριονια. Αυτο το γραψανε στο ινστα οι τυποι που του πεταγανε κροτιδες και πυροτεχνηματα με εκτοξευτηρες στο σπιτι του για να τον κανουν να βγει εξω. Κι ο ανθρωπος απλα βγηκε εξω με το βοηθητικο του μπαστουνι...Το οποιο οι υπανθρωποι βαφτισανε αλυσοπριονο στο story τους, τα αντιστοιχου επιπεδου ΜΜΕ μετεδωσαν ως ειδηση χωρις καμια διασταυρωση και οι αντιστοιχοι αναγνωστες/ακροατες συνεχιζουν μεχρι τωρα να καταπινουν αμασητο παροτι εχει εξηγηθει εδω και μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα