fire1 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 θελω να βαλω ιντερνετ στο πατρικο μου αλλα η μητερα μου θελει σε περιπτωση διακοπης ρευματος να εχει τηλεφωνο.Περιοχη Αγιος Δημητριος Τωρα εχει απλη τηλεφωνικη συνδεση στον ΟΤΕ.Και δεν θελω τιποτα τετοιο για εναλακτικη https://www.kotsovolos.gr/computing/peripherals/ups-statheropoihtes/206127-lamtech-mini-dc-15w-9v-12v-output.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Αργα ή γρηγορα θα το χρειαστείς οπότε μην παιδεύσε αδικα. Πάρτο και τέλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Ο ΟΤΕ μου έχει δώσει δωρεάν μικρό ups που κρατάει το router 3 ώρες και έχω και Internet και τηλέφωνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 29 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ο ΟΤΕ μου έχει δώσει δωρεάν μικρό ups που κρατάει το router 3 ώρες και έχω και Internet και τηλέφωνο Πώς το κατάφερες ? Το ζητάς κάπου? Έχει στάνταρ διαδικασία ή απλά γκρινιάζεις?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tounion είπε Πώς το κατάφερες ? Το ζητάς κάπου? Έχει στάνταρ διαδικασία ή απλά γκρινιάζεις?? Όχι.. Μου το έδωσαν από μόνοι τους όταν άλλαξε τεχνολογια η γραμμή δωρεάν και άλλαξα router Δεν χάνεις κάτι να πάρεις έως τηλέφωνο Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, tounion είπε Πώς το κατάφερες ? Το ζητάς κάπου? Έχει στάνταρ διαδικασία ή απλά γκρινιάζεις?? όταν είχα 200άρα γραμμή μου το έδωσαν δωρεάν το 2018. Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει. Για 28€ δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να γκρινιάξω, θα αγόραζα ένα έστω και για καβάντζα power bank. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από Pokemon640 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Pokemon640 είπε όταν είχα 200άρα γραμμή μου το έδωσαν δωρεάν το 2018. Τώρα δεν ξέρω τι ισχύει. Για 28€ δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία να γκρινιάξω, θα αγόραζα ένα έστω και για καβάντζα power bank. Έχεις κάποιο λινκ για το συγκεκριμένο mini ups? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pokemon640 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, johnnyman είπε Έχεις κάποιο λινκ για το συγκεκριμένο mini ups? Ευχαριστώ (δεν περίμενα να έφτανα στο σημείο να το γράψω αυτό) : Πρώτο πόστ, πάνω πάνω πάνω, στο thread που ήδη μιλάμε και ξεκίνησε ο thread starter (ts) 👆👆 Επεξ/σία 16 Μαΐου 2022 από Pokemon640 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Pokemon640 είπε (δεν περίμενα να έφτανα στο σημείο να το γράψω αυτό) : Πρώτο πόστ, πάνω πάνω πάνω, στο thread που ήδη μιλάμε και ξεκίνησε ο thread starter (ts) 👆👆 Πω πω στραβομαρα 😆 🤣 😂 😹 Με συγχωρείς φίλε μου! Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Και πόση ώρα κρατάει ανοικτό το συγκεκριμένο σε περίπτωση διακοπής ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, tounion είπε Και πόση ώρα κρατάει ανοικτό το συγκεκριμένο σε περίπτωση διακοπής ? Το θεμα δεν ειναι ποση ωρα κραταει αυτο σε περιπτωση διακοπης , αν η διακοπη ειναι γενικα στην περιοχη , τοτε λογο ειτε παλιων μπαταριων στις καμπινες η ακομα και ελειψη αυτων παλι δεν θα εχεις τηλεφωνο Οσο αν παρεις τηλεφωνο και πεις οτι εχεις συναργερμο το δινουν τζαμπα συνηθως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω την εξής ερώτηση. Εφόσον λοιπόν πλέον το τηλ είναι συνδεδεμένο με το router, όταν υπαρχει διακοπή ρεύματος, δεν λειτουργει κ το τηλέφωνο. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που λόγο τεχνικού προβλήματος απλά δεν υπάρχει ίντερνετ? Λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, ilias78 said: Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που λόγο τεχνικού προβλήματος απλά δεν υπάρχει ίντερνετ? Λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή? Εξαρτάται το είδος του προβλήματος. Υπάρχει περίπτωση να έχεις τηλεφωνία και όχι Internet, υπάρχει περίπτωση να κοπούν και τα 2. Συνήθως πάντως σε τεχνικό πρόβλημα δεν θα έχεις ούτε τηλέφωνο 😕 Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από infin1tyGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilias78 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, infin1tyGR είπε Εξαρτάται το είδος του προβλήματος. Υπάρχει περίπτωση να έχεις τηλεφωνία και όχι Internet, υπάρχει περίπτωση να κοπούν και τα 2. Συνήθως πάντως σε τεχνικό πρόβλημα δεν θα έχεις ούτε τηλέφωνο 😕 Άρα κ το ups σε αυτήν την περίπτωση δεν σε σώζει. Χώρια που αν δεν κάνεις πατέντα, θα θες 2 ups (κ για το ont). Adsl κ ξερό ψωμί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
infin1tyGR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 1 UPS με διπλό καλώδιο αρκεί. Είναι αστείο να συγκρίνουμε FTTH vs ADSL με κριτήριο το αν θα λειτουργεί η τηλεφωνία σε περίπτωση βλάβης, που ούτως ή άλλως είναι εξαιρετικά σπάνιες στο FTTH, σε αντίθεση με τις συνδέσεις χαλκού... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα