Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα!

Έχω περίπου 15 πίνακες παλαιούς, και δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο κοστίζουν. Κάποιοι είναι αντιγραφή γνωστών έργων τέχνης, κάποιοι πρέπει να είναι original. Όλα . σίγουρα είναι ζωγραφισμένα κ όχι εκτυπωμένα!

Έχουμε καμία ιδέα πόσο κοστίζουν?

Ανεβάζω κ έναν για παράδειγμα!

08A4D145-4626-4DE9-AAEA-123E725EFEC2.jpeg

Δημοσ.

Before he died, a father said to his son;

“Here is a watch your grandfather gave me… It is almost 200 years old. Before I give it to you, go to the jewellery store in the city. Tell them that I want to sell it, and see how much they offer you.”
The son went to the jewelry store, came back to his father, and said; “They offered $100 because it is so old.”

The father said; “Well, try the pawnshop.”

The son went to the pawnshop, came back to his father, and said; “The pawnshop offered only $20 because it has a scratch”

The father asked his son to go to the museum and show them the watch.

The son quietly questioned his father’s judgement, but still, willing to act on his last wishes he went to the museum, when he came back he said to his father; “The curator offered $375,000 for this very rare piece to be included in their precious antique collection.”

The father responded;

“I wanted to show you that the right place will value you in the right way. Don’t find yourself in the wrong place and get angry because you are not valued. Never stay in a place where someone doesn’t see your value or you don’t feel appreciated.”

• Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, georgemoy είπε

Καλησπέρα στην ομάδα!

Έχω περίπου 15 πίνακες παλαιούς, και δεν έχω την παραμικρή ιδέα πόσο κοστίζουν. Κάποιοι είναι αντιγραφή γνωστών έργων τέχνης, κάποιοι πρέπει να είναι original. Όλα . σίγουρα είναι ζωγραφισμένα κ όχι εκτυπωμένα!

Έχουμε καμία ιδέα πόσο κοστίζουν?

Ανεβάζω κ έναν για παράδειγμα!

08A4D145-4626-4DE9-AAEA-123E725EFEC2.jpeg

Aν  η  κορνιζα  ειναι   ξυλογλυπτη  που  μαλλον   ειναι   γυψινη  απο  καλουπι  και  βαμενη  τοτε  θα  αξιζε  περισσοτερο

απ  τον  πινακα.

Σε  "κορνιζαδικα" (μαγαζια  με  πινακες  του  κιλου)  θα  σ  ενημερωσουν  καλυτερα.

Αν  δεν  υπαρχει  δυνατο  ονομα   μονο   σε   παληατζηδες  για  20-50   ευρω  και   αν....

Εναν  πινακα  του  Μποκατσιαμπη   πχ  τον  πουλησα  πριν   10  χρονια  6,000  με  το   ζορι....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δύο πίνακες με την επιγραφή των ζωγράφων τους στην κορνίζα, τους είχε αγοράσει ο Παππούς μου στην Γαλλία, πριν λίγα χρόνια τους είχα ψάξει στο intenet και βρήκα άλλους παρόμοιους προς πώληση, κόστιζαν γύρω στα 300 με 500 ευρώ. 

Αν είναι ανώνυμοι τώρα.... Πολύ λιγότερα. 

Το καλύτερο είναι είτε να ψάξεις τα ονόματα στο intenet να δεις είτε να ψάξεις για άλλους πινακες ανωνυμων ζωγράφων και να ορίσεις μια παραπλήσια τιμή. 

Μαγαζιά ζωγράφων η κορνιζαδων με άλλους πινακες δεν θα τους εμπιστευομουν. 

Μετα υπάρχει και ο ανεξάρτητος εκτιμητής έργων τέχνης που θα τον πληρώσεις και θα σου βγάλει μια έκθεση εκτίμησης, αλλά αξίζει μόνο για αξιόλογα έργα. 

Επεξ/σία από Basilhs23___
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρώτησα σε ατελιέ για να μου φτιάξουν πίνακα σε συγκεκριμενο θέμα 1.2x1μ και η τιμή ήταν 400-500ε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...