Rakasman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 .Καλησπέρα παίδες δεν έχω ιδέα απο θεσσαλονίκη αλλά για επαγγελματικούς λόγους θα χρειαστεί να μείνω εκεί Ψάχνω να βρω πάροχο για ίντερνετ για μια περίοδο λιγότερο από 7 μήνες και δυστυχώς HCN/INALAN που δουλεύουν χωρίς συμβόλαια δεν καλύπτουν την περιοχή μου. Υπάρχει κάποιος άλλος πάροχος/πρόγραμμα που θα μπορούσατε να μου προτείνατε?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Κάρτα και ρούτερ κινητής, μαγικες λυσεις δεν υπάρχουν.
Rakasman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Κάρτα και ρούτερ κινητής, μαγικες λυσεις δεν υπάρχουν. Τι φάση ακριβώς παίζει με αυτά και που μπορώ να διαβάσω περισσότερες πληροφορίες άμα γίνεται?
NikosKallithea Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Τι να διαβασεις πας σε μια κινητη αγοραζεις data και νεα sim, αγοραζεις και ενα ρουτερ gsm και παίζουν ολα οπως της σταθερής τηλεφωνίας https://www.skroutz.gr/c/775/adsl-modem/f/857624_857628/SIM-4G.html Εναλλακτικά αν εχει data στο κινητό σου, συνδέεται με αυτο ασύρματα και τέλος
Rakasman Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2022 Εχω κάνει κάτι ελάχιστες φορές το κινητό "hotspot" ώστε να συνδεθούν κάποιοι φίλοι με τα δικά τους pc σε παλιότερους καιρούς αλλά επειδή τραβούσαμε απο mobile data το απέφευγα γιατί ξέρω ότι η χρέωση ανά mb θα μας πήγαινε αίμα,θα πρέπει να δώ τι παίζει με χρεώσεις.
prefuse Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) δύσκολο, αλλα ποτε δεν ξέρεις, δες αν έχεις κάλυψη για ασύρματο ιντερνετ. μια αξιόπιστη εταιρεία ειναι η nictech, εχει προπληρωμένο πακέτο για 3 ή 6 μηνες. υπάρχουν και άλλες εταιρίες για ασύρματο αλλα δεν γνωρίζω τι πακέτα προσφέρουν Επεξ/σία 17 Μαΐου 2022 από prefuse
solution1 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Δημοσ. 17 Μαΐου 2022 Τι όγκο περίπου περίπου χρειάζεσαι; Με 200GB είσαι καλυμμένος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα