Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Μπραβο!

Πάρε λοιπον ΤΩΡΑ την τραπεζα τηλεφωνο και ρωτα τους

Ο σκοπός του θέματος είναι αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ή αν είναι κάτι που μπορεί να μην έχω σκεφτεί.

Σε κάθε περίπτωση επειδη δεν βγαίνω χαμένος, δεν υπάρχει περίπτωση να ειδοποιήσω την τράπεζα. Τώρα αν το βρουν σε μελλοντικό χρόνο, και μου πάρουν 11 ευρώ δεν με απασχολεί καθόλου. Σε δεύτερη περίπτωση να συνεχιστεί το φαινόμενο και να μου προστίθενται χρήματα πάλι δεν με απασχολεί.

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, armagedwnn είπε

Ο σκοπός του θέματος είναι αν έχει συμβεί σε κάποιον άλλον ή αν είναι κάτι που μπορεί να μην έχω σκεφτεί.

Σε κάθε περίπτωση επειδη δεν βγαίνω χαμένος, δεν υπάρχει περίπτωση να ειδοποιήσω την τράπεζα. Τώρα αν το βρουν σε μελλοντικό χρόνο, και μου πάρουν 11 ευρώ δεν με απασχολεί καθόλου. Σε δεύτερη περίπτωση να συνεχιστεί το φαινόμενο και να μου προστίθενται χρήματα πάλι δεν με απασχολεί.

Σ' ευχαριστώ για τον χρόνο σου πάντως.

Δεν ειναι έτσι οπως τα λες, πρεπει να ενημερωθείς, γιατι αργότερα μπορει να εχεις και προβλημα με την τραπεζα.

Ενα τηλέφωνο δεν ειναι κατι τρομερό

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν ειναι έτσι οπως τα λες, πρεπει να ενημερωθείς, γιατι αργότερα μπορει να εχεις και προβλημα με την τραπεζα.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως θα έχω πρόβλημα εγώ με την τράπεζα. Για τόσο μικρά ποσά παίζει να μην το είχα παρατηρήσει καθόλου αν χρησιμοποιούσα την κάρτα μου. Έτυχε απλά να βρεθώ με παραπάνω μετρητά πάνω μου και δεν την χρησιμοποιώ πουθενά δύο εμδομάδες και το παρατήγρησα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να είχαν αυξηθεί κανά 5χίλιαρο να πω το καταλαβαίνω να κάνεις τον Κινέζο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αλλαγές στο λογαριασμό σου προτείνω και εγώ να επικοινωνήσεις με την τράπεζα. Το πιθανότερο είναι πως υπάρχει απλή εξήγηση που δεν έχεις σκεφτεί. Αν δεν υπάρχει όμως, αυτή τη φορά μπορεί να είναι πίστωση αλλά την επόμενη μπορεί να είναι χρέωση ;) Αν κάνεις κίνηση αν θέλεις ενημέρωσε έτσι για την περιέργεια.

Επεξ/σία από konc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, konc είπε

Να είχαν αυξηθεί κανά 5χίλιαρο να πω το καταλαβαίνω να κάνεις τον Κινέζο. Από τη στιγμή που υπάρχουν αλλαγές στο λογαριασμό σου προτείνω και εγώ να επικοινωνήσεις με την τράπεζα. Το πιθανότερο είναι πως υπάρχει απλή εξήγηση που δεν έχεις σκεφτεί, αλλά αν δεν υπάρχει αυτή τη φορά μπορεί να είναι πίστωση αλλά την επόμενη μπορεί να είναι χρέωση ;) Αν κάνεις κίνηση αν θέλεις ενημέρωσε έτσι για την περιέργεια.

Και εγώ αυτή την απλή εξήγηση περίμενα ότι θα ακούσω από κάποιον που δεν είχα σκεφτεί. Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα κάνω κάποια κίνηση από τον λογαριασμό μου και θα δω το υπόλοιπο. Επίσης θα το παρακολουθώ και αν αποφασίσω να πάρω την τράπεζα θα ενημερώσω και εδώ για το τι μπορεί να είναι.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

Και εγώ αυτή την απλή εξήγηση περίμενα ότι θα ακούσω από κάποιον που δεν είχα σκεφτεί.

Παίζει όταν πλήρωνες με κάρτα να σου χρέωσαν 2πλά κάποιες φορές και επειδή είναι μικρά ποσά να μην το κατάλαβες. Οπότε όταν έγινε ο αντιλογισμός να στα επέστρεψαν.

• Like 5
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ο Έλληνας ψάχνεται μόνο όταν χάνει λεφτά. Όταν μπαίνουν, καλά είναι. 

2 ώρες πριν, armagedwnn είπε

69 ευρώ

Nice

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Παίζει όταν πλήρωνες με κάρτα να σου χρέωσαν 2πλά κάποιες φορές και επειδή είναι μικρά ποσά να μην το κατάλαβες. Οπότε όταν έγινε ο αντιλογισμός να στα επέστρεψαν.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω κάνει τόσο μικρές αγορές τελευταία εκτός αν μιλάμε για πριν από 1.5 μήνα. Ειδικά 4 ευρώ αγορά δεν θυμάμαι να έχω κάνει.

13 λεπτά πριν, nermain είπε

Σε ποια τραπεζα μπορω να απευθυνθω για να αποκτησω το ιδιο προβλημα; 😂

Alpha bank.

42 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ο Έλληνας ψάχνεται μόνο όταν χάνει λεφτά. Όταν μπαίνουν, καλά είναι. 

Nice

Πωπώ ντροπή μας, μα τι ξεφτίλλες που είμαστε. Ε ναι ο Έλληνας ειδικά τα τελευταία χρόνια θα έπρεπε να κάνει συλλαλητήριο με τα πάνδινα που έχουν τραβήξει οι τράπεζες.

Δημοσ.

Μια πιθανή εξηγηση ειναι να σε είχαν χρεώσει καποιες προμηθειες πριν απο καιρό και επειδή αλλαξε η πολιτική τους στα επέστρεψαν.

Κατι παρομοιο ειχα πάθει με το paypal οταν άλλαξε το υπολοιπο μου διοτι μου επεστρεψαν από κάτι χρεωσεις που μου ειχαν κάνει πριν 6 μήνες.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Μια πιθανή εξηγηση ειναι να σε είχαν χρεώσει καποιες προμηθειες πριν απο καιρό και επειδή αλλαξε η πολιτική τους στα επέστρεψαν.

Κατι παρομοιο ειχα πάθει με το paypal οταν άλλαξε το υπολοιπο μου διοτι μου επεστρεψαν από κάτι χρεωσεις που μου ειχαν κάνει πριν 6 μήνες.

Δεν έχω καμία πάγια εντολή σε αυτή την κάρτα, επειδή το 2021 μου είχαν ακυρώσει την κάρτα μόνοι τους για μια περίεργη συνναλαγή δεν κάνω περίεργες αγορές σε σαιτ κτλ (για όλα αυτά χρησιμοποιώ την Ν26). 

Δημοσ.

και σε εμένα συμβαίνει είμαι και εγώ παθών ,

κάθε μέρα εδώ και κάποιους μήνες μου μπαίνουν 65 ευρώ την μέρα και δεν ξέρω τι να κάνω .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...