Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάθε φορά το ίδιο παραμύθι. Διπλάσιες αποδόσεις και στοίχημα οτι και η τιμή θα είναι διπλάσια όπως και η κατανάλωση. 

Ποιο το νοημα να ειναι δυο φορες πιο γρηγορη αν κανει 3+χιλιαρικα minimum?

Επεξ/σία από kostas1127
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ThodorisAthina είπε

Δεν καταλαβαινω, το να κρατας το performance/watt σε παρομοιο επιπεδο και απλα να ανεβαζεις το ρευμα/καταναλωση σε καθε γενια θεωρειται καινοτομια? Ασχετα με το κοστος του ρευματος, για πιο λογο να θελουμε 1000W PSU και τρελα συστηματα ψυξης για να παιξουμε μερικα παιχνιδια? Ειναι τραγικο το που παει το θεμα ...

Οτι ρε παιδι μου η 4090 προοριζεται για τον μεσο gamer και για casual gaming experience οποτε ειναι προβλημα το τροφοδοτικο.... Γενικα μερικοι σκεφτονται λιγο πρωτου ανοιξουν το στομα τους και αρχισουν να λενε οτι τους κατεβει?

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα και να έχω τα 2500€ - 3500€ για να την πάρω, ακόμα και να μπορώ να πληρώνω το ρεύμα που θα καίει όλο το σπιτικό, να την πάρω να παίξω τι; βγαίνουν παιχνίδια που να δικαιολογούν "θυσίες"; 

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, liakinen είπε

Ακόμα και να έχω τα 2500€ - 3500€ για να την πάρω, ακόμα και να μπορώ να πληρώνω το ρεύμα που θα καίει όλο το σπιτικό, να την πάρω να παίξω τι; βγαίνουν παιχνίδια που να δικαιολογούν "θυσίες"; 

Μόνο για να συνδέσεις 4 4k monitor μαζί και να τα δουλεύεις ταυτόχρονα... Δεν μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο (σχετικό με το gaming). 

Η αλλά απάντηση είναι "επειδή μπορείς" ...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ThodorisAthina είπε

Δεν καταλαβαινω, το να κρατας το performance/watt σε παρομοιο επιπεδο και απλα να ανεβαζεις το ρευμα/καταναλωση σε καθε γενια θεωρειται καινοτομια? Ασχετα με το κοστος του ρευματος, για πιο λογο να θελουμε 1000W PSU και τρελα συστηματα ψυξης για να παιξουμε μερικα παιχνιδια? Ειναι τραγικο το που παει το θεμα ...

Το καλοκαίρι ανοίγεις παράθυρα και το χειμώνα σου ζεσταίνει το δωμάτιο. Ναι, πληρώνεις παραπάνω ρεύμα, αλλά γλυτώσεις πετρέλαιο.

Εγω το βρίσκω σωστό. Κάθεσαι στο δωμάτιο άνετα το χειμώνα και παίζεις και τα παιχνίδια σου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Η αλλά απάντηση είναι "επειδή μπορείς" ...

Τέτοιοι όλο και λιγοστεύουν παγκόσμια. Δεν είναι μόνο θέμα χρημάτων αλλά και λογικής - χαρακτήρα. Οι εταιρείες κάποια στιγμή θα έχουν να κάνουν με την υπόλοιπη τεράστια μάζα. 

Δημοσ.

Με τόσους διπλασιασμούς απόδοσης την τελευταία δεκαετία έπρεπε να παίζαμε με γραφικά επιπέδου Avatar σε 4Κ 240fps.

• Like 9
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, kostas1127 είπε

Κάθε φορά το ίδιο παραμύθι. Διπλάσιες αποδόσεις και στοίχημα οτι και η τιμή θα είναι διπλάσια όπως και η κατανάλωση. 

Ποιο το νοημα να ειναι δυο φορες πιο γρηγορη αν κανει 3+χιλιαρικα minimum?

Για το ίδιο λόγο που υπαρχουν supercars, εστιατόρια με κόστος 400€/άτομο, κοσμήματα με πολύτιμους λίθους κτλ: καπιταλισμός.

Δεν είναι προϊόντα για όλους, η κατασκευή τους κοστίζει αρκετά και φτάνουν το συγκεκριμένο θέμα (πχ εδώ την τεχνολογία των gpu) στο οριό της.

Δημοσ.

Τώρα που χάλασε η Kuntel και gaming oc θα έχουμε και θέρμανση για τον χειμώνα.

Δημοσ.

έχει κάνα νόημα για το gaming ; αφού ούτοσι άλλος την gaming βιομηχανία την "φρενάρουν" οι κονσόλες. Δεν πρόκειται να φτιαχτεί κανένα παιχνίδι αποκλειστικά για PC και για επιδόσεις 4080 . Ακόμα και οι 30x είναι overkill για τα existing παιχνίδια . Τι θα κάνουμε δηλαδή θα τρέχουμε τα ίδια παιχνίδια αντί για 140fps σε 240fps; Τι νόημα έχει πια να τρέχεις ενα cinematic single player game (γιατί αυτά συνήθως είναι πιο μπροστά τεχνολογικά) σε 240fps. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας μου φαίνεται.

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...