dreamcast Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 >http://www.mmodating.com/ dating place gia ^arwstous^ gamers! edw mporeis na synantiseis to ^etairo sou imhsi^! axriasto na nai :wink:
Japan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Olo kati xontrous typous me mousi exei LOL Chryssa
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 παει καλα απο κοριτσια..??? παω να δω και εγω τοτε!!
Japan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Ki ekei kati xontres eixe... Oi liges kales gia kraxtes mou fainontai.
knightmare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Egw thelw mia pshlh,omorfh,plousia,lepth opoios thn brei as mou steilei plhrofories sto mail mou!!! Yg:Pou na trexw twra sthn ouganda na brw thn gunaika twn oneirwn mou?Ase boleuomai me thn lara kai thn rayne!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 JESUS CHRIST! exei ta aposmhtika dipla...
dreaming123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Αυτή δεν είναι που ήταν να παίξει την lara croft στην ταινία?Και οι άθλιοι διάλεξαν την jolie.Tυχερέ Mika
Exoskeletor Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 ekana kiego ena profil mias kai eixe ligous ellines..
Japan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μετά από πόσα χρόνια gaming γίνεσαι έτσι??? Να αρχίσω να ανησυχώ? Χρύσα
doc1000 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δεν ειναι ό,τι καλύτερο να ειρωνευόμαστε ανθρώπους για το πρόβλημα τους... Φίλε Mika αν ήταν η αδερφή σου θα την έβαζες στο internet να τη χλευάζουν οι άλλοι? Βάλε και κανέναν κουτσό με τίτλο "ο μαραθωνοδρόμος που θα μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακους"... (*)Ούτε χοντρή αδερφή έχω , ούτε εγώ είμαι παχύσαρκος. Βγάλε τη φωτο plz.
Mika Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2004 doc1000, κανονικα τοτε θα επρεπε να σε ενοχλει ολο το τοπικ οχι μονο αυτο που ποσταρα εγω γιατι ολο το τοπικ κοροιδευει τους παχυσαρκους. επισης η ιδια αναφερει στο προφιλ της οτι δεν την νοιαζει που ειναι ετσι και οτι ειναι μια χαρα αρα δεν ειναι προβλημα της. Επισης απο την στιγμη που καποιος ποσταρει την φωτογραφια του δημοσια τοτε πρεπει να περιμενει οτι μπορει να υποστει συνεπειες. οταν βαζεις την φωτογραφια σου σε καποιο dating club το κανεις ακριβως για να σχολιαστει η εμφανιση σου. βεβαια ειχα προβλεψει οτι καποιος θα διαμαρτυρηθει για την φωτο οποτε την βγαζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.