Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Προχθές το βράδυ, έχοντας διαβάσει διεξοδικά τις εμπειρίες σας και παρόμοιες εμπειρίες, επέλεξα εν γνώσει μου να παραγγείλω κινητό από το εν λόγω κατάστημα. Ο λόγος είναι ότι χρειάζομαι νέο κινητό σιγά σιγά, αλλά δεν το βιάζομαι και οι ανταγωνιστές το έχουν αρκετά ακριβότερα. Οπότε λέω "γιατί να μη μπλέξω κι εγώ μαζί τους";

Έλα μου όμως που την επόμενη μέρα δηλαδή χτες έβγαλε το άμαζον σε προσφορά στα ίδια λεφτά το κινητό που θέλω; Και επειδή θεωρώ λίιιιιιγο πιο αξιόπιστο το amazon σε παράδοση και εγγύηση after sales το παρήγγειλα και από εκεί.

Και τώρα, έρχεται το καλό κομμάτι. Θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου στο perishop. Είμαι προετοιμασένος για τα χειρότερα. Εννοείται ότι τους έστειλα mail και με έγραψαν κανονικότατα (έως τώρα τουλάχιστον). :) Αλλά είμαι προετοιμασμένος να κάνω κι εγώ τα χειρότερα.

Έχω μια ερώτηση για εσάς: Πόσο συχνά θα στέλνατε mail για να εισακουστεί το αίτημά / ερώτημά σας;

Είχα ένα καθηγητή στο πανεπιστήμιο που έλεγε ότι αν του στείλουμε μειλ και δεν απαντήσει σε δυο μέρες λογικά θα ξεχάστηκε, οπότε να του ξαναστείλουμε. Είναι οι δυο μέρες ικανοποιητικό διάστημα αναμονής για να τους ξαναστείλω; :unsure: Δεν ξέρω...

Νομίζω θα ξεκινήσω στις δυο μέρες και θα αρχίσω να το μειώνω δία δύο. Και όσο πάει. :) 

Θα σας ενδιέφερε να μοιραζόμουν οδηγίες για το πώς σε 3 λεπτά μπορείτε να σετάρετε ένα scriptάκι και να τους στέλνετε αυτόματα το ίδιο μέιλ όσο συχνά θέλετε;

Επεξ/σία από haroldpoi
  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

30 λεπτά πριν, haroldpoi είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες.

Προχθές το βράδυ, έχοντας διαβάσει διεξοδικά τις εμπειρίες σας και παρόμοιες εμπειρίες, επέλεξα εν γνώσει μου να παραγγείλω κινητό από το εν λόγω κατάστημα. Ο λόγος είναι ότι χρειάζομαι νέο κινητό σιγά σιγά, αλλά δεν το βιάζομαι και οι ανταγωνιστές το έχουν αρκετά ακριβότερα. Οπότε λέω "γιατί να μη μπλέξω κι εγώ μαζί τους";

Έλα μου όμως που την επόμενη μέρα δηλαδή χτες έβγαλε το άμαζον σε προσφορά στα ίδια λεφτά το κινητό που θέλω; Και επειδή θεωρώ λίιιιιιγο πιο αξιόπιστο το amazon σε παράδοση και εγγύηση after sales το παρήγγειλα και από εκεί.

Και τώρα, έρχεται το καλό κομμάτι. Θέλω να ακυρώσω την παραγγελία μου στο perishop. Είμαι προετοιμασένος για τα χειρότερα. Εννοείται ότι τους έστειλα mail και με έγραψαν κανονικότατα (έως τώρα τουλάχιστον). :) Αλλά είμαι προετοιμασμένος να κάνω κι εγώ τα χειρότερα.

Έχω μια ερώτηση για εσάς: Πόσο συχνά θα στέλνατε mail για να εισακουστεί το αίτημά / ερώτημά σας;

Είχα ένα καθηγητή στο πανεπιστήμιο που έλεγε ότι αν του στείλουμε μειλ και δεν απαντήσει σε δυο μέρες λογικά θα ξεχάστηκε, οπότε να του ξαναστείλουμε. Είναι οι δυο μέρες ικανοποιητικό διάστημα αναμονής για να τους ξαναστείλω; :unsure: Δεν ξέρω...

Νομίζω θα ξεκινήσω στις δυο μέρες και θα αρχίσω να το μειώνω δία δύο. Και όσο πάει. :) 

Θα σας ενδιέφερε να μοιραζόμουν οδηγίες για το πώς σε 3 λεπτά μπορείτε να σετάρετε ένα scriptάκι και να τους στέλνετε αυτόματα το ίδιο μέιλ όσο συχνά θέλετε;

Καλη κινηση ευκολα βαλε οδηγιες αχρειαστες να ειναι!!

Στις 15/5/2022 στις 7:42 ΜΜ, George b είπε

καλησπερα,εχω βρει το παρακατω https://perishop.gr/product/realme-gt-neo-2-5g-8gb-128gb-neo-black/?ref=bestprice.gr

το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη,το θεμα ειναι οτι εχει πληρωμη μονο με καρτα και οχι αντικαταβολη..

εχει κανει καποιος αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για να ξερω αν ειναι αξιοπιστο?

Μακριά!!!!!

Έχω κάνει παραγγελία από 8 νοεμβρίου και ακόμα περιμένω το κινητό τηλέφωνο με έχουν στο περίμενε λέγοντας συνεχώς ψέματα όχι μόνο εμένα αλλά και άλλους ψάξε να βρεις κριτικές στο best price.

Έχουν δικούς τους ανθρώπους σου βάζουνε ψεύτικες θετικές κριτικές θα δεις οι αρνητικές ότι είναι όλες αληθινές αν θες κάτι παραπέρα συνεχίζουμε

Μην μπλέκετε με το μαγαζί παιδιά ειδικά αν είστε από άλλες περιοχές/ πόλεις και όχι Λάρισα 

Μόλις τώρα, Kosnichosvla είπε

Μην μπλέκετε με το μαγαζί παιδιά ειδικά αν είστε από άλλες περιοχές/ πόλεις και όχι Λάρισα 

Δε μου έχει ξανά τύχει παρόμοιο σενάριο ποτέ. Ξέρετε τι μου τη δίνει περισσότερο ότι μας περνάνε για χαζούς. Πες μου ρε φίλε ότι ξέρεις τι , το κινητό θα αργήσει ένα μήνα δύο , τρεις εβδομάδες ξέρω γω ειλικρινά δεν έχω θέμα αλλά να σου λένε παπατζες συνέχεια και ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα θα έρθει και τα τηλέφωνα κατειλημμένα , αυτό παραπαίει είπαμε. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω το πώς κάνουν upgrade σε νεότερες συσκευές ή μοιράζουν κουπόνια αξίας 100 και 200€ σε δυσαρεστημένους πελάτες σαν αποζημίωση για την καθυστέρηση χωρίς το μαγαζί να μπαίνει μέσα. 🤷

8 ώρες πριν, geomrk είπε

ο μπρο πηρε το iphone 15 pro max στην τιμη του iphone 14 pro max και δεν θα ξαναπαει ποτε 💀

Ο μπρο φιλε  ακόμη δεν πήρε τίποτα πέρα από υποσχεσεις,θα ξαναπαει σίγουρα να τσακωθεί ξανα

• Like 2
  • Haha 1

13 ώρες πριν, Ioannism είπε

Μακριά!!!!!

Έχω κάνει παραγγελία από 8 νοεμβρίου και ακόμα περιμένω το κινητό τηλέφωνο με έχουν στο περίμενε λέγοντας συνεχώς ψέματα όχι μόνο εμένα αλλά και άλλους ψάξε να βρεις κριτικές στο best price.

Έχουν δικούς τους ανθρώπους σου βάζουνε ψεύτικες θετικές κριτικές θα δεις οι αρνητικές ότι είναι όλες αληθινές αν θες κάτι παραπέρα συνεχίζουμε

Φιλε συμφοριτη ο τρόπος που λες πως όλες οι αρνητικές είναι αληθινές και οι θετικές ψεύτικες κάτι δείχνει μάλλον.

Μπορεί να ισχύει αυτό που λες αλλά η σιγουριά σου δεν βγάζει νόημα.

Βλέπω χαρακτηριστικά στην Google αρνητικές κριτικές από πρόσωπα με 1 αξιολόγηση και κανένα άλλο στοιχείο.

Όπως βλέπω και θετικές αξιολογήσεις από τέτοια άτομα. 

Αρα πιθανό να παίζουν και τα 2 σενάρια.

Δηλαδή τι θες να μας πεις?

Ότι δεν είναι κανένας ευχαριστημένος απο το κατάστημα?

Επίσης στο best price αν δεις έχει πολλές πρόσφατες αξιολογήσεις με θετική εμπειρία και 1-2 με αρνητική.

Εγω προσωπικά είπα την εμπειρία μου παραπάνω με αποδείξεις.

Και εννοείται αν τύχει και ξανακάνω παραγγελία και καθυστερήσει ή δεν παραλάβω στον χρόνο θα το σχολιάσω και θα αλλάξω κιολας την αξιολόγηση μου στην Google.

Επίσης εσύ περιμένεις την συσκευή σου 3 μήνες και δεν έχεις ακολουθήσει καμια ενέργεια?

Ζήτησες επιστροφή χρημάτων και δεν στα έβαλαν?

Αυτό που μπορώ να σου πω βεβαιότητα είναι ότι το κατάστημα είναι εντελώς αναξιόπιστο δεν είμαι μοναδικός που έχει παραγγείλει όχι μόνο από τον Νοέμβριο αλλά πολύ νωρίτερα και δεν έχει έρθει η συσκευή τους. Κάθε εβδομάδα σκαρφίζονται ένα καινούργιο τέχνασμα για να κερδίζουν χρόνο από σχετικές αναφορές ανθρώπων που έχουν αγοράσει διάβασε και θα δεις ότι δεν έχουν επιστρέψει ούτε τα χρήματά τους παρότι έχουν ζητήσει. έχει περάσει ο χρόνος των 15 ημερών και ακόμα περιμένουν.....

Επιπλέον δεν έχω τίποτα να κερδίσω από το να γράψω μία αρνητική κριτική να είσαι σίγουρους για αυτό.

Και κάτι ακόμα τελευταίο μπορείς να μου πεις γιατί το κατάστημα εξαφανίστηκε από το skroutz; 

Στο συγκεκριμένο site που μιλάμε υπάρχει ειδικός χώρος μόνο για το perishop αυτό θα σε διαφωτίσει και όλους τους άλλους!!!

5 λεπτά πριν, Ioannism είπε

Αυτό που μπορώ να σου πω βεβαιότητα είναι ότι το κατάστημα είναι εντελώς αναξιόπιστο δεν είμαι μοναδικός που έχει παραγγείλει όχι μόνο από τον Νοέμβριο αλλά πολύ νωρίτερα και δεν έχει έρθει η συσκευή τους. Κάθε εβδομάδα σκαρφίζονται ένα καινούργιο τέχνασμα για να κερδίζουν χρόνο από σχετικές αναφορές ανθρώπων που έχουν αγοράσει διάβασε και θα δεις ότι δεν έχουν επιστρέψει ούτε τα χρήματά τους παρότι έχουν ζητήσει. έχει περάσει ο χρόνος των 15 ημερών και ακόμα περιμένουν.....

Επιπλέον δεν έχω τίποτα να κερδίσω από το να γράψω μία αρνητική κριτική να είσαι σίγουρους για αυτό.

Και κάτι ακόμα τελευταίο μπορείς να μου πεις γιατί το κατάστημα εξαφανίστηκε από το skroutz; 

Στο συγκεκριμένο site που μιλάμε υπάρχει ειδικός χώρος μόνο για το perishop αυτό θα σε διαφωτίσει και όλους τους άλλους!!!

Και πέρα από όλα, και το πιο σοφό, μία δοκιμή θα σε πείσει ....

1 ώρα πριν, Ioannism είπε

Και πέρα από όλα, και το πιο σοφό, μία δοκιμή θα σε πείσει ....

Ως προς την ερωτηση για το σκρουτζ δεν ξερω να σου απαντησω , εγω οταν ανακαλυψα το συγκεκριμενο καταστημα ηταν στο bestprice.

Ουτε εγω κερδιζω απολυτως τιποτα, ουτε ξερω τον ιδιοκτητη ,  ουτε το ονομα του.Αλλα αφου εχω εξυπηρετηθει σωστα απο το καταστημα γιατι να μην το πω;

Οπως και απο το jmc που ακουγονται πολλα , 2 παραγγελιες που ειχα κανει ενα σταθερο και ενα τηλεφωνο ηρθαν αν θυμαμαι καλα σε διαστημα 16-17 ημερων(αναγραφοταν το διαστημα αυτο στο site).

Επειδη σιγουρα μερικα απο αυτα που γραφονται δεν ειναι ψευδεις , καλο θα ηταν το καταστημα να το κοιταξει αυτο με τους χρονους παραδοσης και την επικοινωνια που βλεπω εδω πως υπαρχει προβλημα.

Τέλος , ως προς την εξυπναδα σου πως μια δοκιμη θα με πεισει, να σου πω πως εχουν γινει ηδη 5 δοκιμές με αποδειξεις σε προηγουμενη σελιδα.

Μαλλον εγω θα επρεπε να το πω αυτο για σενα!

19 ώρες πριν, sam187 είπε

Ως προς την ερωτηση για το σκρουτζ δεν ξερω να σου απαντησω , εγω οταν ανακαλυψα το συγκεκριμενο καταστημα ηταν στο bestprice.

Ουτε εγω κερδιζω απολυτως τιποτα, ουτε ξερω τον ιδιοκτητη ,  ουτε το ονομα του.Αλλα αφου εχω εξυπηρετηθει σωστα απο το καταστημα γιατι να μην το πω;

Οπως και απο το jmc που ακουγονται πολλα , 2 παραγγελιες που ειχα κανει ενα σταθερο και ενα τηλεφωνο ηρθαν αν θυμαμαι καλα σε διαστημα 16-17 ημερων(αναγραφοταν το διαστημα αυτο στο site).

Επειδη σιγουρα μερικα απο αυτα που γραφονται δεν ειναι ψευδεις , καλο θα ηταν το καταστημα να το κοιταξει αυτο με τους χρονους παραδοσης και την επικοινωνια που βλεπω εδω πως υπαρχει προβλημα.

Τέλος , ως προς την εξυπναδα σου πως μια δοκιμη θα με πεισει, να σου πω πως εχουν γινει ηδη 5 δοκιμές με αποδειξεις σε προηγουμενη σελιδα.

Μαλλον εγω θα επρεπε να το πω αυτο για σενα!

Συγχαρητήρια κέρδισες από την μονομαχία!

Στις 24/1/2024 στις 11:57 ΜΜ, Kosnichosvla είπε

Update: Σήμερα 24/1/24 πήγα από το κατάστημα όπως αναφέρω και παραπάνω το κινητό δεν το είχαν και επειδή άλλαξε και εμένα το ύφος μου ο ο τρόπος μου μετά μου είπαν ότι το καλύτερο που μπορούν να κάνουν σαν αποζημίωση ήταν να μου δώσουν το νεώτερο μοντέλο του iPhone το iPhone 15 pro max αντί του 14 pro max που είχα παραγγείλει χωρίς έξτρα χρέωση ( δε το είχαν στοκ στην αποθήκη και δε ξέρανε πότε θα τους τα έφερναν οι προμηθευτές τους) , οπότε και εγώ συμφώνησα και μου είπαν Σάββατο θα βρίσκεται στο κατάστημα για παραλαβή. Άντε να δούμε τι θα δούμε...όπως και να έχει θα επανέλθω και εγώ για νεώτερα. Επίσης κάτι τελευταίο είναι ότι εγώ του είπα του υπαλλήλου εκεί ότι έχω αγοράσει αξεσουάρ για 14 pro max ( από άλλο μαγαζί) και μου είπε να τα φέρω στο κατάστημα και ότι θα μου τα αγοράσει αυτός . Τώρα τι σόι τακτική είναι αυτή δε μπορώ να καταλάβω αλήθεια. Δε παίζει να ξανά αγοράσω αλήθεια από αυτό το μαγαζί.

Τελικό update: Πήγα σήμερα Σάββατο (27/1/24) από το μαγαζί και παρέλαβα από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη το κινητό ( 15 pro max) όπως είχε υποσχεθεί + κάποια αξεσουάρ δώρο. Επιπλέον ο άνθρωπος ήταν εξηγημενος και μου αγόρασε τα αξεσουάρ μου( θήκη και τζαμακι) τα οποία είχα αγοράσει εγώ από άλλο μαγαζί για το 14 pro max αξίας 40€ . Μας αγχωσε λίγο αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά!

• Like 3
  • Sad 1

Έγινε η παραγγελία του Motorola Edge 40 στις 24/01 και στις 25/01 έλαβα email ότι η παραγγελία βρίσκεται στη φάση του picking. Στις 27/01 έλαβα μήνυμα από το BoxNow ότι παρέλαβε και χθες 29/01 παρέλαβα από το locker. 
Γράφω το ιστορικό γιατί στο σαιτ έγραφε 15-30 μέρες και μου φάνηκε αποδεκτό αφού στα 248€ δεν το βρίσκεις ούτε στο εξωτερικό. 
Δεν περίμενα ότι θα παραλάβω τόσο γρήγορα με αυτά που γράφονται. 
Πολύ θετική η 1η εμπειρία μου με το perishop και σίγουρα θα το επιλέξω ξανά στο μέλλον!

• Like 1

Καλησπέρα, πληροφοριακά έχω και γω έχω σχετικό πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα.

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με κριτικές που δεν καταχωρούνται (όπως εγώ) στο Google, αυτό οφείλεται σε δικό τους πρόβλημα (της Google), οπότε στη περιπτωση που δεν εγκριθεί, σας δίνετε η δυνατότητα επανεξέτασης μέσω email που θα λάβετε. Θα σας απαντήσουν ότι είναι δικό τους λάθος μετά από 2-3 μέρες και θα δημοσιευθεί κανονικά.

Ελπίζω να βοήθησα, υπομονή σε όλους.

Μακριά !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχω πληρώσει με πιστωτική την συσκευή μου ένα μήνα μετά ακόμη περιμένω να παραλάβω και δεν απαντούν ποτέ στα τηλεφωνήματα... Βασικά μια γραμμή συνεχώς κατειλημμένη. Κάθε φορά που στέλνω ερώτηση γραπτή στην σελίδα τους με καλούν πίσω και λένε ψέματα ...(αύριο θα παραλάβετε , μέχρι το απόγευμα θα σας έρθει ειδοποίηση και άλλα τέτοια .............σκέφτομαι να κινηθώ νομικά ....σκέτη κοροϊδία 

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...