Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 minutes ago, Konstantinostaral said:

Γενική ερώτηση... Έχω κάνει παραγγελία στις 17 Μαρτίου ακόμα δεν έχω λάβει mail - τηλέφωνο η οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με επικοινωνία μαζί τους.Η παραγγελία είναι 15-30 μέρες λέτε να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής η να περιμένω λίγο ακόμα μπας και , επίσης να σημειωθεί πως πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για το πόσο καιρό θα κάνουν να επιστραφούν τα χρήματα και μου είπαν μπορεί και μήνα , έχει κάνει κάποιος αλλιώς κάτι αντίστοιχο και αν ναι πόσο καιρό του πήρε για να επιστραφούν?

Κάνε αμφισβήτηση άμεσα. Δεν πρόκειται να σου δώσει ούτε τον πυρετό του ο βλάχος 

Δημοσ.

Αναζητηση με λεξη κλειδι "Λάμπρου Κατσώνη 33"

Πρωτο αποτελεσμα

couper.PNG.3e947735eb2db1b7aded99ca4d93d29f.PNG

Ολοφρεσκια σελιδα με το Plan C στο τιτλο, και την οδο σε ανυποπτη φαση μεσα στη περιγραφη της, αλλα οχι πλεον..

Κοιτοντας λοιπον περαιτερω την σελιδα..

https://kouper.gr/όροι-χρήσης/

Kouper.PNG.304abccf5249861add11865ad15087a6.PNG

9 φορες εντος κειμενου η αναφορα στο PlanC αυτουσια. Καθολου ασχημα.

Ας διερευνησουμε το ζητημα λιγο ακομα..

https://ipalyzer.com/136.243.103.249

Info

IP:
136.243.103.249
RDNS:
server86.cretaforce.gr
ASN:
AS24940
CIDR:
136.243.0.0/16

NetName:

HETZNER-fsn1-dc8

Ιδια IP στον ιδιο server με τις προηγουμενες σελιδες. Καθολου ασχημα.

Μιλαμε για πληρες ξεβρακωμα ολου του κρατους. Μηδεν προστασια στους πολιτες. Ο τυπος ανοιγει σελιδες την μια μετα την αλλη και απλα του τις κλεινουν μετα απο 15-20 μερες.

Καμια ελπιδα για αυτο το τοπο.

• Like 6
Δημοσ.
Στις 30/3/2024 στις 10:18 ΜΜ, man22 είπε

Να ρωτήσω κάτι υπάρχουν άτομα που περιμένουν παραγγελία η τα χρήματα τους πίσω πάνω από 4 μήνες; 

ΑΠΆΤΗ. ΈΧΑΣΑ 5Α ΧΡΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΉΡΩΣΑ. ΔΕΝ ΠΑΡΈΛΑΒΑ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ. 

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να ανοίξει ξανά το μαγαζί ο τύπος εξαφανίστηκε , κάντε άμεσα οποιαδήποτε ενέργεια για να πάρετε πίσω τα χρήματα σας , μην έχετε ελπίδες ....

Δημοσ.

Εγω έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο πάνω απο μήνα.. δεν έχω καμια ενημέρωση. Επίσης έχω κάνει αίτημα αμφισβήτησης συνναλαγής μέσω της τράπεζας περίπου 3 βδομάδες και επίσης ακόμα περιμένω. Προσωπικά θεωρώ οτι τα έχω χάσει τα λεφτά μου πλέον.. μια μικρή ελπίδα μέσω την αμφισβήτησης αν γίνει κάτι. 😔😠

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greendevil1313 είπε

Εγω έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο πάνω απο μήνα.. δεν έχω καμια ενημέρωση. Επίσης έχω κάνει αίτημα αμφισβήτησης συνναλαγής μέσω της τράπεζας περίπου 3 βδομάδες και επίσης ακόμα περιμένω. Προσωπικά θεωρώ οτι τα έχω χάσει τα λεφτά μου πλέον.. μια μικρή ελπίδα μέσω την αμφισβήτησης αν γίνει κάτι. 😔😠

Η αγορα εγινε με κάρτα ή με κατάθεση; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...