Ducatista Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 1 ώρα πριν, JoRJeLLoS είπε Έχει 60.000 παραγγελίες. Το 1/4 των παραγγελιών να είναι apple προϊόντα με μέσο όρο 1.000ε όπου πήρε τα χρήματα και έστειλε ευχές, Τότε 15.000 παραγγελίες Χ 1.000ευρω =15.000.000ε (15 εκατομμύρια ευρώ) 15.000.000 κλεψιμέικα - 120.000 φόρος κλεψιμέικων και νομιμοποίηση αυτών = 14.880.000ευρω παντελονάτα Πάντως με τέτοια νούμερα ακόμη και με 100 ευρώ κέρδος να βάλεις το ποσό ξεφεύγει 2
spyros_greece Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα και από μένα παραγγελία 1/2/2024 #55036 ακόμα περιμένω.... 920 Ευρα....@@&&&@##€€#@ με αποφορολόγηση και κατάθεση σε τράπεζα εθνική το τρελό είναι ότι με πήραν τηλ πριν περίπου 25 μέρες και μου είπαν θα το στείλουν την τρίτη... τίποτα... μετά μου στείλανε εμαιλ την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα το στείλουν Τετάρτη 3 Απριλίου.... τίποτα δε με αφήνουν πάντως...δε μπορώ να πω...@#€#@€## το τρελό είναι ότι προχώρησα στο καινούργιο site σε αγορά και την άφησα στη μέση ... τι λέτε ότι έγινε...? μου στείλαν email ότι έχω αφήσει την παραγγελία μισή και αν θέλω να τη συνεχίσω... είναι κάποιος με γνώσεις να μας πει τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε για να μη χασουμε τα λεφτά μας ? ευχαριστώ Επεξ/σία 7 Απριλίου από spyros_greece
dtk-386 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου έχεις διαβάσει φαντάζομαι ότι του επέβαλλαν πρόστιμο 120Κ και τον έκλεισαν το μαγαζί για 10 τουλάχιστον ημέρες..... στην θέση σου θα τα έκλαιγα τα 920.....
sattack Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 4/4/2024 στις 2:05 ΜΜ, Zazula είπε Ο ίδιος είναι και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Ο.Ε., για την έγκληση — κι επίσης σε περίπτωση αγωγής στρέφεσαι και κατά του πατέρα του που είναι κι εκείνος ομόρρυθμος εταίρος. Στις 24/3/2024 στις 9:16 ΠΜ, Zazula είπε Πάντως σαφέστατα δεν είναι ένδειξη σχεδιασμού και οξύνοιας η σύσταση ομόρρυθμης με συνέταιρο τον πατέρα, όπου έχουμε αμφότερους να υπόκεινται αλληλεγγύως, απεριόριστα και έκαστος εις ολόκληρον στις υποχρεώσεις τής εταιρείας. Πάντως ο Zazula σας έχει δώσει πολύ σημαντικές πληροφορίες, ειδικά αυτή για ΟΕ και συνεταιρους. Αφού του πείτε ευχαριστώ, συνεταιριστειτε όλοι μαζί να προσλάβετε εναν δικηγόρο να σας κατευθύνει άμεσα. Πχ μπορεί να πρέπει να πάρετε άμεσα δικαστική εντολή να παγώσουν τα περιουσιακά στοιχεία των υπεύθυνων της ΟΕ, ώστε να μην τα μεταβιβάσουν, για να μπορέσετε να διεκδικήσετε πίσω τα χρήματα σας. Τη σωστή διαδικασία θα σας την υποδείξει ένας καλός δικηγόρος, αλλά μην χάσετε ούτε μέρα. 4 1
dkstopo Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου το ρεπορταζ μιλα για 2 χρονια εξαπάτησης, εδω αρχισαν τα οργανα πριν 6-7 μήνες, και ο τυπος ακόμα πουλά. 2
Georgioss2016 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου οταν παραγγειλα το κινητο εκανε στο σκρουτζ 450, και στο περι 290 , τωρα μετα απο 2 μηνες κανει στο σκουτζ 360 , το να αργεις να παραδωσεις ενα προιον περιμενοντας να πεσει η τιμη ωστε να το αγορασεις πολυ ποιο φθηνα και το κερδος σου να ερθει απο εκει , ενω ο αλλος που το ηθελε καινουριο σε 15 με 30 μερες να το περιμενει 2 3 4 5 μηνες οπου το κινητο πλεον εχει παλιωσει και βγαινει το επομενο , ειναι απλα τραγικο , ελπιζω να παει μεσα ο τυπος και να του παρουν οτι εχει 1
znit Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 19 ώρες πριν, villasg είπε εμενα η παραγγελια μου ηταν τον Ιουνιο Νο [Παραγγελία #26738] (Ιούνιος 3, 2023) . Ας πει καποιος τελευταιος που εχουν φτασει τα νουμερα
Zazula Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Κατά το διάστημα 1/12/2023-31/1/2024 οι αριθμοί παραγγελίας (θεωρώντας ότι είναι αύξοντες) αυξήθηκαν σίγουρα κατά λίγο περισσότερο από 10.000.
Fenjo26 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Με εκπλήσσει ακόμα το γεγονός ότι μπορείς να είσαι απατεώνας στην Ελλάδα χωρίς καμία τιμωρία. Απλά συνεχίζεις να κλέβεις χρήματα και δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν θα σε κλείσουν, δεν θα σε βάλουν φυλακή, δεν θα σε αναγκάσουν να επιστρέψεις τα χρήματα, δεν θα σε αναγκάσουν να σταματήσεις αυτή τη δραστηριότητα. Νομίζω ότι δεν επέλεξα τη σωστή δουλειά στην Ελλάδα, θα ήμουν ήδη εκατομμυριούχος... 1
sattack Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 22 λεπτά πριν, Fenjo26 είπε Νομίζω ότι δεν επέλεξα τη σωστή δουλειά στην Ελλάδα, θα ήμουν ήδη εκατομμυριούχος... Θα μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ αν είχες βουτήξει τα χρήματα ένα σωρό μεροκαματιαρηδων που ειχαν δουλέψει κάνα μήνα για να τα βγάλουν? 2
nat10 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 38 λεπτά πριν, sattack είπε Θα μπορούσες να κοιμηθείς το βράδυ αν είχες βουτήξει τα χρήματα ένα σωρό μεροκαματιαρηδων που ειχαν δουλέψει κάνα μήνα για να τα βγάλουν? Αυτό ακριβώς..ο τυπάς κοιμάται κ είναι στα @@ του.. Του έστελνα μήνυμα κ μου έλεγε κάνε ότι θες..το ίδιο κ με άλλη κοπέλα που του έλεγε θα σου κάνω μήνυση κ ξανά έλεγε..κάνε μου
dkstopo Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nat10 είπε Αυτό ακριβώς..ο τυπάς κοιμάται κ είναι στα @@ του.. Του έστελνα μήνυμα κ μου έλεγε κάνε ότι θες..το ίδιο κ με άλλη κοπέλα που του έλεγε θα σου κάνω μήνυση κ ξανά έλεγε..κάνε μου Αυτό το κάνε ότι θες, παίρνει πολύ νερό… εγω πάντως θα χαλούσα ένα 500αρικο επιπλέον για χάρη του για να με θυμάται όταν αλλάζει ο καιρός μέχρι τα βαθειά του γεράματα. Επεξ/σία 8 Απριλίου από dkstopo 6
tom34 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Παιδιά είναι κανείς που πήρε τα χρήματα του πισω μετα απο αμφισβήτηση συναλλαγής με πληρωμή με χρεωστική κάρτα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις