Retrial Δημοσ. 5 Απριλίου Share Δημοσ. 5 Απριλίου 18 λεπτά πριν, LSDtoSeeHD είπε Tο best price, εδώ και καιρό εξαιτίας των αρνητικών σχολίων, μηνυμάτων κλπ. τους είχαν διαγράψει απο την πλατφόρμα. Υπάρχει ένα σχετικό post (αρκετές σελίδες πίσω ) στο thread όπου κάποιος είχε επικοινωνήσει με το best price και τον ενημέρωσαν το παραπάνω... Όπως προείπα παραπάνω το πρόβλημα είναι ότι το Bestprice δεν το αφαίρεσε εγκαίρως ενώ είχε ήδη αρκετές αναφορές, πριν κάνα μήνα-ένα μισι (αν θυμάμαι καλά) υπήρχε ακόμα. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofoula92 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 8 ώρες πριν, alan boy είπε Συγγνώμη μπορείς να πληρώσεις με PayPal;;; Ναι! Κανονικά! Και εγώ όταν το είδα παραξενεύτηκα αλλά δοκίμασα ντεμέκ να πάρω κάτι (χωρίς να πατήσω επιβεβαίωση στο τέλος απλά) και με πήγε κανόνικα! Και στο PayPal και στο Google Pay! Και το χειρότερο από όλα... έχει βάλει και πληρωμή με κάρτα, χωρίς το περιβάλλον της τράπεζας! Με λίγα λόγια απλά του δίνεις όλα τα στοιχεία της κάρτας σου και τραβάει αυτός ότι θέλει!!!! Πρέπει να κλείσει ΧΘΕΣ το site!!! Τα έστειλα αυτά και στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!!! Ελπίζω να κάνουν κάτι!!! 9 ώρες πριν, Macosj είπε το πρόβλημα με αυτόν δεν είναι ότι δέχτηκε πρόστιμο, αλλά ότι αυτό αφορούσε παραπλάνηση των καταναλωτών και όχι απάτη. Δηλαδή, έκριναν ότι το λάθος είναι το 15-30 ημέρες ενώ στέλνει σε 60, και όχι ότι δεν θα στείλει καθόλου. Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος θα τα στείλει με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς αυτό είναι που το παρέχει το κέρδος. Αν κρατάει το χρήμα για 2 μήνες θα μπορεί να το επενδύσει καταλληλα για κέρδος. Το θέμα είναι που επενδύει, που βάζει το χρήμα για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι να πουλάει τόσο φθηνά (S24 ULTRA 900€) και να έχει και κέρδος κτλ είναι δύσκολο έως απίθανο. Τώρα στο τέλος αν πιστολιασει και 1000 παραγγελίες και φύγει, αφού έχει βγάλει αρκετά, δεν είναι απίθανο. Κάποια τρυπα στο σύστημα βρήκε και την εκμεταλλεύεται δεν είναι όμως μόνο το ότι αργεί! Κάνει και απάτες!!! Σε άλλους είπε ότι έχει στείλει την παραγγελία και τους έστειλε ψεύτικο tracking number και σε άλλους ότι έχει γίνει επιστροφή χρημάτων πράγμα που δεν έγινε και δεν φάνηκε ποτέ στην τράπεζά τους!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alan boy Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Απλά μου κάνει εντύπωση... με το PayPal πως θα τα βγάλει πέρα; εκτός αν σύντομα φύγει αυτός ο τρόπος πληρωμής από το site 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 8 ώρες πριν, alan boy είπε Απλά μου κάνει εντύπωση... με το PayPal πως θα τα βγάλει πέρα; εκτός αν σύντομα φύγει αυτός ο τρόπος πληρωμής από το site Δοκιμασε καποιος αγορα μεσω PayPal να δουμεεαν οντως δουλευει και δεν κολλαει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sofoula92 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 6 λεπτά πριν, villasg είπε Δοκιμασε καποιος αγορα μεσω PayPal να δουμεεαν οντως δουλευει και δεν κολλαει ? Δουλεύει κανονικά! Το πήγα μέχρι πριν πατήσω την τελική επιβεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenjo26 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου Η παρήγγειλα μου είναι #58798. Είναι δύο ακριβά κινητά. Στον ιστότοπο αναφερόταν ότι η παράδοση θα γινόταν σε 15-30 εργάσιμες ημέρες. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και δεν έχω λάβει απάντηση. Η παραγγελία δεν έχει ακόμη φτάσει και άρχισα να προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά. Κανείς δεν απαντά στο τηλέφωνο και δεν ανταποκρίνονται στα email. Είναι κάποιο αστείο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fenjo26 είπε Η παρήγγειλα μου είναι #58798. Είναι δύο ακριβά κινητά. Στον ιστότοπο αναφερόταν ότι η παράδοση θα γινόταν σε 15-30 εργάσιμες ημέρες. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και δεν έχω λάβει απάντηση. Η παραγγελία δεν έχει ακόμη φτάσει και άρχισα να προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά. Κανείς δεν απαντά στο τηλέφωνο και δεν ανταποκρίνονται στα email. Είναι κάποιο αστείο; Κανένα αστείο ,πραγματικοτητα Επεξ/σία 6 Απριλίου από stefanidisg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenjo26 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 3 λεπτά πριν, stefanidisg είπε Без шуток, реальность Έχω γράψει στο τμήμα καταπολέμησης του κυβερνοεγκλήματος και προστασίας των καταναλωτών. Τη Δευτέρα θα επικοινωνήσω με το δικηγόρο. Δεν θέλω αυτό το παιδί να κοιμάται ήσυχα έχοντας τα χρήματά μου στην τσέπη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 10 ώρες πριν, sofoula92 είπε Και το χειρότερο από όλα... έχει βάλει και πληρωμή με κάρτα, χωρίς το περιβάλλον της τράπεζας! Με λίγα λόγια απλά του δίνεις όλα τα στοιχεία της κάρτας σου και τραβάει αυτός ότι θέλει!!!! Αυτά πρέπει να τα δούν οι φίλοι που γράφουν ότι κάνει μόνο "υπεξαιρέσεις". Μιλάμε για απατεώνα του "κοινού ποινικού δικαίου" και ακόμα απορώ πως δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhGodNotAgain Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, Fenjo26 είπε Η παρήγγειλα μου είναι #58798. Είναι δύο ακριβά κινητά. Στον ιστότοπο αναφερόταν ότι η παράδοση θα γινόταν σε 15-30 εργάσιμες ημέρες. Έχει περάσει πάνω από ένας μήνας και δεν έχω λάβει απάντηση. Η παραγγελία δεν έχει ακόμη φτάσει και άρχισα να προσπαθώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά. Κανείς δεν απαντά στο τηλέφωνο και δεν ανταποκρίνονται στα email. Είναι κάποιο αστείο; πότε επικοινωνήσατε μαζί τους στο live chat; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenjo26 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 6 λεπτά πριν, OhGodNotAgain είπε когда ты связался с ними в чате? Για μία εβδομάδα έμειναν σιωπηλοί. Μετά από το μήνυμα που έστειλα σε αυτούς, αναφέροντας ότι έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία και στον οργανισμό προστασίας των καταναλωτών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 28 minutes ago, Fenjo26 said: Για μία εβδομάδα έμειναν σιωπηλοί. Μετά από το μήνυμα που έστειλα σε αυτούς, αναφέροντας ότι έχω κάνει καταγγελία στην αστυνομία και στον οργανισμό προστασίας των καταναλωτών. Σε ποιο mail έστειλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fenjo26 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 18 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε Σε ποιο mail έστειλες; Δεν είναι δυνατή η αποστολή περισσότερων email στο email, το γράμμα επιστρέφεται με σφάλμα. Έγραψα στη συνομιλία που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπό τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά δεν τον νοιάζει καν.. Εγώ τώρα θέλω να ρωτήσω..αν ισχύει ότι του έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς του.. Η γενική γραμματεία εμπορίου, θα μας στείλουν τα χρήματα ή θα τα τσεπωσει το κράτος σε αυτήν την περίπτωση; Επεξ/σία 6 Απριλίου από nat10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 6 Απριλίου Share Δημοσ. 6 Απριλίου 8 minutes ago, nat10 said: Παιδιά δεν τον νοιάζει καν.. Εγώ τώρα θέλω να ρωτήσω..αν ισχύει ότι του έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς του.. Η γενική γραμματεία εμπορίου, θα μας στείλουν τα χρήματα ή θα τα τσεπωσει το κράτος σε αυτήν την περίπτωση; Οι καλύτερες τιμές σε τι; Σε αέρα κοπανιστό και υποσχέσεις; Αφού τίποτα δεν έχει στείλει 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις