Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

22 λεπτά πριν, monoxromos είπε

Μην έχετε μόνο κριτήριο την τιμή αλλά και την αξιοπιστία των καταστημάτων.

ENNOEITAI AYTO!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
6 λεπτά πριν, geomrk είπε

συντομα θα πουλαει courses πως να γινεις εκατομμυριουχος 

How to get rich in 30 days and not get caught

(only applicable in Greece) 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κινηθεί κανείς νομικά εναντίον του, δεν θα πάρει πίσω τίποτα. Κανείς δεν πρόκειται να σας γυρίσει τίποτα ειδικά αν πληρώσατε με απλή κατάθεση σε λογαριασμό.

Επεξ/σία από spectaculator

Πάντως ετσι απο περιέργεια εβλεπα, μια χαρα εχει κοσμο που κοιτάει τα προϊόντα και λογικα κςι κάποιοι θα του δινουν χρήματα για της '' ευκαιρίες '' που εχει.. 

Screenshot_20240405_165718_Chrome.jpg

14 minutes ago, alan boy said:

Συγγνώμη μπορείς να πληρώσεις με PayPal;;; 

Λες να κανω την τρελα να το δοκιμάσω?? Λετε να παρω τα λεφτα μου πίσω?? Αξιόπιστος φαίνεται 😂😂😂

• Haha 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μα στην περίπτωση που δεν παρεις το προϊόν το PayPal δε στα δίνει πίσω; 

Τι στο καλό γίνεται; 

Μπορεις να χάσεις χρήματα από το PayPal; 

Επεξ/σία από alan boy

21 minutes ago, alan boy said:

Μα στην περίπτωση που δεν παρεις το προϊόν το PayPal δε στα δίνει πίσω; 

Τι στο καλό γίνεται; 

Μπορεις να χάσεις χρήματα από το PayPal; 

Απο την δικια μου εμπειρια μετα απο 10+ χρονια στο πειπαλ, οχι δεν μπορεις να χασεις λεφτα απο το πειπαλ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, Cyber_Spartacus είπε

Πάντως ετσι απο περιέργεια εβλεπα, μια χαρα εχει κοσμο που κοιτάει τα προϊόντα και λογικα κςι κάποιοι θα του δινουν χρήματα για της '' ευκαιρίες '' που εχει.. 

Screenshot_20240405_165718_Chrome.jpg

Αυτά τα views που βλέπεις παίζει νάνε marketing trick.

Από περιέργεια έμπαινα στο site όλες τις ώρες της ημέρας ακόμα και τα ξημερώματα 3 - 4 - 5 - 6 ώρα και σε όλα τα προϊόντα ακόμα και στα "άκυρα" είχε views που μου φαινόταν απίστευτο τόσος κόσμος να κοιτάει όλα αυτά τα προϊόντα τέτοιες ώρες κάθε μέρα.

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 4
  • Haha 1

2 ώρες πριν, monoxromos είπε

Πιστεύω ότι  πρέπει να κάνουμε διαδικτυακές παραγγελίες είτε σε γνωστές αλυσσίδες ή μέσω skoutz, shopflix, bestprice.

Που έχουν και διεύθυνση και εγγυήσεις και ασφαλιστικες δικλείδες.

Ολοι οι άλλοι είναι επίφοβοι για πλασματικές πωλήσεις.

Μην έχετε μόνο κριτήριο την τιμή αλλά και την αξιοπιστία των καταστημάτων.

Στο best price ήταν το perishop..από εκεί το είδα κ έκανα την παραγγελία 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, nat10 είπε

Στο best price ήταν το perishop..από εκεί το είδα κ έκανα την παραγγελία 

Ισχύει και εγώ από εκεί την πάτησα και δεν πρόκειται να ξανά χρησιμοποιήσω το Bestprice, ο αδερφός μου έλεγε ότι έχει scamoμάγαζα αλλά δεν τον άκουσα.

4.1-4.3 αστεράκια Bestprice/Google (δεν φαντάστηκα ότι ο τύπος εξαγόραζε reviews), είδα ότι έχει φυσικό κατάστημα (που να φανταστώ θράσος), υπάρχει από το 2020 ή 2018 δεν θυμάμαι, έχει Social που ποσταρουν βιντεάκια πχ υπάλληλοι πως βάζουν τζαμακια στα κινητά κτλπ.

Λέω δεν μπορεί νάνε scam με όλα αυτά... απλά φαντάστηκα ότι δεν έχει το προϊόν και έπειτα απο παραγγελία θα το έφερνε δεν είχα πρόβλημα να περιμένω καθώς δεν βιαζομουν. Αλλά μετά καθώς περνούσαν οι μέρες και η κατάσταση παραγγελίας έμενε στάσιμη "σε επεξεργασία", έψαξα στο Insomnia και είδα τι γίνεται και εκείνες τις μέρες το πέταξαν και από το Bestprice. Ε μετά γιγαντώθηκε το θέμα και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε και ακόμα περιμένω για το λεφτά, ας ελπίσουμε με την αμφισβήτηση να τα πάρω αυτόν τον μήνα.

Το Bestprice θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικό με το τι καταστήματα βάζει στην πλατφόρμα του καθώς αν δεν υπήρχε εκεί δεν νομίζω να γινόταν και γνωστό το perishop, και επίσης δεν έδρασε γρήγορα. Απ' ότι βλέπω είχαν γίνει ήδη αναφορές για το συγκεκριμένο κατάστημα όταν εγώ έκανα την παραγγελία αλλά δεν έδρασε. Φέρει μέρος ευθύνης αλλά δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα, απλά για μένα τέλος δεν το ξανα χρησιμοποιώ.

Επεξ/σία από Retrial
  • Like 5

58 λεπτά πριν, monoxromos είπε

OK καλά έκανες και το έγραψες για να διαγράψουμε και το best.

Tο best price, εδώ και καιρό εξαιτίας των αρνητικών σχολίων, μηνυμάτων κλπ. τους είχαν διαγράψει απο την πλατφόρμα.
Υπάρχει ένα σχετικό post (αρκετές σελίδες πίσω :P) στο thread όπου κάποιος είχε επικοινωνήσει με το best price και τον ενημέρωσαν το παραπάνω...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...