Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
3 ώρες πριν, dkstopo είπε

ποσα να εχει  βγαλει εξω?

Η εποχή που πήγαινες βαλίτσες με λεφτά σε Ελβετικές τράπζες εχει περάσει. Η τα σήκωσε και τα κρατάει κάπου (σε φυσική μορφή) ή τα εχει μετατρέψει σε καποιο crypto

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Nootropic said:

Αγορά με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς , δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν το θέμα!   Σήμερα έκανα την αμφισβήτηση μ είπαν ότι δεν θα πάρει πολύ να μ επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον τους περνούν διαρκώς για αυτό το θέμα.

27 του προηγούμενου μήνα έκανα εγώ, δεν επιστράφηκαν ακόμα αν και νομίζω θα επιστραφούν λόγω visa(και Mastercard παρόμοιο θα ήταν). Όταν κάνεις αμφισβήτηση γίνεται άμεσα δέσμευση και θέλει λίγο χρόνο να το σιγουρέψουν και μετά τα επιστρέφουν. Περιμένω βέβαια ακόμα. 

Επεξ/σία από geoluc

Στις 2/4/2024 στις 10:07 ΜΜ, man22 είπε

Πότε έκανες την καταγγελία στον συνήγορο τον Μάρτιο; μπορείς να μας πεις αριθμό παραγγελίας; επειδή εγώ παράγγειλα 11/1/24 και εμένα είναι 52817 θέλω να δω πόσες παραγγελίες πριν από την δική μου εκκρεμούν 

27-2-2024 έκανα την καταγγελια

Ο αριθμός παραγγελίας μου ήταν 42385.

Στο μεταξύ αν ειναι περιπου 10000 οι παραγγελιες που δεν εχει παραδόσει με εναν μεσο όρο 500€ ανα παραγγελια βγαίνουν 5Μ €

On 02/04/2024 at 18:17, nvoros said:

rs.gov.gr ...σύντομα και peri-pass

Πολύ καλό.

Βέβαια δεν το κόβω να πληρώνει το πρόστιμο. Ένα διακανονισμό θα κάνει και θα πληρώσει ένα μικρό ποσό. Εδώ μαχαιρώνουν μπροστά στην αστυνομία και οι αστυνομικοί πέρα βρέχει. Ελλαδιστάν!!!

Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς. Από την Πειραιώς που πλήρωσα με πιστωτική μου είπαν ότι θέλουν 60 μέρες για να διερευνήσουν το θέμα. Η πληρωμή έγινε στις 3/3 και ζήτησα ακύρωση το προηγούμενο Σάββατο. Στη νέα ιστοσελίδα η παραγγελία φαίνεται ως ακυρωμένη. Φαντάζομαι δεν πληρώνουν άμεσα τις επιχειρήσεις. Ξέρει κανείς που έχει επιχείρηση με POS πότε πληρώνει η πειραιώς;

Έχει κάνει κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής αλλά για μεταφορά όχι πληρωμή με κάρτα; Αν ναι υπάρχει κάποιο νέο ή πληροφορία γενικότερα; 

9 λεπτά πριν, Salakas είπε

Έχει κάνει κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής αλλά για μεταφορά όχι πληρωμή με κάρτα; Αν ναι υπάρχει κάποιο νέο ή πληροφορία γενικότερα; 

Αμφισβήτηση για μεταφορά;Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

Τώρα άρχισαν να το καταλαβαίνουν και ο απλός κόσμος. Λέτε το φυσικό κατάστημα στην Θεσσαλία να είναι το γνωστό;  

https://www.neakriti.gr/kriti/irakleio/2048845_nea-apati-pariggeile-meso-internet-dyo-kinita-axias-3000-eyro-poy-akomi

😙

• Like 1

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Αμφισβήτηση για μεταφορά;Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο.

H eurobank από οτι γνωρίζω παρέχει κάτι τέτοιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πρόβλημα με αυτόν δεν είναι ότι δέχτηκε πρόστιμο, αλλά ότι αυτό αφορούσε παραπλάνηση των καταναλωτών και όχι απάτη. Δηλαδή, έκριναν ότι το λάθος είναι το 15-30 ημέρες ενώ στέλνει σε 60, και όχι ότι δεν θα στείλει καθόλου. Εγώ πιστεύω ότι ο τύπος θα τα στείλει με μεγάλη καθυστέρηση, καθώς αυτό είναι που το παρέχει το κέρδος. Αν κρατάει το χρήμα για 2 μήνες θα μπορεί να το επενδύσει καταλληλα για κέρδος. Το θέμα είναι που επενδύει, που βάζει το χρήμα για αυτό το μεγάλο χρονικό διάστημα, διότι να πουλάει τόσο φθηνά (S24 ULTRA 900€) και να έχει και κέρδος κτλ είναι δύσκολο έως απίθανο. Τώρα στο τέλος αν πιστολιασει και 1000 παραγγελίες και φύγει, αφού έχει βγάλει αρκετά, δεν είναι απίθανο. Κάποια τρυπα στο σύστημα βρήκε και την εκμεταλλεύεται 

Επεξ/σία από Macosj
  • Like 3

Η παραγγελία #58969 έγινε στις 27 Φεβρουαρίου κ ήταν να μου το στείλουν έως 27 Μαρτίου με τηλεφωνική επικοινωνία 2 φορές κιόλας.. Μετά την προηγούμενη Παρασκευή μου είπαν ότι θέλει 2-5 εργάσιμες ημέρες για να στείλουν..σήμερα δηλαδή που δεν έγινε (Τετάρτη το trucking number κ εχθές θα το είχα κ καλά) 
Έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στην γενική γραμματεία του εμπορίου και σε λίγο θα πάω να κάνω καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα

Από ψέματα σε ψέματα με πήγαν 

• Like 1
  • Sad 1

Κάποιοι είχαν γράψει τις προηγούμενες ημέρες, ότι και καλά αυτή τη βδομάδα τους είχαν πει απο perishop, θα παραλάβουν ή θα τους επιστραφούν τα χρήματα. Έγινε κάτι από αυτά?

• Sad 1
  • Haha 1

Πιστεύω ότι  πρέπει να κάνουμε διαδικτυακές παραγγελίες είτε σε γνωστές αλυσσίδες ή μέσω skoutz, shopflix, bestprice.

Που έχουν και διεύθυνση και εγγυήσεις και ασφαλιστικες δικλείδες.

Ολοι οι άλλοι είναι επίφοβοι για πλασματικές πωλήσεις.

Μην έχετε μόνο κριτήριο την τιμή αλλά και την αξιοπιστία των καταστημάτων.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...