Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dtk-386 είπε

στην Ελλάδα που ζεις δυστυχώς να μην σου κάνει τίποτα εντύπωση........🤡

Αυτό ξαναπεστο φίλε μου

Δημοσ.
9 hours ago, Ducatista said:

Άρα το να πληρώσεις κινητό και να σου στείλει τις ευχές του πάλι απάτη δεν είναι; 😂😂

Απλά θα πάει νόμω αβάσιμο αν τον κατηγορήσεις για απάτη. 

Αν πχ με κατηγορήσεις ότι πουλάω κλεμμένα κινητά, αν τα κινητά δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένα, ασχέτως πώς ήρθαν τα κινητά στα χέρια μου, καβάλα στο άλογο θα έρθω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Titanik είπε

Απλά θα πάει νόμω αβάσιμο αν τον κατηγορήσεις για απάτη. 

Αν πχ με κατηγορήσεις ότι πουλάω κλεμμένα κινητά, αν τα κινητά δεν έχουν δηλωθεί ως κλεμμένα, ασχέτως πώς ήρθαν τα κινητά στα χέρια μου, καβάλα στο άλογο θα έρθω.

Ναι εντάξει το καταλαβαινω αλλά αν πάρει χρήματα χωρίς να παραδώσει προϊόν δεν είναι απάτη; Το να σου πει ένα χρονικό περιθώριο και να περάσει στο πολλαπλάσιο π.χ 20 μέρες και να έχουν περάσει 90 η και παραπάνω αυτό δεν είναι απάτη; Άλλωστε μπορεί να περάσει και 1 χρόνος τι θα ισχυριστεί ότι έχει αργήσει η κούριερ; Δηλαδή νομίζω ότι η λογική πρέπει να υπερισχύσει σε αυτά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έγινε αμφισβήτηση συναλλαγής και τελείωσε η υπόθεση , η τράπεζα είναι ενήμερη που το έκανα δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν επι τους θέματος τους έχουν πάρει παρά πολλοί που έχουν κάνει αμφισβήτηση όποτε παιδιά μακριά δεν πρόκειται να πάρετε τπτ στα χέρια 📌 pin in να το δουν όλοι moderators.

Επεξ/σία από Nootropic
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nootropic είπε

Έγινε αμφισβήτηση συναλλαγής και τελείωσε η υπόθεση , η τράπεζα είναι ενήμερη που το έκανα δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν επι τους θέματος τους έχουν πάρει παρά πολλοί που έχουν κάνει αμφισβήτηση όποτε παιδιά μακριά δεν πρόκειται να πάρετε τπτ στα χέρια 📌 pin in να το δουν όλοι moderators.

@Nootropic η συνναλαγη ήταν με έμβασμα η κάρτα? Γτ με έμβασμα που έκανα εγώ μου είπε μόνο η Πειραιώς το ακυρώνει

Δημοσ.
2 hours ago, Ducatista said:

Ναι εντάξει το καταλαβαινω αλλά αν πάρει χρήματα χωρίς να παραδώσει προϊόν δεν είναι απάτη; Το να σου πει ένα χρονικό περιθώριο και να περάσει στο πολλαπλάσιο π.χ 20 μέρες και να έχουν περάσει 90 η και παραπάνω αυτό δεν είναι απάτη; Άλλωστε μπορεί να περάσει και 1 χρόνος τι θα ισχυριστεί ότι έχει αργήσει η κούριερ; Δηλαδή νομίζω ότι η λογική πρέπει να υπερισχύσει σε αυτά

Όχι, είναι υπεξαίρεση. Καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, όμως όταν θα πεις εσύ απάτη, θα πρέπει να στοιχειωθετησεις την απάτη. 

Απάτη έκανε όχι προς εσένα, αλλά προς το κράτος, κάνοντας πολλαπλές φορές υπεξαίρεση από διαφορετικά πρόσωπα.

Αν τον κατηγορήσεις για απάτη το πολύ πολύ να σου κάνει μια μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση. Αν τον κατηγορήσεις για υπεξαίρεση, θα φάει μερικούς μήνες με αναστολή, και αν το κάνουν μερικοί ακόμα, θα μπει φυλακή.

Επίσης ποιον κατηγορείς αυτόν , ή τον εκπρόσωπο της εταιρείας (δεν ξέρω ποιος είναι , δεν έπεσα θύμα δεν έχω παρακολουθήσει το thread)

Δημοσ.
7 minutes ago, Nootropic said:

Σου επιστράφησαν τα χρήματα; Αν ναι, μετά απο πόσο καιρό αφότου έκανες την αμφισβήτηση και σε ποια τράπεζα αν
επιτρέπεται;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Titanik είπε

Επίσης ποιον κατηγορείς αυτόν , ή τον εκπρόσωπο της εταιρείας (δεν ξέρω ποιος είναι , δεν έπεσα θύμα δεν έχω παρακολουθήσει το thread)

Ο ίδιος είναι και ο νόμιμος εκπρόσωπος της Ο.Ε., για την έγκληση — κι επίσης σε περίπτωση αγωγής στρέφεσαι και κατά του πατέρα του που είναι κι εκείνος ομόρρυθμος εταίρος.

Δημοσ.

Αγορά με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς , δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν το θέμα!   Σήμερα έκανα την αμφισβήτηση μ είπαν ότι δεν θα πάρει πολύ να μ επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον τους περνούν διαρκώς για αυτό το θέμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nootropic είπε

Αγορά με χρεωστική από τράπεζα Πειραιώς , δεν χρειάστηκε να τους πω πολλά γνωρίζουν το θέμα!   Σήμερα έκανα την αμφισβήτηση μ είπαν ότι δεν θα πάρει πολύ να μ επιστρέψουν τα χρήματα εφόσον τους περνούν διαρκώς για αυτό το θέμα.

Δεν μπορείς να κάνεις ακύρωση η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν περάσει ο χρόνος παράδοσης του κινητού πρώτον και δεύτερον μετά έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και κινείσαι νομικά εάν δεν σου κόψει τιμολόγιο και δεν σου στείλει το προϊόν 

IMG_20240404_151613_650.webp

Επεξ/σία από Ec02892
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, Titanik είπε

Όχι, είναι υπεξαίρεση. Καταλαβαίνω το συλλογισμό σου, όμως όταν θα πεις εσύ απάτη, θα πρέπει να στοιχειωθετησεις την απάτη. 

Απάτη έκανε όχι προς εσένα, αλλά προς το κράτος, κάνοντας πολλαπλές φορές υπεξαίρεση από διαφορετικά πρόσωπα.

Φαντάζομαι είσαι νομικός. Δεν υπάρχει θέμα αυτεπάγγελτης δίωξης στην περίπτωσή του, μιας και έχουν γίνει τόσες καταγγελίες σε δημόσιες αρχές;

Επεξ/σία από Tasos
Δημοσ.

ποσα να εχει  βγαλει εξω?

προφανως για να συνεχίζει υπάρχουν ατομα που κανουν παραγγελίες ακόμα

το προστιμο σιγα μην το πληρωσει, 

πέρασε ενα καλό σχολείο για το επόμενο κόλπο ο μάγκας... 

Ετσι ειναι... αν δεν βρεθει καποιος να σου φουσκώσει το τομάρι συνεχίζεις...

εντωμεταξύ ο τύπος είναι πιτσιρικάς, 25 ετών σκάρτα... έχει μέλλον...

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
1 hour ago, Ec02892 said:

Δεν μπορείς να κάνεις ακύρωση η επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που δεν περάσει ο χρόνος παράδοσης του κινητού πρώτον και δεύτερον μετά έχεις δικαίωμα επιστροφής χρημάτων και κινείσαι νομικά εάν δεν σου κόψει τιμολόγιο και δεν σου στείλει το προϊόν

Μπορεις σε αυτη τη περιπτωση, καθως η λειτουργια του εχει ανασταλει απο τις αρχες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Getta Robo είπε

Μπορεις σε αυτη τη περιπτωση, καθως η λειτουργια του εχει ανασταλει απο τις αρχες.

Δεν μπορείς γιατί έφαγε απλά ένα πρόστιμο και κλείσιμο για 10 ημέρες δεν έχει αναστολή επ αόριστον αν τηρήσει τα συμφωνηθέντα

Δημοσ.
2 hours ago, Tasos said:

Φαντάζομαι είσαι νομικός. Δεν υπάρχει θέμα αυτεπάγγελτης δίωξης στην περίπτωσή του, μιας και έχουν γίνει τόσες καταγγελίες σε δημόσιες αρχές;

Δεν είμαι νομικός, μιλάω με την οπτική προσέγγιση που βλέπω τα πράγματα.

Και απ' όσο ξέρω, αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος, απ' τη στιγμή που επιστρέφει το ποσό, παύει το αδίκημα. Αυτό είχα καταλάβει απ' την περίπτωση με τον τύπο που είχε νοικιάσει το σπίτι κάτι χιλιάδες φορές πριν λίγους μήνες.

Άρα θα επιστρέψει σε όσους τον κυνηγήσουν ποινικά και το ποινικό αδίκημα παύει να υφίσταται.

2 hours ago, dkstopo said:

ποσα να εχει  βγαλει εξω?

προφανως για να συνεχίζει υπάρχουν ατομα που κανουν παραγγελίες ακόμα

το προστιμο σιγα μην το πληρωσει, 

πέρασε ενα καλό σχολείο για το επόμενο κόλπο ο μάγκας... 

Ετσι ειναι... αν δεν βρεθει καποιος να σου φουσκώσει το τομάρι συνεχίζεις...

εντωμεταξύ ο τύπος είναι πιτσιρικάς, 25 ετών σκάρτα... έχει μέλλον...

Νομίζω το έκανε πολύ ερασιτεχνικά, συνήθως βάζουν μπροστινούς σε κάτι τέτοια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...