GamingMaster424 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 50 minutes ago, Getta Robo said: Το εκπληκτικο ειναι πως διακριθηκαν και ως καλυτερη επιχειρηση για το 2023: https://www.aetoitouemporiou.eu/profile-63896-perishop-gr αντε και στα Oscars Γενικά τα περισσότερα εταιρικά βραβεία είναι pay-to-win, δεν έχουν καμία αξία πέρα από το να αποτελούν ένα marketing point. Το γνωρίζω εσωτερικά λόγω της εργασίας μου και μου το έχει επιβεβαιώσει και CEO μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας, που "κερδίζει" αρκετά συχνά τέτοιου είδους βραβεία. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2 minutes ago, GamingMaster424 said: Γενικά τα περισσότερα εταιρικά βραβεία είναι pay-to-win, δεν έχουν καμία αξία πέρα από το να αποτελούν ένα marketing point. Το γνωρίζω εσωτερικά λόγω της εργασίας μου και μου το έχει επιβεβαιώσει και CEO μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας, που "κερδίζει" αρκετά συχνά τέτοιου είδους βραβεία. Φυσικα και δεν εχει σε αυτη την περιπτωση καμια σημασια - οπως και σε πολλες ακομα. Το ξερω επισης επαγγελματικα αφου πρωην εργοδοτης μου θα επρεπε να ειναι φυλακη, και οχι να λαβει βραβευση αντιστοιχως. Το παραπανω το παρεθεσα ως κωμικοτραγικο γεγονος για την συγκεκριμενη επιχειρηση και μονο. Εξου και το κλεισιμο να τον δουμε και στα οσκαρ του χρονου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jac Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 10 λεπτά πριν, Ec02892 είπε Τους καλούσες συνεχόμενα εμαιλ η κάτι άλλο? Μετά την 20η εργάσιμη ναι, δεν είχα λάβει ούτε επιβεβαίωση της κατάθεσης. (15-20 εργάσιμες έλεγε όταν έκανα εγώ παραγγελία). Έστειλα και άτομο από το κατάστημα. e-mails, τα γραπτά μένουν. Τα τηλ. είναι λόγια του αέρα. Αυτός που διαβάζει ξέρει.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar86 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά εσείς που πήρατε συσκευή ή και πήρατε τα λεφτά σας πίσω είστε απλά μέσα στο ποσοστό που έχει βάλει ο ίδιος στην απατεωνια που έχει στήσει ότι πρέπει να εξυπηρετήσει. Απο την αρχή της απατεωνιας που ξεκίνησε ήξερε ότι κάποιους θα τους εξυπηρετεί και επίτηδες κάποιους όχι. Ειδικά κάποιους που πίεσαν με αρνητικές κριτικές κ απειλές. Αυτό που λέτε για 30 μέρες δεν ισχύει γιατί κάποιοι περιμένουν 2 και 3 μήνες και δεν έχουν δει ούτε συσκευή ούτε λεφτά πίσω. Επίσης και απατεώνας να μην ήταν (που είναι ξεκάθαρα) οταν ένα προϊόν το έχεις άμεσα διαθέσιμο και μετά κάνεις 1 μήνα να το στείλεις και το κάνεις συνέχεια σε όλες τις παραγγελίες κ σε όλα τα προϊόντα τότε αυτό λέγεται παραπλάνηση καταναλωτή και τιμωρείται με πρόστιμο. Βέβαια τα είπαμε εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με λάθος διαχείριση καταστήματος αλλά με έναν ξεκάθαρο απατεώνα που απο την αρχή αυτό ήταν το σχέδιο του. Όπως έγραψα κ πιο πάνω σε άλλη δικιά του εταιρεία που προσφέρει απλά υπηρεσίες διαφήμισης και εκεί τα ίδια έχει κάνει, έχει αρπάξει τα χρήματα των πελατών του και μετά μην τον είδατε...εντωμεταξύ απ ότι ακούστηκε ο τύπος έχει και μάνα δικηγόρο. Ο τύπος σας λέω ξέρει τι κάνει δουλεύει με σχέδιο. Επεξ/σία 4 Απριλίου από elessar86 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titanik Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 15 hours ago, jordanp said: Λοιπόν παιδιά όποιος αδικήθηκε - ζημιώθηκε χωρίς να το γνώριζε μπορεί να κάνει μήνυση για να τιμωρηθεί ο δράστης για το άρθρο 386 Π.Κ. προς την εταιρία που αναφέρεται στο site perishop όπου αν καταχωρήσετε στον σύνδεσμο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. (businessportal.gr) στο πεδίο ιστορικό ανακοινώσεων υπάρχει αρχείο pdf με τα πλήρη στοιχεία του εκπροσώπου της εταιρείας για την μήνυση σας σε βάρος του δράστη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας. Θα καταθέσω και εγώ μήνυση τις επέμενες μέρες θα το επισυνάψω εκείνο το έγγραφο. Υπεξαίρεση είναι (375 ΠΚ) όχι απάτη. Απάτη είναι να πληρώσω κρασί και να στείλω κόκα κόλα και να λέω ότι είναι κρασί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Titanik είπε Υπεξαίρεση είναι (375 ΠΚ) όχι απάτη. Απάτη είναι να πληρώσω κρασί και να στείλω κόκα κόλα και να λέω ότι είναι κρασί. Άρα το να πληρώσεις κινητό και να σου στείλει τις ευχές του πάλι απάτη δεν είναι; 😂😂 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giannasav Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Γεια σας θα ήθελα να πω και εγώ την δίκη μ εμπειρία καθώς φάνηκα τυχερή γτ πήρα τα λεφτά μ δυο εβδομάδες πριν !!! Η παραγγελία μ έγινε 10 Ιανουαρίου κ περίμενα 30 εργάσιμες μετά όμως έπρεπε να πιέσω την κατάσταση και άρχισα να βλέπω σχόλια πως άλλοι τα κατάφεραν κ άρχισα να μέιλ ότι τάχα έχω κλείσει ταξίδι ότι δεν έχω κινητό όπου δεν έδιναν σημασία κ έτσι άρχισα τις απειλές για κανάλια για ραδιόφωνο για ηχογράφηση τ κ περήφανη που ήταν αγενέστατος κ στο τέλος μ έστειλαν αυτό Άκυρη η παραγγελια. Αναμένω λογαριασμό για επιστροφή. Δεν θα εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας λόγω ασέβειας. Ενημερωθήκατε ήδη για τις συνέπειες. Με εκτίμηση, Ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών Perishop φυσικά κ δεν τον ηχογράφησα ποτέ αλλά μετά την αγένεια του είπα θα σε πάω στα άκρα και όχι νομικά με απειλές και τα κατάφερα !!!! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2 ώρες πριν, Giannasav είπε Δεν θα εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας λόγω ασέβειας. Ενημερωθήκατε ήδη για τις συνέπειες. Έπρεπε να το συνδυάσει και μ' ένα βιντεάκι τον Τσουκαλά να ωρύεται «Ασέβαστη, άντε γεια!» 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Επειδή ξαναείδα μέσα στο ποστ ότι κάποιοι δεν είστε σύμφωνοι με την λογική να κατέβει το site κλπ γιατί το θεωρείτε παράλογο πραγματικά θέλω να μου πείτε τι σκέφτεστε; δηλαδή μετά από τόσες καταγγελίες μετά από τόσο χαμό ο άλλος φτιάχνει και άλλα site για να εξαπατήσει κόσμο που δεν έχει παρακολουθήσει την υπόθεση και θα πέσει στην παγίδα αλλά εσείς λέτε όχι δεν θελω να κλείσει το site θέλω να υπάρχει εκεί και να συνεχίσει να κλέβει κόσμο σωστά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου 1 ώρα πριν, Ducatista είπε Επειδή ξαναείδα μέσα στο ποστ ότι κάποιοι δεν είστε σύμφωνοι με την λογική να κατέβει το site κλπ γιατί το θεωρείτε παράλογο πραγματικά θέλω να μου πείτε τι σκέφτεστε; δηλαδή μετά από τόσες καταγγελίες μετά από τόσο χαμό ο άλλος φτιάχνει και άλλα site για να εξαπατήσει κόσμο που δεν έχει παρακολουθήσει την υπόθεση και θα πέσει στην παγίδα αλλά εσείς λέτε όχι δεν θελω να κλείσει το site θέλω να υπάρχει εκεί και να συνεχίσει να κλέβει κόσμο σωστά; στην Ελλάδα που ζεις δυστυχώς να μην σου κάνει τίποτα εντύπωση........🤡 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Giannasav είπε Άκυρη η παραγγελια. Αναμένω λογαριασμό για επιστροφή. Δεν θα εξυπηρετηθεί η παραγγελία σας λόγω ασέβειας. Ετσι... να σέβεστε! 😁 Επεξ/σία 4 Απριλίου από Tasos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexrose Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Ποιος ξέρει σε πιο εξωτικό προορισμό να είναι τώρα που έσκασε η φούσκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaguras Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αλήθεια τώρα, έχει φτάσει 70 σελίδες το θέμα και δεν έχετε καταφέρει (ως ομάδα παθούντων εννοώ) να κάνετε μια μαζική αγωγή με έναν σοβαρό δικηγόρο; Περιμένετε απο το κράτος να τον τιμωρήσει; ένα κράτος μαφιόζικο έτσι κι αλλιώς; Απορώ με την υπομονή σας με έναν ξεκάθαρο απατεώνα... Επεξ/σία 4 Απριλίου από Vaguras 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Δείτε τι βρήκα μόλις στο Spam folder μου Θα έχει πλάκα, ενώ έχω ακυρώσει και έχω πάρει και τα λεφτά μου, να μου στείλουν και κινητά 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 4 Απριλίου Share Δημοσ. 4 Απριλίου Και το μαγαζί αυτό δικό του είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις