infin1tyGR Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 8 minutes ago, OhGodNotAgain said: με ολα αυτα που τους εχουν γίνει, δεν πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιο λόγο να μην μας στείλει Νομίζω μάλιστα τώρα είναι η ευκαιρία να παραγγείλεις ένα ακόμα κινητό στις καλύτερες τιμές του πλανήτη όσο προλαβαίνεις, πριν κλείσει και το νέο site και χαθεί για πάντα η ευκαιρία. 1 24
elessar86 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πάντως μερικοί που λέτε ότι άρχισε την εταιρεία με καλές προθέσεις και μετά έχασε τον μπούσουλα δεν ισχύει. Διότι έχει και άλλη εταιρία διαφημιστική και εκεί έχει κάνει ακριβώς τα ίδια έχει φάει λεφτά απ όλους. Ο τύπος το έχει σύστημα γιατί ξέρει ότι ζει στην Ελλάδα και μέχρι να βγει άκρη θα τα έχει κονομήσει και το χειρότερο που μπορεί να πάθει είναι να φάει και κανα 2 χρόνια φυλακή με αναστολή, κλαιν δηλαδή πληρώνει την αναστολή με τα λεφτά του κόσμου και του μένουν κ τα υπόλοιπα να κάνει ζωαρα! Εντωμεταξύ ο τύπος το παίζει και άρχοντας στα social Επεξ/σία 3 Απριλίου από elessar86 4 2
Getta Robo Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Το εκπληκτικο ειναι πως διακριθηκαν και ως καλυτερη επιχειρηση για το 2023: https://www.aetoitouemporiou.eu/profile-63896-perishop-gr αντε και στα Oscars Αλλα και ψαχνει νεους υπαλληλους: https://gr.indeed.com/cmp/Larisaevents.gr-1?from=mobviewjob&tk=1hqilr69kj9in800 Αντε και με αλυσιδα καταστηματων του χρονου. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Getta Robo 5
Jac Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 2/4/2024 στις 3:37 ΜΜ, LSDtoSeeHD είπε Εννοείς πως αναγράφεται διαφορετικό ΙΜΕΙ στο τιμολόγιο απο αυτό της συσκευής της οποίας σου στείλανε ? Επίσης η συσκευή είναι σίγουρα καινούρια και όχι refurbrished, μεταχειρισμένη κλπ. ? Κάτι βρομάει Ναι, έστειλε Τιμολόγιο πέντε μέρες πριν στείλει συσκευή. Αναγράφει άλλο ΙΜΕΙ από ότι έχει το κιν. που παρέλαβα. Αφορά ίδιο μοντέλο (iPhone 15 256gb) Το κινητό με το ΙΜΕΙ που αναγράφεται στο Τιμολόγιο ενεργοποιήθηκε την επομένη της έκδοσης του Τιμολογίου ( Έκανε λάθος η κοπελα και το έστειλε αλλού. Έτσι με είπε τηλεφωνικά...). Το δικό μου κινητό ήρθε πέντε μέρες αργότερα. Καινουργια συσκευή ελεγμενο μέσω apple/ΙΜΕΙ/serial number etc Αν δε λάβω μέχρι αύριο το σωστό Τιμολόγιο, όπως υποσχέθηκε, ας τα βρει με την ΑΑΔΕ που θα του χτυπήσει την πόρτα. Με κούρασε
Giorgis4 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Λοιπόν, όπως έγραψα και προχθές, είμαι από τους «πελάτες» που παρέλαβαν κινητό. Είχα την ψυχολογία από την αρχή όμως να περιμένω. Έλεγε 30 μέρες, ενόχλησα την 32η. Και την 33η παρέλαβα. Πληρωμένο κινητό 160€ φθηνότερο από την επίσημη τιμή μεγαλοκαταστημάτων (Redmi Note 13 pro 5G - 270€). Διαβάζω συνεχώς για άτομα που τηλεφωνούσαν και έστελναν email πριν τις 30 μέρες. Για ποιο λόγο ρε παιδιά;;; Άλλους που σχολιάζουν ότι δε γίνεται να περιμένει κάποιος 30 μέρες ενώ έχει εξοφλήσει!!! Μα αφού αυτή ήταν η συμφωνία!!! Έτσι θα γινόταν. Πραγματικά γιατί κάποιος να έχει άγχος για μια συναλλαγή γνωρίζοντας ότι θα περιμένει 30 μέρες αλλά θα έχει σκοτώσει και 1000€ για ένα κινητό!!! Αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ποιος φταίει πραγματικά για την όποια ταλαιπωρία σας, κοιτάξτε στον καθρέφτη σας. Εγώ ήξερα που υπήρχε πιθανότητα να μπλέξω και συνυπολογισα και το ανώτερο ποσό που θα μπορούσα να χάσω! Και όχι. Δε θα κατηγορούσα τον απατεώνα peri αλλά τον εαυτό μου, γιατί έγινε εν γνώσει μου. Πάντως στο τσακ ήμουν να παραγγείλω το OnePlus 12 στα 700€. Αυτά μάλλον τα γλύτωσα. Βασικά θα τα έπαιρνα από την τράπεζα πίσω, αλλά να...για την ταλαιπωρία εννοώ!
Ec02892 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 20 λεπτά πριν, Jac είπε Ναι, έστειλε Τιμολόγιο πέντε μέρες πριν στείλει συσκευή. Αναγράφει άλλο ΙΜΕΙ από ότι έχει το κιν. που παρέλαβα. Αφορά ίδιο μοντέλο (iPhone 15 256gb) Το κινητό με το ΙΜΕΙ που αναγράφεται στο Τιμολόγιο ενεργοποιήθηκε την επομένη της έκδοσης του Τιμολογίου ( Έκανε λάθος η κοπελα και το έστειλε αλλού. Έτσι με είπε τηλεφωνικά...). Το δικό μου κινητό ήρθε πέντε μέρες αργότερα. Καινουργια συσκευή ελεγμενο μέσω apple/ΙΜΕΙ/serial number etc Αν δε λάβω μέχρι αύριο το σωστό Τιμολόγιο, όπως υποσχέθηκε, ας τα βρει με την ΑΑΔΕ που θα του χτυπήσει την πόρτα. Με κούρασε Αν επιτρέπεται ποτέ έκανες την παραγγελία και τι κωδικό είχε και πότε την παρέλαβες?
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Απριλίου Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Giorgis4 είπε Πραγματικά γιατί κάποιος να έχει άγχος για μια συναλλαγή γνωρίζοντας ότι θα περιμένει 30 μέρες Γενικα, αν μαθαινα πως ενα καταστημα απο το οποιο ειχα παραγγειλει απο ενα T-shirt μεχρι ενα κινητο 1000ων ευρω, εφαγε προστιμο απο το Υπουργειο Αναπτυξης για εξαπατηση καταναλωτων, ε ενα αγχος θα το ειχα. Κι ας ειχε περασει και μολις μια ημερα. Και φυσικα δεν θα κατηγορουσα τον εαυτο μου, θα κατηγορουσα αυτον που με εξαπατησε. Οποτε ναι, απο την στιγμη που για καθεναν που παρελαβε, υπαρχουν πολλοι που δεν παρελαβαν τιποτα, ενα αγχος της πρεπει της υποθεσης. Οχι? Τωρα, να μου πεις, αφου ειδες τοσο χαμηλη τιμη, δεν υποψιαστηκες πως κατι θα παει στραβα? Εκει ναι, μαζι σου. 2 1
Ec02892 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Giorgis4 είπε Λοιπόν, όπως έγραψα και προχθές, είμαι από τους «πελάτες» που παρέλαβαν κινητό. Είχα την ψυχολογία από την αρχή όμως να περιμένω. Έλεγε 30 μέρες, ενόχλησα την 32η. Και την 33η παρέλαβα. Πληρωμένο κινητό 160€ φθηνότερο από την επίσημη τιμή μεγαλοκαταστημάτων (Redmi Note 13 pro 5G - 270€). Διαβάζω συνεχώς για άτομα που τηλεφωνούσαν και έστελναν email πριν τις 30 μέρες. Για ποιο λόγο ρε παιδιά;;; Άλλους που σχολιάζουν ότι δε γίνεται να περιμένει κάποιος 30 μέρες ενώ έχει εξοφλήσει!!! Μα αφού αυτή ήταν η συμφωνία!!! Έτσι θα γινόταν. Πραγματικά γιατί κάποιος να έχει άγχος για μια συναλλαγή γνωρίζοντας ότι θα περιμένει 30 μέρες αλλά θα έχει σκοτώσει και 1000€ για ένα κινητό!!! Αν δεν μπορείτε να αντιληφθείτε ποιος φταίει πραγματικά για την όποια ταλαιπωρία σας, κοιτάξτε στον καθρέφτη σας. Εγώ ήξερα που υπήρχε πιθανότητα να μπλέξω και συνυπολογισα και το ανώτερο ποσό που θα μπορούσα να χάσω! Και όχι. Δε θα κατηγορούσα τον απατεώνα peri αλλά τον εαυτό μου, γιατί έγινε εν γνώσει μου. Πάντως στο τσακ ήμουν να παραγγείλω το OnePlus 12 στα 700€. Αυτά μάλλον τα γλύτωσα. Βασικά θα τα έπαιρνα από την τράπεζα πίσω, αλλά να...για την ταλαιπωρία εννοώ! Γενικα όταν το κατάστημα έχει κλείσει για 10 ημέρες και δεν απαντάνε στα μηνύματα, στις κλήσεις και γενικά δεν μπορείς να μάθεις τίποτα τότε θα περίμενες 20 μέρες ακόμα? Α να μην ξεχάσω και το μικρό πρόστιμο Επεξ/σία 3 Απριλίου από Ec02892
Jac Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Ec02892 είπε Αν επιτρέπεται ποτέ έκανες την παραγγελία και τι κωδικό είχε και πότε την παρέλαβες? Παραγγελία 26 Ιανουαρίου #54580, παρέλαβα 27 Μαρτίου (43 εργάσιμες) 1
Ec02892 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Jac είπε Παραγγελία 26 Ιανουαρίου #54580, παρέλαβα 27 Μαρτίου (43 εργάσιμες) Τους καλούσες συνεχόμενα εμαιλ η κάτι άλλο?
xxatziva Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) προφανως και δουλευει με dropshiping. δηλαδη παιρνει παραγγελιες και στελνει στον προμηθευτη του τα στοιχεια αποστολης αφου τον πληρωσει. για αυτο αργει τοσο. εκει την πατησε. ειδε οτι δουλευε στην αρχη και μετα προφανως δεν εβρισκε ιδιες τιμες και δοκιμαζε εδω ,εκει και παραπερα να βρει προιοντα. αυτο δειχνει τα 20-30μερες για παραλαβη. οταν λενε μερες εννοούν εργασιμες μερες δηλαδη δευτερα ως παρασκευη. χωρις σαβ/ριακο μεσα πιθανον να φτασει σε συλληψη αν κουνηθητε και κανετε μηνυση. αλλιως μονο προστιμο δεν εγινε και κατι. στην Ελλάδα ειμαστε αλλωστε. βεβαια περιμενω τον δημοσιογραφο που θα ρωτησει -κυριε περηφάνη είστε περήφανος για ολα αυτα? τι εχετε να πειτε ? Επεξ/σία 3 Απριλίου από xxatziva 2
geomrk Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 6 ώρες πριν, Zazula είπε ξαναμπήκε στο Skroutz ως LA Mobiles, αλλά και πάλι κατέβηκε από το Skroutz μέσα σε ελάχιστες μέρες (αν και πρόλαβε να λάβει δύο 5άστερα). παντως οχι του το δινω,εχει εξυπνα ονοματα peristore,perishop απ'το περηφανης το επιθετο του LA mobiles LArisa mobiles Καντο λιγο να φαινεται επαγγελματικο ρε απατεωνα 🤣🤣 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις