Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, elkat είπε

Εγώ πάλι, δεν πιστεύω ότι κάποιος γίνεται στην πορεία απατεώνας αλλά ο δικός μας είναι μοναδική, ξεχωριστή, απερίγραπτη κατηγορία.

Ο τύπος, που νομίζει ότι είναι και πανέξυπνος (απορώ από που πηγάζει τέτοια υπεραισιοδοξία), λειτουργούσε αψυχολόγητα εδώ και καιρό. Εγώ πχ στις 28/12 είχα παραγγείλει και πληρώσει με πιστωτική ένα i-phone 13, χωρίς αποφορολόγηση, αξίας 540€ περίπου αν θυμάμαι καλά. Μόλις πέρασε η διορία που οι ίδιοι μου είχαν ορίσει (δεκαήμερο, υποτίθεται βέβαια ότι ήταν ετοιμοπαράδοτο αλλά επικαλέστηκαν το μπλοκάρισμα λόγω γιορτών) έκανα αίτημα ακύρωσης παραγγελίας και παραδόξως μου επέστρεψαν τα χρήματά μου σε λιγότερο από βδομάδα (έστελνα βέβαια ένα e-mail κάθε τρίωρο). Την ίδια στιγμή, βλέπω σε σχόλια αξιολόγησης αλλά κι εδώ μέσα ότι σε άτομα που είχαν παραγγείλει φθηνότερα μοντέλα i-phone (κάποιοι μάλιστα με αποφορολόγηση που σημαίνει ακόμα πιο φθηνά) τους έκανε αναβάθμιση και τους έστελνε το i-phone 13 για το οποίο εγώ σίγουρα είχα πληρώσει παραπάνω από εκείνους. Αυτό μου έκανε εντύπωση από την αρχή, μου επέστρεψε εμένα πχ τα χρήματα ενώ έδωσε το προϊόν σε κάποιον που σίγουρα πλήρωσε λιγότερα, και είμαι σίγουρη ότι αυτό έγινε πολλές φορές.

Δεν είναι δηλαδή και κανα ξεφτέρι, ούτε πότε να την κάνει δεν ξέρει ο "επιχειρηματίας". Ούτε δόντι έχει, ούτε τίποτα, είναι ο μέσος όρος λαμόγιου Ελληναρά του "πάμε κι όπου βγει" ... Κι από ο,τι ακόμα βλέπετε, υπάρχουν ακόμα ΠΟΛΛΟΙ που "θα πάρουν το ρίσκο" όπως αναφέρθηκε παραπάνω...

Φαντάσου, λοιπόν, ότι ο τύπος δεν είναι ξεφτέρι, είναι μέσος όρος λαμόγιου Ελληνάρα και δεν έχει ιδέα από επιχειρείν και όμως παρόλα αυτά έχει δαγκώσει τόσο κόσμο πανελλαδικά, έχει βγάλει ένα απίστευτα μεγάλο ποσό το οποίο διαχειρίζεται όπως θέλει και δουλεύει ψιλό γαζί εμάς τους... έξυπνους καταναλωτές αλλά και όλο το κρατικό σύστημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

15 λεπτά πριν, aXer είπε

Επίσης να σημειώσω ότι από τότε που ασχολήθηκα με τον Πέρηφάνη για πρώτη φορά (Νοέμβριος 2023) δεν τον έβλεπα να υπάρχει στους καταλόγους του Skroutz παρά μόνο στο BestPrice όπου και μετά κατέβηκε.

Προς τα τέλη Νοεμβρίου 2023 μπήκε το Perishop για ελάχιστες μέρες στο Skroutz (χωρίς να είναι διαθέσιμο στο καλάθι) και κατέβηκε σχεδόν αμέσως, μάλιστα είχα προσωπικά επικοινωνήσει με την Εξυπηρέτηση Πελατών να μάθω το γιατί (καθώς επίσης και αν σκόπευαν να δώσουν κάποια κάλυψη σε όσους τον είδαν στο Skroutz και πήγαν από εκεί στο σάιτ του), κι η απάντηση ήταν στο μεν πρώτο ότι δεν μπορούν να μου πουν στο δε δεύτερο ότι δεν έχει κάποια εμπλοκή η εταιρεία τους που να δικαιολογεί την ανάμιξή τους εφόσον πλέον ήταν ανενεργό όταν ρώτησα. Φέτος επεχείρησε και ξαναμπήκε στο Skroutz ως LA Mobiles, αλλά και πάλι κατέβηκε από το Skroutz μέσα σε ελάχιστες μέρες (αν και πρόλαβε να λάβει δύο 5άστερα).

• Like 1
  • Thanks 1

Ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε αποζημίωση πέρα από την επιστροφή χρημάτων, κι αν ναι πόση είναι και πως μπορούμε να την διεκδικήσουμε.

• Sad 1
  • Haha 5

2 minutes ago, amvrokirk said:

Ξέρει κανείς αν δικαιούμαστε αποζημίωση πέρα από την επιστροφή χρημάτων, κι αν ναι πόση είναι και πως μπορούμε να την διεκδικήσουμε.

Μ'αρέσεις. Η αισιοδοξία σου δηλαδή. Είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις λεφτά πισω και λες "γιατί να μην βγάλω και τίποτα παραπάνω για ψυχική οδύνη". :D
Κυνήγα το

• Haha 11

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, amvrokirk είπε

Κλασικη περιπτωση του ενος ή του αλλου ακρου.

Του δινεις 1500 ευρω ετσι αερα, αλλααααα θα του παρεις το 100αρακι <<ψυχικια>> οδυνη...αμ,πως.

Επεξ/σία από BertaJourdan
  • Like 1

Κλαίω με τον τύπο που έχει το μαγαζί..

Που πήγαινε στα ιδιωτικά ΙΕΚ εδώ στην Λάρισα και έκανε μαθήματα για e-shopping κλπ κλπ ..

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, BaronDavis said:

Κλαίω με τον τύπο που έχει το μαγαζί..

Που πήγαινε στα ιδιωτικά ΙΕΚ εδώ στην Λάρισα και έκανε μαθήματα για e-shopping κλπ κλπ ..

Μη τον κλαις καθόλου.  Τσεπωσε κανα μυριο στην ακρη , θα βάλει περιουσιακά στοιχεία σε γυναίκα,  τον φουφουτο, καπου, και θα περνάει ζωη και κότα.  Θα συνεχισει και το eshop του με αλλο όνομα και σε αλλο ονομα πιθανοτατα. Να κλαις αυτους που έχουν διδακτορικό,  είναι τιμιοι και ανεργοι.

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 9

Άρα όχι; Δεν υπάρχουν τόκοι υπερημερίας; Δεν υπάρχει κάποια αποζημίωση σε εμάς που παρακρατήθηκαν τα χρήματα μας με παράνομο τρόπο;

• Haha 3

3 minutes ago, amvrokirk said:

Άρα όχι; Δεν υπάρχουν τόκοι υπερημερίας; Δεν υπάρχει κάποια αποζημίωση σε εμάς που παρακρατήθηκαν τα χρήματα μας με παράνομο τρόπο;

με δικαστική απόφαση μόνο. τράβα στο γκρουπάκι του alltrades να κινηθείτε ομαδικά.

2 ώρες πριν, MaryJen είπε

Στην ομαδική στο Messenger άτομο έστειλε φωτογραφία από ανακοίνωση στη βιτρίνα του καταστήματος ότι έκλεισαν για 10 ημέρες έως τις 12 Απριλίου. Και φυσικά κάτω από την ανακοίνωση έβαλαν και το λίνκ της νέας (παράνομης;) σελίδας!!
image.png.ca72ef8e3774355f1a6b08dbda8f399e.png

δηλαδη τωρα αυτοι δεν θα λειτουργήσουν καθόλου μεχρι στης 12/4..δεν θα μας στειλουν τιποτα μεχρι τοτε; ..... βλεπω το κινητό μ να να έρχεται μετα το πασχα

• Haha 9

4 λεπτά πριν, OhGodNotAgain είπε

δηλαδη τωρα αυτοι δεν θα λειτουργήσουν καθόλου μεχρι στης 12/4..δεν θα μας στειλουν τιποτα μεχρι τοτε; ..... βλεπω το κινητό μ να να έρχεται μετα το πασχα του 2100.

fixed

σοβαρά τώρα περιμένεις κινητό εσύ??? :lol:

• Haha 9

6 λεπτά πριν, OhGodNotAgain είπε

δηλαδη τωρα αυτοι δεν θα λειτουργήσουν καθόλου μεχρι στης 12/4..δεν θα μας στειλουν τιποτα μεχρι τοτε; ..... βλεπω το κινητό μ να να έρχεται μετα το πασχα

Μετά το Πάσχα σίγουρα, τώρα αν θα είναι του 2035 ή του 2036 δεν μπορώ με σιγουριά να το απαντήσω.

• Haha 1

22 λεπτά πριν, oldnew είπε

Μη τον κλαις καθόλου.  Τσεπωσε κανα μυριο στην ακρη , θα βάλει περιουσιακά στοιχεία σε γυναίκα,  τον φουφουτο, καπου, και θα περνάει ζωη και κότα.  Θα συνεχισει και το eshop του με αλλο όνομα και σε αλλο ονομα πιθανοτατα. Να κλαις αυτους που έχουν διδακτορικό,  είναι τιμιοι και ανεργοι.

Εννοώ φίλε ότι κλαίω από το πόση ξεφτίλα υπάρχει.

Εννοείται πως δεν θα τον λυπηθώ.Μακαρι να την πληρώσει 

7 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

fixed

σοβαρά τώρα περιμένεις κινητό εσύ??? :lol:

με ολα αυτα που τους εχουν γίνει, δεν πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιο λόγο να μην μας στείλει

• Haha 9

5 λεπτά πριν, OhGodNotAgain είπε

με ολα αυτα που τους εχουν γίνει, δεν πιστεύω πως θα υπάρχει κάποιο λόγο να μην μας στείλει

μιλάς σοβαρά δηλ? 🤣

• Haha 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...