arxontas2323 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου αμα κανουν παρελαση οι απατεωνες θα τον βαλουν σημαιοφορο. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, mpampisaloniki said: Τα έχουμε πεί,όποιος πληρώνει με κάρτα είναι εξασφαλισμένος.Όσες καταγγελίες και να κάνεις στο κράτος,το κράτος δεν σε αποζημιώνει για λεφτά από κατάστημα η ιδιώτη που σε κορόιδεψε.Το πολύ πολύ να πιέσει και να ρίξει πρόστιμα,αλλά μέχρι εκεί. Με τις κάρτες είναι αλλιώς ,έχει δεν έχει λεφτά στο λογαριασμό του το μαγαζί,αν κάνεις αμφισβήτηση συναλλαγής,η visa η MasterCard είναι υποχρεωμένες να σου δώσουν τα χρήματα πίσω εφόσον βέβαια έχεις και τις απαραίτητες αποδείξεις .Ούτε καν η τράπεζα σου,τα ιδρύματα αυτά στα δίνουν λόγω ότι είναι ασφαλισμένα για τεράστια ποσά και για τέτοιες περιπτωσεις,απλά παίρνει λίγο χρονο.Μετά αυτές κυνηγάνε το λαμόγιο-κατάστημα. Εχεις ιδέα αν υπάρχει κάποια ημερομηνία για να κανεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε τράπεζα? Τα περισσότερα φτηνά eshops γράφουν 1 μηνα αναμονής οπότε έως τότε αναγκαστικά περιμένεις. Αν η τράπεζα πχ έχει 1 μηνα περιθώριο αμφισβήτησης τότε στην πραξη δεν μπορείς να κανεις αμφισβήτηση.. Επεξ/σία 3 Απριλίου από oldnew 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordanp Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Λοιπόν παιδιά όποιος αδικήθηκε - ζημιώθηκε χωρίς να το γνώριζε μπορεί να κάνει μήνυση για να τιμωρηθεί ο δράστης για το άρθρο 386 Π.Κ. προς την εταιρία που αναφέρεται στο site perishop όπου αν καταχωρήσετε στον σύνδεσμο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. (businessportal.gr) στο πεδίο ιστορικό ανακοινώσεων υπάρχει αρχείο pdf με τα πλήρη στοιχεία του εκπροσώπου της εταιρείας για την μήνυση σας σε βάρος του δράστη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας. Θα καταθέσω και εγώ μήνυση τις επέμενες μέρες θα το επισυνάψω εκείνο το έγγραφο. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 24 minutes ago, jordanp said: Λοιπόν παιδιά όποιος αδικήθηκε - ζημιώθηκε χωρίς να το γνώριζε μπορεί να κάνει μήνυση για να τιμωρηθεί ο δράστης για το άρθρο 386 Π.Κ. προς την εταιρία που αναφέρεται στο site perishop όπου αν καταχωρήσετε στον σύνδεσμο ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. (businessportal.gr) στο πεδίο ιστορικό ανακοινώσεων υπάρχει αρχείο pdf με τα πλήρη στοιχεία του εκπροσώπου της εταιρείας για την μήνυση σας σε βάρος του δράστη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας. Θα καταθέσω και εγώ μήνυση τις επέμενες μέρες θα το επισυνάψω εκείνο το έγγραφο. Το ίδιο θα κάνω και εγώ, αφού δεν συμμορφωνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Η παραγγελία μου έγινε στις 27.02.2024 #58969 Έχει περάσει 1 μήνας κ μόνο ψέματα μου λένε, Για αυτό έκανα καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή κ στην γενική γραμματεία εμπορίου, όπως κ μήνυση στο αστυνομικό τμήμα και σήμερα μίλησα μαζί με τον δικηγόρο μου για να συνεχίσω με περαιτέρω ενέργειες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Viktorious Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Το υπουργείο επέβαλε πρόστιμο και έκλεισε το perishop. https://www.mindev.gov.gr/πρόστιμο-120-000-ευρώ-και-διακοπή-λειτουργί/ "Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στην άμεση διακοπή της πρόσβασης στον ιστότοπο της επιχείρησης ώστε να αποτραπεί πάραυτα η περαιτέρω βλάβη για τους καταναλωτές από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα." Ο μάγκας πήγε και άνοιξε το Peristore και δέχεται κανονικά παραγγελίες? Δεν είναι παράνομο αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Έκλεισε και το https://peristore.gr/ !!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 4 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Έκλεισε και το https://peristore.gr/ !!!!!!!!!!!!! Ανοιχτο είναι..που το είδες ότι έκλεισε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 minute ago, nat10 said: Ανοιχτο είναι..που το είδες ότι έκλεισε Εμένα μου βγάζει ... This site can’t be reached The connection was reset. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics ERR_CONNECTION_RESET Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου Μόλις τώρα, IcemanGr71 είπε Εμένα μου βγάζει ... This site can’t be reached The connection was reset. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics ERR_CONNECTION_RESET Τώρα μπήκα κ με άφηνε κανονικά.. Μήπως δεν έχεις καλό ίντερνετ; με δεδομένα έχω μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε Εμένα μου βγάζει ... This site can’t be reached The connection was reset. Try: Checking the connection Checking the proxy and the firewall Running Windows Network Diagnostics ERR_CONNECTION_RESET Ανοιχτό είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 minute ago, nat10 said: Τώρα μπήκα κ με άφηνε κανονικά.. Μήπως δεν έχεις καλό ίντερνετ; με δεδομένα έχω μπει Τώρα από το κινητό μπήκα με δεδομένα. Από το PC δεν με αφήνει ενώ πριν 2-3 μέρες το έβλεπα κανονικά. Τι να πω???? Περίεργο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 1 λεπτό πριν, IcemanGr71 είπε Τώρα από το κινητό μπήκα με δεδομένα. Από το PC δεν με αφήνει ενώ πριν 2-3 μέρες το έβλεπα κανονικά. Τι να πω???? Περίεργο... Μπορεί να φταίει ο browser, παίζουν πολλά ρόλο κ σε μένα όταν δεν με αφήνει καμιά φορά..μπαίνω από άλλο browser 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, nat10 said: Μπορεί να φταίει ο browser, παίζουν πολλά ρόλο κ σε μένα όταν δεν με αφήνει καμιά φορά..μπαίνω από άλλο browser Request denied by WatchGuard HTTP Proxy. Reason: Category 'Newly Registered Websites' denied by WebBlocker policy 'Default-WebBlocker'. Method: GET Host: peristore.gr Έφαγε πόρτα !!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 🤣🤣🤣 Επεξ/σία 3 Απριλίου από IcemanGr71 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FarCry Δημοσ. 3 Απριλίου Share Δημοσ. 3 Απριλίου 11 ώρες πριν, Auctionfreak είπε Εγώ πάντως αποζημιώθηκα σήμερα από την αμφισβήτηση συναλλαγής που έκανα στην Πειραιώς ! Μετά από 1 περίπου μήνα .. μου ήρθε μυνημα sms ότι εγκρίθηκε η αμφισβήτηση και να ελέγξω για την επιστροφή του ποσού τις επόμενες 1-3 μέρες ...Τα χρήματα μπήκαν μετά από 2-3 ώρες τελικά σήμερα το πρωί Εχω κανει και εγω το ιδιο με την πειραιως και περιμενω. Ελπιζω να παρω και εγω τα χρηματα μου πισω. Με τους απατεωνες που μπλεξαμε. 2 ώρες πριν, oldnew είπε Εχεις ιδέα αν υπάρχει κάποια ημερομηνία για να κανεις αμφισβήτηση συναλλαγής σε τράπεζα? Τα περισσότερα φτηνά eshops γράφουν 1 μηνα αναμονής οπότε έως τότε αναγκαστικά περιμένεις. Αν η τράπεζα πχ έχει 1 μηνα περιθώριο αμφισβήτησης τότε στην πραξη δεν μπορείς να κανεις αμφισβήτηση.. Εγω εκανα πριν περασουν οι 30 ημερες και εχω επισυναψει ως αποδεικτικο εκτος των αλλων, πως η ηλεκτρονικη διευθυνση εξαφανιστηκε οποτε δεν υπαρχει τροπος επισημης επικοινωνιας. Γιατι το domain εχει πεσει. Δεν νομιζω να υπαρχει θεμα με την αμφισβητηση επειδη δεν περιμενα να περασουν οι 30 ημερες. Εξαλλου μεχρι να περασουν οι μερες και οι μηνες θα εχει περασει κατα πολυ το διαστημα των 30 ημερων. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις