SmaroThess Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Εχω κανει καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και στο υπουργείο ανάπτυξης πριν λίγο οτι άλλαξε όνομα ιστότοπου. Ως δια μαγείας έλαβα ένα email ότι το perishop έγινε peristore και θα λαβω την παραγγελία μου αφού πρώτα απείλησα με αγωγή διότι εχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 4 λεπτά πριν, SmaroThess είπε Ως δια μαγείας έλαβα ένα email ότι το perishop έγινε peristore και θα λαβω την παραγγελία μου αφού πρώτα απείλησα με αγωγή διότι εχω ενημερώσει και τον δικηγόρο μου. το ιδιο ελαβα και εγω οπως ανεφερε χωρις να περιμενω κατι απο το καταστημα . Απλα εστειλε σε ολους οσους ειχε πουλησει σαν perishop ( ειχα παρει ενα κινητο περσυ καλοκαιρι - ευτυχως το πηρα - ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SmaroThess Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 1 λεπτό πριν, villasg είπε το ιδιο ελαβα και εγω οπως ανεφερε χωρις να περιμενω κατι απο το καταστημα . Απλα εστειλε σε ολους οσους ειχε πουλησει σαν perishop ( ειχα παρει ενα κινητο περσυ καλοκαιρι - ευτυχως το πηρα - ) Προφανώς θέλει να πείσει για την νομιμότητα του…..γιατί ήδη εχει γίνει βροχή καταγγελιών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Just now, SmaroThess said: Προφανώς θέλει να πείσει για την νομιμότητα του…..γιατί ήδη εχει γίνει βροχή καταγγελιών Ναι γιατί μετά από όλα αυτά που έχουμε τραβήξει, το πρόσωπο της νομιμότητας και της φερεγγυότητας είναι ο Περηφάνης, το έχει στο λεξικό στα συνώνυμα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Centurion Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Δηλαδή το μότο του είναι η υπόσχεση ότι θα στείλει τις παραγγελίες που χρωστάει; Αν είναι δυνατόν 😆😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikoleta6626 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Εγώ δυστυχώς έκανα παραγγελία πριν 5 ημέρες 2 τηλέφωνα χωρίς να κάνω την ανάλογη αναζήτηση για το κατάστημα και την πάτησα απ' ότι φαίνεται,επίσης ήθελα να πω ότι πέρα από το peristore έχει κι άλλη σελίδα ολόιδια που λέγεται peristores ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alltrades Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου έχει δημιουργηθει όμαδα στο viber! παρακαλω να επικοινωνησουν μονο οσοι ειναι διατεθειμενοι να συμμετεχουν σε ομαδικη νομικη διαδικασια. το κοστος ακομη δεν εχει διαμορφωθει γιατι δεν γνωριζουμε τον αριθμο των συμμετοχων. ωστοσο the more the merrier..εχουμε μαζευτει αρκετοι. Οσοι θέλετε να συμμετεχετε παρακαλώ στείλτε email με ονοματεπωνυμο και τηλεφωνο στο [email protected] ευχαριστώ 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TSUKI Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgioss2016 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Πριν 1 μήνα παραγγελία, ακόμα περιμένουμε, ξεκινάμε με αμφισβήτηση στην τράπεζα, αλλά μάλλον ξεχνάμε τα 300 ευρωπουλα. Αν αναλάβει κάποιος να κινηθούμε νομικά μέσα κ εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man22 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2 ώρες πριν, GeorgM2003 είπε Καλησπέρα φίλοι! Μην πάρετε ποτέ τίποτα! Εγώ μετά απο αναμονή 4.5 μήνες με το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Με μαραθώνιο να τους βρω στο τηλέφωνο, άπειρα μέιλ κλπ. Έλαβα τα χρήματα της επιστροφής δέκα μέρες αφού έφτασε σε αυτούς η καταγγελία που έκανα στον συνήγορο του καταναλωτή. Να τονίσω ότι μαζί με την δική μου αναφορά υπήρχαν συνολικά συνημμένες 118 καταγγελίες. Ναι 118.. απλά μην μπλέκεται τζάμπα. Για την ιστορία είχα πάρει ένα iphone 15 pro max 2 Νοεμβρίου 2023 και πήρα τα χρήματα πίσω 21 Μαρτιου 2024 Πότε έκανες την καταγγελία στον συνήγορο τον Μάρτιο; μπορείς να μας πεις αριθμό παραγγελίας; επειδή εγώ παράγγειλα 11/1/24 και εμένα είναι 52817 θέλω να δω πόσες παραγγελίες πριν από την δική μου εκκρεμούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoullessRider Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgosml Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 35 λεπτά πριν, SoullessRider είπε 120.000 ευρώ είναι λίγα για το κλέψιμο που έχει ρίξει στον αθώο κοσμάκη. Χειροπέδες θα έπρεπε να του περάσουν και στη φυλακή θα έπρεπε να είναι όχι σήμερα, ΧΘΕΣ ! Και δεν ήταν ένα τυπακι ή ένα κατάστημα που ας πούμε έχασε τη μπάλα, το έκανε και το κάνει κατά συρροή αυτό το πράγμα και ακόμα και αυτή τη στιγμή συνεχίζει να έχει φυσικό κατάστημα και νέα ιστοσελίδα. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gaspi87 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Εγω θελω να κανετε παραγγελιες ολοι εσεις μαζι με τα κουπονια που λαβατε χωρις να ξεπερασετε το ποσο να δω αν θα τα καταφερει να τα στειλει, αλλιως συνεχιστε καταγγελιες να κλεισει και το νεο καταστημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppaio Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Γεμισαμε απατεωνες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man22 Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου 59 λεπτά πριν, Georgioss2016 είπε Πριν 1 μήνα παραγγελία, ακόμα περιμένουμε, ξεκινάμε με αμφισβήτηση στην τράπεζα, αλλά μάλλον ξεχνάμε τα 300 ευρωπουλα. Αν αναλάβει κάποιος να κινηθούμε νομικά μέσα κ εγω Η πληρωμή έγινε κάρτα η με τραπεζική κατάθεση; αν έγινε μς κατάθεση έγινε από την ίδια τράπεζα στην ίδια η σε άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις