kalmik Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου https://www.iefimerida.gr/oikonomia/skrekas-e-shop-prostimo-diakopi-leitoyrgias Επιτέλους το πήραν είδηση...
nvoros Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, ergotelis είπε Μήπως να ζητήσουμε τα χρήματα μας τώρα από το υπουργείο; vouchers.gov.gr ...σύντομα και peri-pass 9
Big_oof Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Παιδια υπαρχει κανεις που να γνωριζει τη νομοθεσια; Τι προβλεπεται με τις αποζημιωσεις σε αυτη την περιπτωση; 1 1
dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 4 λεπτά πριν, Big_oof είπε Παιδια υπαρχει κανεις που να γνωριζει τη νομοθεσια; Τι προβλεπεται με τις αποζημιωσεις σε αυτη την περιπτωση; 2 11
gotzilas Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Παίρνετε τηλέφωνο και δεν το σηκώνουμε, γράφετε μειλς και σας γράφουμε στα @@ μας,μην σας πιάνει πανικός και πάνω απ' όλα μην είστε αχάριστοι,έχουμε τις καλύτερες τιμές σε όλη την Ανδρομέδα και όχι μόνο. 3
Christos_Tz Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου On 19/03/2024 at 20:22, ringboy said: ..και λιγα του ριξανε του καραγκιοζη.....
BertaJourdan Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Το ωραιο ειναι να βγει και να πει> Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος 1
tzortzis911 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) "Periμενεις την παραγγελια σου; Θα την λαβεις!" email πριν απο 10 λεπτα περιπου, φανταζομαι θα εχει σταλθει και σε αλλους που ειναι ακομα στο περιμενε. Επεξ/σία 3 Απριλίου από tzortzis911 8
jtkar Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Ωραια και επεσε το προστιμο!!! Οι καταλωτες χανουν τα χρηματα???Μηπως θα επρεπε αντι για αποζημιωση να καλυπτονται οι εξαπατημενοι πελατες και μετα να πεφτει προστιμο???και σιγα μην το πληρωση το προστιμο 4 2
GeorgM2003 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπέρα φίλοι! Μην πάρετε ποτέ τίποτα! Εγώ μετά απο αναμονή 4.5 μήνες με το ένα ψέμα πίσω από το άλλο. Με μαραθώνιο να τους βρω στο τηλέφωνο, άπειρα μέιλ κλπ. Έλαβα τα χρήματα της επιστροφής δέκα μέρες αφού έφτασε σε αυτούς η καταγγελία που έκανα στον συνήγορο του καταναλωτή. Να τονίσω ότι μαζί με την δική μου αναφορά υπήρχαν συνολικά συνημμένες 118 καταγγελίες. Ναι 118.. απλά μην μπλέκεται τζάμπα. Για την ιστορία είχα πάρει ένα iphone 15 pro max 2 Νοεμβρίου 2023 και πήρα τα χρήματα πίσω 21 Μαρτιου 2024 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 3 ώρες πριν, dimitris_xm είπε Διαβαζα ειδήσεις και επεσα πάνω σε αυτο. https://www.newsit.gr/oikonomia/xristika/prostimo-120-000-eyro-kai-diakopi-leitourgias-se-e-shop/4047769/ Φαντάζομαι οτι για το peristore θα πέσει άλλο ενα 120Κ και μετα θα ανοίξει κι άλλο, κι άλλο. Οταν θα φτάσει το πρόστιμο στο 1.2Μ θα στείλουν τη χωροφυλακή να τον μαζέψει. Αν έχει μείνει άνθρωπος που δεν είναι Δ.Υ και συνταξιούχος σε αυτή τη χώρα σε μια 10ετία, θα είναι κατόρθωμα...
villasg Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Ολα καλα τον εκλεισαν αλλα μολις μου ηρθε email απο peristore για να ψωνισω ...... Spoiler 6
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 9 λεπτά πριν, villasg είπε Ολα καλα τον εκλεισαν αλλα μολις μου ηρθε email απο peristore για να ψωνισω ...... Απόκρυψη περιεχομένων Duracell ,δεν τους σταματάει τίποτα.
dtk-386 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου εχει μπει η είδηση 4-5 φορές, διαβάστε και λίγο πίσω πριν ποστάρετε.
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Αν και μάλλον κλαίω τα λεφτά μου... Δε μπορώ να πω ότι το χάρηκα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις