LSDtoSeeHD Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Update μία μέρα μετά την παρακάτω δημοσίευση και απο mail το οποίο τους έστειλα περι ακύρωσης. Μου τηλεφώνησε η κυρία "μεγαλύτερης ηλικίας" στην οποία έχουν αναφερθεί και άλλοι σε άλλα posts και με διαβεβαίωσε πως θα παραδοθεί εντός των 30 ημερών (η παραγγελία μου είναι στις 24 μέρες αυτη την στιγμή). Εν ολίγης η απάντηση στην ερώτηση αν όντως θα παραδοθεί εντός των 30 ημερών ήταν "Ναι θα παραδοθεί, στην χειρότερη αν για τον οποιοδήποτε λόγο χρειαστούν 1-2 μέρες επιπλέον, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς" Την ενημέρωσα πως συνάδελφος μου έχει κάνει την ίδια παραγγελία και ειναι στις 45+ μέρες και πως να είναι δυνατόν η δικιά μου να παραδοθεί νωρίτερα απο την δική του μου απάντησαν πως "όλα ειναι πιθανά" the fuck ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Θα περιμένω μέχρι τις 30 μέρες και βλέπουμε Αναφορά σε κείμενο Παραγγελία #60810 Μια απ' τα ίδια για παραγγελία 850+ € με απαλλαγή ΦΠΑ, κατάθεση σε τράπεζα. Κάντε όλοι: 1. Ανώνυμη/Επώνυμη καταγγελία στην γενική γραμματεία εμπορίου https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ελλάδα/γγε/ 2. Καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή https://www.synigoroskatanaloti.gr/el/ypoboli-anaforas 3. Αναφορά στο ΦΒ το προφίλ τους ως scam Δεν είναι δυνατόν να γίνουν/γίνονται τόσες καταγγελίες και να μην επέμβει κάποιος αρμόδιος. Το γεγονός ότι έριξε το site η γενική γραμματεία εμπορίου (αν ισχύει αυτό) δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό --- ελπίζω να επέμβουν άμεσα γιατί πολύ κράτησε αυτό το πανηγυράκι. Δεν θέλει και πολύ για να ξεφύγει το όλο θέμα Επεξ/σία 31 Μαρτίου από LSDtoSeeHD 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergotelis Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Δε μπορώ να γράψω πολλά πράγματα δημόσια γιατί είναι σίγουρο πως τα παρακολουθεί τα θεματα αυτα. Να πληρώσει δε ξέρει αλλά στο ίντερνετ είναι πρώτος παντού. Για αυτό και εσείς όλοι προσέχετε τι γράφετε συνολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Πάντως εάν δούλευα αυτήν acs και έβλεπα το θέμα θα έριχνα μια ματιά να δω πόσα δέματα έχουν παραδοθεί από το κατάστημα το τελευταίο 3μηνο. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από dkstopo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tom34 Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Καλημέρα σε όλους.Επειδη και εγω την έχω πατήσει εχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής από τράπεζα Πειραιώς.Εχει πάρει κανείς τα χρήματα του πισω με αυτόν τον τρόπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, tom34 είπε Καλημέρα σε όλους.Επειδη και εγω την έχω πατήσει εχω κάνει αμφισβήτηση συναλλαγής από τράπεζα Πειραιώς.Εχει πάρει κανείς τα χρήματα του πισω με αυτόν τον τρόπο; Με κατάθεση η κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tom34 Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Με κάρτα χρεωστική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Αντε τωρα που αρχισε να στελνει και ομαλοποιησε να παραγγειλω και εγω ενα κινητακι..... Τι οχι ??? χαχαχαχαχαχχα αχαχαχχαχ χαχαχαχαχαχ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userbil Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου γενικά όσοι έχουν αγοράσει τα προϊόντα, είναι αληθινά με σειριακό αριθμό κτλ; γιατί οι τιμές είναι λίγο χαμηλές. Επίσης αν πάω αυτοπροσώπως στο μαγαζί για παραλαβή έχουν in-store προϊόντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoutsBlue Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, userbil είπε γενικά όσοι έχουν αγοράσει τα προϊόντα, είναι αληθινά με σειριακό αριθμό κτλ; γιατί οι τιμές είναι λίγο χαμηλές. Επίσης αν πάω αυτοπροσώπως στο μαγαζί για παραλαβή έχουν in-store προϊόντα; Για να καταλάβω ρε φιλε..Μετά απο τοσα που διάβασες για το συγκεκριμένο μαγαζί (αν τα διάβασες), ψήνεσαι ακόμα και τώρα να του ακουμπήσεις τα λεφτά σου? Ανεξάρτητα αν έχει ή όχι ετοιμοπαράδοτο προϊόν Επεξ/σία 31 Μαρτίου από PoutsBlue 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userbil Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 54 λεπτά πριν, PoutsBlue είπε Για να καταλάβω ρε φιλε..Μετά απο τοσα που διάβασες για το συγκεκριμένο μαγαζί (αν τα διάβασες), ψήνεσαι ακόμα και τώρα να του ακουμπήσεις τα λεφτά σου? Ανεξάρτητα αν έχει ή όχι ετοιμοπαράδοτο προϊόν μπορώ να παραλάβω κατευθείαν απο το κατάστημα, είμαι στην πολη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, userbil είπε μπορώ να παραλάβω κατευθείαν απο το κατάστημα, είμαι στην πολη Πήγαινε κ πες μας 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
userbil Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, nat10 είπε Πήγαινε κ πες μας θα είμαι απο Δευτέρα πρωί για κάποιες μέρες , και θα πάρω τηλέφωνο αρχικά να ρωτήσω για διαθεσιμότητα πριν πάω εκεί . απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaplaz Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, userbil είπε θα είμαι απο Δευτέρα πρωί για κάποιες μέρες , και θα πάρω τηλέφωνο αρχικά να ρωτήσω για διαθεσιμότητα πριν πάω εκεί . απλά ήθελα να δω μήπως κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία Μην πάρεις τηλέφωνο φίλε. Έχει απ όλα σε στιβες. Θα τού κάνεις και έκπληξη μπορεί να σού δώσει και κουπόνι 200 ευρώ. Καλή τύχη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alltrades Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου απίστευτο οτι έχει αξαπατηθει τόσος κόσμος κ συνέχιζει η λειτουγία κανονικότατα..είναι αδιανότητο. έχει δημιουργηθέι μια ομάδα για να κινηθουμε συντονισμενα..οποιος θέλει να συμμετεχει μπορει να στειλει ενα email με ονοματεπώνυμο, αριθμο παραγγελιας, αποδεικτικα συνναλαγης..ολα αυτα ζητούνται γιατι στην όμαδα πρέπει να μπουνε μόνο οι πελάτες που με πραγματικές - αληθινες συναλλαγες. μπορειτε να στείλετε email στο [email protected] . Καταλαβαίνω οτι κάποιος μπορει να διστάσει να κοινοποιήσει αυτα τα προσωπικά δεδομένα του..οποιος έχει καποια άλλη ίδεα μπορει να την προτείνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου Ένα κινιτο που πηρα από το perishop εμφανίζει αυτο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις