ergotelis Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 10 ώρες πριν, mad_apo είπε sygnomi perimeneis ta lefta sou 5 mines kai den exei ginei kati! Apo pia poli eisai re su! Vasika prepei an eisai konta stin Larisa na pas apo ekei giati den se vlepo na vrikseis lusi an exeis 5 mines na pareis ta lefta sou. Είμαι Κρήτη φίλε...η παραγγελία έγινε 10/8, είδα πως δε το στέλνουν με τίποτε, οπότε μέσα Οκτώβρη ζήτησα να μου επιστρέψουν τα χρήματα. Ημουν ελαστικος λιγο, λεω ας ειναι λιγο το καλοκαιρι λιγο οι πλημμύρες μετα, μπορει όντως να εχουν προσωρινο ζορι. Τίποτε απολύτως από Οκτώβρη, προφανώς και έκανα ότι μπορούσα και με αφήνει ο νόμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Με τοση ανοχή που δείχνετε στον χρόνο αναμονής δεν μου κάνει εντύπωση που ευημερούν αυτές οι καταστάσεις. Λυπάμαι που το λέω αλλά τα θέλετε και τα παθαίνετε. Πολύ κακή καταναλωτική συμπεριφορά που ελπίζω να μην επεκταθεί και σε άλλα "online shops" επειδη βλέπουν ότι υπάρχουν πολλά κορόιδα (no offence) εκεί έξω.... Επεξ/σία 30 Μαρτίου από dtk-386 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexrose Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 13 ώρες πριν, Postmort3m είπε Την πάτησα και εγώ.. ευτυχως με σχετικα μικρο ποσο και εχω κανει πληρωμη με καρτα. Ειχα διαβάσει τα reviews αλλά ηταν για καθυστερήσεις παραγγελίων και λεω οκ απλα η φαση ειναι οτι αργουν να παραδοσουν, δεν βιαζομουν για την παραγγελια αλλα δεν φαντάστηκα οτι είναι απάτη τελείως.. Εγω τους ειχα στείλει μήνυμα πριν κανα 10 ημερο να ρωτήσω για την διαθέσιμοτητα αν εχουν κατι πιο συγκεριμένο και δεν μου απάντησαν καν. Οπότε μετα απο 5 μερες τους ειπα να ακυρωσουν την παραγγελία, φυσικά δεν απάντησαν και τωρα ειδα οτι εχει πέσει η ιστοσελίδα. Εκανα αμφισβήτηση συναλλαγής με την Alpha bank μόλις αλλα δεν ξερω μηπως μου πουν κατι επειδη δεν εχουν περασει 14 μερες απο τοτε που ζητησα ακυρωση. Τους εγραψα αναλυτικά τι εγινε και οτι εχω διαβασει απο reviews και αρθρα που βρήκα μηπως βοηθησει. Κάποιος άλλος που να μπήκε σε αυτη την διαδικασία και να πήρε τα χρήματα του πίσω? Πρώτη φορά μου τυχαινει... Απο JMC tech εχει καποιος εμπειρία? Γιατί εχω κανει και εκει μια παραγγελία μεγαλης αξίας και επειδη ειχα διαβασει και εκει μερικες αξιολογησεις οτι αργουν λεω μην ειναι η ιδια φαση. Αν και εκει μου απαντησαν στις ερωτησεις μου και σηκωνουν τηλεφωνα. Φοβηθηκε το ματι μου με τις παπαριες Υ.Γ Ενταξει μετα απο 33 χρονια αγορών χωρίς να μου φάνε λεφτά καιρός ηταν να την πατήσω και εγω Έχω πάρει από εκεί μία φορά κινητό και μία άλλη repeater, αργήσανε αλλά ήρθαν. Βέβαια δίνει και χρόνο παράδοσης συνήθως στις 20 εργάσιμες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Big_oof Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Διαβάζοντας όλα όσα γράφονται...δε μπορώ παρά να ρωτήσω "τι μέλλει γενέσθαι"; Απ'ότι καταλαβαίνω η κορύφωση του δράματος έχει ξεκινήσει από τις αρχές του χρόνου, φαντάζομαι πως ο καθένας έχει διαφορετική εμπειρία έως ένα βαθμό και θα πράξει αναλόγως, απλώς αναρωτιέμαι γιατί παρακολουθώ εδώ και δύο βδομάδες την κατάσταση χωρίς να μπορώ να εξάγω ένα γενικό συμπέρασμα. Κοινώς μπέρδεγουη πέραν του βασικού "καλή δύναμη". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
man22 Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Να ρωτήσω κάτι υπάρχουν άτομα που περιμένουν παραγγελία η τα χρήματα τους πίσω πάνω από 4 μήνες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Λοιπόν παραγγελία τα Galaxy Buds 2 pro στης 22 Φεβρουαρίου και στης 28 Φεφρουαρια πλήρωσα για το προϊόν στο κατάστημα με μετρητά 120€ και μεχρι στιγμής είναι ακόμα σε επεξεργασία να πάω στο κατάστημα μαζί με ένα δικηγόρο να τα βρούμε νομικός ούτε τηλέφωνο ούτε live chat δεν λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekfragma Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Να μαζέψεις και τους άλλους 500 εξαπατημένους που έχουν γράψει και άλλους 5000 που δεν έχουν γραφτεί στο φορουμ και να πάτε όλοι μαζί 16 minutes ago, erikiorai said: Λοιπόν παραγγελία τα Galaxy Buds 2 pro στης 22 Φεβρουαρίου και στης 28 Φεφρουαρια πλήρωσα για το προϊόν στο κατάστημα με μετρητά 120€ και μεχρι στιγμής είναι ακόμα σε επεξεργασία να πάω στο κατάστημα μαζί με ένα δικηγόρο να τα βρούμε νομικός ούτε τηλέφωνο ούτε live chat δεν λειτουργεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το έχει πάει σε άλλο level.. 😂 Επεξ/σία 30 Μαρτίου από Raylan 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Μαρτίου Super Moderators Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Κάτι τέτοια βγάζει κι ο Πανόπουλος για το Chaos... 3 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 30 λεπτά πριν, erikiorai είπε Λοιπόν παραγγελία τα Galaxy Buds 2 pro στης 22 Φεβρουαρίου και στης 28 Φεφρουαρια πλήρωσα για το προϊόν στο κατάστημα με μετρητά 120€ και μεχρι στιγμής είναι ακόμα σε επεξεργασία να πάω στο κατάστημα μαζί με ένα δικηγόρο να τα βρούμε νομικός ούτε τηλέφωνο ούτε live chat δεν λειτουργεί Συγνώμη αλλά πήγες απο το κατάστημα και πλήρωσες χωρίς να παραλάβεις;Γιατί πλήρωσες;Οταν θα παραλάμβανες έπρεπε να πληρώσεις. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erikiorai Δημοσ. 30 Μαρτίου Share Δημοσ. 30 Μαρτίου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Συγνώμη αλλά πήγες απο το κατάστημα και πλήρωσες χωρίς να παραλάβεις;Γιατί πλήρωσες;Οταν θα παραλάμβανες έπρεπε να πληρώσεις. Έτσι είπε ο κύριος και το κινιτο μου από εκη το παραγγελία αλλά ήρθε σε 16 μέρες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ergotelis Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, man22 είπε Να ρωτήσω κάτι υπάρχουν άτομα που περιμένουν παραγγελία η τα χρήματα τους πίσω πάνω από 4 μήνες; Εγώ.... Και επειδή κάποιοι το παίζουν έξυπνοι, για πείτε δηλαδή, τι θα κάνατε στη θέση μου ; λέτε να μην έχω στείλει 100 μεηλ ή να μην έχω κάνει 100 τηλέφωνα; λέτε να μη πήγα στην αστυνομία; λέτε να μη μίλησα με δικηγόρο; λέτε να μην έκανα καταγγελία στο συνήγορο; δηλαδή τι πρέπει να κάνω παραπάνω; να ανέβω πάνω να φάω τα 500 ευρω της παραγγελίας να πάω να του σπάσω το μαγαζί; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Postmort3m Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 58 λεπτά πριν, ergotelis είπε Εγώ.... Και επειδή κάποιοι το παίζουν έξυπνοι, για πείτε δηλαδή, τι θα κάνατε στη θέση μου ; λέτε να μην έχω στείλει 100 μεηλ ή να μην έχω κάνει 100 τηλέφωνα; λέτε να μη πήγα στην αστυνομία; λέτε να μη μίλησα με δικηγόρο; λέτε να μην έκανα καταγγελία στο συνήγορο; δηλαδή τι πρέπει να κάνω παραπάνω; να ανέβω πάνω να φάω τα 500 ευρω της παραγγελίας να πάω να του σπάσω το μαγαζί; Ο δικηγόρος τι είπε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ducatista Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 1 ώρα πριν, ergotelis είπε Εγώ.... Και επειδή κάποιοι το παίζουν έξυπνοι, για πείτε δηλαδή, τι θα κάνατε στη θέση μου ; λέτε να μην έχω στείλει 100 μεηλ ή να μην έχω κάνει 100 τηλέφωνα; λέτε να μη πήγα στην αστυνομία; λέτε να μη μίλησα με δικηγόρο; λέτε να μην έκανα καταγγελία στο συνήγορο; δηλαδή τι πρέπει να κάνω παραπάνω; να ανέβω πάνω να φάω τα 500 ευρω της παραγγελίας να πάω να του σπάσω το μαγαζί; Αν είσαι μακριά τίποτα ότι έκανες μέχρι τώρα αν είσαι πιο κοντά πήγαινε πηδά μέσα από τον πάγκο και πάρε η το κινητό η τα λεφτά και οποίος είναι κοντά αυτό να κάνει πηγαίνετε 10 30 100 άτομα μιλήστε του ευγενικά όπως ξέρετε και πάρτε τα λεφτά σας πίσω άμεσα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoutsBlue Δημοσ. 31 Μαρτίου Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 9 ώρες πριν, Raylan είπε Το έχει πάει σε άλλο level.. 😂 Θέλω να δω απο όσους παραλάβουν, πόσοι απο αυτούς θα γυρίσουν την μπιφτέκα και θα αρχίσουν τις κωλοτούμπες, αλλάζοντας κριτικές και αξιολογήσεις..ειδικά αν παίξει τζάμπα αναβάθμιση ή κουπόνι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις