Gspiö Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Παθων κ εγω απο το συγκεκριμενο καταστημα παραγγελία 48926 απο 23/12 και εχοντας ακυρωση την παραγγελια χωρις ομως να εχουν επιστραφει τα χρηματα και δεν το βλεπω να γινεται αυτην την χρονια θα προχωρησω σε μηνυση και αγωγη.Αρκετα χαριστικα στον μεγιστο ιδιοκτητη του καταστηματος.Η κοροιδια στο μεγαλειο τις παιζει τον κοσμάκη στα δαχτυλα.Κατεβασε την σελιδα του, το email και εστησε καινουργια.Οτι προλαβει και αποκομίσει ακομα.
PoutsBlue Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 15 λεπτά πριν, Alexrose είπε Με όλα αυτά που έχω διαβάσει λέω να πάω στο κατάστημα να παραγγείλω κινητό, είμαι από Λάρισα Μη μπερδευτείς και πας στο παλιό.. στο καινούργιο να πας 18
kaplaz Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 32 λεπτά πριν, PoutsBlue είπε Μη μπερδευτείς και πας στο παλιό.. στο καινούργιο να πας Που έχει και καλύτερες τιμές 2
K22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Στις 22/3/2024 στις 12:02 ΜΜ, K22 είπε Αναφορές Στο Συνήγορο Καταναλωτή 23/2/24 Αριθ. Πρωτ: 12343 62 αναφορές 12/3/24 Αριθ. Πρωτ: 16214 118 αναφορές 19/3/24 Αριθ. Πρωτ: 17480 38 αναφορές ??????? Τι παίζει; Αν καταλαβαίνω σωστά, πάνε αρχείο όσες τακτοποιούνται γι αυτό και μειώθηκαν Μήπως είναι ένας τρόπος να πάρεις τα χρήματά σου;
MaryJen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Αν κάνω αμφισβήτηση ενώ δεν έχουν περάσει ακόμα οι μέρες ακύρωσης (εγώ ακύρωση έκανα και έστειλα μέιλ που δεν απάντησαν αλλά είναι ακόμα σε επεξεργασία) θα το δεχτεί η τράπεζα?? Πειραιώς με Visa πληρωμή μέσω κάρτας.
PoutsBlue Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, K22 είπε Αν καταλαβαίνω σωστά, πάνε αρχείο όσες τακτοποιούνται γι αυτό και μειώθηκαν Μήπως είναι ένας τρόπος να πάρεις τα χρήματά σου; Οι αναφορές που απαριθμούνται σε κάθε πρωτόκολλο είναι ανα χρονική περίοδο που έγιναν (μπορει σε 1 μέρα να έγιναν 10 αναφορές και την επομένη μέρα 100) Αυτές συγκεντρώνονται συνήθως ανα εβδομάδα (ανάλογα και με το πλήθος αυτών) και πρωτοκολλούνται. Γιαυτό βλέπεις αυξομείωση στον αριθμό. Δηλαδή οι 118 αναφορές (Αριθ. Πρωτ: 16214) δεν περιέχουν μέσα τις 62 αναφορές απο το προηγούμενο πρωτόκολλο (Αριθ. Πρωτ: 12343). Είναι ξεχωριστές, νέες αναφορές. Άρα: 62+118+38.. κτλ Καμία σχέση δεν έχει αν έχουν τακτοποιηθει ή όχι, διότι η συγκεκριμένη αναφορά είναι την ημερομηνία που ενημερώνεται η επιχείρηση, και έχει περιθώριο 10 μέρες να απαντήσει στον ΣτΚ, κάτι το οποίο προφανώς ο λεγάμενος δεν έχει κάνει, και ούτε πρόκειται.. Για να απαντήσω και στην ερώτηση σου, δεν ξέρω αν είναι τρόπος να πάρεις τα χρήματα σου πίσω, σίγουρα είναι αυτό που πρέπει να κάνεις (εαν δεν το έχει κάνει ήδη) και είναι προτιμότερο απο το να μην κάνεις τιποτα.. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από PoutsBlue 1
zoumeros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δυστηχώς για όσυς έχουν κάνει τραπεζική κατάθεση δεν νομίζω να βγάλετε άκρη. Εμένα δηλαδή ήδη μου την απορίψανε την αμφισβήτηση συναλλαγής και μου είπανε ότι δεν συναινεί η τράπεζα του άλλου στο να επιστραφούν τα χρήματα. Θα πρέπει να απευθηνθούμε στις αρχές, όπου και έχω ήδη αρχίσει τις διαδικασίες. Το αστείο είναι ότι αν έγω έφτιαχνα ένα site phishing μπορεί να ήμουνα ήδη στην μπουζού ενώ αυτός που κρατάει παράνομα τα λεφτά μας συνεχίζει ανενόχλητος και κυκλοφορεί όμορφα και ωραία. Μιλάω πάντα για αυτούς που ζήτησαν τα λεφτά τους πίσω φυσικά. ΥΓ: Εννοείται μου έστειλε και μένα προσωπικό μήνυμα (δεν ξέρω γιατί, πραγματικά). 1
Panagiotis 05 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 πραγματικά απορρώ με την αφέλεια όλων. μετά από τόσο καιρό που κάνουμε ιντερνετικές αγορές, δεν καταλαβαίνω ποιος πάει και κάνει τραπεζική μεταφορά σε μία επιχείρηση που δεν υποστηρίζει καμία άλλη μέθοδο πληρωμής. τι άλλο πρέπει να κάνει δλδ για να σου πει ότι θα σου φάω τα λεφτα; και μιλάμε για μεγάλα ποσά όχι 10-20 άντε 50€ που λες "το ρισκάρω και αν στραβώσει κλάιν". μόνο αυτούς που αγόρασαν με αποφορολόγηση μπορώ να καταλάβω μέχρι κάποιο σημειο. 1
stefanidisg Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Όσοι έχετε κάνει αμφισβήτηση με κάρτα, τα έχετε πάρει πίσω τα λεφτά; Πόσο κάνει περίπου να επιστραφούν; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2024 από stefanidisg
anastasiachania Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 35 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε πραγματικά απορρώ με την αφέλεια όλων. μετά από τόσο καιρό που κάνουμε ιντερνετικές αγορές, δεν καταλαβαίνω ποιος πάει και κάνει τραπεζική μεταφορά σε μία επιχείρηση που δεν υποστηρίζει καμία άλλη μέθοδο πληρωμής. τι άλλο πρέπει να κάνει δλδ για να σου πει ότι θα σου φάω τα λεφτα; και μιλάμε για μεγάλα ποσά όχι 10-20 άντε 50€ που λες "το ρισκάρω και αν στραβώσει κλάιν". μόνο αυτούς που αγόρασαν με αποφορολόγηση μπορώ να καταλάβω μέχρι κάποιο σημειο. Με πιστωτική πλήρωσα
man22 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι όσοι κάνετε μηνύσεις γνωρίζετε την εξέλιξη της διαδικασίας ; το ρωτάω γιατί κανείς μας δεν ξέρει αν έχει τα λεφτά να μας τα δώσει πίσω Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2024 από man22
Alexrose Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 2 ώρες πριν, PoutsBlue είπε Μη μπερδευτείς και πας στο παλιό.. στο καινούργιο να πας Χαχαχα χάχα! 1
MiseryMercy Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Στις 21/3/2024 στις 4:56 ΜΜ, MiseryMercy είπε Μετα απο καμποσες αρνητικες κριτικες και mail οτι εχω κανει καταγγελια και εχω επικοινωνησει με την Διωξη, ως δια μαγειας δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο ασχετο αριθμο κινητου, και με ενημερωσε οτι την Τριτη 26/03 θα 'αποσταλει' η παραγγελια μου. Τωρα μενει να δουμε αν θα εκδοθει μουφα tracking number η οχι. Κουραγιο παιδια. Σε συνεχεια προηγουμενης αναρτησης μου τελικα το δεμα οντως εσταλη την Τριτη 26/03 που ειχα αναφερει. Παρελαβα επιτελους απο παραγγελια που ειχα κανει 05/02. 7 εβδομαδες μετα απο μπολικο αγχος.... Μακαρι να μην ειχα παραγγειλει ποτε... S23 Μαυρο 256GB και παρελαβα S23 Πρασινο 256GB (ναι ναι ξερω τουλαχιστον παρελαβα). Αλλα ρε φιλε...νταξει. Δεν υπαρχει περιπτωση να το στειλω πισω στο μαγαζι. Θα το δωσω σε γνωστο μου στην Λαρισα και να παει ο ιδιος να παρει τα λεφτα πισω. 1 1
dkstopo Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 για να το κρατα σημαινει οτι ακομα του κανουν παραγγελίες - πληρωμες... καλός?!?! πως δεν το εχει γυρισει σε εποχικά?
PoutsBlue Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, man22 είπε Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι όσοι κάνετε μηνύσεις σε τι ελπίζεται; το ρωτάω γιατί κανείς μας δεν ξέρει αν έχει τα λεφτά να μας τα δώσει πίσω Η μήνυση γίνεται προς την εταιρία του "ΠΕΡΗΦΑΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." και από τη στιγμή που ειναι Ο.Ε., "οι εταίροι ευθύνοται απεριόριστα, ήτοι με το σύνολο της προσωπικής τους περιουσίας, και εις ολόκληρον, έναντι παντός τρίτου, ιδιώτη ή Δημοσίου." Αυτό μεταφράζεται πως, είτε έχει ή δεν έχει, θα πρέπει να πουλήσει μέχρι και τη μάνα του για να ξεχρεώσει.. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις