Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Έκανα και καταγγελία στο ODR, την πλατφόρμα ηλεκτρονικής επίλυσης διαφορων. Οχι ότι θα βγει κάτι, αλλά καταλαβαίνετε 

Έχεις πληρώσει με κατάθεση η κάρτα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βλέπω να το ονομάζει χελιδονιstore και να την κάνει με ελαφριά.

Από την άλλη σκέφτομαι να αγοράσω το iPhone 16 Pro power rangers γιατί όπως λένε έχει τις καλύτερες τιμές της Ευρασίας!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε μαγκες επειδη την πατησα και γω, αλλα βλεπω οτι ακομα και μετα την ταλαιπωρια εν τελει ισως οντως ερθει τo ρημαδι το κινητο, εχει γυρισει η κατασταση της παραγγελιας μου σε "προς αποστολη" αλλα δεν εχω επιλεξει ACS. Διαβαζοντας το νημα ειδα οτι εκδιδουν δικα τους tracking acs που δεν βγαζεις ευκολα ακρη, αλλα εγω επελεξα box now. Εχει κανεις καποια ιδεα αν κανουν και κει κανα δικο τους κολπο παλι; 

Επεξ/σία από znit

11 ώρες πριν, nat10 είπε

Εννοείς σαν video recording? 

Εγώ έκανα μόνο σκριν

Μίλησα με μια κοπέλα πριν λίγο που είχε παραγγείλει ένα κινητό κ έκανε 45 μέρες να της το στείλουν..μέχρι που τελικά της το έστειλε.. Από 14 προ μαξ της είχε πει για 15 προ μαξ..αλλά αρνήθηκε γτ φοβόταν με τα θέματα που είχε βγάλει το 15 στην αρχή κ δεν το πήρε μου είπε το upgrade..κ μέσα σε 2 ώρες της άλλαξε η παραγγελία σε ολοκληρωμένη κ την επομένη μέρα της το έστειλε το 14 προ μαξ μου είπε 

Έτυχε να την έχω φίλη στο φμπ κ είδα σχόλιο της πριν μήνες κ την ρώτησα 

Κ γω με την ίδια μίλησα 😂

6 minutes ago, znit said:

Ρε μαγκες επειδη την πατησα και γω, αλλα βλεπω οτι ακομα και μετα την ταλαιπωρια εν τελει ισως οντως ερθει τη ρημαδι το κινητο, εχει γυρισει η κατασταση της παραγγελιας μου σε "προς αποστολη" αλλα δεν εχω επιλεξει ACS. Διαβαζοντας το νημα ειδα οτι εκδιδουν δικα τους tracking acs που δεν βγαζεις ευκολα ακρη, αλλα εγω επελεξα box now. Εχει κανεις καποια ιδεα αν κανουν και κει κανα δικο τους κολπο παλι; 

Δεν θέλω να φέρω κακά μαντάτα, αλλά και εμείς box now είχαμε επιλέξει. Σκάει λοιπόν μια μέρα ένα acs tracking number όπου μας παραξένεψε, αλλά λέμε αν είναι να έρθει ας έρθει και με ταχυδρομικό περιστέρι. Έλα όμως που κάνουν αυτή την κομπίνα με τα acs tracking number για να καθυσυχαζουν τον κόσμο και παίρνουν και άλλη παράταση. 

2 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Δεν θέλω να φέρω κακά μαντάτα, αλλά και εμείς box now είχαμε επιλέξει. Σκάει λοιπόν μια μέρα ένα acs tracking number όπου μας παραξένεψε, αλλά λέμε αν είναι να έρθει ας έρθει και με ταχυδρομικό περιστέρι. Έλα όμως που κάνουν αυτή την κομπίνα με τα acs tracking number για να καθυσυχαζουν τον κόσμο και παίρνουν και άλλη παράταση. 

Καταλαβα... απλα επειδη ηδη ζουσα το δραμα που ζουνε ολοι και εν τελει αλλαξε η κατασταση της παραγγελιας απο επεξεργασια σε αποστολη πιστεψα στο θαυμα...  

10 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Έχω από έγκυρη πηγή την πληροφορία ότι ακόμη και όταν η παραλαβή είναι από το pickup point εντός του ίδιου τους του καταστήματος, πάλι στέλνουν ένα ACS tracking number από τη δική τους διεύθυνση μέσω ACS Λάρισας1 προς τη δική τους διεύθυνση. 😒

• Like 1

1 minute ago, Zazula said:

Έχω από έγκυρη πηγή την πληροφορία ότι ακόμη και όταν η παραλαβή είναι από το pickup point εντός του ίδιου τους του καταστήματος, πάλι στέλνουν ένα ACS tracking number από τη δική τους διεύθυνση μέσω ACS Λάρισας1 προς τη δική τους διεύθυνση. 😒

Τώρα να σου πω ότι εκπλήσσομαι; Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιαζομαι σε αυτό το σημείο, είναι ευφάνταστοι οι τρόποι που σκέφτονται να σε εξαπατησουν. Το μόνο που είναι μεγαλύτερο από την εφευρετικοτητα τους για ψέματα πιστεύω είναι το θράσος τους. 

7 minutes ago, znit said:

Καταλαβα... απλα επειδη ηδη ζουσα το δραμα που ζουνε ολοι και εν τελει αλλαξε η κατασταση της παραγγελιας απο επεξεργασια σε αποστολη πιστεψα στο θαυμα...  

Συμφορουμιτη μου δυστυχώς... Δεν σε βλέπω καλά. Το μόνο που ενδέχεται να σε σώσει είναι αν έχεις κάνει παραγγελία σχετικά μικρού κόστους που φαίνεται ότι τις στέλνει 

15 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Συμφορουμιτη μου δυστυχώς... Δεν σε βλέπω καλά. Το μόνο που ενδέχεται να σε σώσει είναι αν έχεις κάνει παραγγελία σχετικά μικρού κόστους που φαίνεται ότι τις στέλνει 

Με βλεπω να βαζω και γω το λιθαρακι μου στον πυργο της βαβελ με τις καταγγελιες και να κανω αμφισβητηση συναλλαγης... απλα για πολλους λογους ηθελα να το αποφυγω αυτο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οδηγίες προς ναυτιλομένους και προς όσους ακόμα ελπίζουν ότι θα παραλάβουν..

Προβείτε άμεσα σε καταγγελία και σε αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω τράπεζας (για όσους έχουν πληρώσει με κάρτα)

Μη περιμένετε και μην ελπίζετε ότι θα παραλάβετε

Η υπόθεση βρωμάει μπαρούτι και το κανόνι θα είναι μεγάλο..

Επεξ/σία από PoutsBlue
  • Like 7

Παραγγελία μικρού κόστους (120 €) με πληρωμή μέσω Klarna, ενημέρωσα για scam, έγινε παύση πληρωμής και θα γίνει παρακολούθηση και escalate. Eπίσης θα γίνει και στην τράπεζα αμφισβήτηση πληρωμής για μια δόση που χρέωσε η Κλάρνα. Ακυρωσα την παραγγελία. Η υπάλληλος θορυβήθηκε και ενδιαφέρθηκε άμεσα θα κάνει report για να μπλοκαριστούν όλες οι πληρωμές του. Εδωσα στοιχεία αναφορών στο google και το φορουμ.
Οσοι έχουν πληρώσει με κάρτα ή μέσω Klarna ίσως καταφέρουν να αποζημιωθούν...για τους υπόλοιπους η μόνη λύση ΣτΚ και βλέπουμε....
Μην το συζητάτε πολύ, ακυρώστε τις παραγγελίες και ζητήστε επιστροφή χρημάτων...Απάντηση μην περιμένετε από αυτούς, τηλέφωνο, email δεν απαντούν.

1 λεπτό πριν, PoutsBlue είπε

Οδηγίες προς ναυτιλομένους και προς όσους ακόμα ελπίζουν ότι θα παραλάβουν..

Προβείτε άμεσα σε καταγγελία και σε αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω τράπεζας (για όσους έχουν πληρώσει με κάρτα)

Μη περιμένετε και μην ελπίζεται ότι θα παραλάβετε

Η υποθεση βρωμάει μπαρούτι και το κανόνι θα είναι μεγάλο..

Με πρόλαβες συμφορουμίτη...μόνο έτσι.

Πάντως το 1520 του κατέβασε την σελίδα  και ξέρουν ήδη για την αλλαγή της σελίδας perishop σε peristore. Οπότε μάλλον θα κατεβάσουν και αυτή τη σελίδα ελπίζω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...