Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πλέον δεν μπορώ να κάνω login και να δω την εξέλιξη της παραγγελίας μου. Παραγγελία από 21 Δεκέμβρη ακόμα στα αζήτητα. Πλέον το πράγμα έχει πάει αλλού 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από μένα, παλιό μέλος εδώ. Με το κατάστημα την έχω πατήσει και εγώ.

Σας παρακαλώ, ΜΗΝ αγοράζετε από το συγκεκριμένο! Κάτι τέτοιους απατεώνες πρέπει να τους στέλνουμε στον αγύριστο. Φυλακή θέλει κανονικά αλλά λέμε τώρα Ελλάδα είμαστε.

Έχω κάνει και εγώ καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή. Ίσως, πρέπει να κάνουμε κάπου μια ομάδα όλοι μαζί να κινηθούμε νομικά εναντίον του. Πραγματικά δε με νοιάζει αν δε πάρω δεκάρα και μου τα φάνε οι δικηγόροι αλλά κάτι τέτοιοι πρέπει να σβήσουν.

Η ιστορία μου:

10/8/2023 παραγγελία. 2 κινητά αξίας 1250 ευρώ, αποφορολόγηση και πληρωμή με έμβασμα. 29/9 ακυρώνω το ένα τηλέφωνο με τα χίλια ζόρια και ευτυχώς μου επιστρέφουν τα χρήματα άμεσα. Το δεύτερο το άφησα ως ένδειξη καλής θέλησης. Μου έκανε δώρο και κουπονάκι(γελάμε!!!) . Από τότε άφαντοι...Τη συνέχεια τη ξέρετε και τη βλέπετε μόνοι σας.

Τάπα 550 ευρώ. Τα κωλόπαιδα και έχουν το θράσος να κάνουν δωράκια αλλού και να κυκλοφορούν ελεύθεροι αντί να βρεθεί κάποιος να τονε κλείσει.

• Like 1

Ο ιδιοκτήτης του πρώην perishop, έχει αλλάξει το όνομα και στα social media σε "Peristore". Αλήθεια τώρα, πως λειτουργεί ακόμα και μετά απο τόσες καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του; 

• Like 3

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Αγορα απο perishop/peristore.gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αλλαγή στη φεϊσμπουκική σελίδα από Perishop σε Peristore πάντως αποκαλύπτει τη σχετική ενέργεια:

PeristoreFB.png.535a783cef17af4f1fbfa3522ef9cff2.png

Επίσης, όλες οι διαφημίσεις που έτρεχαν κάτω από το brand Perishop ανεστάλησαν ώστε προφανώς να ανέβουν νέες, με το brand Peristore: https://t.ly/15weW

Επεξ/σία από Zazula
  • Like 3

Σα να λέμε, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Και αφμ και εταιρεία θα αλλάξει , στάνταρ. Θα κάνει και εκκαθάριση και όλα καλά!

• Like 2

1 λεπτό πριν, ergotelis είπε

Σα να λέμε, άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα αλλιώς. Και αφμ και εταιρεία θα αλλάξει , στάνταρ. Θα κάνει και εκκαθάριση και όλα καλά!

Δεν θα την βγάλει καθαρή..καθώς μόνο το όνομα άλλαξε.. Τα στοιχεία της παραγγελίας έχουν μείνει στο σαιτ 

• Like 1

4 λεπτά πριν, nat10 είπε

Δεν θα την βγάλει καθαρή..καθώς μόνο το όνομα άλλαξε.. Τα στοιχεία της παραγγελίας έχουν μείνει στο σαιτ 

Καλού κακού τραβήξτε φωτογραφία τις παραγγελίες κτλ γιατί μπορεί να εξαφανιστούν ως δια μαγείας. Τουλάχιστον αυτό έκανα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, nat10 είπε

Μπορεί κάλλιστα να αποσυνδέσει την παλιά βάση δεδομένων ανά πάσα στιγμή, κι απλώς να μην έχει προλάβει ακόμη. Επομένως κρατήστε ό,τι στοιχεία χρειάζεστε με pdfάρισμα όπου να φαίνεται και timestamp, καθώς επίσης και στο archive.org (όπου υπάρχουν ήδη κάποια λιγοστά τεκμήρια, π.χ. https://web.archive.org/web/20240105114942/https://perishop.gr/oroi-chrisis/ ).

• Like 1

30 λεπτά πριν, Zazula είπε

Μπορεί κάλλιστα να αποσυνδέσει την παλιά βάση δεδομένων ανά πάσα στιγμή, κι απλώς να μην έχει προλάβει ακόμη. Επομένως κρατήστε ό,τι στοιχεία χρειάζεστε με pdfάρισμα όπου να φαίνεται και timestamp, καθώς επίσης και στο archive.org (όπου υπάρχουν ήδη κάποια λιγοστά τεκμήρια, π.χ. https://web.archive.org/web/20240105114942/https://perishop.gr/oroi-chrisis/ ).

Εννοείς σαν video recording? 

Εγώ έκανα μόνο σκριν

Μίλησα με μια κοπέλα πριν λίγο που είχε παραγγείλει ένα κινητό κ έκανε 45 μέρες να της το στείλουν..μέχρι που τελικά της το έστειλε.. Από 14 προ μαξ της είχε πει για 15 προ μαξ..αλλά αρνήθηκε γτ φοβόταν με τα θέματα που είχε βγάλει το 15 στην αρχή κ δεν το πήρε μου είπε το upgrade..κ μέσα σε 2 ώρες της άλλαξε η παραγγελία σε ολοκληρωμένη κ την επομένη μέρα της το έστειλε το 14 προ μαξ μου είπε 

Έτυχε να την έχω φίλη στο φμπ κ είδα σχόλιο της πριν μήνες κ την ρώτησα 

1 ώρα πριν, nat10 είπε

Τώρα κ διαφήμιση στο φμπ peristore

IMG_7254.png

Κ στο Google maps το άλλαξαν 

IMG_7256.png

Εμένα μου το έβγαλε πρώτο πρώτο χορηγούμενη στο Instagram.

Παίξε μπάλα Περηφανη! Μην σε σταματήσει τίποτα !

Επισκέπτης
10 ώρες πριν, villasg είπε

Δλδ τωρ  απο το peristore αγοραζουμε ανετα και χωρις φοβο ?????
Ρε για ποσο μλκς μας περναει ο κος Περις , αλαξε ονομα και εξαφανισε τα αρνητικα .........

ΕΛΛΑΔΑ v2.0

Θα υποθέσω πως τώρα το scam εχει μπει σε κατασταση ponzi. Περιμένει δηλαδή λεφτά απο νέους πελάτες για να ξεπληρώσει τους παλιούς που διαμαρτύρονται. Επειδή η κατάρρευση ειναι κοντά, θα έλεγα να κάνετε μήνυση για απάτη και ελπίζω τα περιουσιακά της φαμίλιας του να φτάσουν για αποζημιώσεις

Στις 21/3/2024 στις 11:48 ΠΜ, Χρήστος Κοβ. είπε

Το ίδιο είχε γίνει και σε εμένα. Βγάζουν αριθμό ACS αλλά δεν παραδίδουν την παραγγελία στο κατάστημα 

Πολλές κούριερ (σίγουρα Elta Courier, ACS και Γενική) έχουν εφαρμογή που μπορούν να την εγκαταστήσουν στους συνεργάτες της (eshop κτλ) και να εκδίδουν voucher απευθείας με κωδικό. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι το έχει παραλάβει η κουριερ. Απλά έχει εκδοθεί κωδικός αποστολής.

Θυμάμαι σε eshop που δούλευα, σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα εκδίδαμε άμεσα κωδικό αποστολής και τον στέλναμε στον πελάτη με την διαφορά όμως ότι την ίδια μέρα το παραδίδαμε στην κούριερ.

Τώρα απο αυτό το eshop μπορεί να εκδίδουν κωδικό αποστολής και να καθυστερούν να τα πάνε στην κούριερ (είτε για να τα πάνε μαζεμένα πολλά είτε για πονηρούς σκοπούς). Αυτό θα μπορεί να φανεί από την ημερομηνία έκδοσης και την ημερομηνία παραλαβής από την κούριερ με τον κωδικό online.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...