anastasiachania Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Ελπίζω πως όχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospap1 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου https://peristore.gr/ Perishop.gr δεν ήταν το μαγαζί? Ξαφνικά έγινε peristore.gr 🤔🤔🤔 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kris74 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 15/5/2022 στις 7:42 ΜΜ, George b είπε καλησπερα,εχω βρει το παρακατω https://perishop.gr/product/realme-gt-neo-2-5g-8gb-128gb-neo-black/?ref=bestprice.gr το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη,το θεμα ειναι οτι εχει πληρωμη μονο με καρτα και οχι αντικαταβολη.. εχει κανει καποιος αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για να ξερω αν ειναι αξιοπιστο? Έχω κανει αγορά δύο κινητών από το συγκεκριμένο κατάστημα, αλλά δεν θα το ξαναπροτιμησω. Είναι αξιόπιστο ως προς την παράδοση των προϊόντων. Αλλα αναξιόπιστο ως προς το χρονο παράδοσης ενώ έγραφαν οτι η παράδοση θα γίνει έως 10 ημέρες, τελικά έκαναν περίπου ενάμιση μήνα να τα παραδόσουν.. Στο τηλέφωνο δεν απαντούσαν και όσες φορές πέρασα απο το κατάστημα για εξηγησείς, πάντα έβρησκαν κάποια δικαιολογία (καθυστερεί το τελωνείο, ο κουριερ τους έστησε, ο προμηθευτής τους γέλασε.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, thanospap1 είπε https://peristore.gr/ Perishop.gr δεν ήταν το μαγαζί? Ξαφνικά έγινε peristore.gr 🤔🤔🤔 Κ εμφανίζεται Σαν perishop στην περιγραφή..τώρα το είδα 2 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Εσενα φιλε σου στελναμε να μην αγορρασεις και εσυ ειπες δεν βαριεσαι θα παρω το ρισκο..Ειμαστε και εμεις σαν λαος ομως ,βρισκει και τα κανει Είδα άλλους που έλεγαν ότι τους τα είχαν στείλει μετά απο κάποιες μέρες που τους τα άργησε..δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν τόσο τραγική η κατάσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanospap1 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, nat10 είπε Κ εμφανίζεται Σαν perishop στην περιγραφή..τώρα το είδα Είδα άλλους που έλεγαν ότι τους τα είχαν στείλει μετά απο κάποιες μέρες που τους τα άργησε..δεν μου πέρασε από το μυαλό ότι θα ήταν τόσο τραγική η κατάσταση Τι γίνεται που οι καταγγελίες έχουν γίνει για το perishop.gr??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manosromanias Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Στις 15/5/2022 στις 7:42 ΜΜ, George b είπε καλησπερα,εχω βρει το παρακατω https://perishop.gr/product/realme-gt-neo-2-5g-8gb-128gb-neo-black/?ref=bestprice.gr το οποιο ειναι σε πολυ καλη τιμη,το θεμα ειναι οτι εχει πληρωμη μονο με καρτα και οχι αντικαταβολη.. εχει κανει καποιος αγορα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για να ξερω αν ειναι αξιοπιστο? Μακρυά φίλε μου....όσο πιο μακρυά μπορείς..οι τύποι είναι απίστευτοι...ούτε στα τηλέφωνα δεν θα τους βρίσκεις...δεν θέλω να σου γράψω την προσωπική μου εμπειρία εδώ γιατί θα γράφω μέρες...αλλά κάνε μια γύρα στις αξιολογήσεις στο γκουγκλ και θα καταλάβεις πολλά ... Πολύ περιληπτικά θα σου πω ότι κινητό θα παραλάβεις μόνο αφού τσακωθείς και κανείς αρνητική αξιολόγηση...τότε θα σε πάρουν μόνοι τους τηλέφωνο...κιανια σου υποσχεθούν και δωράκι για να την σβήσεις...επίσης δεν έχουν τίποτα ετοιμοπαραδοτο στο κατάστημα.. πληρώνεις..και περιμεεενειςς...τηλέφωνο δεν σηκώνουν ποτέ...σε μέιλ δεν απαντάνε ποτέ...εγώ παραγγελία κάτι που έγραφε διαθέσιμο..το πλήρωσα κι την επόμενη μέρα το πρωί έγραφε 30 μέρες παράδοση...μιλάμε για μεγάλη απατη...έχω ήδη κινηθεί νομικά ευτυχώς είχα κρατήσει άκρον σοτ απ' τα πάντα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thanospap1 είπε Τι γίνεται που οι καταγγελίες έχουν γίνει για το perishop.gr??? Κανονικά οι καταγγελίες γίνονται για την επιχείρηση με τον συγκεκριμένο ΑΦΜ, Αρ.ΓΕΜΗ και επωνυμία, και επίσης κανονικά η επιχείρηση όταν διατηρεί ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να το έχει δηλώσει στο ΓΕΜΗ ώστε να είναι συνδεδεμένο το e-shop domain με συγκεκριμένο Αρ.ΓΕΜΗ. Τώρα, και το peristore.gr αναφέρει αυτολεξεί στους όρους χρήσης ό,τι υπήρχε στο perishop.gr, χωρίς καν να έχει διορθώσει το αναφερόμενο domain (έχοντας αφήσει το παλιό): Παρατηρώ όμως ότι η εν λόγω επιχείρηση δεν έχει καλύψει την υποχρέωσή της να έχει δεόντως δηλωμένα τα ηλεκτρονικά της καταστήματα στο ΓΕΜΗ: Επεξ/σία 28 Μαρτίου από Zazula 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 28 Μαρτίου Moderators Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Μην αναλωνεστε σε μεταξυ σας κοντρες και/ή χαρακτηρισμους. Θελετε να μιλησετε για το καταστημα? Μιληστε. Μην κοντραρεστε ομως γιατι αποπροσανατολιζετε τους αναγνωστες του νηματος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Δλδ τωρ απο το peristore αγοραζουμε ανετα και χωρις φοβο ????? Ρε για ποσο μλκς μας περναει ο κος Περις , αλαξε ονομα και εξαφανισε τα αρνητικα ......... ΕΛΛΑΔΑ v2.0 1 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 31 minutes ago, villasg said: Ρε για ποσο μλκς μας περναει ο κος Περις , αλαξε ονομα και εξαφανισε τα αρνητικα ......... Γιατί έχει άδικο; Ξέρεις πόσοι θα την πατήσουν; Μη κοιτάς που εδώ μέσα υπάρχουν άτομα που ας πούμε στροφάρουν περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Έξω γίνεται χαμός από θύματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stark Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Μήπως θα ήταν καλό να αλλάξει ο τίτλος του topic από "Αγορα απο perishop" σε "Αγορα απο perishop.gr / peristore.gr" ; Για να βγαίνει πιο εύκολα και ψηλά στις αναζητήσεις για όσους το ψάχνουν; Και βέβαια άμεσα αναφορές στο skroutz και bestprice αν δούμε ότι ξαναμπαίνει εκεί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoutsBlue Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Ο "ομιλος" επεκτείνεται.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chr1s_25 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Καλά παίδες, τέτοια μπάλα ούτε ο Μέσι δεν παίζει. Οντως άλλαξε το όνομα της ιστοσελίδας του σε Peristore μάλλον για να ξεφορτωθεί τις αρνητικές κριτικές που έχουν μαζευτεί για το κατάστημα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alfaeffe Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Μονο ενα ΕΣΠΑ νεας επιχειρησης λειπει απο αυτο το νεο entrepreneurship, ελπιζω να μην τον αδικησουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Μαρτίου Share Δημοσ. 28 Μαρτίου Αν εχει κανενας ακρη με κανα δημοσιογραφο ετσι θα γινει δουλεια..Πλεον στο Ελλαντα δικαζουν οι δημοσιογραφοι και τα καναλια,εκει θα βρειτε το δικιο σας,να γινει βουκινο στην τηλεοραση οπως με εκεινο με τα μεταχειρισμενα αμαξια ,και κατι θα γινει εκει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις