Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εσύ ακόμα ελπίζεις δηλαδή?🤣

Είναι απίστευτοι.. Το γεγονός ότι δεν απάντησαν στο ίδιο ακριβώς μήνυμα του τύπου.. Πάρτε με τηλέφωνο κ να βάζω το νούμερο μου κ να μην με καλούν ούτε να μου απαντήσουν πίσω..ενώ στο email του αδερφού μου..απάντησαν με το να τους πω τον αριθμό της παραγγελίας που έχει γίνει κ το email..απάντησα κ δεν μου έστειλαν έκτοτε 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από εμένα. Άλλο ένα θύμα της κοροϊδίας perishop, τουτέστιν THANOS PERIFANIS. Παραγγελία ενός κινητού με απαλλαγή, στις 17/01/24. Περιμέναμε υπομονετικά 1 μήνα να έρθει η παραγγελία, που φυσικά δεν ήρθε. Μετά, τα γνωστά, δεν απαντάνε σε τηλέφωνα ή email, δεν τους βρίσκεις πουθενά. Μετά από αρνητική κριτική, είχαμε την τιμή!! να μας καλέσει η δικηγόρος του (έτσι παρουσιάστηκε τουλάχιστον), ώστε να αποσύρουμε την αρνητική κριτική και ότι το κινητό θα ερχόταν. Η κριτική δεν αποσύρθηκε. Δεν θέλουμε κινητό, ούτε αναβάθμιση, ούτε κουπόνια (λες και θα τους προτιμούσαμε ξανά), ούτε τίποτα. Θέλουμε τα χρήματά μας πίσω!!! Ζητάμε το αυτονόητο.  Έχει γίνει η σχετική καταγγελία στον συνήγορο καταναλωτή. Εάν δεν βγάλουμε σύντομα άκρη από εκεί, θα στείλω ένα μήνυμα στο ευαγγελο-τατιανέικο (τρελαίνονται για κάτι τέτοια πιστεύω), μήπως θέλουν να ασχοληθούν, μιας και οι εξαπατημένοι είναι πολλοί.

• Like 1

Εγώ να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν παραλάβει ή όποιος γνωρίζει. Με την εγγύηση τι γίνεται από τέτοια μαγαζιά που φέρνουν όπως καταλαβαίνω από έξω, όχι μέσω του επίσημου αντιπροσώπου, γνωρίζει κανείς;

• Haha 1

1 ώρα πριν, Ruthl3ss είπε

Εγώ να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν παραλάβει ή όποιος γνωρίζει. Με την εγγύηση τι γίνεται από τέτοια μαγαζιά που φέρνουν όπως καταλαβαίνω από έξω, όχι μέσω του επίσημου αντιπροσώπου, γνωρίζει κανείς;

Λοιπόν...εγώ είχα παραγγείλει το Redmi Note 13 Pro 5G (256gb) στα 270€ την περίοδο που ήρθε Ελλάδα και είχε αρχική 429€. Γνωρίζοντας ότι θα περιμένω, δεν ασχολήθηκα μετά την πληρωμή. Μετά 32 μέρες τους έστειλα mail τι γινεται με την παραγγελία μου και μου τηλεφώνησαν λεγοντάς μου πως την μεθεπόμενη θα είναι στην πόρτα μου. Και όντως ήταν. Απόδειξη κανονικά (δεν έχει δοθεί στο myData) με ημερομηνία μετά το τηλεφώνημα. Και η συσκευασία έχει ετικετα από infoquest. Τι να πω; Ήμουν τυχερός; Ίσως. Πάντως σαν εταιρεία βλεπω οτί έχει ένα χρόνο+ που πουλαει έτσι. Τι να πω...και ήθελα Xiaomi 14 ή OnePlus12. Πάντως, άνετα περίμενα 30 μέρες για αυτήν την τιμή...αλλά...

• Haha 1

20 λεπτά πριν, Giorgis4 είπε

Λοιπόν...εγώ είχα παραγγείλει το Redmi Note 13 Pro 5G (256gb) στα 270€ την περίοδο που ήρθε Ελλάδα και είχε αρχική 429€. Γνωρίζοντας ότι θα περιμένω, δεν ασχολήθηκα μετά την πληρωμή. Μετά 32 μέρες τους έστειλα mail τι γινεται με την παραγγελία μου και μου τηλεφώνησαν λεγοντάς μου πως την μεθεπόμενη θα είναι στην πόρτα μου. Και όντως ήταν. Απόδειξη κανονικά (δεν έχει δοθεί στο myData) με ημερομηνία μετά το τηλεφώνημα. Και η συσκευασία έχει ετικετα από infoquest. Τι να πω; Ήμουν τυχερός; Ίσως. Πάντως σαν εταιρεία βλεπω οτί έχει ένα χρόνο+ που πουλαει έτσι. Τι να πω...και ήθελα Xiaomi 14 ή OnePlus12. Πάντως, άνετα περίμενα 30 μέρες για αυτήν την τιμή...αλλά...

Ξανά κάνε αν κοτάς, πάρε το xiaomi14 ultra κάνα 700ρι θα λένε ότι το πουλάνε.. 

• Haha 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πέρυσι αρχές καλοκαιριού ένα τηλέφωνο της Samsung αξίας 120€ (A14) το οποίο έγραφε 1-3 μέρες και αφού το παρήγγειλα μεσημέρι το παρέλαβα σε νησί σε λίγοτερο από δύο μέρες και μάλιστα μου στείλανε και δώρο ένα τζαμακι και μια θήκη σιλικόνης..Μαλλον μετά άρχισε να γίνεται το κακό,ότι και να έψαξα γράψει 15-30 μέρες και δεν παίζει να περιμένω 30 μέρες να πάρω κινητό είτε είναι απάτη είτε όχι.Ελπίζω να βγάλετε άκρη σύντομα,είναι άδικο αλλά είναι αρκετός ο κόσμος πλέον και θα πάθει ότι του αξίζει. 

Επεξ/σία από George6633

ΠΑΡΕΛΑΒΑ!!!

43 περίπου εργάσιμες μετά την εξόφληση της παραγγελίας (26/01/2024)

Μου έστειλαν iPhone 15 256GB αντί για 128GB

Βέβαια έχω στα χέρια μου ακόμα το Τιμολόγιο-Δελτίο Αποστολής που με είχαν στείλε με λάθος ΙΜΕΙ, ελπίζω να ξεμπερδεύω και με αυτό σύντομα.

Θα επανέλθω με λεπτομέριες το βράδυ απ το σπίτι

• Haha 3

Παραγγελία κινητού και συγκεκριμένα το Redmi Note 13 Pro 5G (256gb) στις 23 Φεβρουαρίου 2024 κόστος 239 ευρώ με τα μεταφορικά. Σύμφωνα με όλες αυτές τις αρνητικές κριτικές, περίμενα να συμπληρωθούν οι 30 εργάσιμες ημέρες, ώστε να κάνω και εγώ όλες τις νόμιμες ενέργειες και αμφισβήτηση συναλλαγής για επιστροφή χρημάτων. Τελικά μετά από e-mail που έστειλα, επικοινώνησε μαζί μου ο Κος Περηφάνης με μήνυμα που μου έστειλε και εδώ στο Forum (είναι μέλος) και τηλεφωνικά και με διαβεβαίωσε ότι το κινητό μου είναι έτοιμο προς αποστολή. Σήμερα μόλις το παρέλαβα κανονικά με απόδειξη και με ΙΜΕΙ. Τελικά όλα καλά με εμένα και μέσα στα πλαίσια του χρόνου παράδοσης που είχε η παραγγελία μου.     

• Haha 2

Έτσι συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες, αναγκαστικά κάποια μικροποσά θα τα γυρίσουν πίσω για να θολώσουν τα μάτια ότι όλα πάνε καλά. Προσωπικά, δεν μου κάνει εντύπωση, τα ίδια έκανε και η Windmedia και μια άλλη αντίστοιχη πριν σκάσουν οι μεγάλες φούσκες. 

• Like 8

17 minutes ago, Giwrgosml said:

Έτσι συμβαίνει σε όλες τις πυραμίδες, αναγκαστικά κάποια μικροποσά θα τα γυρίσουν πίσω για να θολώσουν τα μάτια ότι όλα πάνε καλά. Προσωπικά, δεν μου κάνει εντύπωση, τα ίδια έκανε και η Windmedia και μια άλλη αντίστοιχη πριν σκάσουν οι μεγάλες φούσκες. 

Ακριβώς

Πάντως εγώ τους έχω δώσει προθεσμία μέχρι αύριο, αν δεν έχω απάντηση στα email που τους έχω στείλει, ακύρωση, και αμφισβήτηση στην τράπεζα. Πλέον είμαι στις 33 μέρες και δεν μπορώ να περιμένω παραπάνω.

πόσα να εχει μαζεψει μεχρι τωρα διχως να εχει στειλει τιποτα?

Να τα εχει κανει αναλυψη?

Νομιζω για ποσά 1Κ ανα περιπτωση δεν εχει και ιδιαιτερες επιπτωσεις.... 

Μάλλον ολοι αυτοι λενε 30 μέρες για να χάσουν οσο περισσοτεροι πελάτες γινεται, το δικαίωμα να αμφισβήτησαν τη συναλλαγή.  

4 λεπτά πριν, sattack είπε

Μάλλον ολοι αυτοι λενε 30 μέρες για να χάσουν οσο περισσοτεροι πελάτες γινεται, το δικαίωμα να αμφισβήτησαν τη συναλλαγή.  

Μα η αμφισβήτηση ισχύει περίπου 6 μήνες η έναν χρόνο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έλεγα λοιπόν και σε προηγούμενο πόστ ήμουν σίγουρος ότι βλέπει...  Έκοβα το χέρι μου ότι είναι εδώ και  παρακολουθεί ΕΑΝ  λοιπόν παρέλαβαν κάποιοι είναι εξαιτίας του φόρουμ  ΕΑΝ λέω γιατί είναι σχεδόν όλοι καινούρια προφίλ όσοι παρελαβαν.... Ωστόσο Επιμένω να πάτε εκεί και να πάρετε τα κινητά  η τα χρήματα σας και μην περιμένετε άλλο αρκετά κράτησε το θέατρο του παραλόγου

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...