aXer Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 22 hours ago, Chr1s_25 said: Έχω διαβάσει τα απίστευτα για αυτό και το JMCtech. Από ότι βλέπω με τις παραγγελίες δεν τα πάνε καλά, οπότε το μόνο που μένει είναι η αγορά στο ίδιο τους το κατάστημα, εκτός κι αν έχουν και με αυτό θέμα 😂 Προσωπικά, μετά την πρώτη ακύρωση του Δεκεμβρίου, προχώρησα σε αγορά των κινητών που ακύρωσα, από το JMCTech. Λέγαν 30 ημερολογιακές και το πήρα στις 34 ημερολογιακές. Δεν ξέρω αν άλλοι είχαν κακή εμπειρία με αυτούς, αλλά σε μένα μου φάνηκαν μέρα με την νύκτα. Πρώτα από όλα....σήκωναν το τηλέφωνο. Είναι κάτι και αυτό 1 minute ago, dtk-386 said: Tι έλαβε υπόψη την 2η φορά δηλ η Γκουγκλ που δεν το είχε κάνει την 1η και στην απέρριψε? Έλα ντε. Μάλλον την 2η φορά, απλά την διαβάσαν ενώ την πρώτη απλά ικανοποίησαν το αίτημα του Perishop χωρίς να το κοιτάξουν καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlaCkPit Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 1 hour ago, dtk-386 said: Tι έλαβε υπόψη την 2η φορά δηλ η Γκουγκλ που δεν το είχε κάνει την 1η και στην απέρριψε? Ίσως επειδή έπεσαν πολλές αρνητικές αξιολογήσεις σε μικρό χρονικό διάστημα απλά να μη τις πέρασε η Google λόγω υποψίας bot κλπ, τη δεύτερη φορά μάλλον κάποιος άνθρωπος τις διάβασε και τις πέρασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaplaz Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου Ρίξτε μια ματιά στο χρυσό οδηγό να δείτε αξιολογήσεις. Εκεί φαίνεται δεν μπορεί να παρέμβει ο απατεώνας για να φτιάξει θετικές αξιολογήσεις. Επειδή κι εγώ πιστεύω ότι ζούμε σε μπανανια πρέπει να βρούμε τρόπους παραπέρα δημοσιοποιησης ώστε να πιεστεί η κατάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilkki_Tsogka Δημοσ. 24 Μαρτίου Share Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Vassilkki_Tsogka Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaplaz Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου Χθες λοιπόν είχα και ένα μυνημα από τον θρασυ απατεώνα Περήφανη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanidisg Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 36 λεπτά πριν, kaplaz είπε Χθες λοιπόν είχα και ένα μυνημα από τον θρασυ απατεώνα Περήφανη Και τί έγινε τελικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου O ΟΑΕΔ φταίει για όλα. Αν πλήρωνε κανονικά δε θα αναγκαζόταν το παιδί να κάνει αυτά τα πράγματα. 2 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaryJen Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, kaplaz είπε Χθες λοιπόν είχα και ένα μυνημα από τον θρασυ απατεώνα Περήφανη Εντωμεταξύ εσύ τα πήρες πίσω μέσω τράπεζας και σου στέλνει, χαχαχα, peri-που??-peri, εδω #58115 για ρίξε μια ματιά κρίμα είμαι και εγώ 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου (επεξεργασμένο) O τύπος που το 2020 ζούσε με ταμείο ανεργείας μετά από 4 χρόνια βρέθηκε CEO Ομίλου εταιριών τεχνολογίας. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα, αν το καλοσκεφτείς. Κλασσικό "Fake it 'till you make it". Εμείς είμαστε κακοί που ζηλεύουμε την εκρηκτική του άνοδο στον χώρο του web commerce. Χτες, Κυριακή βράδυ μου έκανε refund, προφανώς μετά την "απελευθέρωση" της κριτικής μου στο Google και συνοδεύτηκε από επιθετικό σχόλιο στον Messenger για αυτά που έγραψα εδώ (μας διαβάζει εδώ, κάνει και Peak στα profile μας, οπότε πείτε όλοι ένα "γειά") Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ξέμπλεξα. Διαβάζω στα Google Reviews και σφίγγεται η καρδιά μου για περιπτώσεις πολλών μηνών που ακόμα εκκρεμούν. Δεν θα πω στον καθένα τι να κάνει, είναι προσωπικό θέμα. Έχω ήδη στο παλμαρέ μου, "επιτυχίες" ενάντια σε πολύ μεγαλύτερες εταιρίες που είτε από αδιαφορία είτε από κακές πρακτικές, προσπάθησαν να με ζημιώσουν (Forthnet - έστειλα εξώδικα το μακρινό 2007, Vodafone - προστασία καταναλωτή και επιστολή απολογίας προς εμένα το 2017, WattNVolt κτλ). Το θέμα είναι να μην είμαστε "δεν βαριέσαι" και να αφιερώνουμε χρόνο στο να υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας ως καταναλωτές με όσα μέσα μας δίνει ο νόμος και να μην αφήσουμε τις διαδικτυακές αγορές να χάσουν την αξιοπιστία τους επειδή υπάρχουν 2-3 "φιλόδοξοι επαγγελματίες που νομίζουν πως είναι εξυπνότεροι από τους άλλους". Επεξ/σία 29 Μαρτίου από aXer 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MaryJen Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, aXer είπε O τύπος που το 2020 ζούμε με ταμείο ανεργείας μετά από 4 χρόνια βρέθηκε CEO Ομίλου εταιριών τεχνολογίας. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα, αν το καλοσκεφτείς. Κλασσικό "Fake it 'till you make it". Εμείς είμαστε κακοί που ζηλεύουμε την εκρηκτική του άνοδο στον χώρο του web commerce. Χτες, Κυριακή βράδυ μου έκανε refund, προφανώς μετά την "απελευθέρωση" της κριτικής μου στο Google και συνοδεύτηκε από επιθετικό σχόλιο στον Messenger για αυτά που έγραψα εδώ (μας διαβάζει εδώ, κάνει και Peak στα profile μας, οπότε πείτε όλοι ένα "γειά") Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που ξέμπλεξα. Διαβάζω στα Google Reviews και σφίγγεται η καρδιά μου για περιπτώσεις πολλών μηνών που ακόμα εκκρεμούν. Δεν θα πω στον καθένα τι να κάνει, είναι προσωπικό θέμα. Έχω ήδη στο παλμαρέ μου, "επιτυχίες" ενάντια σε πολύ μεγαλύτερες εταιρίες που είτε από αδιαφορία είτε από κακές πρακτικές, προσπάθησαν να με ζημιώσουν (Forthnet - έστειλα εξώδικα το μακρινό 2007, Vodafone - προστασία καταναλωτή και επιστολή απολογίας προς εμένα το 2017, WattNVolt κτλ). Το θέμα είναι να μην είμαστε "δεν βαριέσαι" και να αφιερώνουμε χρόνο στο να υπερασπιζόμαστε το δίκιο μας ως καταναλωτές με όσα μέσα μας δίνει ο νόμος και να μην αφήσουμε τις διαδικτυακές αγορές να χάσουν την αξιοπιστία τους επειδή υπάρχουν 2-3 "φιλόδοξοι επαγγελματίες που νομίζουν πως είναι εξυπνότεροι από τους άλλους". Ευτυχώς τα πήρες!!! Εμένα που στην κριτική μου λέει αυτό και δεν με αφήνει να κάνω επανεξέταση τι να κάνω δηλαδή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaplaz Δημοσ. 25 Μαρτίου Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 7 ώρες πριν, stefanidisg είπε Και τί έγινε τελικά; Δεν έχω να πω τίποτα με απατεώνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zoumeros Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Δυστυχώς παθών και εγώ.... Υπάρχει κάποιος εδώ μέσα που έχει κινηθεί σε ομαδική καταγγελία με δικηγόρο κλπ κλπ; Θέλω να είμαι μέρος αυτής. Αλλιώς θα κινηθώ μόνος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 17 ώρες πριν, aXer είπε O τύπος που το 2020 ζούμε με ταμείο ανεργίας μετά από 4 χρόνια βρέθηκε CEO Ομίλου εταιριών τεχνολογίας. Δεν είναι και μικρό κατόρθωμα, αν το καλοσκεφτείς. Δεν θα εκπλησσόμουν αν ο τύπος συνεχίζει να βρίσκεται στο ταμείο ανεργίας. Είχα πρόσφατα εμπειρία με έναν αντίστοιχο scammer, ο οποίος προσπάθησε (ανεπιτυχώς) να με κλέψει. Αυτοί επιβιώνουν γιατί βρίσκονται στην Ελλάδα. Σε οποιαδήποτε άλλη (δυτική) χώρα δεν θα τους είχε ανοίξει καν η όρεξη, ειδικά μετά την πρώτη καταδίκη. Εδώ θέλω όμως να θίξω τα συστήματα review Google και Trustpilot. Το τελευταίο αποτελεί και το ίδιο ένα μεγάλο scam, όποιος "επιχειρηματίας" τους πληρώνει, μπορεί να απαντάει στις αρνητικές κριτικές ουσιαστικά με ότι να ναι. Το Trustpilot συνηγορεί και στη συνέχεια θάβει την κριτική σου, ενώ ο "επιχειρηματίας" συνεχίζει να προσθέτει ψεύτικες κριτικές με διάφορους (γνωστούς τρόπους). Το Google είναι κάπως πιο αξιοκρατικό στις αρνητικές κριτικές, φυσικά με διάφορα κόλπα σε μπλοκάρει για να σου τη σπάσει επαρκώς, έτσι ώστε να κατεβάσεις την κριτική, ενώ και πάλι ο scammer μπορεί να απαντήσει ότι θέλει χωρίς να δώσει λόγο πουθενά. Καταλήγω: γενικά πάσχουμε απο ένα αξιόπιστο σύστημα review, ειδικά όμως πάσχουμε (σαν χώρα) απο ελλιπή και επιλεκτική τήρηση της νομοθεσίας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου ποτέ δεν εμπιστεύομαι τις κρίτικες των άλλων στο ιντερνετ είτε google, είτε skroutz είτε οτιδήποτε άλλο. αγοράζω μέσω skroutz plus και όποιο πρόβλημα έχω το αντιμετωίζω με αυτούς. δεν ασχολούμαι με eshops , μόνο μεγάλα τύπου plaisio, eshop.gr κτλ. αν βγω εκτος σκρουτζ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoluc Δημοσ. 26 Μαρτίου Share Δημοσ. 26 Μαρτίου Εμένα η google μου τα έσβησε τα σχόλια (χυδαία λογοκρισία που πρέπει να διερευνηθεί νομικά) ενώ έγραφα περιγραφή για το τη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη. Από peri Μου χρωστάνε χρήματα πάνω από ένα μήνα. Δεν απαντάνε , έχω κάνει ήδη καταγγελία συνήγορο ο οποίος τους έδωσες προθεσμία. Δε ξέρω αν πρέπει να πάω και δίωξη. Το ψήνω. Ξεκάθαρα παραβίαση νομοθεσίας αλλά τίποτα δε γίνεται. Κράτος μπαχαλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις