Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα οτι μερικοι διαβαζουν εδω το θεμα και συνεχιζουν να αγοραζουν με ξεπερναει. Εγω ειχα δει θετικες αξιολογησεις απο bestprice εκει την πατησα και δεν εψαξα αλλου τους εκραξα και αυτους και δεν ξανα εμπιστευομαι bestprice που το ειχε τοσο καιρο ενω ηξερε την κατασταση. Τωρα καποιοι διαβαζουν ολα αυτα καταγγελιες απο παιδια που περιμενουν χιλιαρικα εδω και 3-4 μηνες και λενε να παραγγειλω ε ειστε αξιοι της μοιρας σας παιδια παραγγειλτε και ελατε μετα απο λιγο καιρο εδω μεσα να κλαψετε.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

16 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

τι απαντήσεις θέλεις δηλαδή? να σου πούμε ότι όλα είναι καλά ψώνισε?

Οχι. Ήθελα να δω αν υπήρξε κάποιος που βγήκε τυχερός με την παραγγελία που έκανε από εκεί

55 λεπτά πριν, Chr1s_25 είπε

Οχι. Ήθελα να δω αν υπήρξε κάποιος που βγήκε τυχερός με την παραγγελία που έκανε από εκεί

Το τελευταίο πεντάμηνο δεν «βγήκε τυχερός» κάποιος με την παραγγελία του από εκεί, απλώς εργαλειοποιήθηκε προκειμένου να αποσπαστούν θετικές κριτικές ώστε να προσελκυστούν νέα θύματα (με πολλαπλάσιο όφελος για την επιχείρηση) καθώς επίσης και για να μπει σε πειρασμό που θα τον οδηγούσε (και πράγματι για πολλούς έτσι συνέβη) σε νέα ομηρία ως το κορόιδο που θα είχε ματαίως προκαταβάλει κάποιο ποσό (το οποίο θα ενθυλάκωνε πάλι η επιχείρηση) κατά την εξαργύρωση μιας ❝δωρο❞επιταγής.

• Like 2

2 ώρες πριν, Chr1s_25 είπε

Μη το σκέφτεσαι, βλέπω έχεις ήδη το προϊόν στο καλάθι..που ξέρεις μπορεί και να σου κάτσει!

Α, και μη πληρώσεις με κάρτα, αλλά με κατάθεση.. πιο safe! 😂, 😂

1 λεπτό πριν, PoutsBlue είπε

Μη το σκέφτεσαι, βλέπω έχεις ήδη το προϊόν στο καλάθι..που ξέρεις μπορεί και να σου κάτσει!

Α, και μη πληρώσεις με κάρτα, αλλά με κατάθεση.. πιο safe! 😂, 😂

Στο καλάθι το έβαλα πιο πολύ για να δείξω σε έναν άλλο μέλος που μιλούσαμε για τις τιμές 

Επισκέπτης

Εχω την εντύπωση πως κάποιοι διαβάζουν το θέμα αυτό, σαν roadmap για να στησουν κάποιο παρόμοιο scam. Πολλές ερωτήσεις είναι ανησυχητικά γύρω από το αν την πάτησε ή πως θα την πατήσει ο τύπος, για να μην κάνουν τα ίδια λάθη.  

5 λεπτά πριν, Tasos είπε

Εχω την εντύπωση πως κάποιοι διαβάζουν το θέμα αυτό, σαν roadmap για να στησουν κάποιο παρόμοιο scam. Πολλές ερωτήσεις είναι ανησυχητικά γύρω από το αν την πάτησε ή πως θα την πατήσει ο τύπος, για να μην κάνουν τα ίδια λάθη.  

Πιστεύω ότι ενας άνθρωπος που έχει κάνει το κόπο να διαβάσει έστω τα μισά που γράφονται εδω, απο τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, δεν θα καθίσει να ρωτήσει πολλά, γιατί όλα έχουν ήδη απαντηθεί..

..μετα καταντάει τρολ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, PoutsBlue είπε

Πιστεύω ότι ενας άνθρωπος που έχει κάνει το κόπο να διαβάσει έστω τα μισά που γράφονται εδω, απο τόσους διαφορετικούς ανθρώπους, δεν θα καθίσει να ρωτήσει πολλά, γιατί όλα έχουν ήδη απαντηθεί..

..μετα καταντάει τρολ

Offtopic Η αλήθεια να λέγεται έχω παρατηρήσει κάνα 2-3 τρολλ και σε αυτό το τόπικ έτσι.

Ontopic : Κάποιος ανέβασε screenshot ότι του απάντησε η προστασία καταναλωτή ότι του κάνανε διοικητικό έλεγχο και τα αποτελέσματα θα βγουν με την απόφαση αυτής της εξέτασης. Αν τη βγάλει λάδι 4 πράγματα παίζουν εν ολίγοις.. Α) έχει πολύ χοντρό μέσο Β) έχει πολύ καλό λογιστή και νομικούς και δεν τον αγγίζουν Γ) η επιβεβαίωση ότι ζούμε σε μπανανία. Δ) Όλα τα παραπάνω μαζί.

Έχουμε δει περιπτώσεις των περιπτώσεων που σφραγίζουν καταστήματα από κακομοίρηδες και επιβάλουν διοικητικά πρόστιμα 10 χιλιάρικα για πλάκα με τη παραμικρή παρατυπία και εδώ μετά από σωρεία καταγγελιών ακόμα "πουλάει" αυτός και ακόμα ανοίγει καθημερινά. Αυτό και αν δεν είναι τρολλ. 

Επεξ/σία από Giwrgosml
  • Like 6

Μείνετε μακριά, απατεώνες!!!
Από τις 9 Φεβρουαρίου έχω παραγγείλει και προπληρώσει  ηλεκτρονικά από το κατάστημα Perishop ένα tablet με αριθμό παραγγελίας: 56636.
Στο site  έδειχνε διαθεσιμότητα και άμεση παράδοση γι'αυτό και έκανα την παραγγελία καθώς προοριζόταν για δώρο προς την κόρη μου. Μερικές ημέρες αργότερα κι αφού δεν είχα ενημέρωση από κανέναν επικοινώνησα, μετά πολύωρης αναμονής στο ακουστικό μου, και ενημερώθηκα πως από κάποιο σφάλμα, όχι δικής μου υπαιτιότητας, δεν φαινόταν η κατάθεση χρημάτων! Μου ζητήσανε να βγάλω μία φωτογραφία ως αποδεικτικό της κατάθεσης και να  το στείλω ηλεκτρονικά όπως και έπραξα. Οι ημέρες περνούσαν και δεν έλαβα ούτε το προϊόν ούτε καν κάποιου είδους ενημέρωση. Τους έστειλα e mail και επικοινώνησε κάποια κυρία λέγοντας μου πως όλα έχουν δρομολογηθεί πλέον και θα παραλάβω αυτό το οποίο πλήρωσα εκ των προτέρων. Τίποτα δεν παρέλαβα φυσικά. Καθημερινές προσπάθειες από μέρους μου να βγάλω γραμμή στο τηλέφωνο και πολύωρες αναμονές καθώς η γραμμή δείχνει μόνιμα κατειλημμένη! Εν τέλει κατάφερα να μιλήσω με μία κυρία η οποία μου είπε πως το προϊόν δεν υπήρχε σε απόθεμα (!!) και θα έπρεπε να περιμένω έως ότου έρθει νέα παραλαβή! Ενημέρωσα πως πλέον δεν το θέλω κι επιθυμώ την επιστροφή των χρημάτων μου ως οφείλουν , εν τω μεταξύ βρισκόμαστε ήδη 18 ημέρες μετά την καταβολή των χρημάτων και την αρχική παραγγελία μου! Μου είπε λοιπόν ότι πρέπει να συμπληρώσω την ειδική φόρμα refund που υπάρχει στην ιστοσελίδα τους και εντός ενός διαστήματος 5-14 εργάσιμων ημερών θα μου επιστραφούν, αυτό στις 27 Φεβρουαρίου. Πλέον οδεύοντας στα τέλη Μαρτίου, και παρά τις τηλεφωνικές μου προσπάθειες που γίνονται όλο και δυσκολότερες στο να βγάλω γραμμή, καμία επιστροφή χρημάτων ως οφείλουν δεν έχει πραγματοποιηθεί! Τελευταία φορά που κατάφερα να μιλήσω ήταν την αφού έληξε η προθεσμία των 14 ημερών. Τότε διαβεβαιώθηκα από την εκπρόσωπο της  εταιρείας  ότι εντός της ημέρας θα έχουν κατατεθεί τα χρήματα κάτι που προφανώς δεν τηρήθηκε, όπως και τίποτα γενικά, ούτε και αυτή την φορά. Δεν ζητώ τίποτα περισσότερο από τα χρήματα που τους έχω προκαταβάλει και παρανόμως δεν μου επιστρέφουν ως οφείλουν.
Νέα επικοινωνία στις 22 Μαρτίου όπου ενημερώθηκα, με πληρη απαθεια, πως εντός της ημέρας θα μπουν τα χρήματα μου καθως (νεα δικαιολογία στο τεράστιο ρεπερτοριο τους) έχουν περιθωριο ως τα τέλη της εβδομάδας να τα καταβάλλουν!  Ζήτησα να με συνδέσουν με το λογιστήριο και μου απαντησαν πως αυτο δεν ειναι εφικτό, παρομοιως και με τον υπευθυνο, και πως θα με καλέσουν εκείνοι. Προφανώς και καμία τέτοια ενέργεια δεν έγινε ως τώρα.
Εκ των υστέρων διαπίστωσα στο διαδίκτυο πως αμέτρητοι καταναλωτές έχουν πέσει θύματα με τον ίδιο τρόπο από το εν λόγω κατάστημα και πέρασαν μήνες είτε για να παραλάβουν το προϊόν της παραγγελίας τους είτε να τους επιστραφούν τα χρήματα τους!

12 ώρες πριν, Chr1s_25 είπε

Τι να σου πω ρε φίλε. Ορίστε και η τιμή του στο perishop. Χωρίς ΦΠΑ πέφτεις στα 564€. Απίστευτα πράγματα.

IMG_20240323_195716.jpg.55d17445e4503709fe5342287b1210cf.jpg

Αφού το έβαλες στο καλάθι μην το σκέφτεσαι πάρτο, τέτοια τιμή δεν θα την ξαναβρείς,αν δεν κάνω λάθος είναι η καλύτερη της Ευρώπης!

• Haha 8

Επισκέπτης
9 ώρες πριν, Giwrgosml είπε

Αν τη βγάλει λάδι 4 πράγματα παίζουν εν ολίγοις.. Α) έχει πολύ χοντρό μέσο Β) έχει πολύ καλό λογιστή και νομικούς και δεν τον αγγίζουν και Γ) η επιβεβαίωση ότι ζούμε σε μπανανία. Δ) Όλα τα παραπάνω μαζί.

Καλά, προφανώς ζούμε σε μπανανία. Απλά οι τύποι αυτοί δεν είναι αφελείς, οπότε μάλλον στο (Δ) θα καταλήξω. Ενας απατεώνας πάντως που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει φτιάξει και σχέδιο για την περίπτωση όπου the shit hits the fan. Οπότε με ενδιαφέρει η συνέχεια της ιστορίας...

8 λεπτά πριν, Tasos είπε

Ενας απατεώνας πάντως που σέβεται τον εαυτό του, πρέπει να έχει φτιάξει και σχέδιο για την περίπτωση όπου the shit hits the fan.

Πάντως σαφέστατα δεν είναι ένδειξη σχεδιασμού και οξύνοιας η σύσταση ομόρρυθμης με συνέταιρο τον πατέρα, όπου έχουμε αμφότερους να υπόκεινται αλληλεγγύως, απεριόριστα και έκαστος εις ολόκληρον στις υποχρεώσεις τής εταιρείας.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως είπαν και προηγούμενοι, αν σας κατεβάσει το Google Review (όπως μου έκανε εμένα την επομένη), απλά κάντε αίτημα επανεξέτασης

image.png.3ab63b877a08ed38473e32252289be2e.png

Υποθέτω τώρα θα περιμένω τηλέφωνο από την δικηγόρο του να με απειλήσει 

Επεξ/σία από aXer
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tι έλαβε υπόψη την 2η φορά δηλ η Γκουγκλ που δεν το είχε κάνει την 1η και στην απέρριψε?

Επεξ/σία από dtk-386

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...