Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 minutes ago, Chr1s_25 said:

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν βγαίνει καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 12. Στο skroutz η έκδοση των 16/512 που θέλω έχει 1000€ ενώ στο perishop το έχει 706€ αρχική τιμή και με τιμολόγιο πέφτει στα 570€. Κάτι δεν κολλάει. Εσείς που έχετε αγοράσει από εκεί, είχατε κάποιο πρόβλημα; Ρωτάω γιατί παρά τις πολλές αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει, αρκετοί λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εξαπατησουν 

Αν θέλεις την ψυχική σου ηρεμία, αγόρασε από αλλού, μόνο αυτό θα σου πω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, stormrain είπε

Διαβασε τις τελευταιες σελιδες στο νημα εδω. Θα παρω το ρισκω να πω πως, ναι, ειχαν καποιο προβλημα 😛

Έχω διαβάσει τα απίστευτα για αυτό και το JMCtech. Από ότι βλέπω με τις παραγγελίες δεν τα πάνε καλά, οπότε το μόνο που μένει είναι η αγορά στο ίδιο τους το κατάστημα, εκτός κι αν έχουν και με αυτό θέμα 😂

1 λεπτό πριν, Chr1s_25 είπε

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν βγαίνει καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 12. Στο skroutz η έκδοση των 16/512 που θέλω έχει 1000€ ενώ στο perishop το έχει 706€ αρχική τιμή και με τιμολόγιο πέφτει στα 570€. Κάτι δεν κολλάει. Εσείς που έχετε αγοράσει από εκεί, είχατε κάποιο πρόβλημα; Ρωτάω γιατί παρά τις πολλές αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει, αρκετοί λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εξαπατησουν 

Το γεγονός ότι κάτι δεν κολλάει είναι ακριβώς επειδή κάτι (για την ακρίβεια: πολλά!) δεν κολλάει. Η επιχείρηση έχει ως τρόπο λειτουργίας το να προσελκύει μεγάλο αριθμό αγοραστών με δόλωμα την άκρως χαμηλή τιμή δημοφιλών συσκευών, σε συνδυασμό και με εξαγορασμένες κριτικές μέσω «λυτρώσεων από την πολύμηνη ομηρία» και κουπονιών, προκειμένου κατόπιν με βάση απλή στατιστική μεγάλων μεγεθών να παραδίδει μόνον μικρό μέρος των παραγγελθέντων προϊόντων — κι ακόμη κι εκεί, να ανανεώνει την ομηρία μέσω τώρα του δολώματος του κουπονιού, το οποίο οι άρτι ανακουφισθέντες αγοραστές σπεύδουν να συνδυάσουν με νέα αγορά, προς επίτευξη της οποίας χώνουν νέο σημαντικό ποσό στον λογαριασμό Perishόψεως.

ΥΓ Οι λοιπές λεπτομέρειες του ΜΟ για την εν λόγω επιχείρηση εκφεύγουν του σκοπού του παρόντος νήματος, και είναι αντικείμενο ελέγχου από άλλους, αρμοδιότερους προς τούτο.

16 λεπτά πριν, Chr1s_25 είπε

Έχω διαβάσει τα απίστευτα για αυτό και το JMCtech. Από ότι βλέπω με τις παραγγελίες δεν τα πάνε καλά, οπότε το μόνο που μένει είναι η αγορά στο ίδιο τους το κατάστημα, εκτός κι αν έχουν και με αυτό θέμα 😂

Είτε παραγγείλεις online είτε πας απο το κατάστημα ελπίζοντας ότι θα βρεις ετοιμοπαράδοτη συσκευή, εγώ θα σου πρότεινα να ετοιμάσεις και μια καταγγελία, σε κανα μήνα θα σου χρειαστεί..

Καλύτερα να παίξεις τα χρήματα σου στα φρουτάκια, πιο κερδισμένος θα βγεις..

• Super Moderators
Just now, PoutsBlue said:

Καλύτερα να παίξεις τα χρήματα σου στα φρουτάκια, πιο κερδισμένος θα βγεις..

"Κι αν σου κάτσει?!" 😛

• Haha 2

Ρε παίδες, κάτι που ξέχασα να ρωτήσω. Έχω διαβάσει ότι έχουν γίνει και πολλές καταγγελίες εις βάρος του καταστήματος. Αυτές πιάνουν τόπο ή μπα; 

48 λεπτά πριν, Chr1s_25 είπε

Σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 12. Στο skroutz η έκδοση των 16/512 που θέλω έχει 1000€ ενώ στο perishop το έχει 706€ αρχική τιμή και με τιμολόγιο πέφτει στα 570€. Κάτι δεν κολλάει.

Ούτε σε Κινα μεριά δεν παίζει σε αυτή την τιμή το συγκεκριμένο

Από Aliexpress και πωλητή Oneplus

image.png.bfb52752a64edb8bacd45c0b5b79a0f9.png

27 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ούτε σε Κινα μεριά δεν παίζει σε αυτή την τιμή το συγκεκριμένο

Από Aliexpress και πωλητή Oneplus

image.png.bfb52752a64edb8bacd45c0b5b79a0f9.png

Τι να σου πω ρε φίλε. Ορίστε και η τιμή του στο perishop. Χωρίς ΦΠΑ πέφτεις στα 564€. Απίστευτα πράγματα.

IMG_20240323_195716.jpg.55d17445e4503709fe5342287b1210cf.jpg

• Haha 1

Απίστευτα πράγματα.

To μόνο απίστευτο είναι το να νομίζει κάποιος ότι όλο αυτό είναι μέρος μιας υγιούς επιχειρηματικής πολιτικής κι όχι δόλωμα.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/3/2024 στις 7:59 ΜΜ, Chr1s_25 είπε

Τι να σου πω ρε φίλε. Ορίστε και η τιμή του στο perishop. Χωρίς ΦΠΑ πέφτεις στα 564€. Απίστευτα πράγματα.

Διαθεσιμοτητα 30 ημερες , δλδ πληρωνεις περιμενεις πηθηνεια 30 ημερες και μετα joker

Επεξ/σία από villasg

Μη το σκέφτεσαι φίλε μου. Όσο πάει και διογκώνεται ο αριθμός των δυσαρεστημένων. Κι εγώ ανήκω στους τυχερούς που πήρα με καθυστέρηση λίγων ημερών το κινητό μου. Από 400 που το έβρισκα στο skrtz το πήρα 220. Ήμουν ακριβώς στη φάση που είσαι κι εσύ... Αλλά μιλάμε για τέλη Ιανουαρίου. 

Τώρα αρχίζουν και πληθαίνουν οι δυσαρεστημένοι. Σε εξάπτει το κυνήγι της χαμηλής τιμής.. και παραβλέπεις τον κίνδυνο να χάσεις τα λεφτά σου .. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...