Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έτσι ακριβός, είδαμε τις θετικές αξιολογήσεις και για αυτό προχωρήσαμε σε παραγγελία. Έπεσαν πολλές παραγγελίες και κάπου το έχασε, θα πρέπει να έχουμε υπομονή να μπορέσουμε να πάρουμε τα χρήματα πίσω η αυτό που παραγγείλαμε. Κανένας δεν θα παράγγελνε αν γινόταν αυτό ακόμα και για 100 η 200 € διαφορά να ήταν πιο φθηνό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, PoutsBlue είπε

Συμβουλή μου να κανεις ακυρωση παραγγελίας και να αιτηθείς επιστροφή χρημάτων άμεσα. 

Αν έχεις κάνει πληρωμή με κάρτα, κάνε αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω του web banking..

Ανεξάρτητα αν θα πάρεις το κινητό σου ή όχι (ελπίζοντας ότι θα σου το στείλει), δεν αξίζει να συνεχίσουμε να δίνουμε χρήματα και "πάτημα" σε τέτοιον ¨επιχειρηματία¨

Σκέψου ότι στη δική μου περίπτωση, παρότι έστειλε το κινητό μετά απο 1,5 μήνα και αφού είχα κάνει ακύρωση παραγγελίας 1 μήνα πριν, δεν δέχτηκα να παραλαβω το κινητό και απαίτησα να μου επιστρέψει τα χρήματα. Κάτι το οποίο δεν έχει κάνει ακόμη..

Αλλά προτιμώ να μην είμαι πρόβατο 🐑 σαν πολλούς, που ενώ περίμεναν 2 και 3 μήνες να τους στείλει ο μαν το κινητό, ακούγανε ένα κάρο ψέματα και ειρωνείες στο ενδιάμεσο και είχαν γράψει τα χειρότερα σε αξιολογήσεις, μετά άλλαξαν τροπάριο και την αρνητική τους αξιολόγηση την κάνανε θετική, για 50-100€ κουπόνι και χωρίς ντροπή και αυτοσεβασμό, λέγανε και ευχαριστώ στον ευεργέτη που τους έκανε τη χάρη..

Αλλά τόσο αξίζε ο καρκίνος που βγάλανε.. ο καθένας κοστολογεί την αξιοπρέπεια του. Για κάποιους αξίζει όσο ένα κουπόνι απο τον λεγάμενο..(το οποίο παίζει να μην εισπράξουν και ποτέ!)

Αλλα..αυτοί είμαστε! και αυτό μας αξίζει.. Σε αυτό βασίζεται ο μαν και πράττει έτσι. Ούτε πλάτες έχει, ούτε τπτ.

Στην ηλιθιότητα ορισμένων 🐑 στηρίζεται..

Η χαμηλότερη τιμή της Ελλάδας, της Ευρώπης, του Πλανήτη!
Κουπόνια που προσφέρονται πλουσιοπάροχα εξαγοράζοντας κριτικές και νέα πελατεία
Αναβαθμισμένα προϊόντα που παραδίδονται

Είναι τα χρήματα αυτών που δεν παρέλαβαν ούτε το προϊόν ούτε τα χρήματα τους
Είναι προϊόν κλεψιάς και όχι γενναιοδωρίας

• Like 2
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, villasg είπε

Παντως ρε παιδια απορια το εχω πως κανετε αγορα με προπληρωμη και παραδωση μετα απο ενα μηνα ............ 
Εγω παντα τα αμεσα ή μεχρι 3 μερες κοιταω/αγοραζω και αυτο που πηρα απο το εν λογω μαγαζι 1-3 ημερες ειχε και το εκανε 10+ ......... παλι καλα που παρελαβα ..

Κι εγώ μέσα στις άκρες στα ίδια είμαι...ελλείψει χρόνου δεν έδωσα μεγάλη βαρύτητα στην αναζήτηση μου, δε με πειράξε τόσο το θέμα της αναμονής σε λογικά πλαίσια πάντα, έλεγξα τις θετικές κριτικες και θα βρίσκομαι στη Λάρισα για ένα χρονικό διάστημα οπότε θεώρησα και ως κίνητρο το γεγονός ότι η εταιρία διατηρεί φυσικό κατάστημα στην ίδια περιοχή ώστε να μπορέσω να παραλάβω άμεσα.

Ελπίζω να διευθετηθουν όλα τα ζητήματα το συντομότερο δυνατό και να πρόκειται για μια μεγάλη παρεξήγηση,τι να πω.

Στην δικιά μου περίπτωση έχουμε με τον κουμπάρο μου 2 παραγγελίες από 13/10/23 και 24/10/23 και εννοείται δεν έχουμε παραλάβει και το ψέμα πάει από εβδομάδα σε εβδομάδα και το τελευταίο μήνα δεν μπορώ να πιάσω με τίποτα γραμμή. Έχουμε δώσει και 1000+ ευρώ και για τις 2 και τίποτα. Ελπίζω κάποια στιγμή να βγάλουμε άκρη.

• Like 1
  • Sad 1

Για όσους δε διάβασαν πιο πάνω, έλαβα πριν 3 μέρες Κωδικό για αποστολή ACS που δεν παραδόθηκε ποτέ στο κατάστημα της ACS και ΤΠΥ.

Το ΤΠΥ έχει και ΙΜΕΙ επάνω.

Πριν λίγο διαπίστωσα ότι το κινητο με το εν λόγω ΙΜΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ

• Confused 2
  • Sad 1
  • Haha 7

34 minutes ago, Jac said:

Για όσους δε διάβασαν πιο πάνω, έλαβα πριν 3 μέρες Κωδικό για αποστολή ACS που δεν παραδόθηκε ποτέ στο κατάστημα της ACS και ΤΠΥ.

Λες να το έδωσε τελικά σε κανέναν άλλο που περιμένει κανένα 5μηνο ξέρω γω και τον τρέχει με δικηγόρους, κλπ;
Για όλα τους έχω ικανούς πλέον.

48 minutes ago, Jac said:

Άρα έχεις ένα ΤΠΥ για ένα κινητό που δεν έχεις στα χέρια σου, με αναγραφόμενο το IMEI πάνω στο ΤΠΥ.  Αυτό σε μπλέκει λογιστικά σε ενδεχόμενο έλεγχο, και άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.  Θα φταις τώρα αν δηλώσεις το κινητό κλεμμένο και μπλοκαριστεί από την εταιρεία κινητής;  Προφανώς και δε μπορείς να το κάνεις, γιατί θα παραδεχόσουν ότι το έλαβες στα χέρια σου και το έκλεψαν μετά, που δεν ισχύει, αφού δε παρέλαβες καν.

Προσωπικά, θα μιλούσα με δικηγόρο και ενδεχόμενα και την αστυνομία, και πιθανότατα και το λογιστή τι παίζει σε αυτή την περίπτωση.  Όχι βέβαια ότι στο λογιστή σου θα έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση για να έχει εμπειρία, αλλά λέμε τώρα..

Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο είπα από την πρώτη στιγμή: Έλεγχος (μέσω του Συνοπτικού Βιβλίου) για το εάν έχει πραγματικά διαβιβαστεί το τιμολόγιο στην ΑΑΔΕ, και σε αρνητική περίπτωση αμέσως καταγγελία στην ΑΑΔΕ. Καταπώς φαίνεται γίνεται ❝ανακύκλωση❞ παραστατικών όχι μόνον λιανικής (που είναι εύκολο) αλλά και πωλήσεων Β2Β.

• Like 1

21 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Να βρεθει καποιος να απειλησει απο κοντα η να τις παιξει εννοεις?Να απειλησει με τι?Με μηνυση?Τοσες εχει φαει..Να παει εκει να κανει μαγκες και απειλες?Καλη τυχη σε οποιον το κανει,εγω σε τυπο που εχει στο παντελονι του πανω απο 1 μυριο ευρω θα ημουν πολυ προσεκτικος το τι λεω και τι κανω και μονο με νομιμα μεσα θα μιλουσα μαζι του

Σωστά θα κάνεις φίλε μου! εγώ προσωπικά θα πήγαινα και θα το έπαιρνα απο την βιτρίνα ειδικά αν ήταν και ειρωνικός μεταξύ άλλων

Σε άλλα νέα, το κατάστημα LA Mobiles, το οποίο είναι η ατομική επιχείρηση Περηφάνης Αθανάσιος του Χρήστου (Αρ. ΓΕΜΗ 157720140000, ΑΦΜ 158123478, 25ης Μαρτίου 7, 41221 Λάρισα) πλέον στο Skroutz «δεν εμφανίζεται προσωρινά» — και κρίμας διότι μόλις είχε κάνει δύο πωλήσεις μέσω καλαθιού Skroutz που πρόλαβαν να οδηγήσουν σε διθυραμβικές κριτικές. Άγνωστο εάν «το κατάστημα δεν εμφανίζεται προσωρινά στο Skroutz» με πρωτοβουλία της επιχείρησης ή της Skroutz (η Skroutz δεν λέει· ακόμη), αλλ' ενδεχομένως να μπορούν να γίνουν εύλογες υποθέσεις σχετικά. Άλλωστε το Perishop (ήτοι η εταιρεία Αθανάσιος Περηφάνης και Σία Ο.Ε., Αρ. ΓΕΜΗ 158369740000, ΑΦΜ 801517916, 25ης Μαρτίου 6, 41221 Λάρισα), της οποίας νόμιμος εκπρόσωπος είναι ο προαναφερθείς δραστηριοποιούμενος (ή έστω επιχειρήσας να δραστηριοποιηθεί με τον διακριτικό τίτλο LA Mobiles) με ΑΦΜ 158123478, είχε εμφανιστεί τέλη Νοέμβρη 2023 στην πλατφόρμα της Skroutz και αφαιρέθηκε κακήν κακώς μέσα σε πολύ λίγες μέρες έπειτα από πρωτοβουλία τής ίδιας τής Skroutz — οπότε συνεπακόλουθα ίσως η Skroutz ενήργησε εδώ προληπτικά. Σημειωτέον ότι και τα άλλα συνδεδεμένα σάιτ (Plan C και Larissa Events) εμφανίζουν ένα μίγμα τής ατομικής (π.χ. στους Όρους Χρήσης) και της ως άνω ομόρρυθμης (στους τραπεζικούς λογαριασμούς) — χωρίς ωστόσο τούτο να αποκλείει την ύπαρξη τυχόν και άλλων οντοτήτων.

LAMobiles.png.7bddf4d88cb9367f97fc4f284fea7068.png

• Like 2

38 minutes ago, BlaCkPit said:

Άρα έχεις ένα ΤΠΥ για ένα κινητό που δεν έχεις στα χέρια σου, με αναγραφόμενο το IMEI πάνω στο ΤΠΥ.  Αυτό σε μπλέκει λογιστικά σε ενδεχόμενο έλεγχο, και άντε να αποδείξεις πως δεν είσαι ελέφαντας.  Θα φταις τώρα αν δηλώσεις το κινητό κλεμμένο και μπλοκαριστεί από την εταιρεία κινητής;  Προφανώς και δε μπορείς να το κάνεις, γιατί θα παραδεχόσουν ότι το έλαβες στα χέρια σου και το έκλεψαν μετά, που δεν ισχύει, αφού δε παρέλαβες καν.

Προσωπικά, θα μιλούσα με δικηγόρο και ενδεχόμενα και την αστυνομία, και πιθανότατα και το λογιστή τι παίζει σε αυτή την περίπτωση.  Όχι βέβαια ότι στο λογιστή σου θα έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση για να έχει εμπειρία, αλλά λέμε τώρα..

Ξέχασα να αναφέρω ότι για πώληση θα έπρεπε να κοπεί ΤΠ ή ΤΔΑ, το ΤΠΥ είναι για υπηρεσίες, όχι για πωλήσεις.  Ο,τι είπε ο Zazula, δες αν και τι δείχνει το συνοπτικό βιβλίο της ΑΑΔΕ.

Στις 5/10/2023 στις 12:21 ΜΜ, sv8iik είπε

ριξε μια ματια στις αξιολογήσεις google για το κατάστημα , και πιστεύω ότι θα καταλάβεις πολλά ..

Επειδή διαγράφουν τις αρνητικές αξιολογήσεις, οποίος έχει μεγάλο θέμα. Ας στείλει τα reviews εδώ να γίνουν ποστ

https://www.instagram.com/reviewsperishop?igsh=aGE2YXo0N2VuZmZo

Επειδή διαγράφουν τις αρνητικές αξιολογήσεις οποίος έχει θέμα και δεν βρίσκει επικοινωνία ας στείλει το review του και την περίπτωση εδώ :

ttps://www.instagram.com/reviewsperishop?igsh=aGE2YXo0N2VuZmZo

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν βγαίνει καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 12. Στο skroutz η έκδοση των 16/512 που θέλω έχει 1000€ ενώ στο perishop το έχει 706€ αρχική τιμή και με τιμολόγιο πέφτει στα 570€. Κάτι δεν κολλάει. Εσείς που έχετε αγοράσει από εκεί, είχατε κάποιο πρόβλημα; Ρωτάω γιατί παρά τις πολλές αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει, αρκετοί λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εξαπατησουν 

• Thanks 1
  • Haha 14

• Moderators
4 λεπτά πριν, Chr1s_25 είπε

Καλησπέρα παίδες. Μια ερώτηση γιατί μου φαίνεται ότι κάτι δεν βγαίνει καλά. Σκέφτομαι να αγοράσω το oneplus 12. Στο skroutz η έκδοση των 16/512 που θέλω έχει 1000€ ενώ στο perishop το έχει 706€ αρχική τιμή και με τιμολόγιο πέφτει στα 570€. Κάτι δεν κολλάει. Εσείς που έχετε αγοράσει από εκεί, είχατε κάποιο πρόβλημα; Ρωτάω γιατί παρά τις πολλές αρνητικές κριτικές που έχω διαβάσει, αρκετοί λένε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να με εξαπατησουν 

Διαβασε τις τελευταιες σελιδες στο νημα εδω. Θα παρω το ρισκω να πω πως, ναι, ειχαν καποιο προβλημα 😛

• Like 1
  • Haha 8

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...