Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Jac είπε

Τελικά ο κωδικος ACS που μου έστειλαν απο Perishop χθες για την αποστολή "δεν ισχύει".

Στο site της ACS κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να το έχουν παραλάβει στην ACS Λάρισας και είναι προς διακίνηση αλλά κατόπιν τηλεφωνήματος σην ACS Λάρισας με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι "θα ξαναπεί την κασέτα που λέεί σε όλους" ότι δηλαδή ότι έχουν στο Perishop το σύστημα της ACS και εκδίδουν κωδικούς για αποστολές τις οποίες όμως η ACS δεν έχει αναμιχθεί και μπορει να πάρει μήνες για να το έχουν στα χέρια τους.

Κοίτα να δεις τώρα που με αυτή και μόνο την κίνηση θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τον ιδιοκτήτη του "ομίλου" σαν κουτοπόνηρο βλάχο και απατεώνα ολκής όμως, προτείνω να μην βιαζόμαστε, φίλοι μου, ας μην είμαστε κακοπροαίρετοι και βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, ας ψάξουμε λίγο βαθύτερα κι ας μπούμε στην θέση του, μπορεί να είχε μετωπική σύγκρουση με την αλήθεια ο άνθρωπος και να μην φταίει για ό,τι κάνει. 

Ειλικρινά, απορώ με όλους εσάς που ακόμα ψάχνεστε για το αν αυτό το μπακάλικο είναι αξιόπιστο. Απαιτήστε επιστροφή των χρημάτων σας άμεσα, μην ελπίζετε να είστε ο ένας στους χίλιους που θα παραλάβει κινητό αμφιβόλου προέλευσης και που σίγουρα αν παρουσιάσει πρόβλημα δεν θα βρει ποτέ άκρη. Συνέλθετε σας παρακαλώ...

Επεξ/σία από elkat
  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έκανα και εγώ αίτηση ακύρωσης της παραγγελίας μου #58115 μέσα από τη σελίδα τους και τους έστειλα και μειλ, καθώς χτυπήσαμε 30 μέρες. Για να δούμε τώρα. Έχω άτομο στην Λάρισα έτοιμο να περάσει από εκεί αν του ζητήσω.

• Like 1

1 ώρα πριν, MaryJen είπε

Έκανα και εγώ αίτηση ακύρωσης της παραγγελίας μου #58115 μέσα από τη σελίδα τους και τους έστειλα και μειλ, καθώς χτυπήσαμε 30 μέρες. Για να δούμε τώρα. Έχω άτομο στην Λάρισα έτοιμο να περάσει από εκεί αν του ζητήσω.

πες του να περασει με καμερα στο στηθος 

• Like 1
  • Haha 1

Έφτασε ο κόμπος στο χτένι.

Έστειλα mail και στην ACS και στην BestPrice. Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους.

Τρίτη θα απευθυνθώ στον Εισαγγελέα.

• Like 1

1 ώρα πριν, MaryJen είπε

Πάντως με ξεπερνάει που βλέπω ότι πολλοί λένε ότι πήγαν από εκεί ή έχουν άτομο που έστειλαν και στην πρώτη π$πα που είπε ο Περηφάνης είπανε "εντάξει ευχαριστώ πολύ" και φύγανε χωρίς τσαμπουκά.

Δεν έχει βρεθεί ένας να τον απειλήσει από κοντά; Να του πει δύο λόγια σε όχι τόσο ήρεμο ύφος; Πολύ πολιτισμό βλέπω σε περιπτώσεις που ο συγκεκριμένος κύριος δουλεύει κόσμο ψιλό γαζί.

Εν τω μεταξύ χθες μπήκα και διάβαζα τις απαντήσεις του στις αρνητικές αξιολογήσεις και ήταν μέσα στην ειρωνεία και στο κακό.

• Like 6

3 ώρες πριν, dj_aggelos είπε

Πάντως από το 2012 με τον πρώτο διδάξαντα το mrsmith.gr δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Τότε βέβαια το πιστόλιασμα γινότανε ως προς το κράτος και το φπα αλλά τώρα πλέον πιστολιάζουνε τους πελάτες στα ίσια. Πάντως αν και μπορώ να πω ότι λυπάμαι για όσους χάσουν τα χρήματά τους δυστυχώς δείχνει ότι ο καταναλωτής δεν βάζει μυαλό και αντί να είναι Προμηθέας γίνεται Επιμηθέας. Αν μετά από τόσα χρόνια που το online shopping είναι στη ζωή μας δεν μπορούμε να δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν προστατέψουμε τον εαυτό μας με το ελάχιστο δυνατό δηλαδή πληρωμή με κάρτα, PayPal, αντικαταβολή και απλά πάμε και ακουμπάμε χιλιάρικα στο εκάστοτε φθηνό μαγαζί τότε τίποτα δεν θα αλλάξει και ποτέ δεν θα διορθωθεί η κατάσταση. Τώρα κάτι ευθύνες σε bestprice σε skroutz σε κράτος για μένα είναι βέρεσε παιδιά μόνιμοι πρέπει να προστατευτούμε πρώτα απ όλα και μετά να περιμένουμε από τους άλλους.

Δεν σάς κάνει εντύπωση πού κάτι κουλουραδες και μία γιαγιά πού πούλαγε κεντήματα τούς πήγανε αυτόφωρο? Εδώ ο συγκεκριμένος απατεώνας έχει γράψει στα παλιά του τα παπούτσια όλους τούς νόμους τού εμπορίου. Λέτε να έχει κανένα μέσον? Μπα δεν νομίζω αφού ζούμε σε μια ευνομουμενη πολιτεία. 

• Like 9

27 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Πάντως με ξεπερνάει που βλέπω ότι πολλοί λένε ότι πήγαν από εκεί ή έχουν άτομο που έστειλαν και στην πρώτη π$πα που είπε ο Περηφάνης είπανε "εντάξει ευχαριστώ πολύ" και φύγανε χωρίς τσαμπουκά.

Δεν έχει βρεθεί ένας να τον απειλήσει από κοντά; Να του πει δύο λόγια σε όχι τόσο ήρεμο ύφος; Πολύ πολιτισμό βλέπω σε περιπτώσεις που ο συγκεκριμένος κύριος δουλεύει κόσμο ψιλό γαζί.

Εν τω μεταξύ χθες μπήκα και διάβαζα τις απαντήσεις του στις αρνητικές αξιολογήσεις και ήταν μέσα στην ειρωνεία και στο κακό.

Και ειρωνία ο βλάχος.... Σε άλλο πόστ λέγανε να είναι πολιτισμένοι και να μην κάνουν φάσαριες σαν ουγκανοι λες και όλα λύνονται με συζήτηση τέλος πάντων... Εδώ ο τύπος θέλει συγκεκριμένη προσέγγιση αλλιώς καθίστε να παρακαλάτε για τα χρήματα σας

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα απο καμποσες αρνητικες κριτικες και mail οτι εχω κανει καταγγελια και εχω επικοινωνησει με την Διωξη,

ως δια μαγειας δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο ασχετο αριθμο κινητου, και με ενημερωσε οτι την Τριτη 26/03 θα 'αποσταλει' η παραγγελια μου. 

EDIT: Ηταν μια γρια, οχι η 'κοπελα' που απανταει μια φορα στο τοσο. 

Τωρα μενει να δουμε αν θα εκδοθει μουφα tracking number η οχι.

Κουραγιο παιδια.

Επεξ/σία από MiseryMercy

15 λεπτά πριν, MiseryMercy είπε

Μετα απο καμποσες αρνητικες κριτικες και mail οτι εχω κανει καταγγελια και εχω επικοινωνησει με την Διωξη,

ως δια μαγειας δεχτηκα ενα τηλεφωνημα απο ασχετο αριθμο κινητου, και με ενημερωσε οτι την Τριτη 26/03 θα 'αποσταλει' η παραγγελια μου. 

Κουραγιο παιδια.

Με ειχε παρει και μενα μια μεγαλη γυναικα και ειπε στο στελνω πρωι πρωι δευτερας. Εννοειται δεν εστειλαν τιποτα. Το τηλεφωνο το εψαξε εβγαινε οτι ηταν απο plain C ομιλο. 

30 λεπτά πριν, MiseryMercy είπε

Κουραγιο παιδια.

Το ότι ακόμα πιστεύετε ότι σας λένε είναι ανησυχητικό για το πόσο κακοί καταναλωτές είστε με το συμπάθειο. Δεν είναι προσωπικό προς εσένα αλλά προς την συμπεριφορά.

• Like 3

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Το ότι ακόμα πιστεύετε ότι σας λένε είναι ανησυχητικό για το πόσο κακοί καταναλωτές είστε με το συμπάθειο. Δεν είναι προσωπικό προς εσένα αλλά προς την συμπεριφορά.

Καταλαβαινω.

Δεν πιστεψα αυτο που μου ειπαν, απλα ανεβασα τι μου ειπαν και μοιραζομαι και εγω την εμπειρια μου με το συγκεκριμενο καταστημα. 

• Like 1

27 λεπτά πριν, -WISE- είπε

Το συγκεκριμένο άτομο είναι από Λάρισα, τους έχει ακουστα και γνωρίζει ότι είναι λοδερμπου.. λέει συνέχεια φεύγουν άτομα και συνέχεια παίρνουν καινούργιους, ότι και μια φίλη του είχε μπλέξει και ήταν από τις περιπτώσεις "σου έστειλα pro max αντί για pro"...

51 λεπτά πριν, MaryJen είπε

Το συγκεκριμένο άτομο είναι από Λάρισα, τους έχει ακουστα και γνωρίζει ότι είναι λοδερμπου.. λέει συνέχεια φεύγουν άτομα και συνέχεια παίρνουν καινούργιους, ότι και μια φίλη του είχε μπλέξει και ήταν από τις περιπτώσεις "σου έστειλα pro max αντί για pro"...

Πάντως ο τύπος έχει και λίγο άγνοια κινδύνου να το πω; Θράσος να το πω; Από,τι καταλαβαίνω είναι στο μαγαζί κανονικά και αν πας τον πετυχαίνεις. Εγώ αν ήμουν τόσο χωμένος, με τόσο αγανακτισμένους πελάτες θα κρυβόμουν σε άλλη πόλη μην με πάρουν στο κυνήγι.

• Like 3

Πάντως, αναζητούν στον Όμιλο τους (perishop, larisaevents, Plan C) άτομα για 5 διαφορετικές θέσεις (και πολλά άτομα κιόλας), και θέλουν να ξαναξεκινήσουν το blog τους larisaevents.gr ... Αναρωτιέμαι τι θα promote-αρουν όταν αρχίσουν να ανεβάζουν ποστ και εκεί.
Επίσης, να σημειώσω ότι ξεκάθαρα τα προϊόντα είναι εισαγόμενα από καμιά Κίνα  "Καταχώρηση, εισαγωγή και εξαγωγή από και σε τρίτες χώρες και χώρες ΕΕ." καθως και "Διαχείριση φακέλων εισαγωγών, κοστολόγηση."

image.png.d2bb27da9ad7d06efbb4d7e7ef46809e.png

6 hours ago, -WISE- said:

Να βρεθει καποιος να απειλησει απο κοντα η να τις παιξει εννοεις?Να απειλησει με τι?Με μηνυση?Τοσες εχει φαει..Να παει εκει να κανει μαγκες και απειλες?Καλη τυχη σε οποιον το κανει,εγω σε τυπο που εχει στο παντελονι του πανω απο 1 μυριο ευρω θα ημουν πολυ προσεκτικος το τι λεω και τι κανω και μονο με νομιμα μεσα θα μιλουσα μαζι του

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...