akalyptos99 Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου Μόλις τώρα, nat10 είπε Αν ακυρώσεις από το κατάστημα, τους δίνεις περιθώριο κέρδους γτ τα χρήματα στα κρατάνε τόσες μέρες.. Το κάνεις απευθείας από την ρεβολουτ κ το αναλαμβάνει αυτή κ τους τα ζητάει, αν έχουν περάσει 30 μέρες που λένε ότι στέλνουν το προϊόν ωραια σε ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου Τα χρήματα προστατεύονται από τις κάρτες Visa, Mastercard απλά παίρνει χρόνο γύρω στις 45-60 μέρες όπως λέει κ στην ρεβολουτ, σε περίπτωση που κάτι στραβό γίνει (δεν χρειάζεται άγχος, απλά υπομονή να περάσουν οι μέρες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akalyptos99 Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου Μόλις τώρα, nat10 είπε Τα χρήματα προστατεύονται από τις κάρτες Visa, Mastercard απλά παίρνει χρόνο γύρω στις 45-60 μέρες όπως λέει κ στην ρεβολουτ, σε περίπτωση που κάτι στραβό γίνει (δεν χρειάζεται άγχος, απλά υπομονή να περάσουν οι μέρες ) ναι καταλαβα γιατι αυτοι ρε φιλε με πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα οτι θα ερθει ε καπου φτανει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 20 Μαρτίου Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 13 λεπτά πριν, akalyptos99 είπε ναι καταλαβα γιατι αυτοι ρε φιλε με πανε απο εβδομαδα σε εβδομαδα οτι θα ερθει ε καπου φτανει Εμένα σήμερα με πήραν τηλέφωνο (τους είχα στείλει email να με πάρουν τηλέφωνο κ μετά από λίγα λεπτά με πήραν)μου είπαν ότι θα μου στείλουν tracking number με το κουριερ που θα το στείλουν (ακόμη δεν μου το έστειλαν) διορία μέχρι 27 Μαρτίου έχουν να μου το στείλουν το κινητό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fwthsg Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου Είμαι από τους τυχερούς που έχω παραλάβει παραγγελία. Παρακολουθώ το νήμα τους τελευταίους μήνες και έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, το μόνο που μπορώ να πω σε όσους περιμένουν ακόμα είναι κουράγιο. Έχω ήδη αναλύσει την εμπειρία μου στην κριτική στο BestPrice, επειδή είναι λίγο εκτενής παραθέτω το λινκ για όποιον θέλει να τη διαβάσει. https://www.bestprice.gr/m/9906/perishop/reviews?id=145754&userId=444158 Και φυσικά μετά την παραλαβή έλαβα κι εγώ ένα από τα περιβόητα κουπόνια και επέλεξα ξανά να πραγματοποιήσω παραγγελία (Στην αρχή το κουπόνι δεν λειτουργούσε, το έφτιαξαν αλλά μετά από κάποιο διάστημα πάλι δεν λειτουργούσε και μου έλεγαν ότι το είχα εξαργυρώσει παραγγέλνοντας ένα iPad, κάτι που δεν είχα κάνει). Αυτή τη φορά επέλεξα αντικαταβολή (κάτι που ποτέ δεν κάνω) και αναρωτιόμουν αν θα χειριζόταν ακόμα χειρότερα την κατάσταση τώρα που δεν τον είχα πληρώσει. Η δεύτερη παραγγελία έγινε στις 21/12 και μετά από πολλά πέρα δώθε και πολλά ψέματα σταμάτησαν να απαντούν τελείως. Η αντίστοιχη κριτική στο Google Maps: https://maps.app.goo.gl/fdGKG3u1Xt9R6yTe9 Μέχρι που στις 26/2, και μετά από ένα copy paste email που τους έστελνα σχεδόν κάθε μέρα, λαμβάνω στις 22:20 την εξής απάντηση: Την επόμενη μέρα το πρωί απέστειλαν την παραγγελία. Έχει μεσολαβήσει και καταγγελία στο Υπουργείο Ανάπτυξης στις 20/2. Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα εγώ μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, η απόδειξη δεν είναι λάθος? (Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω και παράνομη?) Δεν θα έπρεπε να αναγράφεται η αρχική αξία του προϊόντος και οι εκπτώσεις αναλυτικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaplaz Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 14 ώρες πριν, aXer είπε Έκανα χτες για κίνηση πιστωτικής αρχές Ιανουαρίου. Αν έχω νέα θα γράψω. Έχω πάρει εγώ πίσω από Εθνική τράπεζα. Κάνουν περίπου ένα μήνα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου Πως γίνεται καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης; Πατάω το Link για να συμπληρώσω την φόρμα που λένε (ΠΚ-01) και με πάει σε κενή σελίδα https://www.mindev.gov.gr/wp-content/uploads/2021/07/FORMA-ANAFORAS_KATAGGELIAS-PK-01.doc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 3 ώρες πριν, fwthsg είπε Και έρχομαι να ρωτήσω τώρα εγώ μέσα σε όλα τα υπόλοιπα, η απόδειξη δεν είναι λάθος? (Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω και παράνομη?) Δεν θα έπρεπε να αναγράφεται η αρχική αξία του προϊόντος και οι εκπτώσεις αναλυτικά? Ναι, η απόδειξη αυτή δεν είναι σωστή, εάν π.χ. λάβατε ένα κουπόνι αξίας 200€ και το εξαργυρώσατε αγοράζοντας ένα είδος με αξία 248,33€. Το κανονικό είναι να εκδοθεί το παραστικό στα 248,33€ σύνολο (200,27€ αξία + 48,06€ ΦΠΑ) και να εξοφληθεί με μία δωροεπιταγή 200€ και με αντικαταβολή λ.χ. (ή κατάθεση, χρέωση κ.λπ.) τα υπόλοιπα 48,33€. Έτσι όπως κόπηκε η απόδειξη, η επιχείρηση εμφανίζει μικρότερη αξία πώλησης (κι άρα και κέρδη) και λιγότερο ΦΠΑ προς απόδοση. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlaCkPit Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 36 minutes ago, aXer said: Πως γίνεται καταγγελία στο υπουργείο ανάπτυξης; Πατάω το Link για να συμπληρώσω την φόρμα που λένε (ΠΚ-01) και με πάει σε κενή σελίδα https://www.mindev.gov.gr/wp-content/uploads/2021/07/FORMA-ANAFORAS_KATAGGELIAS-PK-01.doc Μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ, και να πατήσεις Καταγγελία πάνω δεξιά. Μετά ακολουθείς τα βήματα. Πρέπει να σου παίζει. https://kataggelies.mindev.gov.gr/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jac Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου Τελικά ο κωδικος ACS που μου έστειλαν απο Perishop χθες για την αποστολή "δεν ισχύει". Στο site της ACS κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να το έχουν παραλάβει στην ACS Λάρισας και είναι προς διακίνηση αλλά κατόπιν τηλεφωνήματος σην ACS Λάρισας με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι "θα ξαναπεί την κασέτα που λέεί σε όλους" ότι δηλαδή ότι έχουν στο Perishop το σύστημα της ACS και εκδίδουν κωδικούς για αποστολές τις οποίες όμως η ACS δεν έχει αναμιχθεί και μπορει να πάρει μήνες για να το έχουν στα χέρια τους. Στο τέλος με διαβεβαίωσε ότι δε θα χάσω τα χρήματά μου, λες και είναι υπάλληλος του Perishop......... Τώρα αν στραφώ και εναντίον της ACS θα φταίω?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 6 minutes ago, Jac said: Τελικά ο κωδικος ACS που μου έστειλαν απο Perishop χθες για την αποστολή "δεν ισχύει". Στο site της ACS κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να το έχουν παραλάβει στην ACS Λάρισας και είναι προς διακίνηση αλλά κατόπιν τηλεφωνήματος σην ACS Λάρισας με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι "θα ξαναπεί την κασέτα που λέεί σε όλους" ότι δηλαδή ότι έχουν στο Perishop το σύστημα της ACS και εκδίδουν κωδικούς για αποστολές τις οποίες όμως η ACS δεν έχει αναμιχθεί και μπορει να πάρει μήνες για να το έχουν στα χέρια τους. Στο τέλος με διαβεβαίωσε ότι δε θα χάσω τα χρήματά μου, λες και είναι υπάλληλος του Perishop......... Τώρα αν στραφώ και εναντίον της ACS θα φταίω?? Το ίδιο είχε γίνει και σε εμένα. Βγάζουν αριθμό ACS αλλά δεν παραδίδουν την παραγγελία στο κατάστημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vassilkki_Tsogka Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 20 ώρες πριν, nat10 είπε Σου ήρθε το κινητό;γτ κ γω στθς 27 Φεβρουαρίου έκανα παραγγελία iPhone 15 Όχι η παραγγελία έγινε 21 Γενάρη και είμαι στις 43 εργάσιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aXer Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου (επεξεργασμένο) On 21/03/2024 at 11:41, Jac said: Τελικά ο κωδικος ACS που μου έστειλαν απο Perishop χθες για την αποστολή "δεν ισχύει". Στο site της ACS κατά κάποιο τρόπο φαίνεται να το έχουν παραλάβει στην ACS Λάρισας και είναι προς διακίνηση αλλά κατόπιν τηλεφωνήματος σην ACS Λάρισας με ενημέρωσε η υπάλληλος ότι "θα ξαναπεί την κασέτα που λέεί σε όλους" ότι δηλαδή ότι έχουν στο Perishop το σύστημα της ACS και εκδίδουν κωδικούς για αποστολές τις οποίες όμως η ACS δεν έχει αναμιχθεί και μπορει να πάρει μήνες για να το έχουν στα χέρια τους. Στο τέλος με διαβεβαίωσε ότι δε θα χάσω τα χρήματά μου, λες και είναι υπάλληλος του Perishop......... Τώρα αν στραφώ και εναντίον της ACS θα φταίω?? Μιλάμε για @#$#@%#@ πολλαπλών επιπέδων. Ρε παιδιά μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι πιο δραστικό; Όχι μόνο για να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω αλλά και να μην πιαστεί κανείς άλλος κορόιδο Επεξ/σία 25 Μαρτίου από aXer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pj2501 Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου Στις 22/1/2024 στις 9:55 ΜΜ, Nabuko είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν την ψυχική σας υγεία και τον χαμένο χρόνο σας τον κοστολογείτε 100-150 ευρώ. Μάλλον ναι αλλιώς θα αγοράζατε κατευθείαν από ένα αξιόπιστο κατάστημα. πες τα φιλε μου! παντα απορω γιατι αγοραζουν απο τετοια καταστηματα για 100 ευρω διαφορα... και μετα κλαινε και γραφουν και παραπονιουνται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dj_aggelos Δημοσ. 21 Μαρτίου Share Δημοσ. 21 Μαρτίου Πάντως από το 2012 με τον πρώτο διδάξαντα το mrsmith.gr δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Τότε βέβαια το πιστόλιασμα γινότανε ως προς το κράτος και το φπα αλλά τώρα πλέον πιστολιάζουνε τους πελάτες στα ίσια. Πάντως αν και μπορώ να πω ότι λυπάμαι για όσους χάσουν τα χρήματά τους δυστυχώς δείχνει ότι ο καταναλωτής δεν βάζει μυαλό και αντί να είναι Προμηθέας γίνεται Επιμηθέας. Αν μετά από τόσα χρόνια που το online shopping είναι στη ζωή μας δεν μπορούμε να δούμε ότι κάτι δεν πάει καλά και δεν προστατέψουμε τον εαυτό μας με το ελάχιστο δυνατό δηλαδή πληρωμή με κάρτα, PayPal, αντικαταβολή και απλά πάμε και ακουμπάμε χιλιάρικα στο εκάστοτε φθηνό μαγαζί τότε τίποτα δεν θα αλλάξει και ποτέ δεν θα διορθωθεί η κατάσταση. Τώρα κάτι ευθύνες σε bestprice σε skroutz σε κράτος για μένα είναι βέρεσε παιδιά μόνιμοι πρέπει να προστατευτούμε πρώτα απ όλα και μετά να περιμένουμε από τους άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις