Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retrial είπε

Παιδιά έχει κάνει κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής και έχει πάρει τα λεφτά του πίσω;

Είναι σίγουρο δηλαδή αν έχεις πληρώσει με κάρτα και κανείς αμφισβήτηση ότι θα τα πάρεις; Και αν ναι πόσο χρόνο παίρνει;

εννοείται ότι γίνεται αμφισβ΄ήτηση συναλλαγής με χρεωστική κάρτα.

αλλά αργεί.....30 έως 60 μέρες από όσο θυμάμαι....

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retrial είπε

Παιδιά έχει κάνει κανείς αμφισβήτηση συναλλαγής και έχει πάρει τα λεφτά του πίσω;

Είναι σίγουρο δηλαδή αν έχεις πληρώσει με κάρτα και κανείς αμφισβήτηση ότι θα τα πάρεις; Και αν ναι πόσο χρόνο παίρνει;

Ναι με την revolut έκανα κ αναμένω τώρα 30-50 μέρες θέλει 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, aXer είπε

Έκανα χτες για κίνηση πιστωτικής αρχές Ιανουαρίου. Αν έχω νέα θα γράψω.

14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

εννοείται ότι γίνεται αμφισβ΄ήτηση συναλλαγής με χρεωστική κάρτα.

αλλά αργεί.....30 έως 60 μέρες από όσο θυμάμαι....

13 λεπτά πριν, nat10 είπε

Ναι με την revolut έκανα κ αναμένω τώρα 30-50 μέρες θέλει 

Κατάλαβα......θα μας πάει καρότσι... ανάθεμα την στιγμή που έμπλεξα με αυτό το μαγαζί...

Ήλπιζα το perishop να γυρνάγε τα λεφτά όπως όφειλε από μόνο του. Δεν καταλαβαίνω τι θράσος είναι αυτό και με ποιο δικαίωμα κάνει αυτά τα κόλπα λες και τα χρήματα είναι δικά τους. Κλείνουν και το τηλέφωνο δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή ούτε απαντάνε σε emails.

Τουλάχιστον δεν θα χάσω τα λεφτά εφόσον έχω πλήρωσει με κάρτα... (ελπίζω...)

Επεξ/σία από Retrial
Επισκέπτης
Δημοσ.

Κάντε αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζά σας. Στη χειρότερη μέσα σε ένα μήνα θα έχει λυθεί το θέμα. Αν δεν προσκομίσει αποδείξεις ότι σου έστειλε το προϊόν, του τα αφαιρούν από τον λογαριασμό του αυτόματα. Επίσης, αν κάνει το λάθος και στείλει πλαστά στοιχεία... ε, εκεί κάηκε εντελώς

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Retrial είπε

Κατάλαβα......θα μας πάει καρότσι... ανάθεμα την στιγμή που έμπλεξα με αυτό το μαγαζί...

Ήλπιζα το perishop να γυρνάγε τα λεφτά όπως όφειλε από μόνο του. Δεν καταλαβαίνω τι θράσος είναι αυτό και με ποιο δικαίωμα κάνει αυτά τα κόλπα λες και τα χρήματα είναι δικά τους. Κλείνουν και το τηλέφωνο δεν μπορείς να πιάσεις γραμμή ούτε απαντάνε σε emails.

Τουλάχιστον δεν θα χάσω τα λεφτά εφόσον έχω πλήρωσει με κάρτα... (ελπίζω...)

με revolut δεν χάνεις τα χρήματα..τώρα με κάρτα από Eurobank κτλπ θα σε παιδεψουν νομίζω 

IMG_6848.jpeg

IMG_6849.png

30 μέρες με κάρτα visa k 45 μέρες με master 

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, nat10 είπε

με revolut δεν χάνεις τα χρήματα..τώρα με κάρτα από Eurobank κτλπ θα σε παιδεψουν νομίζω 

IMG_6848.jpeg

IMG_6849.png

30 μέρες με κάρτα visa k 45 μέρες με master 

Με payzy έκανα λες να έχω πρόβλημα?

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Retrial είπε

Με payzy έκανα λες να έχω πρόβλημα?

Τι να σου πω, το payzy δεν θα το εμπιστευόμουν για τέτοιο μεγάλο ποσό.. Μίλα μαζί τους

η revolut είναι διεθνής, για αυτό ότι μλκ κ να γίνει σου απαντάνε άμεσα σε τσατ

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, nat10 είπε

Τι να σου πω, το payzy δεν θα το εμπιστευόμουν για τέτοιο μεγάλο ποσό.. Μίλα μαζί τους

η revolut είναι διεθνής, για αυτό ότι μλκ κ να γίνει σου απαντάνε άμεσα σε τσατ

Ε επειδή έχει το 1% cashback πλήρωσα με payzy.

Η Revolut επειδή είναι διεθνής φαντάζουν θα ήταν και πιο περίπλοκα σε σχέση με Ελλάδα (τοπικά).

Anyways, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, θα επικοινωνήσω μαζί τους.

Επεξ/σία από Retrial
  • Sad 1
Δημοσ.

μηπως το καταστημα ειναι dropshipping και δεν εχει στοκ ? gia αυτο μεγαλες καθυστερησεις στις παραγγελιες ?που αν αλλαξει η τιμη απο τον προμηθευτή  τοτε μπαινει και μεσα το μαγαζι και κοιταει να κανει οτι μπορει να μην τον κλεισουν ? αλλιως ετσι αλλαζει τις ικε σαν τα πουκαμισα και κονομαει ,ισως και να μας χαιρεταει απο καποιο νησι στην μεση του πουθενα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Retrial είπε

Ε επειδή έχει το 1% cashback πλήρωσα με payzy.

Η Revolut επειδή είναι διεθνής φαντάζουν θα ήταν και πιο περίπλοκα σε σχέση με Ελλάδα (τοπικά).

Anyways, ελπίζω να μην έχω πρόβλημα, θα επικοινωνήσω μαζί τους.

όχι καμία σχέση, επειδή είναι διεθνής, έχεις την βοήθεια αυτή..

Όσο για το 1% είναι μικρό ποσό για να πάρεις το ρίσκο κ να αγοράσεις κάτι σε μεγάλο ποσό (μικρή λογαριασμοί εξοφλησεις αντε οκ πες)

Δημοσ.
23 minutes ago, xxatziva said:

μηπως το καταστημα ειναι dropshipping και δεν εχει στοκ ? gia αυτο μεγαλες καθυστερησεις στις παραγγελιες ?που αν αλλαξει η τιμη απο τον προμηθευτή  τοτε μπαινει και μεσα το μαγαζι και κοιταει να κανει οτι μπορει να μην τον κλεισουν ? αλλιως ετσι αλλαζει τις ικε σαν τα πουκαμισα και κονομαει ,ισως και να μας χαιρεταει απο καποιο νησι στην μεση του πουθενα.

εγω πιστευω οτι μαζευει τις παραγγελιες και βρισκει την καλυτερη προσφορα σε προμηθευτη για να παρει τιμη ..τωρα οσον το φπα αν ρωταει καποιος ....

Δημοσ.

Με πήραν τηλ από perishop κ μου είπαν ότι θα μου στείλουν μέσω email το tracking number..Θα αναμένω να δω αν όντως ισχύει 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, MaryJen είπε

Έχουν ανέβει πάρα πολλές νέες καλές κριτικές στο Google μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. 😂 Σχεδόν όλες από accounts με 1-2 reviews.

Πριν ένα μήνα ήταν 4,1 στην Google και έχει κατρακυλήσει στο 3.8 με εκατοντάδες κατεβασμένα αρνητικά σχόλια που θα επανεξεταστούν και καλά.

Από τη στιγμή που τον πέταξαν έξω και από το bestprice αν κάποιος θέλει να μάθει τι και πως,όταν δίνει 200- 300+€ θα ψαχτει σε ποιον θα δώσει τα λεφτά του,και τι έμεινε;οι αξιολογήσεις της Google.

Αν δώσεις τα λεφτά σου σε κάποιον με 3,8 αστέρια τότε καλά να πάθεις.

Στα θετικά σχόλια που είναι μουφα, δεξιά πάνω σε κάθε σχόλιο έχει τρεις τελιτσες, πατάς αναφορά και σου βγάζει για ποιον λόγο.

Άντε σιγά σιγά...

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gotzilas είπε

Πριν ένα μήνα ήταν 4,1 στην Google και έχει κατρακυλήσει στο 3.8 με εκατοντάδες κατεβασμένα αρνητικά σχόλια που θα επανεξεταστούν και καλά.

Από τη στιγμή που τον πέταξαν έξω και από το bestprice αν κάποιος θέλει να μάθει τι και πως,όταν δίνει 200- 300+€ θα ψαχτει σε ποιον θα δώσει τα λεφτά του,και τι έμεινε;οι αξιολογήσεις της Google.

Αν δώσεις τα λεφτά σου σε κάποιον με 3,8 αστέρια τότε καλά να πάθεις.

Στα θετικά σχόλια που είναι μουφα, δεξιά πάνω σε κάθε σχόλιο έχει τρεις τελιτσες, πατάς αναφορά και σου βγάζει για ποιον λόγο.

Άντε σιγά σιγά...

εγώ είδα κ τα θετικά σχόλια κ αυτό ήταν που με έκανε να παραγγείλω (για το ότι θα ήθελε 1 μήνα, το ήξερα) 

τώρα ελπίζω όντως να μου στείλουν το κινητό με trucking number όπως μου είπαν τηλεφωνικά πριν λίγο 

Διάβασα κάπου στα σχόλια να στείλετε στο email τους να σας καλέσουν, έτσι έκανα κ τους έστειλα τον αριθμό μου να με καλέσουν. 

Ελπίζω να βρείτε την άκρη παιδιά κ πιστεύω να πάρουμε τα κινητά 

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...