dtk-386 Δημοσ. 13 Μαρτίου Share Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, varg88 είπε Απλά αργεί πάρα πολύ να στείλει τα προϊόντα και μαλλον δεν υπάρχει καθόλου προσωπικό για να απαντάει σε emails και τηλέφωνα. Γι'αυτό είναι αδύνατο να τους βρεις! έτσι και εγώ ανοίγω eshop. ήμαρτον. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από dtk-386 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoutsBlue Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 3 ώρες πριν, varg88 είπε Δύο παραγγελίες έκανα στα τέλη Ιανουαρίου. Οι αριθμοί παραγγελιών ήταν 54710 και 55100 (στο περίπου θυμάμαι τα νούμερα. Τις παραγγελίες τις έκανα με διάφορα 2 ημερών). Στο email επιβεβαίωσης έλεγε πως θα αποστείλουν σε 20 εργασιμες γιατί ζήτησα αποφορολόγηση. Εν τέλη οι 20 εργάσιμες έγιναν περίπου 30. Όταν απείλησα πως θα προχωρήσω σε καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή μου απάντησαν εντός 10 λεπτών με κωδικό αποστολης από acs. Η εταιρία φαίνεται να εδρεύει στην Λάρισα και το δέμα μου ήρθε από Αρναία Χαλκιδικής!!! Εν τέλη ήταν κομπλέ το κινητό. Poco X6 12/512 220€!!!! (Με αποφορολογηση!). Δε θα ξαναψωνιζα να πω την αλήθεια. Αλλά βλέποντας τα σχόλια θεωρώ πως δεν είναι απάτη. Απλά αργεί πάρα πολύ να στείλει τα προϊόντα και μαλλον δεν υπάρχει καθόλου προσωπικό για να απαντάει σε emails και τηλέφωνα. Γι'αυτό είναι αδύνατο να τους βρεις! Το ζητούμενο στο θέμα απάτης είναι ότι πολλοί δεν έχουν παραλάβει μετα απο εως και 3 μήνες, ενώ άλλοι έχουμε ακυρώσει τις παραγγελίες και ζητήσαμε επιστροφή χρημάτων (προσωπικά περιμένω 1,5 μήνα απο την ημερομηνία ακύρωσης), και δεν υπάρχει καμία απάντηση η ενημέρωση.. Οπότε ναι, αυτό είναι εξαπάτηση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgosml Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, varg88 είπε Δε θα ξαναψωνιζα να πω την αλήθεια. Αλλά βλέποντας τα σχόλια θεωρώ πως δεν είναι απάτη. Απλά αργεί πάρα πολύ να στείλει τα προϊόντα και μαλλον δεν υπάρχει καθόλου προσωπικό για να απαντάει σε emails και τηλέφωνα. Γι'αυτό είναι αδύνατο να τους βρεις! Έχουν ανέβει αδιάσειστα στοιχεία για μια υπόθεση που βρωμάει πιο πολύ και από βόθρο. Παρόλα αυτά βλέπω σχόλια όπως του varg88 από πάνω και ειλικρινά με κάνουν να πιστεύω ότι καλά πράττει ο περήφανος, περηφάνεια του να κοροϊδεύει τέτοια άτομα, γιατί τους αξίζει στη τελική. Μερικοί όχι απλά είστε αφελείς, λειψοί το έχετε τερματίσει το κοντέρ στην ηλιθιότητα σε αυτή τη χώρα. Σας παρουσιάζουν κάτι με 118 αναφορές και πόσα άτομα που κλαίνε για τα λεφτά τους και έρχεστε και λέτε έλα μωρέ απλά δεν προλαβαίνει να εξυπηρετήσει το παιδί. ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ φίλε !!!!! Το τελευταίο διάστημα σκέφτομαι σοβαρά το σενάριο να εγκαταλείψω τη χώρα, με αυτά που γράφετε και την ηλιθιότητα που παρουσιάζετε ορισμένα μυαλά πραγματικά με κάνουν να είμαι ολοένα και πιο σίγουρος για την απόφασή μου. Ντροπή σας, ας το κρατάτε κλειστό τουλάχιστον από το να γράφετε αερολογίες, πλίνθοι. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Giwrgosml 9 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PoutsBlue Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Το έχω αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτηση μου, ότι κάποιοι γράφουν με ελαφρά τη καρδία και χωρίς καμία ενσυναίσθηση προς τους υπόλοιπους που κλαίμε τα λεφτά μας, επειδή πολυ απλά, έτυχε να μην είναι μέσα στους εκατοντάδες που έχει εξαπατήσει ο λεγάμενος. Ειλικρινά, μας αξίζουν ΟΛΑ αυτά που παθαίνουμε γενικά σε αυτή τη χωρά.. Γιατί τέτοιοι απατεώνες αντί να τρώνε άκυρο, στο τέλος τη βγάζουν λάδι, χάρη στα μυαλά που κουβαλάνε ορισμένοι αλαφροϊσκιωτοι.. Επεξ/σία 14 Μαρτίου από PoutsBlue 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo kaf Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω χρόνο για να διαβάσω ό,τι έχει ειπωθεί στο thread, αλλά θα πω κι εγώ την εμπειρία αφού έχω παραγγείλει κι εγώ από αυτούς. Παρήγγειλα με αποφορολόγηση κινητό και μου είπαν είπαν 20 εργάσιμες. Στο ενδιάμεσο δε σήκωναν κανένα τηλέφωνο και δεν απαντούσαν στα mail. οι 20 εργάσιμες τελείωναν. Μόλις μπήκα στις αξιολογήσεις Google είδα ότι απαντάνε μόνο μετά από αρνητική αξιολόγηση, οπότε έκανα. Με πήραν ΑΜΕΣΩΣ τηλέφωνο και με διαβεβαίωσαν ότι η παραγγελία θα φύγει. Οι 20 πέρασαν και δεν έιχε φύγει η παραγγελία. Πάω να κάνω κι άλλη αξιολόγηση στο google και δε με άφηνε αφού είχα σβήσει την παλιά. Οπότε κάνω στο bestpirce. Με καλεί μετά από λίγο ο ιδιοκτήτης και με διαβεβαιώνει ότι την επόμενη μέρα θα φύγει η παραγγελία και ΑΠΑΙΤΕΙ να κατέβει η αξιολόγηση. Η αξιολόγηση δεν κατέβηκε και όταν εν τέλει το κινητό ήρθε, απλά την άλλαξα σε κάτι πιο ήπιο και είπα όλη την ιστορία. Κατά την άποψη μου, με βάση την εμπειρία μου, δεν τρώνε λεφτά. Αυτό που κάνουν, νομίζω, είναι ότι προσφέρουν μία τιμή η οποία τη στιγμή της αγοράς είναι χαμηλότερη απ' όλους γιατί είναι ζημιογόνα. Έπειτα, ποντάρουν στο ότι η τιμή θα πέσει και αυτοί θα βγάλουν το κέρδος τους κανονικά. Πράγματι, όταν το κινητό το έστειλαν, η τιμή στα υπόλοιπα καταστήματα ήταν πλέον κοντά σ' αυτό που είχα πληρώσει εγώ. Το πιο γελοίο στην όλη υπόθεση είναι ότι το μεγαλύτερο επιχείρημα το ιδιοκτήτη είναι ότι "έχουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά και σας πειράζει που αργούμε". 1ον όταν αγοράζω από ένα κατάστημα θέλω να μπορώ να μιλήσω και να μη νιώθω ότι με κοροϊδεύουν 2ον ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΩ Εν ολίγοις, ναι οι τιμές είναι καλές. Ναι, εμένα δε μου έφαγαν τα λεφτά όπως και στους περισσότερους με βάση τις αξιολογήσεις. Όμως, δε θα αγόραζα ξανά. Αν θέλετε την τιμή που δίνουν αυτοί, απλά περιμένετε 1-2 μήνες και πάρτε το από ένα σοβαρό κατάστημα. Τόσο θα περιμένετε και αν το πάρετε από αυτούς. edit Τώρα είδα τις αναφορές για εξαπάτηση από 118 άτομα. Ειλικρινά δεν ήξερα ότι έχουν χάσει τόσα άτομα χρήματα. Δηλαδή ήμουν από τους τυχερούς... Επεξ/σία 14 Μαρτίου από geo kaf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 7 λεπτά πριν, geo kaf είπε Αυτό που κάνουν, νομίζω, είναι ότι προσφέρουν μία τιμή η οποία τη στιγμή της αγοράς είναι χαμηλότερη απ' όλους γιατί είναι ζημιογόνα. Στο χωριό λένε "το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά". Δεν πρόκειται ποτέ να μπω στην διαδικασία να μου σπάσει κάποιος τα νεύρα ακόμα και να χάσω λεφτά γιατί μου πουλάει κάτι φτηνότερα. Πάω πάντα στο μέσο όρο της τιμής και το έχω την επόμενη μέρα. Δεν έχετε να δώσετε παραπάνω κάντε υπομονή να μαζέψετε τα λεφτά και να το πάρετε από τους σωστούς. After all το ίδιο διάστημα θα το πάρετε αν το πάρετε (βλέπε τους 118). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Εγώ από αυτά διαβάζω εδώ συμπεραίνω ότι κυρίως αυτοί που έχουν αγοράσει ακριβά κινητά (τύπου 1000€+) δεν παραλαμβάνουν ποτέ ενώ σε πιο γήινα ποσά (200-300-500€) έχουν παραλάβει με καθυστέρηση αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι. Οπότε λογικά η όλη κομπίνα παίζει στο ότι ποντάρει στις θετικές αξιολογήσεις αυτών που πήραν ένα mid range κινητό (και το πήραν ακόμα πιο φθηνά από ότι κάνει γενικά) για να δελεάσει άλλους να πάρουν τα πολύ ακριβά , τα οποία δε θα παραλάβουν ποτέ καιμε τα χρήματα αυτά παίζει μπάλα, έχει ρευστότητα, βάζει τσέπη κλπ. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ για το πώς δουλεύει αυτή η κομπίνα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Μαρτίου Super Moderators Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 6 minutes ago, afentiko said: Εγώ από αυτά διαβάζω εδώ συμπεραίνω ότι κυρίως αυτοί που έχουν αγοράσει ακριβά κινητά (τύπου 1000€+) δεν παραλαμβάνουν ποτέ ενώ σε πιο γήινα ποσά (200-300-500€) έχουν παραλάβει με καθυστέρηση αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι. Οπότε λογικά η όλη κομπίνα παίζει στο ότι ποντάρει στις θετικές αξιολογήσεις αυτών που πήραν ένα mid range κινητό (και το πήραν ακόμα πιο φθηνά από ότι κάνει γενικά) για να δελεάσει άλλους να πάρουν τα πολύ ακριβά , τα οποία δε θα παραλάβουν ποτέ καιμε τα χρήματα αυτά παίζει μπάλα, έχει ρευστότητα, βάζει τσέπη κλπ. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ για το πώς δουλεύει αυτή η κομπίνα Πυραμίδα, ελάχιστοι τυχαίοι/τυχεροί θα πάρουν και λογικά όχι αυτοί με τις μεγάλες παραγγελίες που έχουν και την μεγαλύτερη διαφορά τιμής με τα υπόλοιπα σε skroutz/bestprice. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo kaf Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, afentiko είπε Εγώ από αυτά διαβάζω εδώ συμπεραίνω ότι κυρίως αυτοί που έχουν αγοράσει ακριβά κινητά (τύπου 1000€+) δεν παραλαμβάνουν ποτέ ενώ σε πιο γήινα ποσά (200-300-500€) έχουν παραλάβει με καθυστέρηση αν όχι όλοι τότε οι περισσότεροι. Οπότε λογικά η όλη κομπίνα παίζει στο ότι ποντάρει στις θετικές αξιολογήσεις αυτών που πήραν ένα mid range κινητό (και το πήραν ακόμα πιο φθηνά από ότι κάνει γενικά) για να δελεάσει άλλους να πάρουν τα πολύ ακριβά , τα οποία δε θα παραλάβουν ποτέ καιμε τα χρήματα αυτά παίζει μπάλα, έχει ρευστότητα, βάζει τσέπη κλπ. Κάτι άλλο δε μπορώ να σκεφτώ για το πώς δουλεύει αυτή η κομπίνα Αυτό, ωστόσο δεν δικαιολογεί μεγάλες καθυστερήσεις. Γιατί να αργήσει σε μένα που πήρα ένα κινητό 50 - 60 ευρώ κάτω από τον ανταγωνισμό; μπορούσε να μου το στείλει αμέσως κι εγώ να του κάνω 5 αστέρια κριτική ώστε να κοροϊδεύει πιο εύκολα τους υπόλοιπους με τα ακριβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkstopo Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Ρε πόσο Σουηδοί έχουμε γίνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 1 ώρα πριν, geo kaf είπε μπορούσε να μου το στείλει αμέσως κι εγώ να του κάνω 5 αστέρια κριτική μα αγαπητε ΔΕΝ εχει τιποτα σε στοκ , παραγγελνεις πληρωνεις παιρνει τα λεφτα και παραγγελνει στον "προμηθευτη" υου στο εξωτερικο με τα χρηματα που πηρε απο εσενα . Απλα απο ενα σημειο και μετα γλυκαθηκε και μαζευε χρημα και το αξιοποιουσε για παρτη του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος Κοβ. Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 29 minutes ago, villasg said: μα αγαπητε ΔΕΝ εχει τιποτα σε στοκ , παραγγελνεις πληρωνεις παιρνει τα λεφτα και παραγγελνει στον "προμηθευτη" υου στο εξωτερικο με τα χρηματα που πηρε απο εσενα . Απλα απο ενα σημειο και μετα γλυκαθηκε και μαζευε χρημα και το αξιοποιουσε για παρτη του Σε παρακαλώ, αποκλείεται, αφού η παραγγελία μου είναι στην "αποθήκη" για "διαλογή" και θα επικοινωνήσει το "αρμόδιο τμήμα"...... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elkat Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Απάντηση του Σκρουτζ στο μέιλ μου σχετικά με το ποσο αφερέγγυοι είναι που δεν τσεκάρουν τα καταστήματα που συστήνουν στην πλατφόρμα τους: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shape Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Να σας ενημερώσω ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Περηφάνης, έχει λογαριασμό στο insomnia και διαβάζει όλα τα σχόλια στο παρόν θέμα. Μετά το σχόλιο που έκανα αναφέροντας την εμπειρία μου, μου έστειλε προσωπικό μήνυμα μέσα από το forum και μου ζήτησε τον κωδικό της παραγγελίας για να μου επιστρέψει τα χρήματα. Του τον έστειλα και μου είπε οτι θα το διευθετήσει. Την επόμενη ημέρα με κάλεσε στο κινητό μου μια κυρία, η οποία μου είπε οτι είναι η λογίστρια του και μου είπε οτι μου έχει επιστρέψει τα χρήματα αλλά θα φανούν στην τράπεζα μετά από 3 ημέρες. Από τότε έχουν περάσει 11 ημέρες και φυσικά δεν έχουν φανεί τα χρήματα. Επεξ/σία 16 Μαρτίου από shape 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 3 λεπτά πριν, shape είπε Να σας ενημερώσω ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, κ. Περηφάνης, έχει λογαριασμό στο insomnia και διαβάζει όλα τα σχόλια στο παρόν θέμα. Ακόμα και να μην είχε θα μπορούσε να τα διαβάσει. Το θέμα είναι αν έχει σχολιάσει και τι σχολίασε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις