Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο γινονται αυτα ο περηφανος θα γελαει  ( απο το νημα του JMCtech  )

5 ώρες πριν, nat10 είπε

Εγώ έκανα την παραγγελία μου στο perishop, μόλις έχω νεότερα, θα σας απαντήσω 

Και ναι πήρα τον ρίσκο γτ ήταν χαμηλή η τιμή 

• Like 1
  • Haha 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 11/3/2024 στις 1:51 ΜΜ, PoutsBlue είπε

Καλησπέρα συμφορουμίτες..

Μετά απο αναζήτηση κινητού για έναν φίλο έπεσα πάνω σε αυτό

image.png.9735cf7362a66c0e77d4d10660e61343.png

image.png.43528db8937d45da001718b846c69ff5.png

Μετά απο αναζήτηση του ΓΕΜΗ του καταστήματος μαντέψτε ποιανού τα στοιχεία εμφανίστηκαν!

Αν ήδη έχει βγάλει και δεύτερο μαγαζί, σημαίνει ότι μάλλον το πρώτο μαγαζάκι πάει για κλείσιμο και βγήκε ξανά με νέα επωνυμία. Είναι κάτι που συμβαίνει μέσα σε όλα τα παράλογα αυτού του κράτους, μπορεί ένα αφεντικό να έχει μια επιχείρηση, να κλείσει και μετά, μπορεί να βγεί κανονικά με το ίδιο ΑΦΜ ας πούμε (το ΓΕΜΗ) και ναι, εφόσον βγαίνει με διαφορετική επωνυμία, ο νόμος λέει ότι πρόκειται για εντελώς άλλη επιχείρηση, άσχετα που είναι το ίδιο αφεντικό.

Επειδή μου έχει τύχει με ταξιδιωτικό γραφείο, έχοντας προπληρώσει την εκδρομή, το μαγαζί έβαλε λουκέτο (ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΊΑ παραμονή της εκδρομής) και επειδή δήλωσε χρεοκοπία, τα λεφτά πήγανε ακλαφτα επομένως, μήπως ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο ο εν λογω, έχει ήδη ζητήματα ρευστότητας, ζητάει εκ των προτέρων το χρήμα και μπορεί να βαρεσει κανόνι. Και ήδη απ'οτι φαίνεται, έχει βρει τη διάδοχο κατάσταση, μπορεί να μη λειτουργεί πλέον ως Perishop, είναι με άλλη επωνυμία επομένως, κάποιος που δεν έχει κάνει τη διασταύρωση που έκανε ο φίλος πιο πρίν, θεωρεί ότι πρόκειται για διαφορετικό μαγαζί και η συνέχεια, γνωστή.

Όσοι έχετε μπλέξει, μακάρι να δικαιωθείτε, με τέτοιο δούλεμα, ο τύπος χρειάζεται το μαρσαρισμα του, δεν είναι για λυπηση γιατί απ'οτι είπατε κάποιοι, φαίνεται οτι φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει, το να έχω επενδύσει ένα αξιοσέβαστο ποσό και να με κοροϊδεύεις, όχι, πάει πολύ και θα διεκδικήσω όσο πάει αυτό που δικαιούμαι, δεν είναι και εύκολο στις μέρες μας να επενδύει κάποιος τα χρήματα του έτσι αβίαστα. 

Επεξ/σία από tsimisdel
  • Like 6
  • Sad 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, tsimisdel είπε

Αν ήδη έχει βγάλει και δεύτερο μαγαζί, σημαίνει ότι μάλλον το πρώτο μαγαζάκι πάει για κλείσιμο και βγήκε ξανά με νέα επωνυμία. Είναι κάτι που συμβαίνει μέσα σε όλα τα παράλογα αυτού του κράτους, μπορεί ένα αφεντικό να έχει μια επιχείρηση, να κλείσει και μετά, μπορεί να βγεί κανονικά με το ίδιο ΑΦΜ ας πούμε (το ΓΕΜΗ) και ναι, εφόσον βγαίνει με διαφορετική επωνυμία, ο νόμος λέει ότι πρόκειται για εντελώς άλλη επιχείρηση, άσχετα που είναι το ίδιο αφεντικό.

Επειδή μου έχει τύχει με ταξιδιωτικό γραφείο, έχοντας προπληρώσει την εκδρομή, το μαγαζί έβαλε λουκέτο (ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΊΑ παραμονή της εκδρομής) και επειδή δήλωσε χρεοκοπία, τα λεφτά πήγανε ακλαφτα επομένως, μήπως ετοιμάζει κάτι αντίστοιχο ο εν λογω, έχει ήδη ζητήματα ρευστότητας, ζητάει εκ των προτέρων το χρήμα και μπορεί να βαρεσει κανόνι. Και ήδη απ'οτι φαίνεται, έχει βρει τη διάδοχο κατάσταση, μπορεί να μη λειτουργεί πλέον ως Perishop, είναι με άλλη επωνυμία επομένως, κάποιος που δεν έχει κάνει τη διασταύρωση που έκανε ο φίλος πιο πρίν, θεωρεί ότι πρόκειται για διαφορετικό μαγαζί και η συνέχεια, γνωστή.

Όσοι έχετε μπλέξει, μακάρι να δικαιωθείτε, με τέτοιο δούλεμα, ο τύπος χρειάζεται το μαρσαρισμα του, δεν είναι για λυπηση γιατί απ'οτι είπατε κάποιοι, φαίνεται οτι φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει, το να έχω επενδύσει ένα αξιοσέβαστο ποσό και να με κοροϊδεύεις, όχι, πάει πολύ και θα διεκδικήσω όσο πάει αυτό που δικαιούμαι, δεν είναι και εύκολο στις μέρες μας να επενδύει κάποιος τα χρήματα του έτσι αβίαστα. 

Όντως τώρα;;; ελπίζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο γτ έκανα παραγγελία🥲

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Το ΓΕΜΗ απο το νεο καταστημα LA MOBILES. Μπαινετε εδω γραφετε το ΓΕΜΗ και σας βγαζει απο κατω ονομα επιχειρηση αφμ. 

https://publicity.businessportal.gr/

Αυτό που έβαλα από πάνω βγάζει. Δεν έχει διακριτικό τίτλο. Οπότε βάζει ότι όνομα θέλει στο σκρουτζ και αλλού.

Το Επιμελητήριο Λάρισας τι λέει για όλο αυτό? έχει επικοινωνήσει κανένας μαζί τους?

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Perishop έχει νομική μορφή "Ο.Ε" και το LA Mobiles ειναι "Ατομική". Και οι 2 ανήκουν στον ίδιο "ιδιοκτήτη ομίλου", αλλα προφανώς έχουν άλλο ΑΦΜ (στη 1η εταιρικό και στη 2η το ατομικό του)

Επεξ/σία από PoutsBlue
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, PoutsBlue είπε

Το Perishop έχει νομική μορφή "Ο.Ε" και το LA Mobiles ειναι "Ατομική". Και οι 2 ανήκουν στον ίδιο "ιδιοκτήτη ομίλου", αλλα προφανώς έχουν άλλο ΑΦΜ (στη 1η εταιρικό και στη 2η το ατομικό του)

Nαι σωστός. Αν κατέβεις κάτω στο ιστορικό θα δεις και ένα pdf που ίσως σε ενδιαφέρει

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, PoutsBlue είπε

Δε σε πιανω..τι ακριβως να με ενδιαφέρει?

Δεν ξέρω. Γι' αυτό έγραψα ίσως. Καλή συνέχεια. 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, nat10 είπε

Όντως τώρα;;; ελπίζω να μην συμβεί κάτι τέτοιο γτ έκανα παραγγελία🥲

Όπως γράψατε κ πριν, πήρατε το ρίσκο λόγω χαμηλότερης τιμής. Δεν υπάρχει δικαιολογία για εσάς, γνωρίζατε που μπλέκατε. Καλά ξεμπερδέματα.

10 ώρες πριν, Nabuko είπε

Εδώ βλέπουμε ότι ο κύριος και ο δευτερεύων ΚΑΔ δεν έχουν σχέση με πωλήσεις μέσω διαδικτύου. Ο σωστός ΚΑΔ είναι ο 47.91

Το πρόσεξα κι εγώ αυτό. Από που να το πιάσεις… πλέον ούτε στο Σκρουτζ εμπιστοσύνη, το σύστημα όλο έχει φτιαχτεί από απατεώνες κ ζεις ζωάρα αν είσαι απατεώνας.

Προσπαθησα να έρθω σε επαφή με το Σκρουτζ για αυτό, μόνο τηλεφωνικά μπορούμε;

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, elkat είπε

Όπως γράψατε κ πριν, πήρατε το ρίσκο λόγω χαμηλότερης τιμής. Δεν υπάρχει δικαιολογία για εσάς, γνωρίζατε που μπλέκατε. Καλά ξεμπερδέματα.

Το πρόσεξα κι εγώ αυτό. Από που να το πιάσεις… πλέον ούτε στο Σκρουτζ εμπιστοσύνη, το σύστημα όλο έχει φτιαχτεί από απατεώνες κ ζεις ζωάρα αν είσαι απατεώνας.

Προσπαθησα να έρθω σε επαφή με το Σκρουτζ για αυτό, μόνο τηλεφωνικά μπορούμε;

https://sportday.gr/epikairotita/97408_katangelia-sok-i-skroutz-katigoreitai-gia-eksapatisi-pelaton.html

https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/kataggelia-meso-tis-platformas-skroutz-apateones-sikosan-chrimata-apo-karta/

https://www.mixanitouxronou.gr/ti-apanta-i-skroutz-stis-kataggelies-gia-diadiktyaki-apati-meso-tis-platformas

Από όπου και να το ψάξεις....

Επεξ/σία από K22
  • Sad 1
Δημοσ.

εγώ παντως εκανα καταγγελία στον συνήγορο του κατ. για τον perishop γιατι με χρέωσε για παραγγελία που δεν εκτελέστηκε ποτέ. Επίσης έκανα 2η παραγγελία που εκτελέστηκε και ακύρωση και δεν επιστραφηκαν χρήματα ουτε επικοινωνουν γραπτά (με πηραν τηλ καποια στιγμη, αλλα το προφορικό δεν ισχύει οπως ξέρουμε). Δεν απαντάνε σε κανένα email. Ισως είναι πλεον θεμα της Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Skroutz κάθε φορά προσπαθεί να βγάλει την ουρά του απ’ έξω αν και φέρει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.

Δεν γίνεται ένα τέτοιο κατάστημα για το οποίο εδώ και χρόνια υπάρχουν παράπονα, να έχει τόσες θετικές αξιολογήσεις.

Προφανώς επειδή παίρνει ποσοστά από κάθε παραγγελία και το perishop είχε πολλές κάθε μήνα, έχουν διαγράψει πολλά σχόλια που θα επηρέαζαν μελλοντικούς πελάτες.

Επεξ/σία από Axelq
  • Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ότι επιβάλλεται μετά από αυτό το thread (το οποίο ξέρω ότι ακόμα δεν έχει τελειώσει) να φτιαχτεί ένα thread-οδηγός-sticky για ασφαλείς διαδικτυακές αγορές και ιστοτόπους και να γίνεται updated συνεχώς.

Και ένα άλλο project, το οποίο το σκέφτομαι μήνες τώρα αλλά δεν έχω τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσω για να το καταφέρω ενώ την ίδια στιγμή χρειάζεται την συνδρομή πολλών μελλών και moderators πιθανόν είναι ένας σύγχρονος οδηγός επιβίωσης στην πόλη για χαμηλόμισθους, α.μ.ε.δ., άνεργους, χαμηλοσυνταξιούχους, μεροκαματιάρηδες και γενικότερα όσους τα βγάζουν πέρα με τον κατώτατο βασικό μισθό. Αν υπάρχει τέτοιου είδους βιβλίο γραμμένο πείτε μου να το αγοράσω..!

Αυτά... Φιλιά και υπομονή.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...