Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

25 minutes ago, PoutsBlue said:

Καλησπέρα συμφορουμίτες..

Μετά απο αναζήτηση κινητού για έναν φίλο έπεσα πάνω σε αυτό

image.png.9735cf7362a66c0e77d4d10660e61343.png

image.png.43528db8937d45da001718b846c69ff5.png

Μετά απο αναζήτηση του ΓΕΜΗ του καταστήματος μαντέψτε ποιανού τα στοιχεία εμφανίστηκαν!

Αν έχει το θεό του παιδιά. 

• Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Αν έχει το θεό του παιδιά. 

Και είναι και στο skroutz σοβαρά? Δεν βλέπω να μένει πάνω από βδομάδα μόλις τον πάρουν χαμπάρι. 

• Haha 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ότι πέρασε ξανά στη πλατφόρμα διαμεσολάβησης συναλλαγών αριθμός ΓΕΜΗ ίδιος με αριθμό που οι ίδιοι ξήλωσαν πρόσφατα, σηκώνει αγωγή σοβαρή κιόλας για την διαφάνεια και ασφάλεια συναλλαγών και πόσο νοιάζονται ή αν παίζουν κι αυτοί βρωμιά απέναντι στους καταναλωτές.

Δεν είμαι ο μάντης Κάλχας, αλλά αν είχα χρόνο και όρεξη θα είχα σκίσει το συγκεκριμένο ΓΕΜΗ και φυσικά την εταιρία μεσάζοντα που το περνάει 2η φορά εντός συστήματος.

Μαζευτείτε κατά τη γνώμη μου με ένα σοβαρό δικηγόρο, και κινήστε διαδικασίες και εναντίον bestprice skroutz για το δικό τους μερίδιο ευθύνης.

Άντε γιατί στην Ελλαδίτσα πλέον κανείς δε λογοδοτεί για τίποτα και κανείς δεν αντιδρά.

Επεξ/σία από greekfragma
  • Like 6

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Panagiotis 05 είπε

οι τιμές του όμως είναι φυσιολογικές στις ελάχιστες του ανταγωνισμού

Κανε μια παραγγελία πρώτα και μετά περίμενε να σου έρθει..Σε κανα 2μηνο που δεν θα έχεις παραλάβει, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε..

Επεξ/σία από PoutsBlue
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, PoutsBlue είπε

Κανε μια παραγγελία πρώτα και μετά περίμενε να σου έρθει..Σε κανα 2μηνο που δεν θα έχεις παραλάβει, εδώ θα είμαστε να το συζητήσουμε..

Καλά που είναι skroutz plus περνάνε όλα από skroutz οπότε ακυρώνεις άμεσα και περνεις τα λεφτά. Πως δεν το γειωσαν όταν είδαν ίδιο γεμη με αυτό που έδιωξαν είναι απορίας άξιο. 

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Arkin είπε

Καλά που είναι skroutz plus περνάνε όλα από skroutz οπότε ακυρώνεις άμεσα και περνεις τα λεφτά. Πως δεν το γειωσαν όταν είδαν ίδιο γεμη με αυτό που έδιωξαν είναι απορίας άξιο. 

Σιγουρα υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας λόγω της αγοράς μέσω Σκρουτζ.. αλλα το νόημα είναι άλλο, ότι η κοροιδία συνεχίζεται..

Άλλαξε ο Περήφανος Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα (και τις τιμές) του αλλιώς..

Επεξ/σία από PoutsBlue
  • Like 2

2 hours ago, elkat said:

Δεν υπάρχει ο τύπος!!!!

Δεν έχετε ιδέα παιδιά. Είπα να στείλω αλλο ένα άσκοπο μέιλ μπας και το δει κανένας, και είπα ότι είναι ντροπή να κρατάνε τα λεφτά μας όλο αυτό τον καιρό. 

ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΕ. Μου λέει είναι δικιά μου ντροπή είναι που δεν δέχομαι την τόσο γενναιόδωρη αναβάθμιση 600€ που μου έκανε. 

Και όχι, δεν τρολαρω. 

• Sad 1

2 hours ago, elkat said:

Δεν υπάρχει ο τύπος!!!!

Μια χαρά υπάρχει και θα συνεχίσει να υπάρχει και να κάνει ό,τι θέλει ο τύπος, εν μέρει και λόγω του ότι κάποιοι συνεχίζουν να του δίνουν τα χρήματά τους "με ρίσκο" επειδή ... "ήταν χαμηλή η τιμή". 

• Like 2

1 ώρα πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Δεν έχετε ιδέα παιδιά. Είπα να στείλω αλλο ένα άσκοπο μέιλ μπας και το δει κανένας, και είπα ότι είναι ντροπή να κρατάνε τα λεφτά μας όλο αυτό τον καιρό. 

ΚΑΙ ΑΠΆΝΤΗΣΕ. Μου λέει είναι δικιά μου ντροπή είναι που δεν δέχομαι την τόσο γενναιόδωρη αναβάθμιση 600€ που μου έκανε. 

Και όχι, δεν τρολαρω. 

Βαλε τα mail φιλε μου να τα δουμε δειξτα ολα γιατι θα το χασουμε εδω μεσα σουρεαλιστικες καταστασεις τελειως. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...