Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

16 hours ago, Arkin said:

Κριμα ρε συ πραγματικατα τα ειπαμε και στο πμ 2000 χιλιαρικα ειναι πολλα χρηματα και δεν χρωσταμε τιποτα σε κανεναν κυριολεκτικα. Τo bestprice αργησε παρα πολυ να το βγαλει και την πατησαμε παρα πολλοι σιγουρα μιλαμε για εκατομμυρια. Αν ελεγαν οτι ξερεις τι σε 2 μηνες θα το εχεις να ξερεις ρε παιδι μου ποτε τοτε δεν θα πειραζε κανεναν η καθυστερηση γιατι θα το ηξερε απο τη στιγμη που κανεις παραγγελια. Αλλα οταν σου λενε 10 εργασιμες περνανε 20 και συνεχιζουν το δουλεμα οτι θα το στειλουμε αυριο μεθαυριο και συνεχιζετε αυτο για καιρο τοτε κατι παει πολυ στραβα. Δηλαδη γιατι να πεις ψεμματα σε καποιον που σε εχει δωσει τα χρηματα του και περιμενει πως και πως τοσο καιρο να παραλαβει. Και καθεσαι και τον κοροιδευεις? Ειναι παρανοια ολο αυτο και ντροπη να συμβαινει σε μια χωρα που κανονικα πρεπει να προφυλασσει τους πολιτες απο τετοια καταστηματα. Εμενα ηταν 221 ευρω οποτε ειδαν και οτι δεν προκειται να το αφησω ετσι οποτε τα εβαλαν και δεν ξανα ασχοληθηκα. Αλλα ειναι κριμα για τοσο κοσμο εδω μεσα και γενικα παντου στο ιντερνετ που περιμενουν απο Νοεμβριο 2023 να παραλαβουν πραγματα αξιας 2-3 χιλιαδων ευρω και να μην γινεται τιποτα. Τι να πεις. 

Την είχα πατήσει και εγώ το καλοκάιρι (Ιούνιο) και πέρα από τις κριτικές σε google και bestprice δεν έκανα κάτι άλλο γιατί τα χρήματα επιστράφηκαν σχετικά αμέσως, δηλαδή 10 μέρες άργησαν είπα ότι ετοίμασα καταγγελία και τα έβαλαν στην ίδια μέρα.

Αλλά θεωρώ αδιανόητο ενώ μου είχαν πει στο bestprice ότι θα το ερευνήσουν το θέμα, άφησαν τόσους μήνες σχεδόν χρόνο το μαγαζί να υπάρχει εκεί και να κλέβει στεγνά τα λεφτά του κόσμο.

Απο μένα το bestprice από τότε έχει φάει άκυρο αλλά επαναλαμβάνω ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ που συνέχιζε και έκλεβε τον κόσμο τόσους μήνες.

2 hours ago, Giwrgosml said:

Κι εγώ τα ίδια αναρωτιόμουν μέχρι που όταν έπαθα ότι έπαθαν και οι υπόλοιποι, και τους έδειξα όλα τα αποδεικτικά κτλπ ακόμα και τότε είχα μηδαμινή υποστήριξη από το bestprice. Ε αργότερα γίναμε πολλοί και ουσιαστικά "αναγκάστηκε" να τον πετάξει γιατί πλέον όσα λεφτά και αν τους έδινε, αυτό που θα πάθαινε ως εταιρία θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό από ότι θα ήταν αν τον κρατούσε. Παρ'όλα αυτά, άργησε και άργησε πολύ.

Όπως επίσης έχουν αργήσει και όλες οι έννομες αρμόδιες υπηρεσίες κατά τη γνώμη μου και δεν του έχουν σφραγίσει ακόμα το κατάστημα ή/και δεν τον έχουν προσαγάγει για τον αέρα που πουλάει. Δηλαδή όλα αυτά ήταν πραγματικά αδιανόητα, ακόμα και ο συνήγορος του πολίτη που έγιναν 70+ καταγγελίες θα έπρεπε ήδη να του έχει βάλει φρένο όχι σήμερα, ΧΤΕΣ !

Υστερόγραφο είμαι από τις περιπτώσεις που μου επεστράφησαν τα χρήματα αφού υπήρξαν ευθείες απειλές ότι θα φάει τις καταγγελίες του). Παρ΄όλα αυτά, η ψυχική κακοποίηση που υπέστην και το όλο ψυχοφθόρο της υπόθεσης κανονικά είναι για μήνυση. Και στην τελική να σταματήσουμε να είμαστε όλοι παρτάκηδες, βλέπω πήγατε σβήσατε τα σχόλια κάποιοι, εγώ δεν τα σβήνω που να με πληρώσει. Ο αθώος κόσμος πρέπει να βοηθηθεί, βλέπετε τι ζούμε λες και είμαστε Κολομβία. Το λιγότερο θα ήταν να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας αντί να κοιτάει ο καθένας τη πάρτη του και μόνο. 

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ που τραβήξατε αυτά που τράβηξα εγώ πριν σχεδόν χρόνο και δεν έγινε τίποτα, μιλάμε ο απατεώνας πρέπει να έχει κλέψει άπειρα λεφτά, αλλά το κυριότερο σε πόσους μεροκαματιάριδες κατέστρεψε την ψυχική τους υγεία

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, Ioannapop είπε

Εγώ παιδια κατάφερα να πάρω τα λεφτά από την μια παραγγελία για iPhone 15 pro (μετά απο μήνα από το αίτημα) και περιμένω αύριο να δω αν θα βάλουν τα λεφτά από το iPhone 15 pro max όπως με ενημέρωσαν ότι θα κάνουν . Για να δούμε θα κρατήσουν τον λόγο τους ή ήταν ακόμα  ένα παραμύθι..

Θα σας ενημερώσω αύριο.

Μου τα έβαλαν όλως παραδόξως!

Θα τα πάρετε τα λεφτά σας αλλά μετά από 1-1,5 μήνα από το αίτημα επιστροφής, έτσι τουλάχιστον έγινε με μένα.

ΠΟΤΕ ξανά πληρωμή με κατάθεση και ειδικά σε τέτοια καταστήματα (πήρα το μάθημα μου) 

Καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους σας!!

• Like 2
  • Haha 2

5 ώρες πριν, gotzilas είπε

Καλημέρα σε όλους

Από τα βασικά:  Φταίει αυτός, ξεκάθαρα, αλλά φταίμε και εμείς.

Σχόλια σε διάφορες πλατφόρμες υπάρχουν εδώ και μήνες, ακόμα και αυτή εδώ από πέρσι τον Μάιο αν δεν κάνω λάθος.

Στην Google έχει κάνει φραγή αλλά με σκρολαρισμα καταλαβαίνεις τι παίζει, χρυσό οδηγό καταλαβαίνεις με την μία.

Δίνετε 2-3 χιλιάρικα στον Θάνο ρε αλάνια; αλήθεια τώρα;360 έδωσα και δεν περίμενα πολύ, συνήγορο πολίτη, καταναλωτή, ονομαστική καταγγελία μέσω gov- υπουργείου, σχόλια σε χρυσό οδηγό,το bestprice μας τελείωσε άρα πάει για λουγκανης.

Πάντως με τόσο χρήμα που μάζεψε στις γιορτές πρέπει να έβγαλε γούστα ο σκύλος!

Σταμάτα να είσαι πρόβατο, βγάλε δόντια και μην περιμένεις από τους λύκους να σε λυπηθούν.

Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

Υ.Γ Θάνο αν δεν στείλεις το ρολογι θα στο κάνω κομπολογι,την δεύτερη ευκαιρία που σου έδωσα την έχασες, τώρα έχει γέλιο, τουλάχιστον τώρα είναι 20€ ζημιά.

Μα και εγώ αναρωτιέμαι πως δεν έχει πάει κανείς από το κατάστημα να πάρει τα λεφτά με το ζορι

3 ώρες πριν, DeareN είπε

Την είχα πατήσει και εγώ το καλοκάιρι (Ιούνιο) και πέρα από τις κριτικές σε google και bestprice δεν έκανα κάτι άλλο γιατί τα χρήματα επιστράφηκαν σχετικά αμέσως, δηλαδή 10 μέρες άργησαν είπα ότι ετοίμασα καταγγελία και τα έβαλαν στην ίδια μέρα.

Αλλά θεωρώ αδιανόητο ενώ μου είχαν πει στο bestprice ότι θα το ερευνήσουν το θέμα, άφησαν τόσους μήνες σχεδόν χρόνο το μαγαζί να υπάρχει εκεί και να κλέβει στεγνά τα λεφτά του κόσμο.

Απο μένα το bestprice από τότε έχει φάει άκυρο αλλά επαναλαμβάνω ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ που συνέχιζε και έκλεβε τον κόσμο τόσους μήνες.

ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ που τραβήξατε αυτά που τράβηξα εγώ πριν σχεδόν χρόνο και δεν έγινε τίποτα, μιλάμε ο απατεώνας πρέπει να έχει κλέψει άπειρα λεφτά, αλλά το κυριότερο σε πόσους μεροκαματιάριδες κατέστρεψε την ψυχική τους υγεία

Αυτο ειναι το αδιανοητο. Οτι ενω αυτη η δουλεια παει πολυ πισω κοντα χρονο+ κανεις δεν εκανε τιποτα ουτε το bestprice ουτε το κρατος ουτε κανεις για να προφυλαξει τους κατοικους του. Να ηταν 2-3 μηνες αυτη η ιστορια λες οκ αλλα τοσο καιρο ειναι αδιανοητο. Αλλα ειμαστε Ελλαδα οποτε δεν περιμενουμε κατι καλυτερο. 

• Like 1

22 ώρες πριν, Giwrgosml είπε

Και στην τελική να σταματήσουμε να είμαστε όλοι παρτάκηδες, βλέπω πήγατε σβήσατε τα σχόλια κάποιοι, εγώ δεν τα σβήνω που να με πληρώσει.

Μα αυτό ακριβώς έγινε και πολλοι έσβησαν ή αλλαξαν τις αξιολογήσεις τους όταν πήραν το κουπονάκι και χάρηκαν. Μιλαμε κυριολεκτικά για πληρωμένες αξιολογήσεις, γιαυτό είχε 4+ αστέρια στο bestprice και στο google, και έτσι τη πατήσαμε οι περισσότεροι (εγώ τουλάχιστον σίγουρα). Διότι δεν κάθισα να διαβάσω ότι όλες οι "καλές" αξιολογήσεις γράφανε τα χειρότερα και απλά έγιναν επεξεργασία και αλλαγή βαθμολογίας μετα το κουπόνι..Μιλαμε για εξαγορά αξιολόγησης, αφου ο ίδιος απαιτούσε απο τους περισσότερους να αλλαξουν την βαθμολογία. Και φυσικά τα 🐑🐑🐑 το έκαναν, γιατί τόσο αξίζει η ταλαίπα που φάγανε.

• Like 9

ήμουν έτοιμος να παραγγείλω  το  ipad mini  https://perishop.gr/product/apple-ipad-mini-2021-6-generation-wifi-64gb-3gb-ram-starlight-eu/

αλλά  τελικά δεν είναι μόνο τα χρήματα    εάν το κατάστημα χάση την αξιοπιστία του είναι πρόβλημα  -  ευχαριστω  όλους για την ενημέρωση  

Είχα πάρει Νοέμβριο κάτι ακουστικά χωρίς να ξέρω το κατάστημα από το best price λόγω τιμής. 120 από 180 που ήταν αλλού. Η αλήθεια είναι ότι ήρθαν σε μια εβδομάδα με box. Μου έστειλαν email να κάνω κριτική στη Google και θα μου δώσουν 50 ευρώ δωροεπιταγη, όπως κι έγινε. Κάνω μια παραγγελία αρχές Φεβρουαρίου με την επιταγή κάνα 75 ευρώ και ευτυχώς έβαλα αντικαταβολή. Μετά από ένα μήνα την ακυρώνουν χωρίς ενημέρωση γιατί δεν υπάρχει το προϊόν το οποίο όμως μπορώ ακόμα και σήμερα να το ξανά παραγγείλω. 

Μετά το έψαξα για το κατάστημα και είδα τι χαμός γίνεται. Προσπάθησα να αλλάξω την κριτική στο Google για να μη πάρω άλλους στο λαιμό μου, αλλά δεν δέχεται την αλλαγή. 

Για μένα καθαρά φταίει το best price, αφού θεωρούσα ότι έλεγχε την αξιοπιστία των καταστημάτων που βάζει στην πλατφόρμα του. Εγώ απλά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ. 

• Like 3

ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑ POCO X5 PRO ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ 11/01/2024. ΜΕ ΔΕΛΕΑΣΕ Η ΧΑΜΗΛΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.  ΣΤΗΣ 09/01 ΕΊΧΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΥΡΊΑ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΊΩΣΕ ΌΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΛΆΒΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΌ ΣΕ 3 ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑ ΑΦΟΎ ΕΙΧΕ ΠΡΟΗΓΗΘΕΊ MAIL. ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΚΆΠΟΙΑ MAIL ΚΑΙ ΚΑΤΌΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΉΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΠΛΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΑΜΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ. ΤΗΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΠΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΜΕ ΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΈΣΤΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΆΛΙ MAIL ΜΕ ΔΙΟΡΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΎ ΑΛΛΆ ΚΑΜΊΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ. ΈΧΩ ΚΡΑΤΉΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΠΟΥ ΕΊΧΑΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ EMAIL ΤΑ ΈΧΩ ΔΌΣΗ ΣΕ ΔΙΚΗΓΌΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΘΑ ΚΆΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΊΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΊΟΥ, ΈΧΟΥΝ ΠΕΡΆΣΕΙ ΔΎΟ ΜΉΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΊΑΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΉ ΈΧΕΙ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΊ. 

ΑΠΟΡΏ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΈΣ ΑΞΙΟΛΟΓΉΣΕΙ ΑΡΧΊΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΎΩ ΌΤΙ ΠΟΛΛΈΣ ΑΠΌ ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΨΕΎΤΙΚΕΣ, ΓΙΑΤΊ ΤΟ GOOGLE ΔΕΝ ΔΈΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΠΑΝΤΟΣ ΑΝ ΘΈΛΕΤΕ ΤΗΝ ΓΝΏΜΗ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΆ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟ ESHOP. 

• Like 1

4 hours ago, Rebirth said:

Γειά σας παιδιά. Για να μην ανοίγω νέο θέμα, από JMCTech παραγγέλνουμε άφοβα (τιμολόγιο); 

Απο εκλεκτο σε εκλεκτο

• Like 1
  • Haha 1

Καλησπέρα συμφορουμίτες..

Μετά απο αναζήτηση κινητού για έναν φίλο έπεσα πάνω σε αυτό

image.png.9735cf7362a66c0e77d4d10660e61343.png

image.png.43528db8937d45da001718b846c69ff5.png

Μετά απο αναζήτηση του ΓΕΜΗ του καταστήματος μαντέψτε ποιανού τα στοιχεία εμφανίστηκαν!

• Like 5
  • Sad 1
  • Haha 4

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...