Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν, με ξαναπήραν τώρα έξι η ώρα και μου είπαν τα εξής. Δεν έχουν ιδέα που είναι η παραγγελία, αν είναι στο κατάστημα, στην αποθήκη, τίποτα. Μαλακιες δηλαδη ότι έχουν φτάσει και τα δύο κινητά και ότι περίμεναν το ένα από τα δύο. 

Παιδιά μα το θεό δεν έχω βγει έξω από τα ρούχα μου περισσότερο. Έχω ήδη μιλήσει με τη δικηγόρο μας στη Λάρισα και τη Δευτέρα θα τους κάνει αγωγή, και στον Περηφάνη και σε όλο το συναφι εκεί μέσα που έχω τα ονόματα όλων προσωπικά. Και δεν θα μείνω εκεί, θα προχωρήσω σε μήνυση και ό,τι άλλο μπορώ δικαστικά. 

Ας είμαι ο πρώτος που θα τον σύρει στα δικαστήρια, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Πλέον δεν με νοιαζουν καν τα κινητά, απλά θέλω να το πάω όσο πιο μακριά γίνεται. Και ας μπλέξω δύο χρόνια με δικαστήρια, ας κλείσει το μπουρδελο μπας και σωθεί ο κόσμος. 

Η συμβουλή μου για όποιον περιμένει την παραγγελία του, ζητήστε τα λεφτά σας πίσω και μην τσιμπάτε από υποσχέσεις και ιστορίες για το πόσο σωστός ήταν σε άλλους. 

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Sta8is90 είπε

Καλησπέρα σε όλους... αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα καθυστέρηση παραγγελίας απο το κατάστημα perishop..να πω ότι ντρέπομαι να αναφερθώ σε αυτό το θέμα διαβάζοντας για όλους εσάς που περιμένετε μήνες για παραλαβή από αυτό το κατάστημα εγώ είμαι καινούριος σε αυτον τον μαραθώνιο.. έκανα παραγγελία 30/1/2024 με αναμονή 15-20 μέρες για αποφορολογηση να πω σε αυτό το σημείο ότι μέσα στην κάθε βδομάδα που περνούσε και με τεράστια υπομονή τους περνά τηλέφωνο για ενημέρωση. Χθές λοιπόν 7/3/2024 μίλησα μαζί τούς μου είπαν ότι έχουν δρομολογηθεί για να έρθουν σήμερα 8/3/2024 και ότι έχουν την παραγγελία μου για να αποσταλεί σήμερα...στις 8/3/2024 το πρωί στις 11:45 τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι κανονικά θα σταλούν σήμερα και στις 14:00 που ξανά πήρα μου είπαν ότι τελικά δεν κατάφεραν να τα φέρουν από την αποθήκη τους(έγινε ένας μεγάλος χαμός δια του τηλεφώνου).. Το ερώτημα είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα η να αρχίσω τις διαδικασίες μέσω τράπεζας να πάρω τα χρήματα μου πίσω... είχα σκοπό να πάω από Αθήνα Λάρισα αλλά δυστυχώς νομίζω ότι είναι μια τσάμπα διαδρομή παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ πολύ.

Κάνε αμέσως καταγγελία στην τράπεζα να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. 

Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση απατης/πυραμίδας. 

Αυτός εισεπρατε από πολλά θύματα επειδή ήταν 1ος στη λίστα στο best price και ο κόσμος(μαζί κι εσύ που τη πατησες) δεν καταλαβαινει ότι ναι είναι δυνατόν να υπάρχουν απατεώνες και όταν μια προσφορά σου φαίνεται πολύ καλή για να είναι αληθινή τότε ΔΕΝ είναι αληθινή.

Τώρα που τον πέταξαν έξω από το best price και δεν έχει νέα θύματα να καταθέτουν νέα χρήματα στο λογαριασμό του, εσύ νομίζεις ότι ο λογαριασμός του θα έχει αρκετό υπόλοιπο για να επιστρέψει όλες τις καταθέσεις?

Οποίος μπορεί να ξεμπλέξει άμεσα ζητώντας από την τράπεζα του να μεσολαβήσει, κάντε το άμεσα να ξεμπλέξετε. 

Είναι θέμα χρόνου ποτε θα κλείσει εντελώς. Είτε μόνος του, είτε θα τον βάλουν μέσα. 

• Like 6

14 λεπτά πριν, Sta8is90 είπε

Καλησπέρα σε όλους... αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στο θέμα καθυστέρηση παραγγελίας απο το κατάστημα perishop..να πω ότι ντρέπομαι να αναφερθώ σε αυτό το θέμα διαβάζοντας για όλους εσάς που περιμένετε μήνες για παραλαβή από αυτό το κατάστημα εγώ είμαι καινούριος σε αυτον τον μαραθώνιο.. έκανα παραγγελία 30/1/2024 με αναμονή 15-20 μέρες για αποφορολογηση να πω σε αυτό το σημείο ότι μέσα στην κάθε βδομάδα που περνούσε και με τεράστια υπομονή τους περνά τηλέφωνο για ενημέρωση. Χθές λοιπόν 7/3/2024 μίλησα μαζί τούς μου είπαν ότι έχουν δρομολογηθεί για να έρθουν σήμερα 8/3/2024 και ότι έχουν την παραγγελία μου για να αποσταλεί σήμερα...στις 8/3/2024 το πρωί στις 11:45 τους πήρα τηλέφωνο μου είπαν ότι κανονικά θα σταλούν σήμερα και στις 14:00 που ξανά πήρα μου είπαν ότι τελικά δεν κατάφεραν να τα φέρουν από την αποθήκη τους(έγινε ένας μεγάλος χαμός δια του τηλεφώνου).. Το ερώτημα είναι να περιμένω λίγες μέρες ακόμα η να αρχίσω τις διαδικασίες μέσω τράπεζας να πάρω τα χρήματα μου πίσω... είχα σκοπό να πάω από Αθήνα Λάρισα αλλά δυστυχώς νομίζω ότι είναι μια τσάμπα διαδρομή παρακαλώ αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ευχαριστώ πολύ.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση θα ξεκινήσω τις διαδικασίες όσο ποίο άμεσα μπορώ σας ευχαριστώ πολύ.

• Like 1

6 minutes ago, Sta8is90 said:

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση θα ξεκινήσω τις διαδικασίες όσο ποίο άμεσα μπορώ σας ευχαριστώ πολύ.

Χίλιες φορές φίλε μου να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την ταλαιπωρία. Όλως είπε κάποιος πριν, το φτηνό το πληρώνεις δύο φορές. Τρεις μήνες τώρα, πάμε για τέσσερις, τόσα νεύρα και απογοήτευση δεν έχω ξαναζήσει, και δεν αξίζει τα 100-200 ευρώ που "γλύτωσα" 

• Sad 1

Σύμφωνο απόλυτα και καταλαβαίνω απλά είπα μα δώσω κάτι λιγότερο γιατί μαζεύω λεφτά για τον γάμο μου και δουλεύω 14 ώρες την μέρα 6 μέρες την βδομάδα οπότε και λίγο ποίο κάτω να τα περνά θα ήταν πολύ καλό... αλλά από ότι φαίνεται δεν πήγε καλά αυτό δυστυχώς.. εγώ θα ξεκινήσω διαδικασίες φυσικά για να πάρω τα λεφτά μου πίσω αλλά θα μιλήσω πάλι μαζί τους Δευτέρα να δω τι θα μου πουν(ξέρω τη θα μου πουν προφανώς αλλά θέλω να κρατήσω μια μικρή ελπίδα για την ψυχική μου υγεία)

• Like 1
  • Sad 1

11 λεπτά πριν, Χρήστος Κοβ. είπε

Χίλιες φορές φίλε μου να δώσεις κάτι παραπάνω και να γλυτώσεις την ταλαιπωρία. Όλως είπε κάποιος πριν, το φτηνό το πληρώνεις δύο φορές. Τρεις μήνες τώρα, πάμε για τέσσερις, τόσα νεύρα και απογοήτευση δεν έχω ξαναζήσει, και δεν αξίζει τα 100-200 ευρώ που "γλύτωσα" 

Κριμα ρε συ πραγματικατα τα ειπαμε και στο πμ 2000 χιλιαρικα ειναι πολλα χρηματα και δεν χρωσταμε τιποτα σε κανεναν κυριολεκτικα. Τo bestprice αργησε παρα πολυ να το βγαλει και την πατησαμε παρα πολλοι σιγουρα μιλαμε για εκατομμυρια. Αν ελεγαν οτι ξερεις τι σε 2 μηνες θα το εχεις να ξερεις ρε παιδι μου ποτε τοτε δεν θα πειραζε κανεναν η καθυστερηση γιατι θα το ηξερε απο τη στιγμη που κανεις παραγγελια. Αλλα οταν σου λενε 10 εργασιμες περνανε 20 και συνεχιζουν το δουλεμα οτι θα το στειλουμε αυριο μεθαυριο και συνεχιζετε αυτο για καιρο τοτε κατι παει πολυ στραβα. Δηλαδη γιατι να πεις ψεμματα σε καποιον που σε εχει δωσει τα χρηματα του και περιμενει πως και πως τοσο καιρο να παραλαβει. Και καθεσαι και τον κοροιδευεις? Ειναι παρανοια ολο αυτο και ντροπη να συμβαινει σε μια χωρα που κανονικα πρεπει να προφυλασσει τους πολιτες απο τετοια καταστηματα. Εμενα ηταν 221 ευρω οποτε ειδαν και οτι δεν προκειται να το αφησω ετσι οποτε τα εβαλαν και δεν ξανα ασχοληθηκα. Αλλα ειναι κριμα για τοσο κοσμο εδω μεσα και γενικα παντου στο ιντερνετ που περιμενουν απο Νοεμβριο 2023 να παραλαβουν πραγματα αξιας 2-3 χιλιαδων ευρω και να μην γινεται τιποτα. Τι να πεις. 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παιδια κατάφερα να πάρω τα λεφτά από την μια παραγγελία για iPhone 15 pro (μετά απο μήνα από το αίτημα) και περιμένω αύριο να δω αν θα βάλουν τα λεφτά από το iPhone 15 pro max όπως με ενημέρωσαν ότι θα κάνουν . Για να δούμε θα κρατήσουν τον λόγο τους ή ήταν ακόμα  ένα παραμύθι..

Θα σας ενημερώσω αύριο.

Επεξ/σία από Ioannapop
  • Haha 1

Να πω και εγώ ότι ήμουν και εγώ πελάτης του εν λόγω "καταστήματος" , αλλά τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχα παραγγείλει για φιλο ένα Galaxy a54.

Τότε δεν ήταν το φτηνοτερο, αλλά ήταν από τα πιο φτηνά με "άμεση διαθεσιμότητα"

Δεν το έψαξα πολύ είναι η αλήθεια, γιατί δεν ήταν κάνα τεραστιο ποσό, και βιάζοταν και ο άλλος οπότε το πήρα.

Να μην τα πολυλογω το "άμεσα διαθέσιμο" έγινε 1.5 μήνας με πολλά τηλεφωνήματα, email, απειλές για μηνύσεις, φωνές στο τέλος ΑΛΛΑ τελικά το έστειλαν.

Στο διάστημα που περίμενα, αφού έψαχνα σε google κτλ για το κατάστημα έπεσα σε πολλές περιπτώσεις που ο άνθρωπος εδινε 200 και 300 ευρώ δωροεπιταγες για κινητά που ηταν φανερά ηδη στο κόστος, αργούσε να στείλει iphone 14 pro κάνα δίμηνο και τελικά έστελνε αλλά έστελνε λέει 15 pro (αυτό μάλιστα το διάβασα πολλές φορές οπότε μάλλον πράγματι το έκανε αν έχετε τον Θεο σας) και ακόμα και σε εμάς σε ένα από τα πολλα τηλεφωνήματα μας πρότεινε να περιμένουμε ακόμα 1, 1.5 μηνα και να μας στείλει μετά ένα s23. Μιλάμε για παράνοια.

Αν αυτό το πράγμα δεν είναι ξέπλυμα, δεν ξέρω τι είναι πραγματικά.

Τώρα που έχει φύγει από το best price, μου τον πετάει με διαφημίσεις ΠΑΝΤΟΥ, που σημαίνει ότι έχει ρίξει χρήμα εκεί για να μαζέψει και άλλους (πριν το μεγάλο μπουμ;) Προσοχή σε όλους παιδιά. Καλή τύχη σε όσους έχουν δώσει λεφτά. Μην τους αφήσετε λεπτό ήσυχους.

• Like 1

17 minutes ago, papp0us said:

Να πω και εγώ ότι ήμουν και εγώ πελάτης του εν λόγω "καταστήματος" , αλλά τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχα παραγγείλει για φιλο ένα Galaxy a54.

Τότε δεν ήταν το φτηνοτερο, αλλά ήταν από τα πιο φτηνά με "άμεση διαθεσιμότητα"

Δεν το έψαξα πολύ είναι η αλήθεια, γιατί δεν ήταν κάνα τεραστιο ποσό, και βιάζοταν και ο άλλος οπότε το πήρα.

Να μην τα πολυλογω το "άμεσα διαθέσιμο" έγινε 1.5 μήνας με πολλά τηλεφωνήματα, email, απειλές για μηνύσεις, φωνές στο τέλος ΑΛΛΑ τελικά το έστειλαν.

Στο διάστημα που περίμενα, αφού έψαχνα σε google κτλ για το κατάστημα έπεσα σε πολλές περιπτώσεις που ο άνθρωπος εδινε 200 και 300 ευρώ δωροεπιταγες για κινητά που ηταν φανερά ηδη στο κόστος, αργούσε να στείλει iphone 14 pro κάνα δίμηνο και τελικά έστελνε αλλά έστελνε λέει 15 pro (αυτό μάλιστα το διάβασα πολλές φορές οπότε μάλλον πράγματι το έκανε αν έχετε τον Θεο σας) και ακόμα και σε εμάς σε ένα από τα πολλα τηλεφωνήματα μας πρότεινε να περιμένουμε ακόμα 1, 1.5 μηνα και να μας στείλει μετά ένα s23. Μιλάμε για παράνοια.

Αν αυτό το πράγμα δεν είναι ξέπλυμα, δεν ξέρω τι είναι πραγματικά.

Τώρα που έχει φύγει από το best price, μου τον πετάει με διαφημίσεις ΠΑΝΤΟΥ, που σημαίνει ότι έχει ρίξει χρήμα εκεί για να μαζέψει και άλλους (πριν το μεγάλο μπουμ;) Προσοχή σε όλους παιδιά. Καλή τύχη σε όσους έχουν δώσει λεφτά. Μην τους αφήσετε λεπτό ήσυχους.

Πραγματικά, νόμιζα τόσο καιρό ότι θα προλάβω το μπαμ αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα κάτσε να μη γίνει πριν καν γίνει η μήνυση μου😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα πράγμα που θα ήθελα πραγματικά να μάθω είναι πώς μπορεί το Google τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης, το Bestprice μέχρι πριν απο λίγο καιρό να χορηγεί και να αφήνει αυτούς τους απατεώνες να διαφημίζονται στην πλατφόρμα τους χωρίς καν να κάνουν έλεγχο ιστορικού ή οτιδήποτε άλλο για να ελέγξουν εάν αφήνουν μια νόμιμη επιχείρηση να διαφημιστεί και να πουλήσει.
Αφήνουν τους απατεώνες να διαφημίζονται και να απατούν στην πλατφόρμα τους, αλλά θα ελέγξουν τις κριτικές σας για να δουν αν η ανάρτησή σας είναι τεκμηριωμένη ή αν περιέχει μη πραγματικές πληροφορίες και θα αφαιρέσουν την κριτική εάν κάτι δεν τους αρέσει ενώ ταυτόχρονα δεν κάνουν τίποτα για να  ελέγξουν ποιους χορηγούν και τους αφήνουν να εξαπατούν ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Google και τα μέσα  δικτύωσης χωρίς να τους νοιάζει. 
Λοιπόν, ποια είναι η συμφωνία;
Σκοπεύω να αποτανθώ σε κάθε αρμόδιο

Επεξ/σία από K22
  • Like 1

41 λεπτά πριν, K22 είπε

Ένα πράγμα που θα ήθελα πραγματικά να μάθω είναι πώς μπορεί το Google τα μέσα κοινωνικής  δικτύωσης, το Bestprice μέχρι πριν απο λίγο καιρό να χορηγεί και να αφήνει αυτούς τους απατεώνες να διαφημίζονται στην πλατφόρμα τους χωρίς καν να κάνουν έλεγχο ιστορικού ή οτιδήποτε άλλο για να ελέγξουν εάν αφήνουν μια νόμιμη επιχείρηση να διαφημιστεί και να πουλήσει.
Αφήνουν τους απατεώνες να διαφημίζονται και να απατούν στην πλατφόρμα τους, αλλά θα ελέγξουν τις κριτικές σας για να δουν αν η ανάρτησή σας είναι τεκμηριωμένη ή αν περιέχει μη πραγματικές πληροφορίες και θα αφαιρέσουν την κριτική εάν κάτι δεν τους αρέσει ενώ ταυτόχρονα δεν κάνουν τίποτα για να  ελέγξουν ποιους χορηγούν και τους αφήνουν να εξαπατούν ανθρώπους που χρησιμοποιούν το Google και τα μέσα  δικτύωσης χωρίς να τους νοιάζει. 
Λοιπόν, ποια είναι η συμφωνία;
Σκοπεύω να αποτανθώ σε κάθε αρμόδιο

Κι εγώ τα ίδια αναρωτιόμουν μέχρι που όταν έπαθα ότι έπαθαν και οι υπόλοιποι, και τους έδειξα όλα τα αποδεικτικά κτλπ ακόμα και τότε είχα μηδαμινή υποστήριξη από το bestprice. Ε αργότερα γίναμε πολλοί και ουσιαστικά "αναγκάστηκε" να τον πετάξει γιατί πλέον όσα λεφτά και αν τους έδινε, αυτό που θα πάθαινε ως εταιρία θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό από ότι θα ήταν αν τον κρατούσε. Παρ'όλα αυτά, άργησε και άργησε πολύ.

Όπως επίσης έχουν αργήσει και όλες οι έννομες αρμόδιες υπηρεσίες κατά τη γνώμη μου και δεν του έχουν σφραγίσει ακόμα το κατάστημα ή/και δεν τον έχουν προσαγάγει για τον αέρα που πουλάει. Δηλαδή όλα αυτά ήταν πραγματικά αδιανόητα, ακόμα και ο συνήγορος του πολίτη που έγιναν 70+ καταγγελίες θα έπρεπε ήδη να του έχει βάλει φρένο όχι σήμερα, ΧΤΕΣ !

Υστερόγραφο είμαι από τις περιπτώσεις που μου επεστράφησαν τα χρήματα αφού υπήρξαν ευθείες απειλές ότι θα φάει τις καταγγελίες του). Παρ΄όλα αυτά, η ψυχική κακοποίηση που υπέστην και το όλο ψυχοφθόρο της υπόθεσης κανονικά είναι για μήνυση. Και στην τελική να σταματήσουμε να είμαστε όλοι παρτάκηδες, βλέπω πήγατε σβήσατε τα σχόλια κάποιοι, εγώ δεν τα σβήνω που να με πληρώσει. Ο αθώος κόσμος πρέπει να βοηθηθεί, βλέπετε τι ζούμε λες και είμαστε Κολομβία. Το λιγότερο θα ήταν να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας αντί να κοιτάει ο καθένας τη πάρτη του και μόνο. 

• Like 5
  • Thanks 2

Καλημέρα σε όλους

Από τα βασικά:  Φταίει αυτός, ξεκάθαρα, αλλά φταίμε και εμείς.

Σχόλια σε διάφορες πλατφόρμες υπάρχουν εδώ και μήνες, ακόμα και αυτή εδώ από πέρσι τον Μάιο αν δεν κάνω λάθος.

Στην Google έχει κάνει φραγή αλλά με σκρολαρισμα καταλαβαίνεις τι παίζει, χρυσό οδηγό καταλαβαίνεις με την μία.

Δίνετε 2-3 χιλιάρικα στον Θάνο ρε αλάνια; αλήθεια τώρα;360 έδωσα και δεν περίμενα πολύ, συνήγορο πολίτη, καταναλωτή, ονομαστική καταγγελία μέσω gov- υπουργείου, σχόλια σε χρυσό οδηγό,το bestprice μας τελείωσε άρα πάει για λουγκανης.

Πάντως με τόσο χρήμα που μάζεψε στις γιορτές πρέπει να έβγαλε γούστα ο σκύλος!

Σταμάτα να είσαι πρόβατο, βγάλε δόντια και μην περιμένεις από τους λύκους να σε λυπηθούν.

Το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς.

Υ.Γ Θάνο αν δεν στείλεις το ρολογι θα στο κάνω κομπολογι,την δεύτερη ευκαιρία που σου έδωσα την έχασες, τώρα έχει γέλιο, τουλάχιστον τώρα είναι 20€ ζημιά.

• Like 2

16 λεπτά πριν, Giwrgosml είπε

Κι εγώ τα ίδια αναρωτιόμουν μέχρι που όταν έπαθα ότι έπαθαν και οι υπόλοιποι, και τους έδειξα όλα τα αποδεικτικά κτλπ ακόμα και τότε είχα μηδαμινή υποστήριξη από το bestprice. Ε αργότερα γίναμε πολλοί και ουσιαστικά "αναγκάστηκε" να τον πετάξει γιατί πλέον όσα λεφτά και αν τους έδινε, αυτό που θα πάθαινε ως εταιρία θα ήταν πολύ πιο καταστροφικό από ότι θα ήταν αν τον κρατούσε. Παρ'όλα αυτά, άργησε και άργησε πολύ.

Όπως επίσης έχουν αργήσει και όλες οι έννομες αρμόδιες υπηρεσίες κατά τη γνώμη μου και δεν του έχουν σφραγίσει ακόμα το κατάστημα ή/και δεν τον έχουν προσαγάγει για τον αέρα που πουλάει. Δηλαδή όλα αυτά ήταν πραγματικά αδιανόητα, ακόμα και ο συνήγορος του πολίτη που έγιναν 70+ καταγγελίες θα έπρεπε ήδη να του έχει βάλει φρένο όχι σήμερα, ΧΤΕΣ !

Υστερόγραφο είμαι από τις περιπτώσεις που μου επεστράφησαν τα χρήματα αφού υπήρξαν ευθείες απειλές ότι θα φάει τις καταγγελίες του). Παρ΄όλα αυτά, η ψυχική κακοποίηση που υπέστην και το όλο ψυχοφθόρο της υπόθεσης κανονικά είναι για μήνυση. Και στην τελική να σταματήσουμε να είμαστε όλοι παρτάκηδες, βλέπω πήγατε σβήσατε τα σχόλια κάποιοι, εγώ δεν τα σβήνω που να με πληρώσει. Ο αθώος κόσμος πρέπει να βοηθηθεί, βλέπετε τι ζούμε λες και είμαστε Κολομβία. Το λιγότερο θα ήταν να υπάρχει αλληλεγγύη μεταξύ μας αντί να κοιτάει ο καθένας τη πάρτη του και μόνο. 

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας

Σέβομαι και θαυμάζω τη στάση και τις απόψεις σας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε κ είσαι ο «τυχερός» που έλαβες την παραγγελία σου…. Έχεις σκεφτεί τι θα γίνει αν υπάρξει πρόβλημα με το έτσι κι αλλιώς αμφίβολο προϊόν που αγόρασες;

Αυτο με έκαιγε περισσότερο την δεύτερη φορά, έφτασα στο σημείο να παρακαλάω να μην παραλαβω, να πάρω πίσω τα χρήματα μου κ να αγοράσω το κινητό από σοβαρό κατάστημα. Ευτυχώς έτσι έγινε, με το που μπήκαν τα χρήματα μου εβαλα παραγγελία στο I-storm  κ την επόμενη μέρα είχα στα χέρια μου το γνήσιο κινητό της κόρης μου, χωρίς έγνοιες για δυο χρόνια για το τι θα συμβεί αν σκάσει πρόβλημα.

IMG_0818.png

Επεξ/σία από elkat

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...