yamaha vity Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Στις 28/2/2024 στις 2:11 ΠΜ, Giwrgosml είπε Αν είναι να περνάει κάποιος από 40 κύματα για τα αυτονόητα άστα να πάνε φίλε. 1 ώρα πριν, Ioannapop είπε Έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω εδώ. Και εγώ που περιμένω επιστροφή χρημάτων από 25 Ιανουαρίου για 2 iPhone pro που πλήρωσα με κατάθεση στις 27 Δεκ 2023 δεν παίζει να τα πάρω ε;; Δεν τους βρίσκω ούτε στα email ούτε στα τηλέφωνα , έχω κάνει και 2 αναφορές στον συνήγορο του καταναλωτή και στη γενική γραμματεία καταναλωτή . Έχω ελπίδες ή πάνε τα λεφτουδάκια; Τι γνώμη έχετε για συνήγορο καταναλωτή; Εγώ θα πήγενα Λάρισα με τόσα λεφτά θα πήγενα και θα καλούσα αστυνομία ήμουν έτοιμος να το κάνω γιατί είχα και εγώ θεμα!! 1
Ioannapop Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Επειδή σε βρίσκω αρκετό περίεργο και παρατηρητικό μπορείς να ψάξεις στις αξιολογήσεις μπας και βρεις την αξιολόγηση μου και μάθεις την υπόθεση . Για να σε δω, το εχεις! 2 λεπτά πριν, yamaha vity είπε Εγώ θα πήγενα Λάρισα με τόσα λεφτά θα πήγενα και θα καλούσα αστυνομία ήμουν έτοιμος να το κάνω γιατί είχα και εγώ θεμα!! Αυτό ήμουν έτοιμη να κάνω και θα το κάνω αν δεν λάβω τα χρηματα και από την άλλη παραγγελια 1 1
antonio30 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2024 Παρακολουθώ εδώ και κάποιες εβδομάδες το θέμα. Να πω πως δεν γνωρίζω κάποιον από το perishop και είμαι σίγουρος ότι υπάρχει πολύς δυσαρεστημένος κόσμος από αυτό το κατάστημα. Έκανα παραγγελία ένα κινητό xiaomi στις 7/2 με πληρωμή με κάρτα χωρίς να δω αξιολογήσεις . Αφού είδα τις αξιολογήσεις και την συζήτηση εδώ πέρα θα πω ότι φαρμακωθηκα αφού το κέρδος μου θα ήταν 40-50 ευρώ και δεν θα άξιζε το άγχος. Ξεκίνησα με mail και τηλέφωνα από την πρωτη βδομάδα. Να πω ότι μόνο μια φορά έπιασα γραμμή ωστόσο συνήθως την επόμενη κάποιου mail που είχα στείλει κάποια κοπέλα επικοινωνούσε. Μετά από δύο εβδομάδες αναμονής μίλησα με μια κοπέλα η οποία μου είπε ειλικρινά πως δεν έχει κάποια ενημέρωση σχετικά με την παραγγελία μου. Όλα αυτά που διάβαζα λοιπόν άρχιζαν να επαληθεύονται. Στέλνω προχθές mail πως η να με ενημερώσουν συγκεκριμένα πότε θα παραλάβω ή να ακυρώσω την παραγγελία. Και ως εκ θαύματος με καλεί μια κοπέλα και μου λέει πως η παραγγελία μου είναι στο κατάστημα τους και θα αποσταλεί. Παρέμεινα επιφυλακτικός,όμως το απόγευμα μου ήρθε ο κωδικός αποστολής με box now και σήμερα παρέλαβα. Από 7/2 η αγορά και παρέλαβα 1/3 . Ίσως να ήμουν τυχερός παιδιά. Ίσως μοντέλα όπως τα iphone να έχουν μεγαλύτερη καθυστέρηση. Εύχομαι και στους υπόλοιπους να έχουν μια θετική έκβαση και να παραλάβουν σύντομα. 1
fotisdot Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2024 από fotisdot 1 1
BlaCkPit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 1 hour ago, fotisdot said: Λογικά ήσουν από τους τυχερούς. Σκέψου μόνο αυτό...με τη δική μου καταγγελία στο συνήγορο προωθήθηκαν στην ''επιχείρηση'' και άλλες 61 παρόμοιες υποθέσεις με εμένα! Σίγουρα κάτι δεν πάει καλά... Αν δε σου κάνει κόπο, έχεις link για τη συγκεκριμένη αναφορά στο Συνήγορο; Θα ήθελα να τη διαβάσω, ως παθών και εγώ με το perishop (θα περιγράψω και εδώ την περίπτωση σε πρώτη ευκαιρία) που θα κάνω αναφορά μόλις συγκεντρώσω όλα τα e-mail κλπ που ζητούν ως στοιχεία για την υπόθεση. Ας πούμε απλά ότι έχω παραγγελία για έναν επεξεργαστή από 15/5/2023 και έχουμε φτάσει Μάρτιο 2024.. 1
vklon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, BlaCkPit είπε Αν δε σου κάνει κόπο, έχεις link για τη συγκεκριμένη αναφορά στο Συνήγορο; Θα ήθελα να τη διαβάσω, ως παθών και εγώ με το perishop (θα περιγράψω και εδώ την περίπτωση σε πρώτη ευκαιρία) που θα κάνω αναφορά μόλις συγκεντρώσω όλα τα e-mail κλπ που ζητούν ως στοιχεία για την υπόθεση. Ας πούμε απλά ότι έχω παραγγελία για έναν επεξεργαστή από 15/5/2023 και έχουμε φτάσει Μάρτιο 2024.. Για να κανείς αναφορά στο συνήγορο χρειάζονται τα στοιχεία της επιχείρησης που θα βρεις στο website της και ο αριθμός παραγγελίας. Από την στιγμή που έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος θα έπρεπε να είχες προβεί ήδη σε καταγγελία. Από το συνήγορο αυτοί ανάλογα με τον φόρτο που έχουν την προωθούν στο κατάστημα μέσα σε δυο εβδομάδες συνήθως. Στην αναφορά που κοινοποιούν σε εσένα και στο κατάστημα σε ενημερώνουν και για τις καταγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί. Ακόμα μια άλλη επιλογή είναι το υπουργείο ανάπτυξης που έχει ιστοσελίδα καταγγελιών https://kataggelies.mindev.gov.gr/καταγγελία/ Αυτοί έχουν και την ικανότητα να επιβάλουν διοικητικά πρόστιμα στις επιχειρήσεις αν συγκεντρώσουν πολλές καταγγελίες Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από vklon 4
BlaCkPit Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 6 minutes ago, vklon said: Για να κανείς αναφορά στο συνήγορο χρειάζονται τα στοιχεία της επιχείρησης που θα βρεις στο website της και ο αριθμός παραγγελίας. Από την στιγμή που έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος θα έπρεπε να είχες προβεί ήδη σε καταγγελία. Από το συνήγορο αυτοί ανάλογα με τον φόρτο που έχουν την προωθούν στο κατάστημα μέσα σε δυο εβδομάδες συνήθως. Στην αναφορά που κοινοποιούν σε εσένα και στο κατάστημα σε ενημερώνουν και για τις καταγγελίες που έχουν πραγματοποιηθεί. Τέλεια, ευχαριστώ για τα tips και για το screenshot. Είναι η πρώτη φορά που θα προβώ σε αυτή τη διαδικασία και διάβασα λιγάκι χθες σχετικά για να καταλάβω πως λειτουργεί το όλο σύστημα. Έχω τα στοιχεία του καταστήματος, τα e-mail που τους έχω στείλει, την αρχική πληρωμή μου κλπ, και από Δευτέρα, εφόσον δεν έχω απάντηση στο τελευταίο e-mail μου προς αυτούς (που δε θα έχω, ΟΚ), θα προχωρήσω στην αναφορά. Βλέπω πάντως από αυτό το post εδώ πως είναι γενικό το θέμα με το συγκεκριμένο κατάστημα και θα το τρέξω μέσω του Συνηγόρου με την ελπίδα να βγει κάποια άκρη. Ευχαριστώ και πάλι! 2
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) Οσοι δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους πίσω και περιμένουν καιρό, όλοι έχετε κάνει κατάθεση σαν τρόπο πληρωμής? Γιατί με αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα(πληρωμή με κάρτα),θα είχατε ξεμπερδέψει πολύ νωρίτερα. Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε πια να αποφεύγει ο κόσμος κατάθεση χρημάτων πέραν των μεγάλων αλυσίδων??? Δεν αναφέρομαι σε όποιον θέλει για δικούς του λόγους να το πάει παραπέρα με καταγγελίες κλπ. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από Fulgore 1
Arkin Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Μου ήρθε σήμερα και το mail της επιστροφής των χρημάτων. Με κατάθεση ήταν και έτσι μου τα έβαλαν πριν 4 μερες.
Raezino Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 57 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οσοι δεν έχουν πάρει τα χρήματα τους πίσω και περιμένουν καιρό, όλοι έχετε κάνει κατάθεση σαν τρόπο πληρωμής? Γιατί με αμφισβήτηση συναλλαγής στην τράπεζα(πληρωμή με κάρτα),θα είχατε ξεμπερδέψει πολύ νωρίτερα. Πόσες φορές πρέπει να γράψουμε πια να αποφεύγει ο κόσμος κατάθεση χρημάτων πέραν των μεγάλων αλυσίδων??? Δεν αναφέρομαι σε όποιον θέλει για δικούς του λόγους να το πάει παραπέρα με καταγγελίες κλπ. Για να παρεις αρθρο 39α θελει υποχρεωτικα καταθεση απο εταιρικο λογαριασμο.
Fulgore Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 7 λεπτά πριν, Raezino είπε Για να παρεις αρθρο 39α θελει υποχρεωτικα καταθεση απο εταιρικο λογαριασμο. Εγώ αναφέρομαι σε όσους κάνουν κατάθεση αντί πληρωμής με κάρτα χωρις να τους απασχολουν τα περι ΦΠΑ. Αναφέρθηκε και πιο πίσω η αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω κάρτας, και δεν είδα όλοι οι υπόλοιποι να είπαν ότι έκαναν κατάθεση λόγω άρθρου 39α και ΦΠΑ.
Raezino Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Εγώ αναφέρομαι σε όσους κάνουν κατάθεση αντί πληρωμής με κάρτα χωρις να τους απασχολουν τα περι ΦΠΑ. Αναφέρθηκε και πιο πίσω η αμφισβήτηση συναλλαγής μέσω κάρτας, και δεν είδα όλοι οι υπόλοιποι να είπαν ότι έκαναν κατάθεση λόγω άρθρου 39α και ΦΠΑ. Οχι απλα το αναφερω γιατι κατα 99% το προτημισαν ολοι για 39α. Σκρουτζ τα ακυρωνουν και οι υπολοιποι στο best price εκτος απο Jmc κλεβουν το φπα εκτος αν φτασεις τιμη κοτσοβολου. Πχ foxstore τιμη λιανικης 1170, τιμη 39α (μειον το φπα δλδ) 200 παραπανω Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2024 από Raezino
yamaha vity Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2024 Πρόλαβα στο τσακ και πήρα τα λεφτά μου βλέπω μαζεύονται πολλοί με ένα Ευαγγελάτος καθαρησα καλά ξεμπερδέματα πάντως αν είσαι ευγενικός μ αυτούς το εκμεταλευονται 1
Winter_Is_Coming Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Εμενα παντως μου εστειλε ο κ. Περηφανης μηνυμα εδω μετα απο αναρτηση μου, ρωτησε τον αριθμο παραγγελιας και μετα εξαφανιστηκε. Μαλλον δεν ηταν αρκετα μεγαλο το ποσο ωστε να τον κινητοποιησει . Hταν η 2η παραγγελια μου απο το καταστημα με το κουπονι "δωρου" που εδωσε (+60 ευρω περιπου) και οχι καποιο iphone...
Ioannapop Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Στις 1/3/2024 στις 2:57 ΜΜ, yamaha vity είπε Εγώ θα πήγενα Λάρισα με τόσα λεφτά θα πήγενα και θα καλούσα αστυνομία ήμουν έτοιμος να το κάνω γιατί είχα και εγώ θεμα!! 45 λεπτά πριν, Winter_Is_Coming είπε Εμενα παντως μου εστειλε ο κ. Περηφανης μηνυμα εδω μετα απο αναρτηση μου, ρωτησε τον αριθμο παραγγελιας και μετα εξαφανιστηκε. Μαλλον δεν ηταν αρκετα μεγαλο το ποσο ωστε να τον κινητοποιησει . Hταν η 2η παραγγελια μου απο το καταστημα με το κουπονι "δωρου" που εδωσε (+60 ευρω περιπου) και οχι καποιο iphone... Εγώ πάλι, δεν έχω ενημέρωση για την επιστροφή της δεύτερης παραγγελίας μου όπως με είπαν θα ενημερώσουν, και περιμένω 1 μήνα τώρα και μια εβδομάδα τα λεφτα μου πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις