Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, mpampisaloniki είπε

Εισουν από τους τυχερούς!Και στο Σκρουτζ ήταν παλιότερα και μετά δεν ήταν και τώρα στο μπεστπραιζ,κάτι θα σκάσει...

Τους επρηξα κανονικα δεν εχω χασει ευρω εδω και 20 χρονια που ασχολουμαι με αγορες απο ιντερνετ. Και ηταν μαθημα να προσεχω περισσοτερο σε επομενες αγορες. Περιμενα 40 μερες για το tablet προχθες παρηγγειλα απο drele απο skroutz σημερα πρωι παρελαβα με τιμολογιο και ολα τελεια. 45 ευρω παραπανω εδωσα απο την τιμη του perishop. Οταν εκανα την αγορα ηταν 80 ευρω παραπανω. Οποτε παθαινεις και μαθαινεις. 

Δημοσ.

ΑΠΑΤΗ ΜΑΚΡΙΑ  , έχουμε παραγγείλει κινητό εδώ και ένα μήνα ΤΙΠΟΤΑ  απλά χάσαμε τα χρήματα μας , δεν απαντάνε ούτε στα τηλέφωνα ούτε στα email .

Δημοσ.

επιτέλους αυτό το μόρφωμα πετάχτηκε έξω από το bestprice.

Χαρά σε εμάς που χάσαμε ότι χάσαμε γιατί ο ιδιοκτήτης είναι άφαντος.

Κρίμα και ντροπή το θαυμαστό επώνυμο του -όποιος το ξέρει.

Δημοσ.

Έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω εδώ. Και εγώ που περιμένω επιστροφή χρημάτων από 25 Ιανουαρίου για 2 iPhone pro που πλήρωσα με κατάθεση στις 27 Δεκ 2023 δεν παίζει να τα πάρω ε;; Δεν τους βρίσκω ούτε στα email ούτε στα τηλέφωνα , έχω κάνει και 2 αναφορές στον συνήγορο του καταναλωτή και στη γενική γραμματεία καταναλωτή . Έχω ελπίδες ή πάνε τα λεφτουδάκια; Τι γνώμη έχετε για συνήγορο καταναλωτή;

• Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ioannischr είπε

λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα ποτε καταθεση σε λογαριασμο

ιδιως σε τετοια μαγαζια

ταχασες δυστυχως

Πριν λίγο με κάλεσαν να με ενημερώσουν ότι επέστρεψαν τα χρήματα της μιας παραγγελίας και όντως τα βλέπω στον λογαριασμό μου. Δευτέρα θα καλέσουν να μου πουν για την ημερομηνία  επιστροφής της δεύτερης.

• Haha 2
Δημοσ.

περιεργο

μακαρι να επεσε εξω ο ιδιοκτητης με το πλανο του και να μην ηταν λαμογιο αλλα τιμιος

θα φανει και με τις αλλες επιστροφες χρηματων

Δημοσ.

Και μένα μετά από σχετικό μέιλ σήμερα το πρωί μου είπαν και έστειλαν και μέιλ ότι Δευτέρα δρομολογειται η παραγγελία μου. 

Οψόμεθα παιδιά, οψόμεθα. Θα δείξει η νεκροψία 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Ioannapop είπε

Πριν λίγο με κάλεσαν να με ενημερώσουν ότι επέστρεψαν τα χρήματα της μιας παραγγελίας και όντως τα βλέπω στον λογαριασμό μου. Δευτέρα θα καλέσουν να μου πουν για την ημερομηνία  επιστροφής της δεύτερης.

Είσαι πολύ τυχερή εσύ. 1 ώρα που γράφτηκες και όχι μόνο σε κάλεσαν αυτοί ενώ δεν σηκώνουν ποτέ τηλέφωνα αλλά σου επέστρεψαν και χρήματα κιόλας. 

Spoiler

g1366148074673898042-1521141433.jpg

Επεξ/σία από Nabuko
  • Like 4
  • Confused 1
  • Haha 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είσαι πολύ τυχερή εσύ. 1 ώρα που γράφτηκες και όχι μόνο σε κάλεσαν αυτοί ενώ δεν σηκώνουν ποτέ τηλέφωνα αλλά σου επέστρεψαν και χρήματα κιόλας. 

Καλο θα ηταν να παιξει και ενα joker και ειδικα το EuroJackpot  με τα 120 μυρια με τετοια τυχη  .

Επισης μπορει να μας το βουλωσει με μια φωτο πχ 

image.png.f764b6f888c5aabcd10035fd52561e34.png

image.png.a8e108da96a48ccd7b9b2078c78c38dd.png

Επεξ/σία από villasg
  • Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

g1366148074673898042-1521141433.jpg

Μια ελπίδα για όσους έχουν ζητήσει επιστροφή χρημάτων και περιμένουν..Όπως προείπα έχω προχωρήσει σε 2 αναφορές, αξιολογήσεις παντού και άπειρα αναπάντητα τηλέφωνα  και email στο κατάστημα. Θα σας ενημερώσω αν γίνει κι η δεύτερη επιστροφή! 

IMG_6237.jpeg

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, Ioannapop said:

Μια ελπίδα για όσους έχουν ζητήσει επιστροφή χρημάτων και περιμένουν..Όπως προείπα έχω προχωρήσει σε 2 αναφορές, αξιολογήσεις παντού και άπειρα αναπάντητα τηλέφωνα  και email στο κατάστημα. Θα σας ενημερώσω αν γίνει κι η δεύτερη επιστροφή! 

IMG_6237.jpeg

να σου πω ψηλέ....ξέχασες οτι τη παραγγελία την έκανες 27 Δεκεμβρίου και περιμένεις 25 Ιανουαρίου την επιστροφή.

αλλά είσαι πολύ μπροστά παίζεις με διπλό καρμπυρατέρ.

πρώτα γίνεται η παραγγελία σου και μετά βάζεις τα χρήματα. γατάκι 

Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

1 hour ago, Ioannapop said:

Έχω πάθει σοκ με αυτά που διαβάζω εδώ. Και εγώ που περιμένω επιστροφή χρημάτων από 25 Ιανουαρίου για 2 iPhone pro που πλήρωσα με κατάθεση στις 27 Δεκ 2023 δεν παίζει να τα πάρω ε;; Δεν τους βρίσκω ούτε στα email ούτε στα τηλέφωνα , έχω κάνει και 2 αναφορές στον συνήγορο του καταναλωτή και στη γενική γραμματεία καταναλωτή . Έχω ελπίδες ή πάνε τα λεφτουδάκια; Τι γνώμη έχετε για συνήγορο καταναλωτή;

Επεξ/σία από greekfragma
  • Haha 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, greekfragma είπε

να σου πω ψηλέ....ξέχασες οτι τη παραγγελία την έκανες 27 Δεκεμβρίου και περιμένεις 25 Ιανουαρίου την επιστροφή.

αλλά είσαι πολύ μπροστά παίζεις με διπλό καρμπυταρέρ.

πρώτα γίνεται η παραγγελία σου και μετά βάζεις τα χρήματα. γατάκι 

Seth Meyers Lol GIF by Late Night with Seth Meyers

Κοντέ, ότι ειπα  αυτο είναι, και αν σου αρέσει. 25 Ιανουαρίου εκανα το αίτημα για την επιστροφή 

IMG_6238.jpeg

• Haha 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...