Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
Στις 5/10/2023 στις 8:59 ΠΜ, eduardo είπε

Αναμένω εδώ και 10 μέρες για προϊόν το οποίο ήταν σε απόθεμα!

Τηλέφωνα και email στο βρόντο. 

Τι παρήγγειλες; τηλέφωνο; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

perishop Παραγγελια δικια μου , στις 6 εργασιμες και δεν κουνηθηκε τιποτα , στα τηλεφωνα ( αμα επιανες ) ελεγαν οτι ειναι στην αποθηκη κλπ κλπ δεν ειχαν εικονα κλπκλπ .
Εκανα αρνητικη στο google και αμεσα με πηραν τηλεφ και μου ειπαν οτι φευγει αμεσα και να "φτιαξω" την αξιολογηση .
Ηρθε σχεδον αμεσως την ιδια μερα tracking και τελικα παρελαβα ( το κινητο ηρθε απο αλλο μαγαζι καπου στην χαλκιδικη απο καταλαβα απο το Tracking) 

Συμπερασμα ΔΕΝ εχει στοκ , και πουλα οτι βλεπει σαν στοκ στον εκεστοτε προμηθευτη , αμα αυτος ξεπουλησει και δεν το παρουν χαμπαρι την εκατσες 

image.png.5bbbad836df840bab41bad65a6b0ef5b.png

• Like 1

σε προσφατη παραγγελια συγγενικου προσωπου ολα πηγαν καλα σε εμας, ενημερωση πορειας με εμαιλ (παραλαβη παραγγελιας, πακεταρισμα, αποστολη) και γρηγορη παραλαβη με acs.

απλη αποδειξη, οχι τιμολογιο

23 λεπτά πριν, greekboy είπε

σε προσφατη παραγγελια συγγενικου προσωπου ολα πηγαν καλα σε εμας, ενημερωση πορειας με εμαιλ (παραλαβη παραγγελιας, πακεταρισμα, αποστολη) και γρηγορη παραλαβη με acs.

απλη αποδειξη, οχι τιμολογιο

Κινητο ;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ εδω και δυο μηνες εχω παραγγειλει δυο κινητα με καταθεση στην τραπεζα!!! Και καθε εβδομαδα μου λενε την αλλη εβδομαδα σας ενημερωνω μην παρει καποιος απο αυτο το καταστημα κοροιδευουν τον κοσμο μακρια!!!

48 λεπτά πριν, User4829284 είπε

ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ εδω και δυο μηνες εχω παραγγειλει δυο κινητα με καταθεση στην τραπεζα!!! Και καθε εβδομαδα μου λενε την αλλη εβδομαδα σας ενημερωνω μην παρει καποιος απο αυτο το καταστημα κοροιδευουν τον κοσμο μακρια!!!

Ευχαριστώ φίλε απλά διάβασα κάπου αν κάνεις κριτική άσχημη αμέσως μιλάνε μαζί σου και στο στέλνουν δοκίμασε τι φίλε 

20 ώρες πριν, User4829284 είπε

Και εμένα σύμφωνα με τις μέρες που πέρασαν επρεπε να είχε σταλεί σήμερα ένα κινητό που αγόρασα αλλά όταν κάλεσα μου είπαν από βδομάδα λογω φόρτου εργασίας, λες και εγώ δεν περιλαμβανομαι μέσα σε αυτόν τον φόρτο. Τεσπα αν αργήσουν 2 μέρες, μιας και το βιάζομαι τώρα πλέον, ακόμα εργάσιμες  θα την ακυρώσω και θα αιτηθω επιστροφή χρημάτων και απευθείας θα στείλω και στον συνήγορο για να τα πάρω άμεσα πίσω. 

εγω μίλησα με τον ιδιοκτήτη , μετα απο 1+ μηνα αναμονή , του είπα οτι θα προσφύγω με ενδικα μέσα , την επόμενη μου το έστειλε , βέβαια το στυλακι του καλύτερα να μην το σχολιάσω , επίσης ο κύριος διαβάζει ό,τι thread / post σηκωθεί για το μαγαζί του ! τελικά παρέλαβα μετα το τηλεφώνημα συσκευή  αντι 8ram /256 rom (που ειχα παραγγείλει ), με ανώτερα χαρακτηριστικά 12/512 !! αλλα τι να το κάνω με τέτοια εμπειρία ! (προφανώς για αυτό και δεν υπάρχει σαν κατάστημα στο skroutz )...........

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...