Προς το περιεχόμενο

Αγορα απο perishop/peristore/peristores.gr

George b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΜΑΚΡΙΑ- ΜΑΚΡΙΑ !!!  ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!!

ΑΠΟ 28-11-2023 ΕΧΩ ΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ S23 ΑΞΙΑΣ 861 ΕΥΡΩ ΜΕ ΑΠΟΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ !!!! 

Επεξ/σία από george_plat
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 ώρες πριν, Arkin είπε

Πηρα σημερα τα χρηματα μου πισω ακριβως οσα εβαλα οποτε τελος καλα ολα καλα που λεμε. 

Αν είναι να περνάει κάποιος από 40 κύματα για τα αυτονόητα άστα να πάνε φίλε.

• Like 1

Και εγώ τα πήρα μετά τρις μήνες και μου είχε πει να σβήσω τα αρνητικά και θα μου έστελνε αντικαταβολή 400€το s23ultra που είχα κάνει παραγγελία και δεν ήρθε ποτέ αλλά και αυτό μουφα ήταν 

Έχουν αρχίσει τώρα να μην απαντάνε και τηλέφωνα. Από το πρωί θέλει το νομικό τμήμα μας ή ο υπεύθυνος να επικοινωνήσει μαζί τους και δεν πιάνουμε γραμμή ούτε για αστείο 

43 λεπτά πριν, Titos301 είπε

image.png.ff5fda86cd233d0acb3c0c987ea6c217.pngαρχική τιμή 400€

και αυτοί πουλάνε 160€ 

λογικα εχουν μοναδα παραγωγης στο υπογειο

Με τιμολόγιο jmctech 130

"Σήκω και πάτα το"

• Haha 1

6 ώρες πριν, Titos301 είπε

image.png.ff5fda86cd233d0acb3c0c987ea6c217.pngαρχική τιμή 400€

και αυτοί πουλάνε 160€ 

λογικα εχουν μοναδα παραγωγης στο υπογειο

160€ δεν κάνει ούτε την οθόνη να αγοράσεις...

τι φάση, κλάπηκε κάνα φορτηγό Samsung και πήραν πλιάτσικο;

• Haha 4

Στις 9/2/2024 στις 5:14 ΜΜ, nickarmy είπε

Σήμερα 13 ημερα από την ακύρωση της παραγγελίας,  στο τηλέφωνο λένε ότι θα μιλήσουν με το λογιστήριο... (άλλωστε είναι μέχρι 14 εργάσιμες). Έχει στείλει email ο δικηγόρος μου (χωρίς απάντηση) , θα προχωρήσει σε τηλέφωνο στον ίδιο τον ιδιοκτήτη 

Υπαρχει καποιο νεωτερο απο την περιπτωση σας γιατι προς αυτη την επιλογή, του δικηγορου, τείνω και εγω

Καλησπέρα παθών και εγώ με αριθμό παραγγελίας 44440 ένα iphone 15 pro από 21 Νοεμβρίου η παραγγελία και ακύρωση παραγγελίας για επιστροφή των χρημάτων από τις 17 Ιανουαρίου. Εννοείται μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει τίποτα. Έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και στο υπουργείο ανάπτυξης. Επίσης έχω απευθυνθεί και σε δικηγόρο. Οποίος επιθυμεί να κάνουμε μια ομαδική αγωγή ας επικοινωνήσει μαζί μου να οργανωθούμε. 

Ακριβώς ίδιες περιπτώσεις με  μαγαζιά με τιμές χώμα έχουν γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.Τα λέγαμε  εδώ και παλιότερα και η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται.Μαζευαν τα χρήματα από τους πελάτες και ξαφνικά χτύπαγαν κανόνι και άδειαζαν τα μαγαζιά τους σε μια νύχτα.Πολλά παιδιά έκλαιγαν τα λεφτά τους και έκαναν καταγγελίες χωρίς αντίκρισμα.Το κακό είναι ότι λόγω ότι είναι ΙΚΕ δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα αν δεν έχει ο ιδιοκτήτης κάτι στο όνομα του,που συνήθως δεν εχει.Οσοι πλήρωσαν με κάρτα visa η MasterCard είναι εξασφαλισμένο και με μια καταγγελία στην τράπεζα τους θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους σε λίγο καιρό.Όσοι πλήρωσαν με λογαριασμό τα πράγματα είναι δύσκολα και εκεί έγκειται στην κλ άλλη διάθεση του ιδιοκτήτη αν θα τα δώσει πίσω και πότε.

1 ώρα πριν, thanospap1 είπε

Καλησπέρα παθών και εγώ με αριθμό παραγγελίας 44440 ένα iphone 15 pro από 21 Νοεμβρίου η παραγγελία και ακύρωση παραγγελίας για επιστροφή των χρημάτων από τις 17 Ιανουαρίου. Εννοείται μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει τίποτα. Έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και στο υπουργείο ανάπτυξης. Επίσης έχω απευθυνθεί και σε δικηγόρο. Οποίος επιθυμεί να κάνουμε μια ομαδική αγωγή ας επικοινωνήσει μαζί μου να οργανωθούμε. 

Αν πληρωσες με κάρτα, αύριο πρωί κατευθείαν στην τράπεζα σου για καταγγελία,αν δεν το έχεις κάνει ήδη.Μονο έτσι θα πάρεις χρήματα πίσω.

• Like 1

2 λεπτά πριν, mpampisaloniki είπε

Ακριβώς ίδιες περιπτώσεις με  μαγαζιά με τιμές χώμα έχουν γίνει αρκετές φορές στο παρελθόν.Τα λέγαμε  εδώ και παλιότερα και η ίδια ιστορία επαναλαμβάνεται.Μαζευαν τα χρήματα από τους πελάτες και ξαφνικά χτύπαγαν κανόνι και άδειαζαν τα μαγαζιά τους σε μια νύχτα.Πολλά παιδιά έκλαιγαν τα λεφτά τους και έκαναν καταγγελίες χωρίς αντίκρισμα.Το κακό είναι ότι λόγω ότι είναι ΙΚΕ δεν μπορείς να διεκδικήσεις τίποτα αν δεν έχει ο ιδιοκτήτης κάτι στο όνομα του,που συνήθως δεν εχει.Οσοι πλήρωσαν με κάρτα visa η MasterCard είναι εξασφαλισμένο και με μια καταγγελία στην τράπεζα τους θα πάρουν πίσω τα χρήματα τους σε λίγο καιρό.Όσοι πλήρωσαν με λογαριασμό τα πράγματα είναι δύσκολα και εκεί έγκειται στην κλ άλλη διάθεση του ιδιοκτήτη αν θα τα δώσει πίσω και πότε.

Εγω πριν παρω τα χρηματα μου εκανα 10 φορες την αιτηση που εχουν στο site για την ακυρωση. Και την ιδια μερα το απογευμα μπηκαν. 10 φορες την μια πανω στην αλλη. Τωρα βλεπω δεν υπαρχει και στο bestprice καθολου δεν φαινεται πουθενα. 

Screenshot_2.png

Όσοι κάνατε αγορά με κάρτα γιατί δεν κάνατε μια απλή αμφισβήτηση συναλλαγής και να λήξει το ζήτημα; Τι κάθεστε και ασχολείστε τόσους μήνες με "φόρμες' και "οχλήσεις" μεσω email; Θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω χωρίς να μπλέξετε με το κατάστημα. 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Arkin είπε

Εγω πριν παρω τα χρηματα μου εκανα 10 φορες την αιτηση που εχουν στο site για την ακυρωση. Και την ιδια μερα το απογευμα μπηκαν. 10 φορες την μια πανω στην αλλη. Τωρα βλεπω δεν υπαρχει και στο bestprice καθολου δεν φαινεται πουθενα. 

Screenshot_2.png

Εισουν από τους τυχερούς!Και στο Σκρουτζ ήταν παλιότερα και μετά δεν ήταν και τώρα στο μπεστπραιζ,κάτι θα σκάσει...ίσως να κάνω και λάθος...

Επεξ/σία από mpampisaloniki

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...