Arkin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yamaha vity Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Δοκίμασε αύριο είχα πάρει Σάββατο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StergiosGeo Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου Μπορειτε να μου εξηγησετε ομως γιατι τρεξατε ολοι να διαγραψετε τα σχολια μολις σας εστειλε μυνημα στο insomnia ο «κατοχος ομιλου»;;; Και εμενα μου εστειλε αλλα δεν ετρεξα να διαγραψω τπτ χωρις να παρω την παραγγελια μου και οπως καταλαβαινετε ακομη περιμενω… 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos96 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Καλησπέρα, ειχα δει κ γω τις μεγαλες διαφορές στις τιμές στα τηλεφωνα iphone 15/pro/max κλπ (μιλάμε διαφορά κοντά στα 300e), και είπα να το ψάξω λίγο. Μετά από όλα αυτά που διαβάζω, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ίσως τι πάιζει. Το κατάστημα ίσως δε ξέρω, μια εικασία κάνω, μαζεύει αβέρτα χρήμα από τις προπληρωμές, κάποιοι είναι ίσως τυχεροί και λαμβάνουν τα προιοντα τους, καποιοι παίρνουν τα χρήματα τους πίσω. Όσο περνά ο καιρός το χρήμα μαζεύεται όμως κ ένα μικρό ποσοστό επιστρέφεται. Και κάπου εδώ είναι που έρχεται το πιστόλι και γεια σας! Ίσως λέω δε ξέρω, μπορεί οι άνθρωποι πραγματικά να ψάχνουν να βρούν προσφορές από παρα πολλούς προμηθευτές τους εξωτρικόύ κ ν αργουν πολύ δε ξέρω. Η ιστορία όμως μ θυμίζει αντίστοιχο κατάστημα γνωστού τηλεπαρουσιαστή πριν μεικά χρόνια νμζ, αν θυμάμαι καλά είχε γίνει θεμα, πανε κ χρόνια βέβαια μπορεί να θυμάμαι κ λάθος ή να μπερδεύομαι. Για το jmctech έχετε άποψη ? μια απο τα ίδια? ή ειναι πιο εντάξει απο την εμπερία σας. Όπως καταλαβαίνετε, 200~300ε κάτω απο τον ανταγωνισμό συν την αππαλάγη φπα που δικαιούμαι, είναι προκληση! Ευχαριστώ, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StergiosGeo Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, nasos96 είπε Καλησπέρα, ειχα δει κ γω τις μεγαλες διαφορές στις τιμές στα τηλεφωνα iphone 15/pro/max κλπ (μιλάμε διαφορά κοντά στα 300e), και είπα να το ψάξω λίγο. Μετά από όλα αυτά που διαβάζω, έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ίσως τι πάιζει. Το κατάστημα ίσως δε ξέρω, μια εικασία κάνω, μαζεύει αβέρτα χρήμα από τις προπληρωμές, κάποιοι είναι ίσως τυχεροί και λαμβάνουν τα προιοντα τους, καποιοι παίρνουν τα χρήματα τους πίσω. Όσο περνά ο καιρός το χρήμα μαζεύεται όμως κ ένα μικρό ποσοστό επιστρέφεται. Και κάπου εδώ είναι που έρχεται το πιστόλι και γεια σας! Ίσως λέω δε ξέρω, μπορεί οι άνθρωποι πραγματικά να ψάχνουν να βρούν προσφορές από παρα πολλούς προμηθευτές τους εξωτρικόύ κ ν αργουν πολύ δε ξέρω. Η ιστορία όμως μ θυμίζει αντίστοιχο κατάστημα γνωστού τηλεπαρουσιαστή πριν μεικά χρόνια νμζ, αν θυμάμαι καλά είχε γίνει θεμα, πανε κ χρόνια βέβαια μπορεί να θυμάμαι κ λάθος ή να μπερδεύομαι. Για το jmctech έχετε άποψη ? μια απο τα ίδια? ή ειναι πιο εντάξει απο την εμπερία σας. Όπως καταλαβαίνετε, 200~300ε κάτω απο τον ανταγωνισμό συν την αππαλάγη φπα που δικαιούμαι, είναι προκληση! Ευχαριστώ, Εχω φτασει στο σημειο πλεον που αν μπορουδα θα γυρναγα τον χρονο πισω να παρω απο jmctech. Εχω καποιους γνωστους που εχουν αγορασει καρτα γραφικων και επεξαργαστες αν θυμαμαι καλα και τα πηραν γυρω στις 30 μερες που γραφουν αλλα την πατησα και εκανα παραγγελια απο Perishop που τοτε εγραφε αμεσα διαθεσιμο. Τεσπα αυτοι ειναο πιστοποιημενοι απο οτι ειδα οποτε λογικα αμα περουσιαστει αντιστοιχο προβλημα σαν τον Perishop που εγω περιμενω ακομγ 4 μηνες τα λεφτα μου, θα τα ειχα ηδη παρει πισω απο το best price αμα ψωνιζα απο αυτους… Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από StergiosGeo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgosml Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Είχα και εγώ μια άσχημη εμπειρία με δαύτους. Ενώ έστελνα email και έκανα τηλέφωνα πουθενά άφαντοι ούτε κουβέντα. Εν τω μεταξύ ζήτησα ακύρωση και η ακύρωση ήρθε μόνο στο mail και ενώ πέρναγαν οι μέρες δεν έκαναν καν επιστροφή χρημάτων και ας έλεγε το mail refunded. Τότε ξεκίνησα τη διαδικασία με τις καταγγελίες και ξάφνου εμφανίζεται το "Boss" και μου γυρνάει τα λεφτά στο λογαριασμό. Ερώτηση : Για ποιο λόγο να το περάσω όλο αυτό ; Αξίζει καν το ψυχοφθορο της υπόθεσης ; Αξίζει η κοροϊδία ; Αξίζει να τολμούν να κρατάνε τα λεφτά που με τόσο κόπο έβγαλες για 2 και 3 μήνες ; Και αν ξανά λέω και αν τελικά στο στείλουν ; Μιλάμε για πραγματική σηψη, απορώ πως παραμένει ακόμα ανοιχτό και για ποιο λόγο οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δεν τον έχουν ακόμα σφραγίσει είναι πραγματικά απορίας άξιον. Τέλος είχα στείλει και στο BestPrice καταγγελία και αναφορά, αυτοί να δείτε τι αδιαφορία έδειξαν. Και εκεί κατάλαβα και πόσο κάτω είναι το bestprice σε σχέση με το skroutz που εννοείται δεν βάζει τέτοια καταστήματα στις λίστες του. Απαντήστε μου λίγο, ολόκληρο, bestprice να μην έχει ένα τηλέφωνο επικοινωνίας να μπορείς να καλέσεις να πεις το θέμα σου. Σοβαρά τώρα ;; Ούτε live chat σαν υποστήριξη ουτε τίποτα και όλα αυτά εν έτει 2024. Σοβαρά τώρα ; Από αυτά που ανέβασε ο άλλος στον χρυσό οδηγό μιλάμε για τραγικά πράγματα όπως τα διάβασα και τόσο καιρό δεν τους έχει κάνει κανείς τίποτα τι φάση τι άκρες έχει ο άλλος και δεν τον αγγίζει τίποτα ; Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από Giwrgosml 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cretanmonster Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Πλήρωσα την παραγγελία μου πριν δω κριτικές στο google πριν την πρωτοχρονιά. Εννοείται έγιναν όλα τα κλασικά,κανένα μήνυμα καμία επικοινωνία.Εναν μήνα μετά,παρότι το τηλέφωνο ηταν σε κατάσταση διαλογης και διαθέσιμο στο σάιτ, στα τηλέφωνα μου λένε για αντικατάσταση με άλλο καλύτερο. 15 μέρες αίτησης επιστροφής χρημάτων μετά, δεν έχω λάβει τίποτα, σε δύο κλήσεις που έχουν σηκώσει λένε εννοείται θα τα πάρετε σήμερα/μέχρι το τέλος της εβδομάδας κλπ. Πέρασε η εβδομάδα κύριοι. Σε αυτό που θέλω να καταλήξω είναι, έχει επικοινωνήσει το ίδιο το υπουργείο οικονομικών μαζί τους και πάλι αδιαφορούν. Περιμένω να δει το σχόλιο μου ο κύριος Περήφανης,γιατι μάλλον ούτε τα μέιλ τους βλέπουν, καθώς τη Δευτέρα θα αποσταλούν και οι καταγγελίες, εκτός του ότι έχει ενημερωθεί ήδη το ΣΔΟΕ. (Κινητό που αυτή τη στιγμή με τις εκπτώσεις του Κωτσόβολου και ένα αφορολογητο,κατεβαίνει στην ίδια τιμή) Μιλάμε για την παραγγελία 50875 και 377 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yamaha vity Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 18 ώρες πριν, StergiosGeo είπε Μπορειτε να μου εξηγησετε ομως γιατι τρεξατε ολοι να διαγραψετε τα σχολια μολις σας εστειλε μυνημα στο insomnia ο «κατοχος ομιλου»;;; Και εμενα μου εστειλε αλλα δεν ετρεξα να διαγραψω τπτ χωρις να παρω την παραγγελια μου και οπως καταλαβαινετε ακομη περιμενω… Εγώ τηv είχα σβήσει γιατί είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω μετά από απηλές και μου εστηλε ο ίδιος με έψησε ότι θα μου έστελνε το samsung s23 ultra αντικαταβολή 400€με την προϋπόθεση να σβήσω τα αρνιτικο από δω και best price και τελικά μουφα Στις 23/1/2024 στις 8:29 ΜΜ, nickarmy είπε όταν σου λένε οτι θα σε πάρουν τηλέφωνο ή στείλουν email για 2 εβδομάδες (μετά το πέρας του 1 μήνα) θα το δεχόσουν δηλαδή να συνεχίζετε ? Ακόμα και σε μεγάλη εταιρία θα ακύρωνα τη παραγγελία και θα είχα άμεσα την επιστροφή των χρημάτων όχι μετά από μήνα και με εμπλοκή δικηγόρου όπως γράφουν στα σχόλια. Αύριο που θα καλέσω για ακύρωση αυτή τη φορά *αφού σήμερα δεν με κάλεσαν όπως μου είπαν, θα ενημερώσω για τις μελλοντικές εξελίξεις Δεν πρόκειται να σε καλέσουν ποτέ για ακύρωση υπάρχει φόρμα στο σαιτ να συμπληρώσεις και να κάνεις εσύ την ακύρωση έτσι περημενα και εγω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) ... Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου από Arkin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yamaha vity Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 5 λεπτά πριν, Arkin είπε Υπάρχει ειδική φόρμα ακύρωσης η εννοείς στην επικοινωνία που στέλνεις μήνυμα? Γιατί δεν απαντάνε πουθενά. Τα λεφτα πίσω θέλουμε οι περισσότεροι κυρίως το προϊόν δεν μας νοιάζει πια. https://perishop.gr/epistrofi-proionton-chrimaton/ πήγενε τρόπος πληρωμής και θα την βρεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgosml Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yamaha vity είπε https://perishop.gr/epistrofi-proionton-chrimaton/ πήγενε τρόπος πληρωμής και θα την βρεις Αυτή η φόρμα είναι άλλη μια κοροϊδία. Όταν έγραψα το παραπάνω μήνυμα την είχα συμπληρώσει και αυτή. Δεν αλλάζει κάτι. Ο ιδιοκτήτης δεν μασάει από τίποτα ούτε από απειλές να ξέρετε. Αν δεν είστε αποφασισμένοι να το φτάσετε ως το κόκαλο με όλα τα νόμιμα μέσα και καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς, τότε απλά θα συνεχίσουν να σας κοροϊδεύουν. Εγώ εν κατακλείδι πήρα τα λεφτά μου πίσω όμως έζησα κάτι που ούτε είχα ζήσει στις αγορές μου μέχρι σήμερα ούτε θέλω να το ξανά ζήσω. Και πιστέψτε με και εμένα μου έταζε λαγούς με πετραχίλια και κουπόνια και εκπτώσεις και πολλά άλλα που προφανώς δεν ισχύει τίποτα. Και ακόμα και αν ισχύει το κάνει σε κάποιους για ξεκάρφωμα ή στέλνει σε αρκετούς τις παραγγελίες οκ για ξεκάρφωμα όμως θα υπάρξουν και τα αθώα θύματα που θα την πατήσουν. Σε αυτούς βασίζεται. Θέλετε να περιμένετε έχοντας προ πληρώσει για ένα προϊόν 2, 3, 4 μήνες ακόμα και με έκπτωση 100 - 200 ευρώ κάτω ? Αν ναι, και δεν σας απασχολεί αυτό είναι δικό σας θέμα τότε σας αξίζει αυτό το πράγμα. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από Giwrgosml Βωμολοχίες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Στις 11/12/2023 στις 11:48 ΠΜ, Pan14 είπε Update:Παρέλαβα τελικά καλύτερη συσκευή από αυτή που είχα παραγγείλει Όπως; τι κιν είχες παραγγείλει; κ τι upgrade σου έκαναν;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasiotis_john Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα και από μένα, να πω και γω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο κατάστημα που πραγματικά μου άφησε τόσο θετική εντύπωση που ήδη έκανα παραγγελία και άλλο ένα κινητού. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον, ούτε διαφήμιση να κάνω, ούτε γνωρίζω τους ιδιοκτήτες ή μου έταξαν κάτι ή οτιδήποτε άλλο, εξάλλου με γνωρίζετε τόσα χρόνια από τις αγγελίες. Έκανα παραγγελία ολοκαίνουργιο μοντέλο που σχεδόν δεν ήρθε ετοιμοπαράδοτο στα μεγάλα καταστήματα και μου το έφεραν σε μια βδομάδα μέσα (θα ερχόταν και νωρίτερα, αλλά έπεσε σε ΣΚ και είμαι και σε νησί). Όλα έγιναν τσακ μπαμ, έριξα παραγγελία, μου ήρθε tracking, παρέλαβα από ACS σε ασφαλή συσκευασία, Ευρωπαϊκό μοντέλο, απόδειξη με το ΙΜΕΙ ν' αναγράφετε πάνω, ΌΛΑ κομπλέ... Όποιος θέλει λεπτομέρειες να μου στείλε pm να του δείξω φωτογραφίες από την παραγγελία στο site και την απόδειξη/ συσκευασία πότε παρέλαβα. Το μόνο που φαντάζομαι για το χαμό που γίνεται λίγο που είδα μερικές σελίδες εδώ, είναι ότι θα έχουν εκατοντάδες+ παραγγελίες την ημέρα λόγο χαμηλών τιμών και μπούκωσαν οι λίστες αναμονής, ειδικά να αναρωτηθεί κανείς ότι τα κινητά αυτά έρχονται από εξωτερικό. 2 κινητά πήρα τα τελευταία χρόνια από Αμαζον (Γερμανίας και Ισπανίας) και περίμενα 1 μήνα ακριβώς για να τα παραλάβω, στην τότε παραγγελία έλεγε πως θα τα έπαιρνα σε 10 περίπου μέρες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αργοπορία μπορεί να τύχει και σε άλλα καταστήματα, μην αρχίσω να λέω και για τις μεγάλες αλυσίδες γιατί θα πιάσουμε 100 σελίδες. Κάθε χρόνο που παίρνω IPhone από Κωτσόβολο, Πλαισιο, Γερμανο μου βγάζουν την πίστη μέχρι να παραλάβω! (μιλάω για καθυστέρηση ακόμα και ενάμιση μήνα+) Όσο για το Perishop θα του δώσω και άλλη ευκαιρία και μετά θα κρίνω ξανά.. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου από hasiotis_john 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waiss Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 16 minutes ago, hasiotis_john said: Καλησπέρα και από μένα, να πω και γω την γνώμη μου για το συγκεκριμένο κατάστημα που πραγματικά μου άφησε τόσο θετική εντύπωση που ήδη έκανα παραγγελία και άλλο ένα κινητού. Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με κάποιον, ούτε διαφήμιση να κάνω, ούτε γνωρίζω τους ιδιοκτήτες ή μου έταξαν κάτι ή οτιδήποτε άλλο, εξάλλου με γνωρίζετε τόσα χρόνια από τις αγγελίες. Έκανα παραγγελία ολοκαίνουργιο μοντέλο που σχεδόν δεν ήρθε ετοιμοπαράδοτο στα μεγάλα καταστήματα και μου το έφεραν σε μια βδομάδα μέσα (θα ερχόταν και νωρίτερα, αλλά έπεσε σε ΣΚ και είμαι και σε νησί). Όλα έγιναν τσακ μπαμ, έριξα παραγγελία, μου ήρθε tracking, παρέλαβα από ACS σε ασφαλή συσκευασία, Ευρωπαϊκό μοντέλο, απόδειξη με το ΙΜΕΙ ν' αναγράφετε πάνω, ΌΛΑ κομπλέ... Όποιος θέλει λεπτομέρειες να μου στείλε pm να του δείξω φωτογραφίες από την παραγγελία στο site και την απόδειξη/ συσκευασία πότε παρέλαβα. Το μόνο που φαντάζομαι για το χαμό που γίνεται λίγο που είδα μερικές σελίδες εδώ, είναι ότι θα έχουν εκατοντάδες+ παραγγελίες την ημέρα λόγο χαμηλών τιμών και μπούκωσαν οι λίστες αναμονής, ειδικά να αναρωτηθεί κανείς ότι τα κινητά αυτά έρχονται από εξωτερικό. 2 κινητά πήρα τα τελευταία χρόνια από Αμαζον (Γερμανίας και Ισπανίας) και περίμενα 1 μήνα ακριβώς για να τα παραλάβω, στην τότε παραγγελία έλεγε πως θα τα έπαιρνα σε 10 περίπου μέρες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αργοπορία μπορεί να τύχει και σε άλλα καταστήματα, μην αρχίσω να λέω και για τις μεγάλες αλυσίδες γιατί θα πιάσουμε 100 σελίδες. Κάθε χρόνο που παίρνω IPhone από Κωτσόβολο, Πλαισιο, Γερμανο μου βγάζουν την πίστη μέχρι να παραλάβω! (μιλάω για καθυστέρηση ακόμα και ενάμιση μήνα+) Όσο για το Perishop θα του δώσω και άλλη ευκαιρία και μετά θα κρίνω ξανά.. Η απλά παρέλαβες κινητό το οποίο ακύρωσε κάποιος άλλος αγοραστής, που βαρέθηκε να περιμένει 😃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις